Οι πέτρες και τα βότανα αποτελούν μερικά από τα βασικά εργαλεία των αρχαίων θεραπευτών. Οι σοφές Ιέρειες και Ιερείς, οι Μάγοι και οι Μάγισσες που ήταν οι γιατροί του τότε, γνώριζαν πόσο πολύ δύναμη έχουν τα εργαλεία της φύσης. Είναι υπέροχο όταν ένας άνθρωπος καταφέρνει να έρθει σε επαφή με αυτά τα ιερά θεραπευτικά πνεύματα και αντλήσει πληροφορίες και γνώση.

Μια μέρα που είχα κόψει λίγο δεντρολίβανο, το κρατούσα στο χέρι και θαύμαζα τον ήλιο που ήταν στην Ανατολή του, τα χρώματα του και η μυρωδιά από το φρέσκο δεντρολίβανο μου έφερε στο μυαλό την εικόνα της Θεάς Μπρίτζετ, της Εστίας, του Απόλλωνα, της Ήρας … τόσο υπέροχη ενέργεια, μαγικά θεραπευτική. Ένιωσα την ανάγκη να μυρίσω για ακόμη μία φορά το δεντρολίβανο, καθώς το έκανα η μυρωδιά του πέρασε πολύ έντονα στο κεφάλι μου, και βρέθηκα παρατηρητής στην εργασία  μιας θεραπεύτριας, με κάλεσε κοντά της και μου δίδαξε πως τα βότανα και οι πέτρες μπορούν να συνεργαστούν.

Παρακάτω λοιπόν σας αναφέρω πως μπορείτε να κάνετε ένα προστατευτικό πεδίο για το σπίτι σας.

Υλικά:

Μια πλατιά πέτρα
Φρέσκο Φασκόμηλο
Φρέσκια Λεβάντα
Φρέσκο δεντρολίβανο
Ένα λευκό κερί.

Εργασία:

Ανοίγετε τον ιερό κύκλο. Ανάψτε το κερί με την πρόθεση της προστασίας και της προσφοράς στις τέσσερις κατευθύνσεις. Πάρτε την πέτρα και χτυπήστε τρεις φορές όπως θα χτυπούσατε μια πόρτα. Πείτε με ελαφριά φωνή ;

”Πνεύμα τη πέτρας, με Αγάπη και σεβασμό ζητώ να συνεργαστούμε.
 Σε χρειάζομαι για την προστασία του σπιτιού μας. Αμήν. Σε ευχαριστώ”

Πάρτε το φασκόμηλο και τρίβοντάς το στην πέτρα γράψτε τα ονόματα των κατοίκων. Ύστερα πάρτε την λεβάντα και σχηματίστε ένα τετράγωνο γύρω από τα ονόματα. Τέλος πάρτε το δεντρολίβανο και σχηματίστε έναν κύκλο μέσα στο τετράγωνο. Μελετήστε από μέσα σας την επιθυμία που έχετε, και μόλις το κάνετε φυσήξτε 3 φορές πάνω στην πέτρα.

Θα χρειαστεί να φτιάξετε τέσσερις τέτοιες πέτρες, τις οποίες και θα τοποθετείτε στα τέσσερα σημεία του σπιτιού σας. 

Μόλις τα χρώματα από τα βότανα φύγουν, είναι σημάδι ότι πρέπει να το ανανεώσετε.

Το 2016 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο σχετικά με τις Αρχαίες γνώσεις των βοτάνων, των κρυστάλλων και των πετρωμάτων για θεραπευτικούς σκοπούς. Μια υπέροχη διδασκαλία που μου έχει δοθεί μέσα από το κανάλι της Μεγάλης Θεάς. 

Κοινοποίηση: