Η μήτρα είναι ένα κανάλι μέσα από το οποίο εισέρχεται η ψυχή στη δημιουργία του σώματος που η μήτρα έχει ενεργοποιήσει. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται η ιερή θηλυκή ενέργεια και η ιερή αρσενική, καθώς το σπερματοζωάριο γονιμοποιεί το ωάριο. Εκείνη τη στιγμή, στα αρχαία χρόνια, ο άντρας κρατούσε τον ιερό χώρο για τη γυναίκα. Την προστάτευε και την καθοδηγούσε μέσα από το άγγιγμα , την αγκαλιά και τα λόγια να χαλαρώσει και να αφεθεί στο θαύμα της δημιουργίας.

Στα αρχαία χρόνια, ήταν σημαντικό κάθε άντρας και κάθε γυναίκα να εξαγνίσουν το τσάκρα της μήτρας τους. Γυναίκες και άντρες έχουν το τσάκρα της μήτρας, οι γυναίκες από τη βιολογική τους μορφή  και οι άντρες λόγω της δημιουργίας τους μέσα στη μήτρα αλλά και την κοσμική – αιθερική μήτρα που τους δίνει τη δύναμη της δημιουργίας μέσα από το σπερματοζωάριο ( σε βιολογικό επίπεδο) και της υλοποίησης θαυμάτων (σε ενεργειακό επίπεδο) . Πολλές παραδόσεις και δάσκαλοι – δασκάλες της νέας εποχής δέχονται αυτή τη θεωρία, όμως υπάρχουν και δάσκαλοι – δασκάλες που δεν την αποδέχονται καθώς πιστεύουν πως μόνο η γυναίκα έχει αυτό το χάρισμα. Προφανώς και ένας άντρας δεν έχει μήτρα, όμως όταν αφυπνίζει το ιερό αρσενικό συνδέεται άμεσα με την πηγή της δημιουργίας που δεν είναι άλλη από τη Μήτρα. Επιπλέον, εφόσον, το κέντρο δημιουργίας είναι η μήτρα τότε το σπερματοζωάριο και η υλοποίηση αντλεί δημιουργική έκφραση και δύναμη από τη μήτρα της δημιουργίας. Στα αρχαία χρόνια υπήρχαν πολλές πρακτικές που βοηθούσαν τα αρσενικά να έρθουν σε επαφή με τη Θεά μέσα τους και να ενωθούν με την κοσμική μήτρα. Καθώς ενεργοποιούσαν την αιθερική τους μήτρα ακολουθούσαν ένα τελετουργικό ευγνωμοσύνης και ευλογίες από τη Σελήνη, γινόντουσαν φύλακες των σεληνιακών μυστηρίων και προστάτες των ιερειών.

Όσο σημαντικό είναι για τις γυναίκες να αφυπνίσουν την πραγματική δύναμη της μήτρας τους και να την θεραπεύσουν , άλλο τόσο σημαντικό είναι και για τον άντρα καθώς μέσω αυτής θα γεννηθεί ξανά το Ιερό Αρσενικό Εντός. Πολλοί και πολλές θεραπευτές και θεραπεύτριες λένε συνεχώς  να θεραπεύσουν τον ιερό αρσενικό , να θεραπεύσουν την σχέση με τον πατέρα κ.λ.π. Όλα αυτά , πλέον, δεν μπορούν να συμβούν , η λύση δεν βρίσκεται στην Θεραπεία αλλά στην Αναγέννηση του Ιερού Αρσενικού. Για να γίνει αυτό χρειάζεται πλήρη ενεργοποίηση της Μήτρας.

Την Μήτρα που τους συνδέει με την Κοσμική Μητέρα και το Ιερό Θηλυκό .. την Μήτρα που κρατάει τον σπόρο του Ιερού Αρσενικού και Χρειάζεται να γεννηθεί εντός μας ξανά. 

Σαν άντρες , είμαστε συνδεδεμένοι  με την Κοσμική Μήτρας της Δημιουργίας. Επιπλέον με την βιολογική μήτρα της Μητέρας μας , αλλά και με την μήτρα που κάποτε είχαμε σε παλιές ενσαρκώσεις ως γυναίκες. Αυτή η μήτρα κατοικεί εντός μας , στο κέντρο της Σελήνης και χρειάζεται να ενεργοποιηθεί. Μέσα από αυτή την ενεργοποίηση θα ξυπνήσει ξανά ο σπόρος του Ιερού Θεού Εντός μας.

Σας προτείνω την πολύ απλή άσκηση που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε την μήτρα σας  και να συγκινηθείτε από αυτό. 

 

Και το διαλογισμό που θα ζωντανέψει εντός σου 

Εάν θέλεις να αφυπνίσεις την Μήτρα σου μέσα από μία σειρά 3 συναντήσεων επικοινώνησε μέσα από την ενότητα contact. 

Το Ιερό Αρσενικό περιμένει την αφύπνιση αυτή. 

Κοινοποίηση: