Αγαπημένοι Φίλοι , στις 11 Νοεμβρίου , ένα υπέροχο γεγονός φωτός θα λάβει μέρος στον Πλανήτη μας για ακόμη μία φορά. Η πύλη 11:11 η οποία ανοίγει με πολλές νέες ενέργειες πληροφορίες από την κρυσταλλική διάσταση . Αυτή η πύλη θα φέρει στο γήινο πεδίο άπλετο κρυσταλλικό φως από τους Κοσμικούς Κρυσταλλικούς Ναούς τους Φωτός .  Αυτό , συμβαίνει για να υποστηρίξει κυρίως τα κρυστάλλινα παιδιά που έχουν γεννηθεί και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επιβίωση τους και ροή τους εδώ στη Γη. Επιπλέον , ανώτεροι κρυστάλλινοι κώδικες φωτός έρχονται για να γειωθούν στο φωτεινό και βιολογικό μας σώμα , έτσι ώστε να εδραιωθούν σημαντικές πληροφορίες στο πεδίο μας και στο πλάνο της ψυχής μας .

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ 11:11 

Έχεις παρατηρήσει πολλές φορές την ώρα 11:11 ή τον αριθμό 111 ; Ίσως πολλές φορές να ”έτυχε” να εις αυτούς αριθμούς . Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν εμφανίζονται τυχαία μπροστά σου. Οι αριθμοί είναι η γλώσσα του σύμπαντος που μιλάει σε εσένα και θέλει να σου πει κάτι . Σαν αριθμός συνολικά σου στέλνει το μήνυμα πως δεν είσαι μόνος/μόνη και πως η πνευματική σου οικογένεια σε στηρίζει και είναι δίπλα σου.  Αλλά σε πιο βαθύ και ανώτερο επίπεδο τι σημαίνει ; Τι είναι ;

Η πύλη φωτός 11:11 ή 111 είναι μία σημαντική στιγμή κατά την οποία δημιουργείτε μία καθαρή πύλη φωτός εκτός χώρου και χρόνου , σε αυτό το σημείο είναι που αυτόματα ενεργοποιείτε το παγκόσμιο φωτεινό δίκτυο με όλες τις ψυχές που βρίσκονται ενσαρκωμένες στη Γη και είναι αφυπνισμένες ( σε όποιο βαθμό αφύπνισης και αν βρίσκοται ) . Εκείνη την στιγμή μας δίνετε η ευκαιρία να συντονιστούμε όλοι μαζί σε μία καθαρή δόνηση , όπως η Αγάπη ή Χαρά , το Γέλιο , η Ειρήνη, ο Έρωτας κ.λ.π. Μέσα από αυτή την ενεργειακή μάζική δύναμη που δημιουργούμε , η ενέργεια αυτή  μετατοπίζει το συλλογικό δίκτυο σε ανώτερα επίπεδα. Αυτό το παθαίνει και ο ανθρώπινος εγκέφαλος , το κενό διάστημα που δημιουργείτε δηλαδή και που ανοίγει πύλη φωτός. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος κάποιες φορές για κλάσματα δευτερολέπτου σταματά την λειτουργία και ξανά ενεργοποιείτε , εκεί είναι και το φαινόμενο deja vu , δηλαδή νιώθουμε πως έχουμε  ξανά ζήσει την σκηνή που βιώνουμε εκείνη την στιγμή, αλλά στην πραγματικότητα μπήκα για λίγα δευτερόλεπτα στο κενό . Καταλαβαίνετε λοιπόν πως δεν πρόκειται για μία απλή πύλη φωτός  ή συγχρονικότητα που απλώς θα κάνουμε μία ευχή για να πραγματοποιηθεί .

 

Δίδυμες Φλόγες και Ιερές αδερφές Ψυχές 

Ο αριθμός 11 είναι ένας πνευματικός αριθμός που έχει ισχυρή αριθμητική σημασία. Ο αριθμός 11 και τα διπλά και τριπλά 11 είναι ιδιαίτερα σημαντικά και τείνουν να εμφανίζονται με ασυνήθιστους και απροσδόκητους τρόπους γύρω από τη στιγμή της σύνδεσης των δίδυμων φλογών ή των ιερών αδελφών ψυχών .

~**~

Αρχικά είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί τι είναι οι Δίδυμες Φλόγες και τι οι Ιερές Αδελφές Ψυχές. Διαβάστε ΕΔΩ για τις δίδυμες φλόγες.

Οι ιερές αδελφές ψυχές , με λίγα λόγια είναι οι Αδελφές Ψυχές που έχουν έρθει να μας υποστηρίξουν πνευματικά χωρίς να μας πληγώνουν και να μας πονάνε. Στην αρχή η ένωση μπορεί να είναι δύσκολη όμως εφόσον ενωθούν δεν υπάρχει πλέον πόνος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί γιατί πολλοί και πολλές θέλουν να ζούνε σε μία πλάνη ότι έχουν βρει την Ιερή Αδελφή Ψυχή τους , παρόλο που τους κακοποιεί και τους κάνει να πονάνε . 

~**~

Το 11:11 συχνά εκδηλώνεται γύρω από το χρονικό σημείο που λαμβάνει χώρα μια ουσιαστική ψυχική σύνδεση, καθώς και κάθε φορά που πρόκειται να συμβεί ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή.Γύρω από το χρόνο μιας σύνδεσης δίδυμων φλογών, οι συγχρονίσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται πιο συχνά, υποδεικνύοντας τη σημασία της ένωσης. Ο αριθμός 11 συχνά θεωρείται ότι είναι ο αριθμός δίδυμων φλογών (καθώς 1+1=1), και το 11:11 έχει ιδιαίτερη σημασία στη σύνδεση διπλής ψυχής. Η συγχρονικότητα 11:11 θα αρχίσει να «αναδύεται» σε απροσδόκητα σημεία όταν κάποιος σύντομα πρόκειται να συναντήσει την δίδυμη φλόγα του ή λίγο μετά τη συνάντησή τους. Θα εμφανιστεί επίσης από καιρό σε καιρό ( σύντομα δηλαδή) σε μια σχέση δίδυμων φλογών, συνήθως κατά τη διάρκεια σημαντικών μεταβατικών σημείων της ένωσης ή οποτεδήποτε έχουν σημειωθεί ισχυρές ενεργειακές μετατοπίσεις για έναν από τους δύο ή και για τους δύο.

Το 11:11 είναι μερικές φορές μια κλήση που φωνάζει “ξυπνήστε” στις δίδυμες φλόγες. Μπορεί να γίνει μια ώθηση για κάθε ψυχή που θα τους βοηθήσει να τους ξυπνήσουν πνευματικά για την προετοιμασία της επανένωσης. Το 11:11 καταστέλλει πολλά πράγματα σε μια σύνδεση Δίδυμων Φλογών. Ο ίδιος ο αριθμός 1 αντιπροσωπεύει την ενότητα. Όταν το 1 εμφανίζεται διπλό δηλαδή –> 11 ,  όταν συναντιούνται μπορούν να αντιπροσωπεύσουν τη συγχώνευση των δύο δίδυμων ψυχών που έρχονται μαζί στην ένωση. Το διπλό 1 δηλαδή –> 11 συμβολίζουν επίσης την έννοια της πολικότητας η οποία είναι μια ισχυρή δυναμική σε μια διπλή σύνδεση ψυχής. Οι θηλυκές και αρσενικές ενέργειες υπάρχουν σε κάθε δίδυμη ψυχή ανεξάρτητα από το φυσικό τους φύλο ή την σεξουαλικότητα ( καθώς η ένωση δίδυμων φλογών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ομοφυλόφιλο ζευγάρι ).

Το 11:11 συμβόλιζε επίσης την ισορροπία, ένα άλλο σημαντικό θέμα και μάθημα για τις δίδυμες φλόγες. Το  11 μπορεί να αντιπροσωπεύει το κατοπτρισμό που λαμβάνει χώρα σε μια ένωση δίδυμων φλογών ( σαν το 1 να κοιτάει στον καθρέφτη). Επειδή οι δίδυμες φλόγες συνδέονται σε επίπεδο ψυχής, συχνά αντανακλούν και προβάλλουν το φως και το σκοτάδι που υπάρχει μέσα στο άλλο. Σκοπός αυτού είναι ότι οι δίδυμες ψυχές θα μάθουν να εξισορροπούν τις ενέργειες μέσα τους, καθώς και να θεραπεύουν τυχόν ζητήματα που θα μπορούσαν να έχουν για να συν-δημιουργήσουν αρμονία μεταξύ τους.

Όπως όλες οι συνδέσεις αδελφών ψυχών, οι δίδυμες φλόγες είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την ανάπτυξη της ψυχής και τον προσωπικό μετασχηματισμό. Με τις δίδυμες φλόγες, αυτή η ψυχική ανάπτυξη και εσωτερική μεταμόρφωση λαμβάνει χώρα με έναν πολύ ισχυρό τρόπο.

Οποιαδήποτε ενεργειακή  ανισορροπία μεταξύ των δίδυμων ψυχών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολλούς πόνους ή χάος. Σε αντίθεση με μια σχέση αδελφών ψυχών, οι ενέργειες μέσα σε μια ένωση δίδυμων φλογών ενισχύονται (ή διπλασιάζονται!). Η άνευ όρων αγάπη είναι το κλειδί για τη δημιουργία αρμονίας στην ένωση δίδυμων φλογών. Για να υπάρχει η άνευ όρων αγάπη χρειάζεται πρώτα να υπάρχει η Αγάπη εαυτού που προκύπτει μόνο εάν αφυπνιστεί αρχικά η Θεά μέσα μας και εν συνέχεια γεννήσει ένα ιερό αρσενικό .

 

Συν-δέσου και λάβε θεραπεία από την Πύλη Φωτός 11:11

Βάλε την παρακάτω μουσική για ενίσχυση 

Μπορείς και εσύ να συνδέεσαι καθημερινά ή όταν το έχεις ανάγκη με την Πύλη Φωτός 11:11 για να λάβεις θεραπεία ή καθοδήγηση.

-Κάτσε χαλαρά σε μία άνετη θέση .

-Πάρε βαθιές χαλαρές ανάσες.

-Επέτρεψε σε έναν κάθετο άξονα φωτός να διαπεράσει το σώμα σου.

-Δήλωσε ότι συνδέεσαι με την Πύλη Φωτός 11:11. (μπορείς να το κάνεις και την στιγμή που το ρολόι σου δείχνει 11:11)

-Ζήτα να σου δοθεί μία απάντηση σε κάποιο ερώτημα που σε απασχολεί ή ζήτα θεραπεία σε κάποιο ζήτημα που τρέχει αυτή την περίοδο στη ζωή σου.

 

Για προσωπικές Συνεδρίες με την πύλη 11:11 επικοινωνήστε μέσα από την ενότητα contact

  • Εργασία με προσωπικό κρυσταλλικό πλέγμα πάνω στην υλοποίηση κάποιου θέματος
  • Δίδυμες Φλόγες & Ιερές Αδελφές Ψυχές
  • Ενδυνάμωση ανοσοποιητικού
  • Ασπίδα Προστασίας

 

Συνάντηση στις 11/11 στην Πνευματική Σχολή ΕΣΤΙΑ για την ίαση των κρυσταλλικών γραμμών του Φωτεινού Σώματός μας. 

Σε αυτή την συνάντηση θα εργαστούμε μέσα από ένα ομαδικό κρυσταλλικό πλέγμα για την άμεση ίαση του φωτεινού μας σώματος και την απομάκρυνση εμπλεκόμενων βαριών ενεργειών που εμποδίζουν την αποστολή και το πλάνο της ψυχής μας.  Ελάτε λοιπόν για αυτή την πολύ φωτεινή ομαδική συνεδρία .

Τι να έχετε μαζί σας : 

Ένα λευκό τριαντάφυλλο
Έναν αγαπημένο κρύσταλλό σας
Ένα ρεσώ

Τι να φοράτε : 

Αν είναι δυνατόν λευκά ρούχα ή να έχετε μία λευκή εσάρπα.

 

ώρα συνάντηση : Στις 7:00 το απόγευμα

Συμμετοχή : 5 ευρώ

Διεύθυνση : ΕΣΤΙΑ –> Άνω Πετράλωνα Δρυόπων 26 1ος όροφος ( κουδούνι : ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ )

Με πολλές Ευχές Αγάπης και Ενότητας

Κοινοποίηση: