Μητέρα σε νιώθω κάτω από τα πόδια μου, Μητέρα μπορώ και νιώθω τον χτύπο της καρδιάς σου. Ιερή Γη ΕΣΥ μας στηρίζεις και μας τρέφεις με Αγάπη.

Παντελής Ευθυμίου

Αγαπημένοι αυτό που χρειάζεται να κάνετε στο εδώ και  τώρα είναι να γειωθείτε. Γειωθείτε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, μέσα και έξω από εσάς. Γειωθείτε και ξεκινήστε να γειώνετε ότι σκέφτεστε ή ότι πιστεύετε ότι θα βοηθήσει την κατάσταση στην οποία αντιμετωπίζεται κάποια δυσκολία. Με τον όρο γειώνω, δεν εννοούμε μόνο να σταματήσεις να ”πετάς” δηλαδή οι σκέψεις σου να βρίσκονται έξω από την γη, εννοούμε πως χρειάζεται να έρθεις στο εδώ και τώρα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να σκέφτονται και βρίσκονται συνεχώς αγειωτοι γιατί δεν θέλουν να αντιμετωπίζουν την ζωή.

Βγάλε την αθωότητα από μέσα σου, πάψε να προσπαθείς να γίνεις σκληρός, δυνατός, αυτοκρατορικός. Όλα αυτά δεν βρίσκονται εκεί που νομίζεις. Ήρθε η ώρα να βγάλεις από μέσα σου την αθωότητα, αυτό χρειάζεται και η χώρα και ο πλανήτης. Τόσους αιώνες οι άνθρωποι που έχουν αποκοπή από την ψυχή τους, το μόνο που σκέφτονται είναι χρήμα, πόλεμος κατάκτηση και περισσότερο χρήμα. Όσο όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν τίποτα δεν θα πηγαίνει στο καλύτερο, χρειάζεται να αφήσετε την αθωότητά σας να εκπέμψει. Λέγοντας αθωότητα δεν μιλάμε για μιζέρια, ούτε για θύματα, ούτε για αδυναμία, Μιλάμε για την δύναμη της θέλησης, της πίστης, της Αγάπης, της Ειρήνης και της Ενότητας. Αφήστε κάθε θυμό, μίσος, ενοχή να αλέσει η Γη, και αφήστε την μαγεία της αθωότητας να αλλάξει τα δεδομένα.

Πολλοί από εσάς τους τελευταίους μήνες ή και μέρες λαμβάνετε πιο εύκολα μηνύματα από τα Αρχαγγελικά Βασίλεια και από άλλες διαστάσεις. Πολλοί από εσάς ίσως έχετε λάβει μηνύματα πως η Ελλάδα θα λάβει βοήθεια από Αστρόπλοια και  γαλαξιακές φυλές. Αυτό αγαπημένοι έχει ξεκινήσει να γίνετε, και ναι δεν είναι λάθος τα μηνύματα που λαμβάνετε. Εσείς καλείστε να αφιερώνετε λίγα λεπτά κάθε μέρα, ανάβοντας ένα κερί, και να οραματίζεστε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι όπως την θέλει το εγώ σας αλλά όπως την θέλει η καρδιά σας, για αυτό είναι καλύτερα να βλέπετε την χώρα χρυσή ή γεμάτη κρυστάλλους.

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Φροντίστε να είστε στο εδώ και τώρα, αφήστε την καρδούλα σας να πράξει όπως θέλει και να ξέρετε πως όταν το κάνετε αυτό έχετε όλη την υποστήριξη από την πνευματική σας οικογένεια. Ξεκινήστε να οραματίζεστε το μέλλον σας με αγάπη, έτσι το δημιουργείτε.

Ατομικές Θεραπείες που μπορείτε να κάνετε αυτή την εβδομάδα. Κλείστε ραντεβού στην ενότητα contact: 

-Κρυσταλλοθεραπεία 
-Star Light Healing  ~ Θεραπεία των άστρων 
-Pleiadian Light & DNA Activation 
-Θεραπεία της Μήτρας 
-Ψυχικό Προφίλ 

Για προσωπική πρόβλεψη κλείστε ραντεβού
στην ενότητα contact

Κοινοποίηση: