Ένα ενεργειακό πουγκί αποτελείται από στοιχεία και υλικά της φύσης. Η καρδιά της μητέρας Γαίας, συνδέεται με όλα τα φυτά,πέτρες, δέντρα, ύδατα και μεταλλεύματα, έτσι αντιλαμβανόμαστε πως όλα τα υλικά που προέρχονται από την Γαία ή δημιουργούνται από υλικά της Γαίας, εκπέμπουν δόνηση Αγάπης, μια Αγάπη που είναι πρόθυμη να μας βοηθήσει.
Για το πουγκί θα χρειαστείτε :
Ένα ασημένιο πουγκί ή κόκκινο
Κόκκινο τριφύλλι
Βασιλικό αποξηραμένο
Σκόνη Ιωάννα κατακτική
3 κέρματα των δέκα λεπτών
ένα κίτρινο κερί ή πράσινο ή χρυσό

ΕΚΤΕΛΣΗ

Στον ιερό σας χώρο θα έχετε όλα τα υλικά σας. Σηκωθείτε και κοιτάξτε την κατεύθυνση του Νότου, απλώστε το δεξί σας χέρι έχοντας ταυτόχρονα το αριστερό χέρι στην καρδιά. Γυρίστε δεξιόστροφα και ταυτόχρονα πείτε:
” Με τις δυνάμεις των κατευθύνσεων δημιουργώ τον κύκλο δημιουργίας. με την δύναμη του τέσσερα, Σφραγίστηκε. Γένοιτο”
Στην συνέχεια καθίστε. Πιάστε το κερί και πείτε ” Με αγάπη προσφέρω αυτό το κερί της Θεάς στο Ιερό Πνεύμα Δημιουργίας. Γένοιτο” στην συνέχεια ανάψτε το κερί.
Πάρτε το πουγκί και βάλτε μέσα τα βότανα και τα κέρματα. κλείστε το πουγκί, πάρτε το στα χέρια σας, βάλτε το στην καρδιά σας και οραματιστείτε μια πράσινη σμαραγδένια ενέργεια να μπαίνει στο πουγκί, μόλις δείτε να μπαίνει τόση ενέργεια όσο χρειάζεται πείτε ” Σφραγίστηκες”
Φέρτε το πουγκί στο στόμα σας και ψιθυρίστε στο πουγκί
” Δημιούργημα της τέχνης, μέσα από την τέχνη φτιάχτηκες και μέσα από την τέχνη της Θεάς και της Γαίας υπάρχεις. Σε ενεργοποιώ για να ( πείτε αυτό που χρειάζεστε από του πουγκί). Γένοιτο.”
Αφήστε το κερί να καεί όλο με το πουγκί δίπλα. Μόλις καεί, βάλτε το πουγκί στην τσάντα σας να το έχετε μαζί σας.
Με ευλογίες και πολλή Αγάπη
Παντελής Ευθυμίου
Ενεργειακός Θεραπευτής
Arcana Therapy Teacher
Shaman Healer
Earth Magic Healer

9c08e94e4a0a6c2c0d80abc7e5db8d1e

Κοινοποίηση: