Η Νέα Σελήνη στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιείτε στην Παρθένο. Συνεχίζουμε με τις ενέργειες που ξεκίνησαν από την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου . Οι αλλαγές αυτή τη φορά θα είναι περισσότερο σαν μικρές προσαρμογές στους μακροπρόθεσμους στόχους σας ή πώς θα φτάσετε εκεί.

Η νέα σελήνη του Σεπτέμβρη του 2017 θα σας υπενθυμίσει τις πληγές που έχετε υποστεί ( σε συναισθηματικό , ψυχικό και βιολογικό επίπεδο) . Προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να αρχίσετε να εστιάζετε στη διαδικασία επούλωσης. Αυτό θα περιλαμβάνει προσαρμογή σε απρόσμενες αλλαγές ή προσαρμογές στις πιο μακροπρόθεσμες ελπίδες και όνειρά σας.

Το νέο φεγγάρι στις 20 Σεπτεμβρίου είναι η πρώτη νέα σελήνη από την πλήρη ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου. Οι εκλείψεις σηματοδοτούν την αρχή μιας εξάμηνης φάσης με συγκεκριμένους στόχους ή σχέδια. Κάθε νέα σελήνη μέσα στον κύκλο έκλειψης αντιπροσωπεύει ένα νέο στάδιο ανάπτυξης των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

Ο σκοπός της ηλιακής έκλειψης της 21ης Αυγούστου ήταν να κάνει τολμηρές, σίγουρες αλλαγές που θα οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η αποφασισμένη και συνεχής προσπάθεια θα φέρει την ανάπτυξη και την ευτυχία που θέλετε.

Το νέο φεγγάρι, που φτάνει στις 20 Σεπτεμβρίου, σημαίνει ότι αυτό το νέο στάδιο ανάπτυξης περιλαμβάνει την προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστούν αλλαγές στον αρχικό σας στόχο, ώστε να καταστεί πιο εφικτός. Το νέο φεγγάρι απέναντι στον Χείρωνα σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμόσετε τις μεθόδους ή τις προσδοκίες σας , σε απάντηση στην πιο βαθιά και πιο οδυνηρή πληγή.

Αυτή η νέα σελήνη ζητάει από εσάς να κατανοήσετε τους στόχους σας και τις ανάγκες σας και όχι απλώς να τις θέσετε . Αυτό σημαίνει  ότι είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας παρακίνησε να δημιουργήσετε μία ιδέα και ένας στόχο ; Να βρείτε τον αληθινό πυρήνα . Πολλές ιδέες και στόχοι καταρρέουν γιατί οι βάσεις δεν ήταν υγιείς. Πολλές φορές οι ιδέες και οι στόχοι βασίζονται σε βαθιές παλιές πληγές , πεποιθήσεις και εγωιστικά κομμάτια , που στην συνέχεια , με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σας φέρουν ξανά την ίδια στρεβλωμένη κατάσταση, τα ίδια πρότυπα σχέσεων , συνεργατών , επαγγελματικών γεγονότων , φίλους κ.λ.π.  Τώρα είναι η ευακιρία σας να ανακαλύψετε το πρόβλημα που πραγματικά αντιμετωπίζετε . Ενεργοποιήστε την ενότητα, ζητήστε βοήθεια, μιλήστε με ανθρώπους , μπείτε σε ομάδες αυτογνωσίας , αφήστε το εγώ και αναπτύξτε την φιλία και την ενότητα. Εργαστείτε με τον ΕΓΩ εαυτό έτσι ώστε να γίνει μια καλή εργασία .. καλούμαστε το κατώτερο ΕΓΩ να το μεταμορφώσουμε στο ανώτερο, δηλαδή στο ΕΓΩ ΕΙΜΙ. 

 

Φθινοπωρινή Ισημερία και Νέα Σελήνη – Νέα Ενέργεια 

Η φθινοπωρινή Ισημερία στα αρχαία χρόνια σηματοδοτούσε την αρχή μιας νέας εποχής. Έτσι λοιπόν η νέες ενέργειες που θα φέρει η Σελήνη πάνω στις ενέργειες της φθινοπωρινής ισημερίας θα είναι βαθιά μεταμορφωτικές. Έτσι , λοιπόν, οι ενέργειες μας βάζουν ακόμα πιο δυναμικά στην διαδικασία της ανακάλυψης των μπλοκαρισμένων καταστάσεων εντός μας και στην ίαση αυτών. 

Κάντε τον παρακάτω διαλογισμό για την υποστήριξή σας : 3

Νέα Σελήνη και Δίδυμες Φλόγες 

Σε αυτή την νέα σελήνη και σε συνδυασμό με τις ενέργειες της φθινοπωρινής ισημερίας ,  έρχεται ένα κύμα μεταμόρφωσης και για τις δίδυμες φλόγες. Παλιά καλούπια σπάνε, παλιές πεποιθήσεις γκρεμίζονται. Οι δίδυμες φλόγες θα μπουν σε μία πολύ βαθιά διαδικασία ”κατάρρευσης παλιού προτύπου και παλιών πιστεύω”.

Κάντε τον παρακάτω διαλογισμό για την υποστήριξη σας : 

 

Προσωπικές Συνεδρίες Ιδανικές για αυτή την Περίοδο:

~Ψυχικό Προφίλ

~Καρμική απελευθέρωση

~Συναισθηματική ίαση – θεραπεία στα ύδατα της ψυχής

Στις 22 Σεπτεμβρίου συναντιόμαστε για να γιορτάσουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία .

Θα εργαστούμε με την Σελήνη και τον Ήλιο της Ψυχής μας . Θα δουλέψουμε με την ισορροπία της Θεάς και του Θεού εντός μας μέσα από έναν δυναμικό και απαλό διαλογισμό συντονισμού. 
Θα χορέψουμε τον χορό της σπείρας και θα δώσουμε ευχές για την Ελλάδα.

Θα λάβετε και ένα δώρο από την Θεά.

Στις 6:30 στην Ακρόπολη στον Λουμπαρδιάρη .

Τι να έχετε μαζί σας :

Λίγους ξηρούς καρπούς

Ενδυμασία :

Κυρίως καφέ ή πορτοκαλί.

Συμβολική συμμετοχή : 5 ευρώ

Παρακαλώ δηλώστε την συμμετοχή σας για να μπορούμε να φτιάξουμε τον κατάλληλο αριθμό δώρων που θα λάβετε από την Θεά.

e-mail : arcanatherapy@gmail.com
τηλ: 6986355813

Πολλές ευχές Αγάπης και Ενότητας

Κοινοποίηση: