-Ο Μαγνήτης μας   –

Ο μαγνήτης μας είναι το κέντρο με το οποίο ελκύουμε αυτό που έχουμε ανάγκη στην ζωή μας. Είναι κάτι σαν αυτοκόλλητο επιθυμιών. Για τον κάθε τομέα που επιθυμούμε να ελκύσουμε πράγματα, γεγονότα και εμπειρίες,  υπάρχει και ένας διαφορετικός μαγνήτης που ανταποκρίνεται και συνάδει με ένα από τα εφτά σωματικά ενεργειακά μας κέντρα.   Όταν ο μαγνήτης μας βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση τότε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τον αλλάξουμε, να τον ξανάπρογραμματίσουμε με την κατάλληλη δόνηση και ρύθμιση. Αρχικά χρειάζεται να πάμε στον πύργο ελέγχου, αυτός ο πύργος βρίσκεται τρεις παλάμες πάνω από το κεφάλι μας, και είναι το ένατο κέντρο, αυτό της ψυχής, η είσοδος γι’αυτό το κέντρο βρίσκεται λίγο χαμηλότερα, δύο παλάμες πιο κάτω, και είναι το όγδοο κέντρο.    Από εκεί λοιπόν παίρνουμε τον έλεγχο και μετασχηματίζουμε τις ενέργειες έτσι ώστε να ευθυγραμμίσουν ξανά τους πόλους και τους μαγνήτες μας.

 

-ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ  –

 

Αν εστιάζετε στην επιτυχία, θα έχετε άγχος.  Αλλά αν αποζητάτε την αρίστευση, η επιτυχία θα είναι εγγυημένη. 

-ΝΤΙΠΑΚ ΤΣΟΠΡΑ-   

Το χρήμα είναι ένα ανταλλακτικό μέσο, ένα εργαλείο που διευκολύνει την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών. Παρόλα αυτά, για πολλούς ανθρώπους γίνεται ο ορισμός της επιτυχίας. Αν και αναμφίβολα είναι σημαντικό για να καλύπτουμε βασικές ανάγκες , όπως η στέγη και η διατροφή, είναι μια εξωτερική δύναμη που δεν μπορεί να σας προστατεύσει από τις προκλήσεις της ζωής ή να σας βοηθήσει να βρείτε το σκοπό της ζωής σας. Το χρήμα έχει περιορισμένη επίδραση στην ευτυχία σας. Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η επίδραση του χρήματος στην αίσθηση ευημερίας σας είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και ότι ένα ετήσιο εισόδημα άνω των 60.000 ευρώ δε θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους.

Έχουμε οικονομική κρίση επειδή χτίσαμε μια οικονομία που βασιζόταν σε μια ψεύτικη υπόσχεση. Καταρχάς , η οικονομική κρίση προέκυψε επειδή ξοδεύαμε χρήματα που δεν είχαμε κερδίσει, για να αγοράσουμε πράγματα που δεν χρειαζόμασταν, προκειμένου να εντυπωσιάσουμε ανθρώπους που δε συμπαθούσαμε καν. Και περιστρέφονταν όλα γύρω από το <<εγώ>> και το <<δικό μου>>. Ολόκληρο το οικονομικό μας σύστημα ήταν βασισμένο σε μια νοοτροπία καζίνου.

Ο πραγματικός εαυτός σας δε θα θεωρήσει ποτέ τη συσσώρευση χρημάτων πρωτεύοντα στόχο αλλά μόνο παράγωγο κάτι πολύ μεγαλύτερου, επακόλουθο της στάσης σας να ακολουθείτε την καρδιά σας.  Η καρδιά σας ενδιαφέρεται περισσότερο να έχετε αφθονία στη ζωή σας, παρά να έχετε χρήματα – αφθονία πραγμάτωσης, αγάπης και χαράς.

Στο έργο του Οι επτά πνευματικοί νόμοι της επιτυχίας, ο Ντίπακ Τσόπρα γράφει :
Υπάρχουν πολλές πτυχές της επιτυχίας, ο υλικός πλούτος είναι ένα μόνο συστατικό. Η επιτυχία περιλαμβάνει επίσης την καλή υγεία, την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό για τη ζωή, τις ικανοποιητικές σχέσεις, τη δημιουργική ελευθερία, συναισθηματική και ψυχολογική σταθερότητα, μια αίσθηση ευημερίας και ψυχικής ηρεμίας.

 

Τι είναι επιτυχία ; Επιτυχία είναι το χρήμα και φήμη ; Όχι. Επιτυχία είναι όταν πέφτεις το βράδυ στο κρεβάτι και λες ‘’ Ω χαρά μου! Ω Θεέ μου! Μπορώ να κοιμηθώ γαλήνια’’

-Πάολο Κοέλο-

Βάλτε στην καρδιά το μυαλό και τη ψυχή σας ακόμα και στις πιο μικρές σας πράξεις. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας .-Σουάμι Σιβανάντα-

 

 

Από τη σκοπιά της καρδιάς ή της ψυχής σας, το χρήμα είναι απλώς κάτι απαραίτητο για ορισμένες εμπειρίες που θέλετε να βιώσετε στη ζωή σας. Η καρδιά σας δεν ενδιαφέρεται για το χρήμα αυτό καθαυτό. Αλλά κάποιες φορές το χρήμα σας βοηθά να ακολουθήσετε το δρόμο σας, κι αυτό είναι που το κάνει σημαντικό, αν και όχι  το πιο σημαντικό πράγμα.  

Μόνο όταν το κίνητρο των πράξεών σας δεν είναι το χρήμα, αλλά η απόλαυση, η πραγμάτωση, η αρμονία και η επιθυμία να συνεισφέρετε στο ευρύτερο καλό, δέχεστε την υποστήριξη του σύμπαντος. Τότε είναι που εργάζεστε από την καρδιά σας.

Αν θέλεις να έχεις περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να προσφέρεις τα δώρα που γεννήθηκες για να προσφέρεις, αυτό δεν είναι η επιζήτηση εξωτερικής δύναμης.

Οι εσωτερικές αξίες όπως φιλία, η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η συμπόνια είναι πολύ πιο αξιόπιστες από το χρήμα, φέρνουν πάντα ευτυχία και δύναμη.

Αν το να αποκτήσετε χρήματα γίνει ο πρωταρχικός σας στόχος, τότε να ξέρετε ότι δεν είστε συνδεδεμένοι με τη βαθύτερη διάσταση του είναι σας που ονομάζουμε ‘’καρδιά’’. Δηλαδή, η απόκτηση χρημάτων ως αυτοσκοπός δεν είναι τελεσφόρος τρόπος ζωής. Ακόμα και αν επιτύχετε το στόχο σας και αποκτήσετε πολλά χρήματα, θα ανακαλύψετε ότι τελικά οδηγούν στην απογοήτευση και τη δυστυχία. Με αυτό δε θέλω να πω ότι το χρήμα δεν είναι ενδογενώς πνευματικό, γιατί αυτό δεν ισχύει. Συμβαίνει συχνά, όταν οι πράξεις σας επισφραγίζονται και συνεισφέρουν κάτι σημαντικό στο σύμπαν, να σας κατακλύσει κάποιου είδους αφθονία – η οποία δεν αποκλείεται να έρθει με τη μορφή χρημάτων. Επειδή υπάρχει τόσο πλούσια παραγωγή ενέργειας στο σύμπαν από εσάς, το σύμπαν σας ανταποδίδει.

 

Υποστήριξε το πεδίο σου μέσα από ηχοσυντονισμό και την δόνηση της εικόνας

Βάλε την παρακάτω μουσική και ταυτόχρονα επικεντρώσου στην παρακάτω εικόνα ( κοιτάμε στο κέντρο της εικόνας για 21 λεπτά. Καλό είναι να το κάνετε καθημερινά για 21 ημέρες ή 9 μέρες το λιγότερο). 

 

Κοινοποίηση: