Και αυτοί που είχαν ειδωθεί να χορεύουν, κρίθηκαν παράφρονες από αυτούς που
δε μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική!
Friedrich Nietsche

 

Καλό μήνα σε όλους με πολλή Χαρά, Ειρήνη, Ενότητα, Δημιουργία, Υγεία και Επανάσταση

Αυτός μήνας αγαπημένοι φίλοι μου, είναι ένας μήνας νέων ξεκινημάτων. Μετά την Μεγάλη Πανσέληνο που μας πέρασε οι ενέργειες στην Γαία έχουν αλλάξει και αυτό αντανακλάτε και σε εμάς τους ίδιους. Κάποιοι άνθρωποι έχουν βιώσει τις αλλαγές ενώ κάποιοι άλλοι τι βιώνουν σιγά σιγά ή θα συνεχίσουν να τις βιώνουν για αρκετό καιρό ακόμα. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβετε, σχετικά με τις αλλαγές, είναι πως δεν λειτουργούν για όλους το ίδιο, αυτό σημαίνει πως κάποιοι τις αλλαγές θα τις βιώνουν όμορφα και κάποιοι άλλοι λίγο πιο αποτοξινωτικά, αυτό σημαίνει πως το σώμα η διάθεση και η ψυχολογία ίσως να βρίσκονται σε μία όχι και τόση ήρεμη κατάσταση και αυτό είναι απόλυτο λογικό και φυσιολογικό καθώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε έχουν βιώσει όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες καταστάσεις στην ζωή τους.

 

Το Δέντρο 

Το δέντρο είναι ένα αιώνιο σύμβολο ένωσης Γης και Ουρανού, η Μητέρα γη μας θυμίζει καθημερινά από που ερχόμαστε και τι χρειάζεται να καταφέρουμε. Ερχόμαστε από τον Ουρανό, αυτό που χρειάζεται να καταφέρουμε είναι να δημιουργήσουμε τις δικές μας ρίζες, δηλαδή την δική μας ιστορία, δεν είμαστε η ιστορία των προγόνων μας είμαστε όμως μια νέα ενέργεια των προγόνων που χρειάζεται να μεταμορφώσουμε την ιστορία, την ενέργεια και το μάθημα. Όλα τα δέντρα δεν είναι ίδια, υπάρχουν πολλών ειδών δέντρα και διαφορετικές μορφές δέντρων, και αυτό γιατί κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και φέρει την δική του ιστορία, κάνει το δικό του ταξίδι. Αυτό ο μήνας είναι μια νέα ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, το να εμμένει κανείς στον πόνο και στον φόβο είναι επιλογή του και σε αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Η Φωτιά

Η φωτιά είναι το αιώνιο εργαλείο εξαγνισμού, η πύλη προς την νέα ζωή. Εκεί βρίσκεται η αφορμή και η βοήθεια για να ξεφύγουμε από ότι μας ταλαιπωρεί και μας κακοποιεί τόσο καιρό. Η φωτιά μας θυμίζει το πάθος της ψυχής μας και την ομορφιά ταυτόχρονα. Είναι η ευκαιρία σου να κάνεις μια νέα αρχή, σίγουρα την θέλεις και σίγουρα την έχεις ανάγκη, θα σου δοθούν ευκαιρίες αυτόν τον μήνα για να δεις ότι μπορείς να φύγεις από το παλιό και να μπεις στο νέο. Η φωτιά καίει τα βράδια κάτω από το φεγγάρι και μεταδίδει την τρυφερότητα και την αρμονία, ήρθε η ώρα να μπεις σε αυτή την δόνηση, το αξίζεις και μπορείς να το έχεις. Δήλωσε τώρα στον εαυτό σου ” Αξίζω να έχω τα καλύτερα και τα ομορφότερα, δεν είμαι η ιστορία των προγόνων μου, είμαι αυτό που εγώ είμαι” 

ΑΣΚΗΣΗ

Βάλτε την παρακάτω μουσική να παίζει. Ανάψτε ένα κόκκινο κερί στον ιερό σας χώρο και κάψτε φασκόμηλο με ροδοπέταλα σε ένα καρβουνάκι. Το κόκκινο κερί συμβολίζει την νέα ζωή, όπως η μήτρα της Μητέρας γεννά το παιδί, εκεί πάνω δηλώστε την πρόθεσή σας, ζητήστε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να ξεφύγετε από την ταλαιπωρία που βιώνετε μέχρι τώρα. Χορέψτε στον ρυθμό της νέας ζωής, βγάλτε όλη την επιθυμία σας, όλη σας την ανάγκη για αυτή την αλλαγή.

 

Είναι τώρα η ώρα να μεταμορφωθείς και μπορείς να το κάνεις, δεν είσαι αυτό που ήξερες μέχρι τώρα, είσαι κάτι πολύ πιο Ιερό, κάτι πολύ πιο Φωτεινό είσαι αυτό που εσύ είσαι.

 

Ελάτε σε μία συνάντηση μεταμόρφωσης ίασης και νέας ενέργειας.

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα συναντιόμαστε στην Ουράνια Σφαίρα ( Πετρούπολη Βορείου Ηπείρου 102) .

Η Θεά Μπρίτζετ και η Ενέργεια της Γαίας

Σε αυτή την συνάντηση θα γειώσουμε και θα ενσωματώσουμε όλη την ενέργεια – θεραπεία που λάβαμε από την Μεγάλη Πανσέληνο που μας πέρασε. Θα μεταμορφώσουμε το σώμα μας και θα το θεραπεύσουμε από παλιές πληγές που τώρα είναι ώρα να κλείσουν. Ο κάθε ένας από εσάς θα μάθει να χρησιμοποιεί την Ιερή Φλόγα θεραπευτικά αλλά και να γειώνει την θεραπεία στο ανθρώπινο σώμα.

Τι θα κάνουμε στην συνάντηση :

Σύνδεση με την Ιερή Φλόγα της Θεάς Μπρίτζετ
Γείωση υπέρ – θεραπείας
Θεραπευτικό Τελετουργικό με βότανα
Η Κάρτα της Θεάς Μπρίτζετ και θεραπεία.

Τι να έχετε μαζί σας :

Ένα λευκό κερί ( τύπου εκκλησίας)
Χαρτόνι
Κόλα
Ψαλίδι
Κορδέλες, χρυσόσκονες κ.λ.π.
Μία εικόνα της Μπρίτζετ
Ένα περιοδικό

Σας περιμένουμε με πολλή Χαρά και Αγάπη

Συμμετοχή : 20 ευρώ

Με πολλή Αγάπη και Ενότητα

Παντελής Ευθυμίου
Ενεργειακός θεραπευτής
Shaman Healer
Earth Magick Healer
DNA Healing
Merlin Healer

11201191_10206100398447413_7654967732706362287_n    12065491_10204565474288387_2434449750113672991_n

Κοινοποίηση: