Η Λήθη γιορτάζει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο μαζί με την Θεά Εκάτη. Τον Οκτώβριο εορτάζει , επίσης, μαζί με την Περσεφόνη ως Βασίλισσα του Θανάτου. Η Λήθη είναι η Θεά  ποτάμι της Μεγάλης Ανάμνησης . Μας παρασύρει μέσα στα Ιερά Νερά της, εκεί όπου η Εκάτη ως Βασίλισσα των Αγγέλων γεννά τους Αγγέλους και εκείνοι με την σειρά τους αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της Λήθης ως ποτάμι. Η Λήθη μας επιτρέπει να αφήσουμε στην ροή μας ότι δεν μας εξυπηρετεί , να αφήσουμε όλα τα παλιά , στην πραγματικότητα πρόκειται για την Ροή του Θανάτου που όμως δίνει ζωή στην νέα μας διάσταση που ξεπροβάλει στο τέλος αυτού του ποταμού. Η Λήθη μας ξυπνά στην πραγματικότητα  και μας θυμίζει την αληθινής μα ταυτότητα, μέσα από το πέρασμα του θανάτου θυμόμαστε τελικά γιατί γεννηθήκαμε.

Διαβάστε εδώ για τον ΕλΑναικό τροχό της Θεάς ΕλΆνας και ενημερωθείτε για την εκπαίδευση ως Ιέρειες και Ιερείς της Θεάς ΕλΆνας –> https://stinkardiatistheas.weebly.com/epsilonlambda—902nualpha—iota941rhoepsiloniotaepsilonsigmaf–iotaepsilonrhoepsilon943sigmaf.html

Όλες οι γυναίκες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο συνδέεστε με την Θεά Λήθη και την Εκάτη μέσα από την Έμμηνο Ρήση σας. Συνδεθείτε με την Έμμηνο Ρήση σας και επιτρέψτε μέσα από το δικό σας ποτάμι της Λήθης να φύγουν όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν , όλα όσα σας βαραίνουν , όλα τα βάρη των άλλων , όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που σας ταράζουν και που στην πραγματικότητα δεν είναι δικά σας, όλες τις μνήμες κακοποίησης και όλα τα παλιά τραύματα της ψυχής.  Στα αρχαία χρόνια , μέσα από την έμμηνο ρήση, το ιερό αυτό αίμα οι Ιέρειες δημιουργούσαν το φίλτρο της Λήθης, της απελευθέρωσης. Το ανακάτευαν με Νερό πηγή και με βότανα όπως κανέλα, Δάφνη και Μανδραγόρα για την πλήρη απελευθέρωση των ατόμων που συμμετείχαν στα ιερά τελετουργικά της Λήθης.  Στον 21ο πρώτο αιώνα βέβαια , δεν χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο τελετουργικό , αλλά μπορούμε να συνδεθούμε με το ποτάμι της Λήθης για την απελευθέρωσή μας και ειδικά εσείς οι γυναίκες που έχετε το ποτάμι της ζωής μέσα σας.

Ιερό Τελετουργικό Απελευθέρωσης με την Θεά Λήθη & για Άντρες 

Θα χρειαστείτε ένα κόκκινο κερί (ακόμα και ρεσώ)

Ένα μπολ μεταλλικό ή πήλινο

Βαμβάκι

Οινόπνευμα

Βότανο φασκόμηλο και χαμομήλι

Ένα μπουκαλάκι νερό με λίγο

Λίγο Αλάτι

Λίγο κόκκινο ύφασμα ή κόκκινη μπογιά

 

Εκτέλεση 

Στο μπολ  τοποθετείτε το βαμβάκι . Πάνω στο βαμβάκι λίγο αλάτι , τα βότανα ( από μία τσιμπιά το κάθε ένα) και το κόκκινο ύφασμα ή την μπογιά, συμβολικά για την έμμηνο ρήση. Τέλος ρίξτε οινόπνευμα , λίγο μία κουταλιά της σούπας. Βάλτε την παρακάτω μουσική , κλείστε τα μάτια σας και συνδεθείτε με την μήτρα σας ακουμπώντας την με τα χέρια σας. Πάρτε βαθιές ανάσες για να χαλαρώσει το σώμα σας. Στην συνέχεια πάρτε 9 ανάσες μέσα από την μήτρα σας, οραματιστείτε δυναμικά πως εισπνέετε και εκπνέετε μέσα από την μήτρα σας. Στην συνέχεια και καθώς είστε στην χαλάρωση σας επιτρέψτε τις ενέργειες της Θεάς Λήθης να έρθουν στο πεδίο σας απευθείας μέσα από την Μήτρα σας και την Έμμηνο Ρήση.

‘Αγαπημένη Θεά Λήθη, εσύ που φέρνεις το ποτάμι της αναγέννησης , το ποτάμι του θανάτου και της ζωής. Έλα αγαπημένη μητέρα και φέρε τον γλυκό θάνατο σε ότι δεν εξυπηρετεί το πεδίο μου, την ζωή μου και την μήτρα μου. Έλα και φέρε την καθαρή σου ενέργεια μέσα από το φως των Αγγέλων που δημιουργούν το ποτάμι της ροής της ζωής. ” 

Σε αυτό το σημείο ανάψτε φωτιά στο βαμβάκι.

”Αγαπημένη Λήθη, μέσα από την ανάσα της φωτιάς σου εξαγνίζω τώρα την μήτρα μου , όλο μου το είναι το σώμα και την ψυχή. Καίω ότι δεν με εξυπηρετεί , όλους τους φόβους, όλες τις ενοχές, όλα τα τραύματα και όλες τις απειλές. Καίω όλα τα βάσανα και όλους τους πόνους.” 

Νιώστε το αυτό να συμβαίνει και εκφράστε το με την αναπνοή και τον ήχο , βγάλτε αναπνοή και ήχο απελευθέρωσης .

”Επιτρέπω την Νέα Ενέργεια και το Νέο φως να κατοικήσει στην Μήτρα μου Τώρα” 

Δείτε και νιώστε την μήτρα σας να λάμπει.

”Ιερό Νερό της Λήθης σε απελευθερώνω μέσα από το δικό μου ποτάμι ζωής , που κυλάει ανάμεσα από την καρδιά του αιδοίου μου, που φέρνει την ζωή και την δύναμη.”

Ρίξτε απαλά το νερό στην φωτιά.

” Σε ευχαριστώ αγαπημένη Θεά και σε ευγνωμονώ” 

Τα καμένα αντικείμενα απελευθερώστε τα στη ΓΗ. Αν περίσσεψε νερό ρίξτε το και αυτό στη Γη.

 

Πολλές Ευχές Αγάπης και Δύναμης

Παντελής – Ιερέας της Θεάς και της Θεάς ΕλΆνας

Όλες οι πληροφορίες δόθηκαν μέσα από το κανάλι της Θεάς ΕλΆνας και την Θεά Λήθη.

Κοινοποίηση: