Ιερή Ένωση και “Αδελφές Ψυχές” – Συχνά διαπιστώνω ότι είναι αμφιλεγόμενο να μιλάμε για «Αδελφές Ψυχές» μέσα στον πνευματικό κόσμο, καθώς συχνά θεωρείται «λάθος και μη πνευματικό» να αναζητάμε οτιδήποτε εκτός του εαυτού μας ή να αισθανόμαστε ατελής με οποιονδήποτε τρόπο.

Ωστόσο, ένα από τα βαθύτερα ταξίδια που έχω κάνει είναι να ανακαλύψω εκ νέου αυτή τη θεμελιώδη λαχτάρα να δεσμευτώ , να συγχωνευθώ και να συνδεθώ με όλους τους τρόπους που έχω επιλέξει για να συμπορεύομαι με την κουλτούρα μου που προωθεί έναν έντονο τρόπο ανεξαρτησίας.  Το άνοιγμα που συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα ( της ανεξαρτησίας ) που φέρνει στην επιφάνεια ( εν τέλη) ένα άλλο κομμάτι εξάρτησης , μπορεί να είναι τρομακτικό και συντριπτικό.

Η έντονη επιθυμία της ανεξαρτησίας μας οδηγεί σε ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής , αυτό της μοναχικότητας που οι περισσότεροι την μπερδεύουμε με την μοναξιά. Προσωπικά , αυτή η ανεξαρτησία που έχει η ψυχή μου με οδήγησε ( μέχρι στιγμής) ν ανακαλύψω τι σημαίνει στα αλήθεια για εμένα η αγάπη και η συντροφική αγάπης . Με βοήθησε να κατανοήσω τον αληθινό όρο του έρωτα και της σεξουαλικής – ερωτικής απόλαυσης. Η ανεξαρτησία είναι ένα πεδίο που όλοι χρειάζεται να κατακτήσουν έτσι ώστε να καταφέρουν να ανακαλύψουν την αληθινή σχέση με τον εαυτό τους. Όταν βρίσκεσαι σε ανεξαρτησία μπορείς να δεις την αληθινή σχέση με τον εαυτό σου . Πόσο πολύ φοβάσαι ; Πόσο καλά μπορείς να τα καταφέρεις ; Πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου ; Πόσο αγαπάς τον εαυτό σου ; Έχεις ξεπεράσει την εφηβική ή παιδική κατάθλιψή σου ( που όλοι περνάνε είτε γίνετε συνειδητά ή ασυνείδητα ) ; Και άλλα πολλά ερωτήματα που μόνο όταν μένεις μόνος σου μπορείς να ανακαλύψεις .

Κατανόησα λοιπόν πως το ταξίδι των Αδελφών Ψυχών , των Δίδυμων Φλογών και γενικά το ταξίδι της Ένωσης , απαιτεί την παρουσία της Θεάς Μοναχικότητας , Εκείνης που θα μας τυλίξει στα πέπλα της μοναξιάς για να μας οδηγήσει στην αλήθεια που στο τέλος αυτού του λαβύρινθου (αλήθειας) μας περιμένει η εσωτερική ιερή ένωση , μέσα από την οποία στο μέλλον προκύπτει η ένωση με τον/την Ιερή/ρο Σύντροφο.

Οι περισσότεροι και οι περισσότερες σήμερα φοβούνται να μείνουν μόνοι τους. Και αν προσπαθήσουν να το κάνουν είναι για πάρα πολύ λίγο . Αυτός ο φόβος τους οδηγεί σε σχέσεις του κάτω κόσμου, δηλαδή σχέσεις ταλαιπωρίας, ψεύτικου σεναρίου και ψευδαίσθησης .

 

Η μοναχικότητα είναι η Δασκάλα της Αλήθειας και ο Χάρτης της Ιερής Ένωσης. Μέσα από την Μοναχικότητα έρχεται η Ένωση .. ο Ιερός Γάμος η αληθινή Συντροφιά. Έρχεται ο/η Ιερός/Ιερή Σύντροφος. 

 

Η άβολη αλήθεια της βιολογίας μας

Όταν αρνούμαστε τις πραγματικές ανάγκες του σώματός μας, της καρδιάς και της ψυχής μας, τα θραύσματά της  ψυχής μας αναπτύσσουν αμυντικές δομές που δεν έχουν ρίζες στην πραγματικότητα. Οι υγιείς μηχανισμοί θεραπείας και ευτυχίας του σώματός μας αρχίζουν να καταρρέουν και να αυτοκαταστρέφονται. Συλλογικά αυτό μας συμβαίνει και τώρα ως είδος, καθώς οι μαζικές μας αμυντικές δομές αποσπάσματος ξεκινούν να απειλούν το βαθύ θηλυκό σύστημα οικοσυστήματος της γης.

Σήμερα οι περισσότεροι και οι περισσότερα βάζουν σε μάχη τον βιολογικό τους σύστημα με το σύστημα της καρδιάς και της ψυχής . Έχουν μάθει να αγνοούν την καρδιά και την ψυχή , καταπιέζοντας έτσι τα συναισθηματικά και ψυχικά τους θέλω. Αντιθέτως, έχουν μάθει να δικαιολογούν την βιολογική τους σκιερή ανεξαρτησία , που βρίσκετε στον κάτω κόσμο , και όχι στον πάνω κόσμο σε επαφή και συνεργασία με την καρδιά και την ψυχή, με αποτέλεσμα την πλήρη σεξουαλική κακοποίηση τους που οι ίδιοι δημιουργούν. Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που μου λένε ότι έχουν σεξουαλικές ανάγκες , από την μία , και από την άλλη να αναζητούν μία αληθινή σχέση , όπου αρνούνται να δώσουν χώρο και χρόνο στον εαυτό τους έτσι ώστε να έρθουν σε εσωτερική ένωση , αγάπη και οργασμό με το ίδιο τους το είναι. Προτιμούν να βρίσκονται σε σχέση που στηρίζετε στο ψέμα , χωρίς έρωτα, συναίσθημα , ελπίδα για κάτι καλύτερο , ομορφιά , κατανόηση , φροντίδα και χαρά , παρά να θεμελιώσουν την δική τους ψυχική ένωση  για την εύρεση και ένωση του/της ιερούς/ρης συντρόφου.

Είναι σημαντική η ανεξαρτησία της ψυχής μας και του είναι μας καθώς έτσι  ( και το υπογραμμίζω αυτό ) αφηνόμαστε σε όλες τις πιθανότητες & δυνατότητες της Ιερής Συντροφικής Ψυχής ( Αδελφής Ψυχής ή Δίδυμης Φλόγας ) να έρθει στη ζωή μας. Αυτό το άτομο
( Αρσενικό ή Θηλυκό ) που μας συμπληρώνει και μας αγαπάει , μας βοηθάει , να αποσυναρμολογήσουμε τις καταστρεπτικές αμυντικές δομές και να επιστρέψουμε στην ευάλωτη – τρυφερή – γλυκιά – παιδική – ιερή  καρδιά μας. Ο/Η εραστής/ερωμένη που μας φέρνει πίσω στο βασίλειο της γης – με όλες τις πολυπλοκότητες, τις προκλήσεις και την πρωταρχική ομορφιά.

Για να συναντηθούμε και να συγχωνευθούμε με τον/την Ιερό/ρη μας Σύντροφο ( αδελφή ψυχή ή Δίδυμη Φλόγα)  – πρέπει επίσης να ανακαλύψουμε, να εξερευνήσουμε και να ξυπνήσουμε την εσωτερική μας ψυχή. Γιατί πώς μπορεί η αληθινή μας ψυχή να συναντήσει τον/την «σύντροφό» της – εάν έχουμε ζήσει τη ζωή μας χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά τα βάθη και τις επιθυμίες και τις δυνατότητές μας και χωρίς να ενσωματώνουμε τη δική μας ψυχική δύναμη;

 

Είμαστε ΈΝΑ με όλη την ύπαρξη

Τελικά είμαστε ΈΝΑ με τα πάντα. Προσπαθήστε να μείνετε για λίγο χωρίς τροφή , νερό , ύπνο, φως, κρύο, καταφύγιο , ρούχα, βιταμίνες, οξυγόνο, βαρύτητα  και πλήθος άλλων σημαντικών βιολογικών παραγόντων που χρειάζεται το σώμα μας.  Αυτά είναι μόνο τα προφανή φυσικά παραδείγματα, γιατί η ψυχή μας χρειάζεται και αγάπη, σύνδεση, επαφή, ακρόαση, αγκαλιά, ομορφιά, χαρά, γέλιο, το φως του φεγγαριού και τις λεπτές ενέργειες που μεταδίδονται από το σύμπαν και τη γήινη μήτρα.

Η ανεξαρτησία , που ενσωματώνετε και αγαπιέται μέσα από την μοναχικότητα , μας φέρνει στην κατανόηση πως Ανεξαρτησία σημαίνει πως το βιολογικό μας σύστημα και η ψυχή αρχίζουν να κινούνται ανεξάρτητα, δηλαδή ελεύθερα, μέσα από την σπειροειδή κίνηση της οργασμικής μας ζωής , της ζωής γεμάτη αγάπη , αλήθεια , φως , Ιερό Γάμο, Ιερή Ένωση , αφθονία , Υγεία , Στοργικότητα και Αλήθεια, δηλαδή.

Η ανεξαρτησία μας φέρνει στην επίγνωση του ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΕΛΩ και στην δύναμη να μπορούμε να εναντιωθούμε στο άδικο  και στο στρεβλό . Μας δίνει το δικαίωμα να μπορούμε να φύγουμε από το ψέμα , από την κακία και το μίσος. Μας δίνει το δικαίωμα να δράσουεμ ακτιβιστικά στις σκιές των άλλων ανθρώπων , ρίχνοντας έτσι φως στον κάτω τους κόσμο. 

 

Θεραπευτικές Προτάσεις 

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου . Όσο χρειαστεί , ακόμα και αν αυτό πάρει 1 ή και 2 ή και 3 χρόνια.Προσωπικά έδωσα 4 χρόνια στον εαυτό  μου για να ενοποιηθεί ερωτικά και με αγάπη , με την ψυχή μου.

Πήγαινε μία βόλτα μόνος/μόνη σου. Δες αν μπορείς να απολαύσεις αυτή την βόλτα, αν μπορείς να δεις όλα τα χρώματα , όλη την ομορφιά αυτής της βόλτας, αν νιώθεις πληρότητα. Αν όχι τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ( βήμα 1) .

Ανακάλυψε τις αντιστάσεις απέναντι στην ψυχή σου .

Ανακάλυψε τις βιολογικές αντιστάσεις σου.

Ανακάλυψε τις βιολογικές στρεβλώσεις που έχουν προκληθεί από την δική σου κακοποίηση στον ίδιο σου τον εαυτό.

Ανακάλυψε τι σου αρέσει στα αλήθεια.

Ανακάλυψε τους αληθινούς σου φόβους.

Μπες στις προκλήσεις γύρω από την ερωτική σου ζωή, δες την αλήθεια.

Δώσε τέλος στο παλιό χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς να σκέφτεσαι τι χάνεις .. Σκέψου μόνο τι μπορείς να κερδίσεις.

Κάνε μία λίστα με πράγματα που φοβάσαι. Έλεγξε αν  όλα αυτά που γράφεις είναι πραγματικά αλήθεια ή αν πηγάζουν από παλιές σχέσεις σου , καταστάσεις ή σκιές .

Διαλογίσου πάνω στην καρδιά σου για το άνοιγμα της καρδιάς σου.

Δώσε ευχαρίστηση στον εαυτό σου. Παίξε μαζί σου , γέλα , νιώσε χαρά, δες την αγαπημένη σου ταινία, πήγαινε στο αγαπημένο σου μέρος , φέρε τον εαυτό σου σε οργασμό (παίξε με την ερωτογενής σου ζώνη) . Κάνε όλα αυτά μέχρι πραγματικά να νιώσεις χαρά και οργασμό. Ο οργασμός σημαίνει ότι απολαμβάνεις ότι κάνεις , δεν αφορά μόνο την σεξουαλική σου χαρά.

Σου προτείνω τον παρακάτω διαλογισμό καθημερινά για 21 ημέρες έτσι ώστε να μπεις στην ροή της δικής σου Αγάπης. 

 

Σου προτείνω αυτόν τον διαλογισμό για να συνδεθείς με την Μήτρα σου και την Μήτρα της Μητέρας Γης , από όπου θα λάβεις ησμαντική θεραπεία.

Πολλές Ευχές με Αγάπη 

Παντελής σε Σύνδεση με την Θεά της Μοναχικότητας  , Την Μαγδαληνή και τον Μέρλιν. 

 

Κοινοποίηση: