Θεά Αθηνά από την Χρυσή Διάσταση

 

Πολλές χιλιάδες Εκπομπές του Φωτός είναι τώρα τοποθετημένες σε όλο τον κόσμο, έτοιμες να αγκυροβολήσουν την επόμενη εισροή Φωτός υψηλής συχνότητας που θα μας φέρει  κύματα από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, μέχρι το 2018.

Αυτά τα επερχόμενα κύματα  Φωτός διοχετεύονται σε μας μέσω της θείας ηλιακής γυναικείας όψης της 12ης διάστασης της χρυσής ακτίνας. Αποστολή μας είναι να ισορροπήσουμε και να  ενοποιήσουμε, μέσα και έξω, ότι μας φέρνει σε ευθυγράμμιση με το καθολικό νόμο και τη θεία τάξη.

Έξω από το κεντρικό σημείο παρατήρησης της Δημιουργίας, το σύμπαν προσπαθεί πάντα να βρει ισορροπία. Η σφαίρα της δυαδικότητας αποτελείται από αντίθετα. Υπάρχει φωτεινό/ σκοτεινό, αρσενικό / θηλυκό, αύξηση / μείωση, ying / yang. Ο ήλιος (παραδοσιακά  ο αρσενικός) και το φεγγάρι (παραδοσιακά το θηλυκό) έχουν θεωρηθεί αντίθετοι. Ωστόσο, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ακατανόητη ενέργεια που έχει προκαλέσει την αδικαιολόγητη ενέργεια των αρσενικών και θηλυκών σε όλες τις σκοτεινές εποχές.

Για πολλά χιλιάδες χρόνια, καθώς περνούσαμε από έναν κύκλο διαχωρισμού από την ολότητα, η ενεργειακή πολικότητα της Γης έχει προσανατολισθεί προς όφελος του αρσενικού. Για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου το θηλυκό έχει υποτιμηθεί, αγνοηθεί και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και δαιμονοποιηθεί.

Το θηλυκό συσχετίζεται με την υποσυνείδητη, κρυμμένη και συχνά πιο σκοτεινή πλευρά της ανθρωπότητας. Με τον τρόπο αυτό ξεχνούμε ότι ο ήλιος και το φεγγάρι περιέχουν ιδιότητες, όπως ακριβώς και εμείς. Θα βρούμε ισορροπία και ενότητα μόνο όταν θυμόμαστε και ενσωματώνουμε την Αλήθεια ότι όλα βρίσκονται σε όλα, δηλαδή στην Ένωση , στο Ένα.

Καθώς η Γη κινείται τώρα πιο κοντά στην πηγή του Φωτός μας, το Γαλαξιακό Κέντρο, είναι απαραίτητο να επαναβαθμολογούνται οι ψυχές μας , έτσι ώστε τα ελαφριά μας σωμάτια να μπορούν να λάβουν τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός.

Η σκανδάλη για αυτή την επαναβαθμονόμηση και την ενεργοποίηση των κρυσταλλικών φωτεινών μας σωμάτων είναι η Θεϊκή Ηλιακή Θηλυκή όψη της Χρυσής Ακτίνας. Αποστέλλεται με σκοπό να επανέλθει η αρσενική και θηλυκή πλευρά της Θείας Δύναμης,  στην ενότητα και την ισορροπία, αναζωογονώντας όλους μας με τις ιδιότητες της ειρήνης, της ισορροπίας, της αρμονίας, του θάρρους, της δύναμης, της ομορφιάς, της δημιουργικότητας, της απεριόριστης αγάπης, της συμπόνιας, και της χαράς.

Οι θεϊκές ηλιακές θηλυκές ενέργειες κατευθύνονται προς εμάς μέσω του συστήματος των Πλειάδων και της Αφροδίτης. Αυτή η πορεία επιλέχθηκε από τον Δημιουργό για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Με την παύση του Χρυσού Ρεύματος μέσα από αυτές τις κυρίως θηλυκές κοσμικές οντότητες, οι αρσενικές και θηλυκές πλευρές της Γης επαναφέρονται στην ισορροπία.

Ο πολιτισμός των Μάγια σεβάστηκε τόσο τους Πλειάδες όσο και την Αφροδίτη. Ήξεραν ότι κατά την αυγή του νέου αυτού κύκλου, αυτά τα ουράνια σώματα θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην επανεξισορρόπηση των πνευματικών, ενεργειακών, συναισθηματικών και φυσικών σωμάτων μας, επιτρέποντάς μας έτσι να ενσωματώσουμε τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός.

Ενσαρκωμένοι σε κάθε πολιτισμό και χρόνο  είναι οι άνθρωποι των κρυστάλλων (κρυσταλλικά παιδιά – κρυστάλλινη διάσταση). Οι άνθρωποι των κρυστάλλων είναι δίαυλοι για να εισέλθει η χρυσή ακτίνα στο πλέγμα της γήινης συνείδησης, ενεργοποιώντας τους κώδικες φωτός του διαμαντιού της καρδιάς, ενεργοποιώντας την αναβάθμιση του συλλογικού μας DNA. Όταν το πηλίκο του φωτός που λαμβάνουμε από το Γαλαξιακό Κέντρο είναι αρκετά υψηλό, οι άνθρωποι των κρυστάλλων ξυπνούν στο σκοπό τους. Αυτή είναι η ώρα είναι  τώρα.

Όταν τα ελαφριά μας σωμάτια γίνονται κρυσταλλικά, μπορούμε να ενσωματώσουμε την Χριστική Συνειδητότητα και την Θηλυκή Χριστική Συνειδητότητα (διάβασε ΕΔΩ ) , την εμπειρία της ολότητας και της ενότητας με τον Δημιουργό (Θεά & Θεό ).

Η ηλιακή θεά είναι εδώ τώρα και είναι το κλειδί για την επόμενη φάση της μετάβασης μας. Μεταφέρει και γενναιόδωρα  θα μας φέρει μεγάλη αλλαγή και ευκολία μέσα από την ροή, κατά τη διάρκεια αυτών των τελικών φάσεων μεταστοιχείωσης. Μπορούμε όλοι να αισθανόμαστε την δύναμή της στις καρδιές μας και τη χαρά της στις ψυχές μας, καθώς προβάλλουμε τη νέα Χρυσή Εποχή της Ειρήνης.

Για την Ελλάδα η Θεά που έρχεται μέσα από αυτή την Διάσταση είναι η Θεά Αθηνά ως Χρυσή Θεική Ύπαρξη που φέρει τους Ανώτερους Κώδικες Φωτός και μετασχηματισμούς του Ελ-Ανικού DNA.

Λάβε Συντονισμό Μέσα από την Χρυσή Ακτίνα της Θεάς, κατευθείαν από την 12η Διάσταση της Χρυσής Ενέργειας. 

Προσωπική Συνεδρία 

Οι χρυσές ενέργειες και κώδικες φωτός , από την Χρυσή Διάσταση βρίσκονται στο πεδίο της Γης και μέσα από τις Πύλες φωτός , διαθέσιμες για την Ανάληψη και Μεταμόρφωση μας.

Το Χρυσό Ηλιακό Φως είναι το κλειδί που ανοίγει την πύλη σας στον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, γνωστό ως Εσωτερικό Κεντρικό Ήλιο σας. Ο εσωτερικός κεντρικός σας ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του τσάκρα της καρδιάς σας στο κέντρο (μηδενικό σημείο) της ύπαρξής σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να διοχετεύσετε τη Χρυσή Ακτίνα της Κοσμικής Συνείδησης και μπορεί να περιγραφεί ως κλειδί ανάφλεξης για το Χρυσό Merkaba σας.

Το χρυσό Merkaba σας είναι το διαδιάστατο ελαφρύ όχημα σώματος που κατευθύνεται από τον Ανώτερο Θεϊκό Εαυτό σας, καθοδηγεί τη ζωή σας κατά μήκος του συντομότερου δρόμου προς την υψηλότερη σας χαρά. Αναπροσαρμόζει το ενεργειακό σας πεδίο για να ευθυγραμμιστεί με το καθολικό δίκαιο και τον μοναδικό κώδικα του/της Θεού/Θεάς της ψυχής σας.

Μέσα από το χρυσό Merkaba, μπορείτε να διοχετεύσετε τις ενέργειες της ειρήνης, της ισορροπίας, της αρμονίας, της ομορφιάς, της αγάπης, της δημιουργικότητας, της δύναμης και της χαράς μέσα από τον ενεργειακό σας χώρο και στον κόσμο μέσα από τη ζωή σας.

Κλείσε την συνεδρία σου μέσα από την ενότητα contact

Κοινοποίηση: