Αγαπημένοι φίλοι μου ,

Πιστεύω παρατηρήσατε πως από τις 3 Ιουλίου ο καύσωνας υποχώρησε και στην θέση του ήρθε ένα δροσερό κλίμα που μας αναζωογόνησε κι έφερε νέες ενέργειες.  Γιατί συνέβη αυτό ;

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (3-7 Ιουλίου), ο Ήλιος και η Γη είναι  απομακρυσμένα μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι η ενεργητική επιρροή του Ήλιου είναι πολύ ασθενέστερη πάνω στη Γη.

Ο ήλιος θεωρείται ότι είναι η γραμμή ζωής αυτού του πλανήτη. Ο ήλιος κρατά την ενέργεια της γέννησης, της ζεστασιάς, της συντήρησης και του φωτός. Ο Ήλιος είναι αυτό που μας κρατά ζωντανούς και παρόν σε αυτή τη γήινη πραγματικότητα.

Καθώς ο ήλιος και η γη χορεύουν μεταξύ τους από μακριά, μία ενέργεια από άλλο αστέρι έρχεται στο προσκήνιο. Αυτό το αστέρι λάμπει 23 φορές πιο πολύ από τον δικό μας Ήλιο και είναι γνωστό ως Σείριος ή «Πνευματικός Ήλιος» της Γης.

Ο Σείριος από τα αρχαία χρόνια είναι ένα αστέρι που φέρει των σεβασμό των ανθρώπων καθώς πίστευαν ότι ήταν η  πύλη για τον Ουρανό. Στην πραγματικότητα, στην αρχαία Αίγυπτο, ο Σείριος θεωρήθηκε ως το αστέρι της θεάς Ίσιδος, που κυβέρνησε πάνω από το θάνατο και την αναγέννηση, μεταξύ άλλων. Στους αρχαίους πολιτισμούς των Σαμάνων, ο Σίριος πιστεύεται ότι ήταν ο βασιλιάς των θεών και όταν ήταν πιο κοντά στη Γη, θα ταξίδευαν μέσω της πύλης για να συλλέξουν τα Θεία μηνύματα. Άλλοι πολιτισμοί πιστεύουν ότι ο Σίριος φιλοξενεί μια τεχνολογικά προηγμένη εξωγήινη φυλή που περιέχει υψηλότερη γνώση και συνείδηση από ό, τι έχουμε στη Γη.

Για τους αρχαίους Έλληνες, η ηλιακή ανατολή του Σείριου σηματοδοτούσε το καυτό καιρό του καλοκαιριού, τον οποίο ονόμαζαν κυνικά καύματα ή κυνικές ημέρες. Οι κάτοικοι της Κέας πραγματοποιούσαν θυσίες στον Μέγα Κύνα και τον Σείριο ώστε να φέρει δροσερούς ανέμους και περίμεναν την ανατολή του Σείριου το καλοκαίρι για να κάνουν προβλέψεις για το μέλλον. Αν φαινόταν καθαρά ήταν καλός οιωνός ενώ αν φαινόταν ομιχλώδης και αχνός ήταν κακός οιωνός. Νομίσματα που βρέθηκαν στο νησί και χρονολογούνται από τον 3ο αιώνα παριστάνουν σκύλους ή αστέρια με ακτίνες, υποδηλώνοντας τη σημασία του Σείριου

Ο  Σείριος κρατάει μεγαλύτερη ενέργεια από τον Ήλιο , αυτό σημαίνει πως η ενέργειά του μεταμορφώνει και βοηθάει την ανθρωπότητα να μετατοπιστεί προς τα επάνω . Κάθε χρόνο σ=από 3 μέχρι 7 Ιουλίου ο Σείριος έρχεται πιο κοντά στη γη και ο Ήλιος μας, απομακρύνετε από εμάς , στην πραγματικότητα ο Ήλιος κάνει χώρο στον Σείριο για να φέρει τις νέες ενέργειες που χρειάζεται το πεδίο της γης και κατά επέκταση το δικό μας βιο-ενεργειακό πεδίο και φωτεινό σώμα.  Έτσι , ανοίγει κάθε χρόνο μία πύλη φωτός μεταμόρφωσης και ίασης .

Αυτή η πύλη, συγκεκριμένα , βοηθάει την γη και την ανθρωπότητα να κάνει κατευθείαν download πληροφοριών από τον Σείριο Που μπορεί να επιταχύνει την πνευματική πρόοδο της ζωής στη Γη. Με αυτήν την πύλη ενεργοποιημένη, είναι μια εξαιρετικά ισχυρή εποχή στη Γη  όπου οι πνευματικές αφυπνίσεις και οι λήψεις από πιο εξελιγμένα όντα / πνεύματα είναι πιθανό να συμβούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σείριος αναφέρεται συχνά ως Πνευματικός Ήλιος της Γης. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου, οι δονήσεις στη Γη είναι πολύ υψηλότερες και πολύ ισχυρότερες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα επίπεδα δημιουργικότητάς σας και μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους διαισθητικά.

Ο ίδιος ο Σίριος κατέχει την ενέργεια της ελευθερίας και έχει ως στόχο την επέκταση της συνείδησής μας, ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε περιορισμούς. Αυτό είναι που μας επιτρέπει η ενέργεια του Σείριου να κάνουμε ,  δηλαδή να εξελιχτούμε ,  και μας επιτρέπει να βλέπουμε πέρα από τις πέντε μόνο αισθήσεις μας.

Είναι σημαντικό για εσένα , λοιπόν , να συνδεθείς μέσα από τον διαλογισμό και την θεραπεία για να λάβεις τα υπέροχα αυτά δώρα από τον Σείριο και τα Ανώτερα Πνευματικά Όντα – Φύλακες , που κρατούν τις Πύλες του Σείριου και προστατεύουν τους ιερούς κώδικες από τον πυρήνα του Σείριου να εισέλθουν στην γη με ασφάλεια και σταθερή ροή.  Είναι η καλύτερη στιγμή να μπεις στην διαδικασία ενεργειακού καθαρισμού και καθαρισμού φωτεινού ενεργειακού πεδίου.

 

Οι Φύλακες της Πύλης και οι Δελφινάριοι 

Οι φύλακες της Πύλης είναι Δελφινάριοι . Κρυστάλλινα Δελφίνια ανώτερων διαστάσεων ( 5η διάσταση και άνω ) . Σκοπός τους είναι να κρατάνε την ενέργεια της Πύλης σταθερή . Υπάρχουν 3 ομάδες Δελφινάριων. Η πρώτη ομάδα είναι οι Φύλακες της Πύλης. Η δεύτερη ομάδα είναι οι Ιερείς και Ιέρειες που βρίσκονται μέσα στην πύλη, έργο τους είναι να στέλνουν ιερούς κώδικες στην Γη , αυτή οι κώδικες προέρχονται από τον πυρήνα της έκφρασης των Δελφινάριων , δηλαδή ηχητικοί κωδικοί . Μαζί με τις Ιέρειες και Ιερείς υπάρχει και το κρυσταλλικό συμβούλιο των Σείριων όπου κρατούν την γνώση της προηγμένης τεχνολογίας. Η τρίτη ομάδα βρίσκεται γύρω από την Γη και αποστολή τους είναι να δημιουργήσουν ένα ενεργειακό κύκλωμα μεταμόρφωσης , κρατάνε την ενέργεια κυκλικά και επιτρέπουν τους κώδικες που στέλνουν οι Ιερείς και Ιέρειες να περνάνε με σταθερή ροή και δόνηση.

Παντελής Ευθυμίου — Σε σύνδεση με την Πνευματική Οικογένεια ΑΩ – την Πύλη Σείριο και τον Πνευματικό μου Οδηγό Μέρλιν.

 

Λάβε Ηχοσυντονισμό για την υποστήριξη του ενεργειακού σου πεδίου 

 

Θεραπείες Κατάλληλες για αυτή την περίοδο 

Ψυχικό Προφίλ και Ακασικός Καθαρισμός 

DNA Healing and Activation 

Μύηση των Άστρων  ( 9 αστερισμοί στο φωτεινό σου σώμα) 

Ενεργοποίηση κρυσταλλικού Σώματος 

Καρμική Απελευθέρωση 

προγονική Θεραπεία 

Κοινοποίηση: