Αρχάγγελος Μιχαήλ και Αρχάγγελος Γαβριήλ – Οι Δίδυμες Φλόγες που κρατούν την Πύλη Φωτός για την Ένωση των Ανωτέρων Εαυτών

 

8/11/2017 

” Είμαστε οι Δίδυμες Φλόγες Μιχαήλ – Γαβριήλ , Γαβριήλ – Μιχαήλ. Η Θεϊκή πεμπτουσία μας , επιτρέπει στις ψυχές που περπατούν συνειδητά στο μονοπάτι των δίδυμων φλογών , να λάβουν ευλογίες και υποστήριξη. Γνωρίζουμε πολύ καλά το σχέδιο των δίδυμων φλογών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όταν ενσαρκώνονται στο πεδίο της Γης. Περνώντας μέσα από το πλέγμα αμνησίας , ξεχνούν τα ιερά τους συμβόλαια και απενεργοποιείτε η θεϊκή κυτταρική μνήμη και θείο σχέδιο.

Οι δίδυμες φλόγες είναι ΕΝΑ. Και εμείς , λοιπόν, ως ΕΝΑ καλούμαστε να υποστηρίζουμε τις δίδυμες φλόγες σε αυτό το ιερό ταξίδι τους, που πολλές φορές είναι δύσκολο. Ως Δίδυμες Φλόγες λειτουργούμε από μία άλλη Διάσταση. Οι Αρχαγγελικοί εαυτοί μας , ως φύλακες βρίσκονται σε άλλη διάσταση, αλλά σαν Δίδυμες Φλόγες, σαν ΕΝΑ βρισκόμαστε στην Διάσταση του Ιερού Γάμου. Αυτή η Διάσταση βρίσκεται ανάμεσα στην 11η και την 12η διάσταση φωτός.

Ως ΕΝΑ , λοιπόν , μπορείτε να επικαλεστείτε την Αρχαγγελική μας ουσία για να σας υποστηρίξουμε. Ως Μιχαήλ μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκοπείτε από το παρελθόν, τις καρμικές ουσίες και μιάσματα αλλά και να ξεφύγετε από σκεπτομορφές – καρμικά αρνητικά ολογράμματα που σας εμποδίζουν στην ένωσή σας. 
Ως Γαβριήλ , μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στο να κρατάτε την Αγάπη και την συγχώρεση στην καρδιά σας. Στο μονοπάτι των δίδυμων φλογών , χρειάζεται να μάθετε και να μπορείτε να συγχωρείτε την δίδυμη φλόγα σας για την αμνησία και την περίεργη και δύσκολη συμπεριφορά απέναντί σας.

Ως ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ σας βοηθάμε να μπορείτε να κρατάτε ιερό χώρο καθ όλη την διάρκεια της ίασης , της πορείας σας και της τελικής ένωσής σας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ – ΕΜΑΣ 
EΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Με Ιερή ΑΓΑΠΗ & ΕΝΩΣΗ
ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑ 
Μιχαήλ – Γαβριήλ 
Γαβριήλ – Μιχαήλ ”

Διάμεσος Παντελής Ευθυμίου 
Ιερέας της Θεάς και της Θεάς ΕλΆνας
Ενεργειακός – Ψυχικός – Πνευματικός θεραπευτής

 

Ζητήστε υποστήριξη στο μονοπάτι των Δίδυμων Φλογών από το Ιερό Κανάλι των Αρχαγγέλων Μιχαήλ – Γαβριήλ

 

Προσευχή για την Υποστήριξη των Δίδυμων Φλογών 

” Αγαπημένοι Αρχάγγελοι 
Αγαπημένε Μιχαήλ & Γαβριήλ – Γαβριήλ & Μιχαήλ 
Αγαπημένη Πηγή των Δίδυμων Φλογών 

Έρχομαι κοντά σας για να θεραπευτώ και η θεραπεία μου αυτή να θεραπεύσει όλες μου τις όψεις , αγαπημένοι Αρχάγγελοι. Και μέσα από αυτή την θεραπεία να θεραπευτεί και η Δίδυμη Φλόγα μου. Γνωρίζω το ανώτερο σχέδιο της ψυχής μου και αφήνομαι σε αυτό με ελευθερία και πίστη. 

Παρακαλώ πολύ , απλώστε την Αρχαγγελική σας πεμπτουσία σε όλο μας το είναι το σώμα και την ψυχή , έτσι ώστε οι δρόμοι μας να συναντηθούν με αρμονία και μόνο μέσα από την Αγάπη και την Ειρήνη. Φέρτε σε επαφή τους Ανώτερους εαυτούς μας  , έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλοι διακανονισμοί σε ψυχικό , σε ακασικό και σε πνευματικό επίπεδο. Καθώς αυτό πραγματοποιείτε δημιουργήστε έναν κάθετο άξονα φωτός όπου μπορούν να περνούν αβίαστα και με θεϊκή ροή οι ανώτεροι κώδικες φωτός Ιερού Γάμου και Ένωσης. 

Ας ανοίξουν οι καρδιές μας σαν θεϊκά τριαντάφυλλα όπου οι κρυστάλλινες πεταλούδες της μεταμόρφωσης αφήνουν τις ευλογίες και τους ψαλμούς του Θεϊκού Έρωτα και Αγάπης. 

Η ένωσή μας σφραγίζετε από την Ιερή Φλόγα της Πηγής . 

Έτσι είναι . 

Αμήν. ”

Κάντε τον Διαλογισμό Δίδυμων Φλογών μέσα από την θεραπευτική ενέργεια των Μονόκερων 

 

Κάνε την Προσευχή των Δίδυμων Φλογών 

 

Συνεδρία Δίδυμων Φλογών – Το Μονοπάτι ΜΑΣ 

Το μονοπάτι σας βρίσκετε σε ένα ανώτερο ψυχικό πεδίο όπου περιμένει να το περπατήσετε για να το ενεργοποιήσετε. Περπατώντας σε αυτό το μονοπάτι προετοιμάζεται πρακτικά στο εδώ και τώρα την ψυχή σας και το σώμα σας για την ιερή ένωσή σας. Επιπλέον , εφόσον το περπατάτε εσείς , το ανοίγετε και το κάνετε πιο εύκολο για την Δίδυμη Φλόγα σας . Αυτό το μονοπάτι αποτελείτε από εμπειρίες συναισθήματα , χρώματα και δώρα. 

Μία συνεδρία η οποία μπορεί να γίνει από κοντά στον χώρο της ΕΣΤΙΑΣ ή και από απόσταση μέσω δυναμικού οραματισμού. 

 

Πολλές Ευχές Αγάπης και Ενότητας

Παντελής Ευθυμίου

 

Κοινοποίηση: