Η Λεβάντα είναι από τα αγαπημένα βότανα της Θεάς, είναι από τα βότανα που έχουν πολλές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.
Παρακάτω σας δίνω μερικές χρήσεις της Λεβάντας, απλούς και αποτελεσματικούς.

Πάρτε ένα αρκετά χοντρό ματσάκι λεβάντα και δέστε το , η λεβάντα μπορεί να είναι φρέσκια ή αποξηραμένη. Όταν την δέσετε μπορείτε να βάλετε πάνω και κάποιο σύμβολο προστασίας. Κρεμάστε το ματσάκι έξω από την πόρτα σας για προστασία και ευλογία.
Πάρτε αποξηραμένη λεβάντα και αποξηραμένο φασκόμηλο, δέστε τα μαζί με κλωστή, όταν θέλετε να καθαρίσετε ενεργειακά τον χώρο σας κάψτε το δικό σας smudge stick.

Βάλτε σε ένα βαζάκι αποξηραμένη λεβάντα, αν πάρετε με το κοτσάνι θα πρέπει να το τρίψετε για να βγουν μόνο οι βολβοί, αν πάρετε μόνο τους βολβούς είναι εντάξει. Ρίξτε τα στο βαζάκι και μαζί ανακατέψτε ροδοπέταλα και καθαρό λιβάνι ( ρετσίνι) και κάψτε το σε καρβουνάκι για να φέρεται φωτεινά πνεύματα στον χώρο σας, ευλογίες, για καθαρισμό αρνητική ενέργειας, για προσέλκυση αγάπης.

Πάρτε λεβάντα αποξηραμένη ή φρέσκια, βράστε την, αφήστε την να κρυώσει, όταν κάνετε μπάνιο ρίξτε το ζωμό πάνω σας για να καθαρίσουν τα τσάκρα σας.

Σε ένα ασημένιο πανάκι, τυλίξτε λεβάντα, φασκόμηλο, απήγανο, αψιθιά, κουφοξυλιά και μανδραγόρα. Να το έχετε συνέχεια πάνω σας, αυτό θα σας δίνει προστασία από μικρό ατυχήματα και κακοτυχία. Αν θέλετε να το κάνετε δυνατό φυλαχτό, όπως απαιτούν οι ιδιότητες των βοτάνων, μπορείτε να κάνετε τελετουργικό ενεργοποιήσεις φυλακτού, εάν γνωρίζετε.

Σε ένα κόκκινο ύφασμα το οποίο θα το έχετε κόψει σε μορφή καρδιάς, θα βάλετε λεβάντα και ένα ασημένιο νόμισμα ή σύρμα και θα το ράψετε με το άλλο κομμάτι ύφασμα σε σχήμα καρδιάς, να το έχετε στην καρδιά σας για λίγα λεπτά πριν κοιμηθείτε, θα σας χαλαρώσει και θα φέρει ηρεμία και αγαλλίασις, ειδικά αν έχετε πληγωθεί από ερωτική σχέση.

Σε ένα μαύρο πανάκι βάλτε λίγη λεβάντα και απήγανο, μαζί βάλτε επίσης και ένα χαρτάκι όπου θα έχετε ζωγραφίσει πάνω ένα μάτι, ράψτε το και βάλτε το σε ένα πουγκί μαζί με μία φωτογραφία σας, έτσι θα προστατεύεστε από το κακό το μάτι.

Κοινοποίηση: