Ένας υπέροχος και κλασικός τρόπος καθαρισμού εσωτερικών χώρων είναι το θυμιάτισμα. Με το να θυμιατίζουμε είμαστε σε θέση να ελέγχουμε την ενέργεια και να την κατευθύνουμε.
Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πως θυμιατίζουμε, δηλαδή πως κατευθύνουμε το σκεύος θυμιάματος και τι επικαλούμαστε.

Για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που αναζητάμε θα πρέπει οι κινήσεις μας να είναι απαλές και αρμονικές, δεν γίνεται δηλαδή να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις στον χώρο μας εάν θέλουμε να φέρουμε ηρεμία. καθώς θυμιατίζουμε δημιουργούνται κόσμοι, φανταστείτε απλά πως εκεί όποως υπάρχει ο καπνός μαζεύονται ενέργειες φωτεινών πνευμάτων σε μορφή φωτονίων, αυτό σημαίνει πως δημιουργούμε ολόκληρη ενέργεια, και μια ενέργεια που θέλουμε να είναι δυνατή και γαλήνια θα πρέπει να έχει ροή και σχήμα ηρεμίας. Οπότε, λοιπόν, ο καταλληλότερος τρόπος για να θυμιατίζουμε είναι αυτός της σπείρας, όπως μου αρέσει να ονομάζω.

Ανάψτε το καρβουνάκι σας και τοποθετήστε πάνω τα βότανα ή τα λιβάνια που επιθυμείτε, ξεκινήστε λέγοντας λόγια μέσα από την καρδιά σας στην Μεγάλη Θεά, πείτε:

”Ιερή Μητέρα, Μέσα από την Σπείρα σου
Στείλε τους φύλακες του φωτός και της
Αγάπης, με Αρμονία να γεμίσουν αυτό το
Σπιτικό και να χαρίσουν ασπίδα, υγεία ,
γαλήνη και Αγάπη”

Στην συνέχεια ξεκινήστε να καθαρίζετε το σπίτι σας, ξεκινώντας από τα δεξιά και σιγά σιγά , σταδιακά, κάθε φροά όπως κάνε κύκλο στο σπίτι σας, θα μπαίνει όλο και πιο μέσα, θα κλείνετε τον κύκλο, δηλαδή θα δημιουργείτε μία σπείρα, που όταν θα φτάσετε στο κέντρο θα πείτε λόγια ευχαριστίας μέσα από την καρδιά σας, πείτε:

”Ιερή Μητέρα, Μεγάλη Θεά Σε ευχαριστώ
Ιεροί Φύλακες λευκά πνεύματα Ευχαριστώ
Ευχαριστώ και ευγνωμονώ για αυτή την
Ευλογία που μου χαρίσατε, ευλογήστε
το σώμα μου και το σπιτικό μου με την
Αγάπη του ΟΛΟΥ, Γένοιτο ”

Κάντε το σε κάθε δωμάτιο. Να θυμάστε να είστε αρμονικοί, σταθεροί και ήρεμοι στις κινήσεις σας, ακόμα και όταν νιώθετε πως μέσα στο σπίτι σας υπάρχει κάτι πολύ αρνητικό, θα πρέπει όλα να γίνονται με ηρεμία και όχι με διάσπαση.

Κοινοποίηση: