d38df6ae58af2df70d2f49d098580ad4

18/2/2017

Η σοφία των Σαμάνων είναι τεράστια και η κληρονομιά τους μεγάλη. 

Ελάτε σε ένα εργαστήριο μέσα από το οποίο θα φωτίσουμε τα σημεία που πονάνε, που υποφέρουν από μοναξιά, απομόνωση , δάκρυα , θυμό και φόβο . Ελάτε να συναντήσουμε τον αληθινό μας εαυτό , την ψυχή μας , μέσα από την Σαμάνικη Τέχνη και δημιουργία.
Σε αυτό το εργαστήρι θα δημιουργήσουμε τα δικά μας Ιερά Θεραπευτικά Εργαλεία , τα οποία θα μάθουμε πως να τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας , αλλά και σε ποιο ειδικές περιπτώσεις.

Τι θα κάνουμε Αναλυτικά : 

Η ράβδος της Ψυχής μας 

Θα δημιουργήσουμε με φυσικά υλικά την προσωπική ράβδο της ψυχής μας. Θα μάθουμε τι συμβολίζει αυτή η ράβδος και θα της δώσουμε την δική μας φωνή, την φωνή της ψυχής μας. Η ράβδος θα δημιουργηθεί από φυσικά υλικά και υλικά κατασκευής , όπως χρυσόσκονη , κορδέλες κ.λ.π.

Η τσάντα της Δύναμης 

Θα φτιάξουμε μόνοι μας τις δικές μας τσάντες δύναμης. Με υφάσματα , κλωστές , βελόνες και σχέδια δικά μας. Η τσάντα της δύναμης είναι ένα container δύναμης και πίστης που χρειαζόμαστε πολλές φορές όταν βιώνουμε βαριές καταστάσεις ή όταν η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες – βαριές καταστάσεις και χρειάζεται να βρισκόμαστε στο κέντρο μας.

Η κούκλα – φυλαχτό της Ψυχής μας 

Θα ράψουμε και θα δημιουργήσουμε την κούκλα της ψυχής μας ή αλλιώς το φυλαχτό μας. Θα πατρονάρουμε το σχέδιο και θα δημιουργήσουμε το φυλαχτό μας , γεμίζοντας το με βότανα και σχέδια αγάπης.

Η Μάσκα της Σοφίας 

Θα δημιουργήσουμε την δική μας μάσκα σοφίας. Η μάσκα από τα αρχαία χρόνια ήταν ένα ιερό εργαλείο δύναμης και σοφίας. Όταν φοράς την μάσκα της σοφίας είσαι σε θέση να μιλήσεις κατευθείαν από την ψυχή σου , είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι . Είσαι σε θέση να λάβεις αποφάσεις με βάση την ψυχή και όχι την προσωπικότητα.

Θεατρικό Δρώμενο 

Με τα εργαλεία που θα έχουμε φτιάξει , θα παρουσιάσουμε την δική μας ψυχή μέσα από θεατρικό δρώμενο.

Τοιχογραφία – Αρχέγονη Θεραπευτική Δύναμη  

Όπως οι αρχέγονοι πρόγονοί μας  σκάλιζαν στις σπηλιές την ιστορία τους, έτσι και εμείς θα ”σκαλίσουμε” την δική μας ιστορία, γειώνοντας έτσι την θεραπεία μας.

Ελάτε στην Συνάντηση της Μεταμόρφωσης και της Δύναμης 850975250_dscf1818

Τι να έχετε μαζί σας : 

Ένα ξύλινο ραβδί από την φύση που θα έχετε βρει ( δεν έχει σημασία το μέγεθος του ξύλου ή η μορφή του)
Ένα ύφασμα μαλακό για την τσάντα σας

Όλα τα υπόλοιπα υλικά παρέχονται στο εργαστήριο 

Επένδυση εργαστηρίου: 45 ευρώ για όσους εργάζονται και 30 για όσους δεν εργάζονται .
Κατάλληλο και για εφήβους: Η επένδυση για εφήβους –> 15 ευρώ
Κατάλληλο και για ζευγάρια : Επένδυση για ζευγάρια –> 50 ευρώ ( το ζευγάρι)
Κατάλληλο και για όσους θέλουν να απεξαρτηθούν από κάθε είδους εθισμού : Επένδυση –> 20 ευρώ
Κατάλληλο και για άτομα με κινητικά προβλήματα ( και όσοι γεννήθηκαν ) : Επένδυση –> 5 ευρώ

Το Εργαστήριο είναι ολοήμερο και παρέχεται χορτοφαγικό menou.Στις 18/2/2017 –  Έναρξη στις 10:30 το πρωί με λήξη στις 7:00 το απόγευμα. 
Το πιο ωραίο είναι οι καινούριες γνωριμίες που κάνουμε σε αυτά τα εργαστήρια , καινούριους φίλους , φίλους που γνωριζόμαστε από προηγούμενες ζωές και δενόμαστε δυναμικά μέσα από την αγάπη και την συμπόνια. Φίλους που γνωρίζουμε για πρώτη φορά και μας δείχνουν έναν άλλον κόσμο φιλίας και ομορφιάς. Φίλους περαστικούς που όμως μας δώσανε αγάπη. 

 

Για την συμμετοχή σας στο εργαστήριο χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και 10 Φεβρουαρίου. 
Κρατήστε την θέση σας στέλνοντας e-mail μέσα από την ενότητα contact στέλνοντας το όνομά σας και το επώνυμό σας. 

20161004_183156       il_340x270-874072224_62ec

 

Το εργαστήριο οδηγεί ο Παντελής Ευθυμίου 

 

Κοινοποίηση: