Υπάρχουν Δώδεκα Διαστάσεις στο Σύμπαν μας συν μία επιπλέον που συνδέεται με όλα τα άλλα Σύμπαντα γνωστά ως Κοσμική Πληγή. Οι διαστάσεις είναι απλά διαφορετικές καταστάσεις αλληλεξάρτησης μέσω του ολογραφικού φωτεινού πλέγματος, παλλόμενες, κυματίζοντας υπέροχες κινήσεις του ήχου, του χρώματος και της μορφοποιημένης  αναπνοής (μέσα και έξω) στην συνεχή κατάσταση της Δημιουργίας.

Πρώτη Διάσταση

Η πρώτη διάσταση είναι η συνείδηση του φυσικού πρωταρχικού ατόμου της Γαίας. Αυτή η διάσταση είναι το βασίλειο του ορυκτού βασιλείου. Η πρώτη διάσταση της συνείδησης των ανθρώπων είναι “ασυνείδητη” με τις πέντε φυσικές μας αισθήσεις. Το πρώτο μέρος των διαστάσεων του σώματός μας είναι τα ορυκτά, το νερό και οι γενετικοί κώδικες που αποτελούν το θεμέλιο των φυσικών μας μορφών. Όταν συνδεθούμε με αυτό το επίπεδο, συνδέουμε ολόκληρο τον φυσικό κόσμο σε επίπεδο μορίων. Αυτός είναι ο τόπος της κβαντικής φυσικής ,μια θέση των ηλεκτρονίων, πρωτονίων, πυρήνων και κουάρκ. Είναι η πύλη μεταξύ του μακροκοσμικού χώρου και του μικροκοσμικού χώρου. Μπορείτε να βρείτε την συνείδηση αράχνη σε αυτό το επίπεδο. Καθώς είναι οι φύλακες της μήτρας της συνείδησης της Γαίας.

Δεύτερη διάσταση

Η δεύτερη διάσταση- συνείδηση είναι η συνειδητοποίηση σε βιολογικό επίπεδο. Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τα φυτικά και ζωικά βασίλεια. Είναι η συνείδηση που κατευθύνει το αυτόνομο νευρικό σύστημα για να ρυθμίζει και να διατηρεί λειτουργίες υποστήριξης της ζωής. Οι πέντε φυσικές μας αισθήσεις δεν το γνωρίζουν αυτό. Αυτός είναι ο τόπος των χημικών όντων που απαρτίζουν το σώμα. Εσείς σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πώς το σώμα σας είναι ένα μεγάλο δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ όλων των στοιχείων των κυττάρων σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά όντα που υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο. Οι νεράιδες, οι devas, τα πνεύματα της φύσης, τα χημικά (πολυμορφικά) όντα, τα στοιχειώδη αλλά και οι δαιμονικές ενέργειες.

Τρίτη Διάσταση

Αυτή είναι η διάσταση της αυτογνωσίας και της αυτοσυνειδησίας. Οι δύο θεμελιώδεις ανάγκες είναι η λογική σκέψη και η διαισθητική σκέψη. Μέσω της εφαρμογής αυτών των ιδιοτήτων, πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μέρος του άλλου, που οδηγεί στην εμπειρία της Αγάπης. Η τρισδιάστατη συνείδηση είναι η συνειδητοποίηση του σημείου, της γραμμής, του μήκους, του εύρους, του ύψους και του όγκου. Η Ψυχή ενσωματώνεται στην τρίτη διάσταση για να βιώσει τη δυαδικότητα του φυσικού κόσμου. Αυτή είναι η διάσταση του χρόνου / χώρου και η αιτία / επίδραση. Είναι ο κόσμος των 5 αισθήσεων. Εάν δεν μπορείτε να παρατηρήσετε κάτι με μία από τις πέντε αισθήσεις, τότε δεν υπάρχει. Η τρίτη διάσταση είναι ο συνειδητός κόσμος. Είναι βασισμένη στην επιβίωση και έχει προσανατολιστεί στα θύματα. Είστε πολύ ξεχωριστοί από το Θεό. Είμαι εδώ και ο Θεός είναι στον ουρανό. Φόβος, κρίση και διαχωρισμός.

Τέταρτη Διάσταση

Η τέταρτη διάσταση είναι ένα γκρι, πολωμένο επίπεδο, που στεγάζει τις δυνάμεις του Φωτός και του Σκότους. Η τέταρτη διάσταση της συνείδησης είναι η συνειδητοποίηση της αστρικής διάστασης στο αστρικό σώμα. Το αστρικό σώμα έχει υψηλότερη δόνηση από το φυσικό σώμα, μια υψηλότερη οκτάβα σε συχνότητα. Η αντίληψη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνεται πιο ρευστή εδώ στο τέταρτο. Όταν κοιμόμαστε, είμαστε ασυνείδητοι στην τρίτη διάσταση, αλλά είμαστε συνειδητοί στην τέταρτη διάσταση. Χρησιμοποιώντας τα τέταρτα διαστάσεων αστρικά μας όργανα, έχουμε πρόσβαση στη φαντασία μας, στις ψυχικές μας ικανότητες, στη διαίσθηση, στη μαγεία και στη δημιουργικότητα. Η τέταρτη διάσταση εξακολουθεί να έχει την πόλωση του φωτός και του σκοταδιού, έτσι είναι δυνατόν να βιώσουμε αρνητικές ενέργειες σε αυτό το επίπεδο. Αυτός είναι και ο τόπος των φαντασμάτων, πολλά  όντα χαμηλής συχνότητας, άγγελοι και δαίμονες βρίσκονται εδώ.  Με την τέταρτη διάσταση, η σκέψη και τα συναισθήματα δημιουργούν σχεδόν αμέσως την πραγματικότητα. ο φόβος μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική εμπειρία στην τέταρτη διάσταση. Το τέταρτο σώμα σας έχει την ικανότητα να αισθάνεται άλλες ενέργειες. Ταξιδεύουμε στην τέταρτη διάσταση με το καύσιμο των επιθυμιών, των σκέψεων και των συναισθημάτων μας. Εάν τα συναισθήματά μας φοβούνται, θα έχουμε έναν κακό χρόνο στην τέταρτη διάσταση.

Πέμπτη Διάσταση

Η πέμπτη διάσταση της συνείδησης είναι η συνειδητοποίηση της ψυχής και του πνεύματος. Αυτή είναι η διάσταση της Συνείδησης Ενότητας, με μια εμπειρία συνείδησης “Εγώ Ειμί”. Δεν υπάρχει χρόνος ή χώρος σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχει ψευδαίσθηση διαχωρισμού. Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να συναντήσετε αγγέλους και αστρικά όντα που βρίσκονται σε ένα ελαφρύ σώμα. Ένα ελαφρύ σώμα είναι βασισμένο σε σιλικόνη και όχι με βάση τον άνθρακα όπως αυτό του φυσικού σώματος. Δεν υπάρχει φόβος σε αυτό το επίπεδο που κρατάμε στην αλήθεια και την αγάπη του Παγκόσμιου Δημιουργού. Είναι μια διάσταση της Απεριόριστης Αγάπης. Πολλοί θα συνδεθούν σε αυτό το επίπεδο την εμπειρία τους σαν τους υψηλότερους εαυτούς τους ή τους πνευματικούς τους οδηγούς. Δεν υπάρχει κρίση, καμία πολικότητα, αίσθηση διαχωρισμού ή περιορισμός στην πέμπτη διάσταση

Έκτη Διάσταση

Η έκτη διάσταση είναι η σφαίρα της γεωμετρίας και είναι η γλώσσα της ζωής και του φωτός, από την οποία εκδηλώνονται όλα τα πράγματα. Η ιερή γεωμετρία είναι η μελέτη της μορφής και της δομής. Η έκτη διάσταση -συνείδηση είναι ο τόπος του μορφογονικού πεδίου. Το μορφογονικό πεδίο είναι ένα πεδίο πληροφορίας που κρατά τη μνήμη και το σχήμα σε μορφή. Είναι η διάσταση στην οποία πηγαίνετε, στο ταξίδι στο χρόνο και το άλμα μεταξύ των παράλληλων ζωών. Η έκτη διάσταση είναι ένα όμορφο και περίπλοκο πρότυπο του σύμπαντος. Είναι σαν ένα μαγικό χαλί που μπορεί να σας μεταφέρει σε άλλα μέρη του σύμπαντος. Πολλά εξωγήινα όντα χρησιμοποιούν αυτό το πεδίο πολλών πυλών για να εισάγουν τη συνείδησή τους σε άλλες σφαίρες και διαστάσεις. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα όντα μεταδίδουν την ενέργειά τους στις διαστάσεις της γήινης πραγματικότητας.

Έβδομη Διάσταση

Καθώς μπαίνουμε στις υψηλότερες διαστάσεις πέρα ​​από τον έκτη διάσταση, χάνουμε σχήμα και μορφή. Οι διαστάσεις γίνονται πιο αφηρημένες και λιγότερο εύκολα περιγράφονται στην ανθρώπινη γλώσσα. Η έβδομη διάσταση είναι η σφαίρα του κοσμικού ήχου – όχι τα δονητικά πρότυπα που ακούμε στη φυσική διάσταση, αλλά οι αρμονίες της δημιουργίας. Η έβδομη διαστατική συνείδηση ​​είναι η θέση της ομαδικής συνείδησης του “Εμείς”. Όταν συναντάς οποιαδήποτε συνέργεια μεταξύ ανθρώπων, είναι η ενεργοποίηση της ομάδας ψυχής που το κάνει αυτό δυνατό. Πολλά όντα φωτός ομαδοποιούνται σε αυτό το επίπεδο για να αλληλεπιδράσουν με τα παρακάτω επίπεδα. Πολλά εξωγήινα όντα δεν είναι μοναδικά στη συνείδηση ​​όπως ο άνθρωπος αλλά είναι μια ομάδα ή ”εμείς συνειδητότητα”. Τα Ζήτα είναι όντα που δεν έχουν έννοια χωρισμού ή ατομικότητας. Πολλά αγγελικά όντα, όπως οι ανώτερες αρχές, ομαδοποιούνται σε αυτό το επίπεδο ως ένα άτομο στην αλληλεπίδραση και επικοινωνίας τους με τα κατώτερα επίπεδα. Αυτή είναι η διάσταση στην οποία πηγαίνετε, για να επικοινωνήσετε με την οικογένεια της ψυχής σας. Μπορείτε να ταξιδέψετε πίσω στον αρχικό οικιακό σας πλανήτη μέσα από την ενέργεια της ομάδας ψυχής.

Όγδοη Διάσταση

Η όγδοη διάσταση είναι η σφαίρα του Θεϊκού Νου, ή τουλάχιστον η όψη του Θεϊκού Νου που εκδηλώνει τον γαλαξία μας. Κάποιοι το περιγράφουν ως το θεϊκό φως, αλλά δεν είναι απλά φως, είναι η συνείδηση ​​της δημιουργίας. Η οκταδιαστασιακή συνείδηση ​​είναι ο τόπος της αιωνιότητας. Αυτό είναι όταν η ψυχή έχει επεκταθεί πέρα ​​από οτιδήποτε απτό και καθοριστικό. Είναι μέρος του εκδηλωτικού σύμπαντος, είναι αυτό το σύμπαν. Σε αυτό το επίπεδο έχετε την αντίληψη της αιωνιότητας και της άπειρης φύσης της ψυχής και της δημιουργίας της. Ο αριθμός οκτώ συμβολίζει αυτό ακριβώς, (καθώς το φίδι τρώει την ουρά του). Είναι ένας πλήρης κύκλος, που δεν ξεκινά ποτέ, δεν τελειώνει ποτέ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλά καθολικά όντα σε αυτό το επίπεδο και τους ισχυρούς αγγέλους των αψίδων. Τα γιγαντιαία κοσμικά φίδια ταξιδεύουν μέσα από αυτή τη διάσταση κρατώντας το σύμπαν και δεν τελειώνουν ποτέ τους κύκλους, την ατέλειωτη ιστορία του. Αυτός είναι ο τόπος που τροφοδοτεί την ενέργεια της κουνταλίνι που είναι καμπυλωμένη στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η ενέργεια ανεβαίνει η ψυχή μέχρι το όγδοο διαστασιακό επίπεδο.

Ένατη Διάσταση

Η ένατη διάσταση είναι το γαλαξιακό κέντρο, που μεταφυσικά περιγράφεται ως μια μαύρη τρύπα που λειτουργεί ως το βαρυτικό άγκιστρο του συστήματος μας. Από μια πολυδιάστατη άποψη, η καρδιά του γαλακτώδους τρόπου είναι μια πύλη, μια διεπαφή και ένα σημείο μετασχηματισμού, στην επόμενη σφαίρα, που κάποιοι περιγράφουν ως ένα νέο σύμπαν. Η συνήθεια της ένατης διαστάσης είναι η πύλη θανάτου, όχι αυτή του φυσικού σώματος αλλά της ψυχής. Η ψυχή περνά μέσα από αυτήν την πύλη στο δρόμο της στις προφανείς διαστάσεις του φωτός. Όλες οι κατώτερες διαστάσεις είναι παραλλαγές του φανερού πυκνού φωτός. Μόλις μέσα από την πύλη η ψυχή εκδηλώνεται στην πρώτη εξατομικευμένη της μορφή, γεννιέται. Αν και έχει πολύ υψηλή δόνηση, είναι φυσικά προφανής. Μόλις η ψυχή περάσει από την πύλη κατά την επιστροφή της στην πηγή, παύει να είναι προφανής αλλά συγχωνεύεται πίσω στην καθαρή ενέργεια του σύμπαντος. Από τον Παγκόσμιο Δημιουργό, τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, προβάλλουμε τον εαυτό μας μέσα από όλες αυτές τις διαστάσεις, αυτή η ιδέα λαμβάνεται έπειτα από τον Κρυστάλλινο πυρήνα της Μητέρας Γης και τώρα μπορεί να ξεκινήσει η ολογραφική προβολή του πολυδιάστατου όντος μας. Όταν έχουμε πρόσβαση σε αυτή τη συνείδηση ​​μπορούμε να προσαρμόσουμε την πραγματικότητά μας στην υψηλότερη ιδέα του ποιοι είμαστε.

Δέκατη Διάσταση

Η δέκατη διάσταση είναι ο κατακόρυφος άξονας που ευθυγραμμίζει τις προηγούμενες εννέα διαστάσεις. Είναι το παγκόσμιο δέντρο των σαμάνων, το Καμπαλιστικό Δέντρο της Ζωής, το χρυσό δέντρο της Έλ – Άνας και το κίνημα που διατρέχει τις διαστάσεις. Όταν η συνείδηση ενός ατόμου γνωρίζει ταυτόχρονα και τις εννέα διαστάσεις εξίσου, βρίσκεται στη δέκατη διάσταση. Χρησιμοποιούμε τον δέκατο διαστασιακό άξονα όλη την ώρα, για να ανεβούμε και να κατέβουμε τον κατακόρυφο άξονα της πραγματικότητας, αλλά η κυριαρχία ολόκληρου του άξονα μας δίνει πρόσβαση στη δέκατη διαστασιακή συνείδηση. Η δέκατη διάσταση της συνείδησης είναι η θέση της πλανητικής / σφαιρικής συνείδησης. Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε όλους τους πλανήτες που σας συνθέτουν ως συνείδηση. Υπάρχει ένας πλανήτης στο σύμπαν που είστε σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Το σύμπαν αποτελείται από ήχο, κυματισμούς ήχων, συγχωνεύονται ως ένα για να δημιουργήσουν σφαίρες ενέργειας και ήχου. Σε αυτό το δέκατο επίπεδο διαστάσεων είναι δυνατόν να επικοινωνήσουμε με την ίδια τη δημιουργία μέσω του ήχου και της δόνησης της καθαρής ενέργειας.

Ενδέκατη Διάσταση

Η ενδέκατη διαστατική συνείδηση ​​είναι η σύνδεση με τον μεγάλο κεντρικό ήλιο, τον καθολικό δημιουργό, σε αυτό το επίπεδο είστε μια ακτίνα φωτός που προβάλλεται από την πηγή για να ζωντανέψετε τις παρακάτω διαστάσεις. Οι φλόγες των Ελοχίμ και των Δίδυμων Φλογών είναι σε αυτά τα επίπεδα. Οι άγγελοι είναι οι κάτοχοι όλων των διαστάσεων και είναι παρόντες σε κάθε επίπεδο. Οι Ελοχίμ είναι οι ανώτεροι εαυτοί αυτών των αγγελικών όντων. Η ενδέκατη διάσταση είναι το σύνολο του ενεργειακού πεδίου που εκδηλώνεται και περιέχει όλες τις προηγούμενες διαστάσεις, μία έως δέκα. Αυτή είναι η πρώτη σφαίρα της οικουμενικής συνείδησης. Ο Πρωταρχικός Δημιουργός εκδηλώνει το “υλικό” για να δημιουργήσει Σύμπαντα. Ονομάζουμε αυτό το υλικό την ενδέκατη διάσταση ως 1 συν 1 συνδυάζονται, δημιουργώντας δύο ξεχωριστές ενέργειες στη σύντηξη. Είναι ακριβώς ίσες αλλά διαφορετικές, μια σύμπραξη της Ιεράς Γεωμετρίας των 2 Αστέρων συστημάτων. Μπορούμε να δούμε μια ιδιότητα ως οντότητα, αποδίδοντας ιδιότητες  σε αυτά για να μας βοηθήσουν να έχουμε κάποια ιδέα για το πώς λειτουργούν. Μια από αυτές τις οντότητες είναι καθαρό γιν στη φύση-ο Μεγάλος Γιν και ο άλλος είναι το καθαρό Γιανγκ-ο Μεγάλος Γιανγκ. Το Μεγάλο Γιν υπάρχει παντού και πάντα – όπως και ο Μεγάλος Γιανγκ.

Δωδέκατη Διάσταση

Η δωδέκατη διάσταση είναι ο Μεγάλος Κεντρικός Ήλιος (όχι ο πλανήτης Ήλιος) του σύμπαντος μας, η πηγή από την οποία προέρχονται όλοι οι γαλαξίες στο σύμπαν μας και γύρω από τους οποίους όλοι περιστρέφονται. Είναι η πηγή της καθολικής συνείδησης και μια υψηλότερη όψη του Θεϊκού Νου και του Δημιουργού. Είναι το παγκόσμιο λογότυπο, η παγκόσμια δημιουργική πηγή. Δεν είναι δυνατόν να οραματιστούμε τη δωδέκατη διάσταση. Αριθμητικά, ο αριθμός των δώδεκα είναι 1 και 2 ενωμένοι. Αντιπροσωπεύει τη συγχώνευση της Ενότητας και της Διττότητας. Στους Πνευματικούς όρους είναι το Όλο που Είναι Ένα με το επίκεντρο της εξατομίκευσης. Στους γαλαξιακούς κόσμους είναι η συγχώνευση όλων των υπαρχουσών πραγματικοτήτων. Πλήρη Ενότητα . Θεά & Θεός –> Χωρίς αυτή την γνώση της Θεάς δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτή την διάσταση (μόνο πλάνη ότι έχετε μπει εδώ).

ΔέκατηΤρίτη Διάσταση

Η δέκατη τρίτη διάσταση είναι η Πηγή, ο Παγκόσμιος Δημιουργός – η Θεά & ο Θεός. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάληψη, είμαστε πάλι ένα με την πηγή. Είναι η πύλη προς τα σύμπαντα πέρα από το δικό μας σύμπαν. Αυτό είναι το επίπεδο της κοσμικής συνείδησης, των κοσμικών λογοτύπων και της πηγής όλων των άλλων κόσμων στο πολυδιαστασιακό. Μέσα από τη δέκατη τρίτη διάσταση μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε άλλα σύμπαντα. Πολλοί βλέπουν τη δέκατη τρίτη διάσταση ως ένα νέο σύμπαν στο οποίο ανέρχεται η ανθρωπότητα, καθώς η κυριότητα της δέκατης τρίτης διάστασης σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ανάμεσα σε σύμπαντα. Είναι η Κοσμική Νοημοσύνη, καθώς το Πνεύμα Μυαλό ξεκινά την κάθοδο του μέσα από τις 12 Σφαίρες της Πυκνότητας με σκοπό να γίνει «εξατομικευμένο» ως βιωματική του εκχώρηση.

Κοινοποίηση: