Υπάρχει ένα τεράστιο κύμα Γυναικείας Χριστικής συνείδησης που πλημμυρίζει τον πλανήτη αυτή τη στιγμή – η οποία είναι πέρα από τη θρησκεία και πέρα από τα όρια της πίστης, του πολιτισμού ή του φύλου. ΑΥΤΗ που μας ΚΑΛΕΙ.

Η αφύπνιση της Μήτρας είναι ο θεμελιώδης θρόνος του Γυναικείου Χριστού – η Μήτρα είναι το Άγιο Δισκοπότηρο, το Ιερό Ποτήρι που κρατά τα μυστικά της ζωής. Το αναγεννητικό του Φωτεινού Δισκοπότηρου  ακτινοβολεί τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες, και σηματοδοτεί μια εποχή της Ένωσης.

Οι άνδρες έχουν επίσης ένα πνευματικό χώρο Μήτρας, γνωστό και ως Χάρα (Hara)  – θρόνο του δικού τους ισχυρού και καθαρού Αρσενικού Φωτεινού Δισκοπότηρου, όπως το ενσωματώνει ο Yeshua (Ιησούς ).

 

Ποιο είναι αυτό το λυτρωτικό φως του Κόκκινου Δακτυλίου που έχουν μιλήσει τόσα πολλά μυστήρια; Ποιος είναι αυτός ο θηλυκός Χριστός που αγγίζει τόσες πολλές ψυχές αυτή τη στιγμή; Πρέπει να αγαπάμε αυτό το ερώτημα και να ταξιδεύουμε μαζί του καθώς γεννιόμαστε μαζί με τις απαντήσεις. Κάθε γυναίκα και άντρας σε αυτό το μονοπάτι της αγάπης υφαίνει με τις ακτίνες αυτού του θηλυκού φωτός του Χριστού, φέρνοντας την ολότητα πίσω στα εσωτερικά και εξωτερικά πετρώματα. Κάποιοι το αποκαλούν Μαρία Μαγδαληνή, αλλά όσοι γνωρίζουν την αίσθηση μπορούν να καταλάβουν ότι είναι κάτι πολύ πιο θεϊκό από μία γυναίκα ή έναν άντρα

Όταν αφυπνίζουμε αυτό το θηλυκό Χριστό μέσα μας, αρχίζουμε να ενσωματώνουμε τη συχνότητα της Νέας Γης – εισερχόμενοι στη μαγεμένη, αθώα, άγρια και ιερή καρδιά της Αγάπης.

Η Θηλυκή Χριστική Συνείδηση είναι ένα θεραπευτικό βάλσαμο όταν….

~ Νιώθεις βαρύς, κολλημένος, απελπισμένος και απομονωμένος.

~ Νιώθετε αποσυνδεδεμένοι από τον ”Ιστό της Ζωής”.

~ Έχετε χάσει την πρωταρχική σας σύνδεση με τον/την Δημιουργό σας

~ Οι σχέσεις σας αισθάνονται κουρασμένοι και στερούνται το πάθος.

~ Έχετε χάσει την πίστη στην αληθινή αγάπη και οικειότητα της πνευματικότητας.

~ Δεν βρίσκεις χαρά στη ζωή σου.

~ Είστε παγιδευμένοι σε ψυχικές  κρίσης.

 

Η Θηλυκή Χριστική Συνειδητότητα θα σε βοηθήσει να…

~ Φέρετε την ομορφιά, την αφθονία, τη γενναιοδωρία και την ασφάλεια

~ Σας προσκαλούν στη φυσική ευσπλαχνία της Ζωής

~ Αναζωογονήσετε την αίσθηση του πάθους και του ιερού αισθησιασμού

~ Γέννηση χαρά, παιχνίδι, διασκέδαση και γέλιο στη ζωή σας

~ Γιορτάσετε την ιερότητα της αθώας Σεξουαλικής Ένωσης

~ Απελευθερώσετε όλες τις  πατριαρχικές ιδέες χαμηλότερων / υψηλότερων δονήσεων

~ Έρθετε σε κοινωνία με την Θεία Μητέρα /Πατέρα.

Σε επαφή με την θηλυκή Χριστική συνειδητότητα 

Η Μαρία Μαγδαληνή είναι εκείνη που κρατά το Ιερό Δισκοπότηρο ( ένα από αυτά , υπάρχουν πολλά στο βασίλειο της Θεάς, κάθε δισκοπότηρο περιέχει διαφορετικές συνειδητότητάς και ουσίες φωτός) του Ρόδου και φέρει τις 33 Ακτίνες Διδασκαλίας μέσα από το Ιερό Άγγιγμα του Ιερού Γάμου και της Ιερής Σεξουαλικότητας. Η Ιερή Σεξουαλικότητα μεταφέρει του κώδικες της εσωτερικής ένωσης και της υπερβατικής ενοποιημένης ουσίας της Θεάς και του Θεού εντός μας , το οποίο το εκδηλώνουμε στον έξω κόσμο με την Ιερή Ένωση του/ της Ιερού Συντρόφου.

Η Μαρία Μαγδαληνή κρατά την θηλυκή Χριστική Συνειδητότητα , ενώ ο Ιησούς ( Yeshua) την Αρσενική Συνειδητότητα. Η Μαρία Μαγδαληνή φέρει την Αυτό Αγάπη και την Απόλαυση. Ως Κοσμική Ιέρεια της Ιερής Ένωσης και της Ιερής Σεξουαλικότητας, η Μαγδαληνή μας προσκαλεί να ”κολυμπήσουμε” στα ιερά νερά της Οργασμικής Ψυχής μας . Η Μαρία Μαγδαληνή μας φέρει πιο κοντά με την θεία κοινωνία της ψυχής μας. Μας προετοιμάζει μέσα από την Αυτό Αγάπη. Και αυτό είναι κάτι που τώρα η ανθρωπότητα καλείτε να κάνει , αγαπήσει αυτό που είναι έτσι ώστε να ξανά ενωθεί με τον Ιστό της Ζωής και το παγκόσμιο δίκτυο Αγάπης και Θεϊκής Έμπνευσης.

 

Μαγδαληνή: Επιστροφή του Άγριου θηλυκού

Η Μαγδαληνή είναι μια ”άγρια”  γυναίκα με  το πάθος και τις πρωταρχικές δυνάμεις της δημιουργίας. Είναι απαλή. Είναι ισχυρή. Είναι μαλακή δύναμη. Συχνά συνδεόμαστε  με την απαλή, αγαπημένη πλευρά αυτής της θηλυκής ενέργειας, αλλά ξεχνάμε, αφήνουμε έξω ή εσκεμμένα αποφεύγουμε την αχαλίνωτη, άγρια πλευρά της. Η Μαγδαληνή είναι επίσης μία γοητευτική, με την αληθινή της έννοια, παλλόμενη, με μια αισθησιακή, μαγνητική ενέργεια.

Είναι η Κυρία με το κόκκινο χρώμα, γεμάτη με πάθος, δύναμη, εκστατική φώτιση, σοφία, άγρια αφοσίωση, τραγουδάει το τραγούδι όλων των τραγουδιών με χαρούμενη έκφραση.Έρχεται φέρνοντας ένα δώρο – το σεξουαλικό φίδι της ζωής, άγριο, ελεύθερο, ριζοσπαστικό, εκστατικό.

Όταν είχαμε την καθαρή σεξουαλική μας ενέργεια, το φως του Δισκοπότηρου  μας, την κλέψανε, χρησιμοποιήθηκε, κακοποιήθηκε ή συν θλίφτηκε , το φως της γυναικείας ψυχής του κόσμου έσβησε. Χάσαμε τη «δύναμη της ζωής μας» την δύναμη του Χριστού μας. Ο θηλυκός Χριστός επιστρέφει για να μας χρίσει ξανά στο μαγικό βάλσαμο και το ελιξίριο της ιερής σεξουαλικής μας ενέργειας, το πρωταρχικό ζωντανό υγρό φως.

Αυτή η δυναμική, άγρια θηλυκή ενέργεια,  δεν περιορίζεται στην ιστορία ενός προσώπου ή ιέρειας – είναι μια ζωντανή συχνότητα μέσα σε όλους, που μας καλεί να θυμηθούμε και να ενσωματωθεί ξανά εντός μας.

Η Μαγδαληνή σημαίνει «Μαγική Πύλη Φωτός», στα βαθύτερα επίπεδα της, είναι μια συχνότητα συνειδητότητας της Μήτρας που μας υποκινεί από μέσα μας ( αναφέρομαι στην ψυχή).

Το Φως του Ιερού Δισκοπότηρου επιστρέφει , η συνειδητότητα μέσα από την αφύπνιση της μήτρας επιστρέφει. 

 

Yeshua: Η επιστροφή του άγριου αρσενικού

Υπάρχει μια ιερή, πρωταρχική αρρενωπή δύναμη που κινείται σε αρμονία με τους ρυθμούς και τους κύκλους του Κόσμου, που ευθυγραμμίζεται με τη ροή της ζωής και όχι εναντίον της.

Αυτή η αρρενωπότητα έχει αγκαλιάσει πλήρως τη θηλυκή της πλευρά, είναι ένας δύτης βαθιάς θάλασσας στα σέλη των Σεληνών των μεγάλων ωκεανών του έρωτα της Αγάπης. Κυκλοφορεί με τη Σελήνη, ξέρει τον παλμό του καρδιακού παλμού της Ζωής – κινείται με την αναπνοή και την ανάσα, ξέρει πότε πρέπει να κάνει σωστή δράση και πότε να τα παραδώσει όλα στην αγάπη.

Από αυτό το ευγενές βάθος της ύπαρξης γεννιέται  το άγριο ανδρικό, ο πρωταρχικός άνθρωπος.

Άγριο, σημαίνει να μην υποδουλώνεται από ψευδείς κατασκευές αρρενωπότητας, να μην φυλακίζεται από την περιοριστική θωράκιση και αντίληψη. Είναι το σώμα και η καρδιά ενός ελεύθερου φωτεινού  πολεμιστή.

Ο Yeshua επιστρέφει για να διεκδικήσει το αρχέτυπο μιας ιερής ανδροπρέπειας που είναι ισχυρή, ευγενική, σοφή, ισχυρή, μαλακή και αγαπητή – αυτός είναι ΈΝΑ με τη Μεγάλη Μητέρα.

Είναι ένας Σαμάνος του Γυμνασίου, ένας Σεληνιακός Εραστής, ένας ποιητής, μυστικιστής, θεραπευτής, δάσκαλος, καθοδηγητής, φίλος, Ιερέας και Οδηγός. Κατέχει τη συχνότητα υπογραφής της απαλής εξουσίας και της μη βίας, η οποία φέρνει μαζί της τη βαθύτατη δύναμη της αφοσίωσης, της πεποίθησης, της συμπόνιας και κατέχει τη δύναμη να μετατοπίζει τα παραδείγματα, να θεραπεύει αυτό που έχει σπάσει και να γεννά νέες πραγματικότητες.

Ο Yshua, στην Ιερή Ένωση με την αγαπημένη του, Μαγδαληνή, φέρει επίσης τη συχνότητα του θηλυκού Χριστού. Ένας άνθρωπος της αγάπης είναι ένας άνθρωπος που ρέει με την ίδια την αρχιτεκτονική της ίδιας της Δημιουργίας, δηλαδή την θηλυκή Ουσία. Αυτό το αρχέτυπο είναι μια ζωντανή συχνότητα που καλεί τους ανθρώπους να θυμούνται ποιοι είναι πραγματικά και να μην δίνουν πλέον τη δύναμή τους σε οτιδήποτε δεν είναι αγάπη.

 

Η επιθυμία του ”Άγριου Αρσενικού” για Ένωση είναι η γέφυρα που αναβιώνει τον κόσμο.

 

Λάβε την ενεργοποίηση του Ιερού Δισκοπότηρου και την Ιερή Πεμπτουσία της Ιερής Θηλυκής Συνειδητότητας.  

Επικοινώνησε μέσα από την ενότητα contact.

Πολλές Ευχές από την Ιέρεια και Θεά Μαγδαληνή 

 

Κοινοποίηση: