Arcana Therapy ®

Tι είναι το Arcana Therapy®

For English scroll down 

Η Arcana εργάζεται μέσα από την πύλη 21 η οποία περιέχει τις 3 σκάλες του 7

7+7+7 = 21

Η πνευματική σημασία του 777 μας λέει να απελευθερώσουμε τους φόβους μας γύρω από την επιβίωση και την ζωή. Μας ζητάει να αφήσουμε την τάση να ελέγχουμε τα πάντα και να προσπαθούμε να προβλέψουμε τα πάντα, δηλαδή την τάση να γνωρίζουμε τα πάντα για το μέλλον μας κ.λ.π. Τέλος μας ζητάει να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη , δηλαδή την δύναμη της ψυχής και του αληθινού Ανώτερου Εαυτού.
Μέσα από την Arcana έμαθα πως το 777 χωρίζετε σε 3 επίπεδα εκπαίδευσης. Στο πρώτο 7 συναντάμε τον βασικό εαυτό, αυτόν που χτίζουμε για να μπορεί να επιβιώσει. Στο δεύτερο 7 συναντάμε την πνευματική μας εξέλιξη και την ενέργεια που δίνουμε στον κόσμο γύρω μας. Στο τρίτο 7 συναντάμε την ψυχή μας, εκεί που όλα είναι αληθινά. Εν τέλη φτάνουμε στο 21, μία κεντρική πύλη που μας συνδέει με την τριαδική μονάδα της δημιουργίας.

Πρώτη Μονάδα – Ασημένια
Δεύτερη Μονάδα – Χρυσή
Τρίτη Μονάδα – Βιολετί

Η πύλη 21 είναι καθημερινά διαθέσιμη στην ανθρωπότητα, όχι μόνο όταν συντονιζόμαστε με τον χρόνο , παραδείγματος χάρη , όταν τα ρολόγια είναι στην ώρα 21:21 ή 7:07 ( το μηδέν βρίσκεται μέσα σε όλα τα νούμερα) ,  είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή, ακόμα και τώρα που διαβάζεις αυτό το άρθρο και ίσως να νιώθεις κάποια δόνηση στο 7ο ενεργειακό σου κέντρο ( κεφάλι ) ή να νιώθεις πως έχεις φύγει για λίγο από την πραγματικότητα ή απλώς να νιώθεις την ενέργεια. Καθώς διαβάζεις αυτό το άρθρο σίγουρα συντονίζεσαι με την πύλη 21 γιατί πολύ απλά διαβάζεις για αυτήν.

Η Arcana αποτελείται από 3 παρτίδες 7 Αρχετύπων, δηλαδή 21 Αρχέτυπα. Τα αρχέτυπα του Arcana Therapy βρίσκονται στην ίδια σκάλα με τους πνευματικούς δασκάλους. Στην εκπαίδευση του συστήματος το μαθαίνουμε καλά και το κατανοούμε πρακτικά , εκτός από την θεωρητική σημασία και διδασκαλία. Η Arcana υπήρξε από την Λεμούρια εποχή, όταν ακόμα το φως επικρατούσε. Οι Λεμούριοι είχαν μόνο ένα μάτι, το τρίτο μάτι. Τότε Η Arcana είχε τον ρόλο της εξέλιξης της όρασης μέσα από το πνεύμα. Για την Arcana, έχουμε περισσότερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, όμως λίγο ξέρουν πως οι Αιγύπτιοι είναι ένα συνονθύλευμα Λεμούριων και Ατλάντιων, έτσι η Arcana βγήκε ξανά στην επιφάνεια, όμως όχι με την ίδια δόνηση. Για μαντικούς λόγους και απαντήσεις (όπως στην Λεμουρία) αλλά και για εγωιστικούς – κατώτερης δόνησης λόγους (όπως στην Ατλαντίδα). Τα Αρχέτυπα μου το έδειξαν αυτό ξεκάθαρα σε πολλά μηνύματα και ταξίδια. Αυτό δεν είναι γνωστό σε όλους καθώς όταν η Λεμουρία εξαφανίστηκε από την Γη η σύνδεση των ανθρώπων κόπηκε και δημιουργήθηκε ένα κέλυφος απομόνωσης από την γνώση.Η Arcana είναι μία ενέργεια η οποία έχει μεταφερθεί ξανά και ξανά στη γη με διαφορετικές ποιότητες και ενέργειες. Ο λόγος ήταν για να δείξει στους ανθρώπους την μεταμορφωτική και εξελικτική διαδικασία. Όπως ένας νους και μία καρδιά μπορεί να εξελιχθεί, έτσι και η Arcana διδάσκει την εξέλιξη, το πώς όλα μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με την καρδιακή νοημοσύνη του καθενός. Στην ιστορία υπήρξαν πολιτισμοί , συστήματα, άνθρωποι και ιστορικοί που ανέβασαν την δόνηση της Arcana και άλλοι που απλώς χρησιμοποίησαν την νοητική χρήση της και όχι την καρδιακή. Υπήρξαν κάποιοι που έριξαν την δόνηση της Arcana στο συλλογικό , γιατί στο κοσμικό πεδίο η δόνηση της δεν μπορεί να πέσει, όπως ακριβώς γίνεται και με τα θρησκευτικά δόγματα, εκείνοι που υπηρετούν ένα θρησκευτικό σύστημα μπορεί να ρίξουν την δόνηση της θρησκείας , όμως η ενέργεια και η ποιότητα στο κοσμικό πεδίο δεν αλλάζει, απλώς δεν συμμετέχει σε αυτή την ανθρώπινη παράνοια. Arcana σημαίνει – τα απόκρυφα μυστικά – με την σειρά της η λέξη Akasha σημαίνει επίσης – τα απόκρυφα μυστικά ή τα μυστικά του σύμπαντος ή πηγή της γνώσης.

eb4cb70760066cc753c8fa9280a41eb6

έτσι φαίνεται η είσοδος στα Ακασικά Αρχεία μέσα από την Arcana – Akashic Record through Arcana

Σας καλώ να συνδεθείτε με την Πύλη 21 και να βιώσετε μια θεραπευτική και ενδυναμωτική σύνδεση φωτός και αγάπης.

Ανάψτε ένα κερί. Βάλτε στον χώρο σας να παίζει η παρακάτω μουσική. Συνδεθείτε βλέποντας έναν άξονα λευκού φωτός να σας διαπερνά. Αφήστε αυτό το φως στη συνέχεια να μεγαλώσει και να τυλίξει όλο το δωμάτιο. Δηλώστε το εξής ” Συνδέομαι με την κοσμική πύλη φωτός 21 , τις σκάλες των τριών 7 και τα 21 Ιερά Αρχέτυπα της Arcana.”
Στιγμιαία θα νιώσετε μια ενέργεια να σας διαπερνά. Αφήστε να σας εμφανιστεί η ενέργεια και η θεραπεία μέσα από το δικό σας χρώμα και φως. Μόλις νιώσετε ότι λάβατε την θεραπεία πείτε 3 φορές ευχαριστώ και ανοίξτε τα μάτια σας.

freedom-from-karmic_1430409625

 

Στην θεοσοφία και ανθρωποσοφία , τα Ακασικά Αρχεία (ένας όρος που επινοήθηκε στα τέλη του 1800 από το Ακάσα ή AKASA, η σανσκριτική λέξη για “ουρανό”, “χώρος”, “φωτεινή”, ή “Αιθήρ”) στην ουσία πρόκειται για τα Αρχεία του Σύμπαντος, όλη η γνώση αποθηκευμένη σε μία αστρική βιβλιοθήκη. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του Ακασικά αρχεία και όχι μόνο, όλα τα ζώα, τα επίπεδα της Γης , τα βουνά, οι πέτρες, τα φωτεινά όντα και κάθε άστρο ξεχωριστά.
Ακάσα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ουρανός», «χώρος», «φωτεινή», ή «Αιθήρ», και άρχισε στη γλώσσα της Θεοσοφίας μέσω της Μπλαβάτσκυ (1831-1891), η οποία τα χαρακτήρισε ως ένα είδος της δύναμης της ζωής, αναφέρθηκε επίσης σε «άφθαρτο δισκίο του αστρικού φωτός» καταγράφοντας τόσο το παρελθόν και το μέλλον της ανθρώπινης σκέψης και δράσης.
Η έννοια ‘’ Ακασικά αρχεία’’ αποδίδεται στον Alfred Percy Sinnett , ο οποίος, στο βιβλίο του ‘’ Εσωτερικό Βουδισμό’’ (1884), έγραψε μια βουδιστική πίστη σε μια «μονιμότητα των εγγραφών στην Ακάσα» και «η δυνητική ικανότητα του ανθρώπου να τα διαβάσει.” Μάθαμε πως η Ακάσα είναι το Αρχέτυπο της Μεγάλης Ιέρειας στην Arcana αυτού του συστήματος.

Η Arcana υπήρξε από την Λεμούρια εποχή, όταν ακόμα το φως επικρατούσε. Οι Λεμούριοι είχαν μόνο ένα μάτι, το τρίτο μάτι. Τότε Η Arcana είχε τον ρόλο της εξέλιξης της όρασης μέσα από το πνεύμα. Για την Arcana, έχουμε περισσότερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, όμως λίγο ξέρουν πως οι Αιγύπτιοι είναι ένα συνονθύλευμα Λεμούριων και Ατλάντιων, έτσι η Arcana βγήκε ξανά στην επιφάνεια, όμως όχι με την ίδια δόνηση. Για μαντικούς λόγους και απαντήσεις (όπως στην Λεμουρία) αλλά και για εγωιστικούς – κατώτερης δόνησης λόγους (όπως στην Ατλαντίδα). Τα Αρχέτυπα μου το έδειξαν αυτό ξεκάθαρα σε πολλά μηνύματα και ταξίδια. Αυτό δεν είναι γνωστό σε όλους καθώς όταν η Λεμουρία εξαφανίστηκε από την Γη η σύνδεση των ανθρώπων κόπηκε και δημιουργήθηκε ένα κέλυφος απομόνωσης από την γνώση.

Όλα είναι ενέργεια και καθαρό φως.

Η Ενεργειακή Θεραπευτική αντλεί θεραπευτική ενέργεια από την πηγή του καθαρού φωτός και της κα-θαρής αγάπης. Στο σύμπαν υπάρχουν δύο καθαρές Ιερές Ενέργειες, η Κοσμική Μητέρα και ο Κοσμικός Πατέρας κι η ένωση αυτών των δύο Ιερών Ενεργειών έχουν ως αποτέλεσμα το ΕΝΑ. Το ΕΝΑ δημιουργεί σύμπαντα, γαλαξίες, κόσμους και ζωές.

Το Θεραπευτικό Σύστημα  Arcana Therapy είναι μία ενεργειακή θεραπευτική που αντλεί ενέργεια από Αρχέτυπα. Αρχέτυπα που πλέον έχουν περάσει μέσα από την Γαλαξιακή πύλη της 5ης Διάστασης και την Ιερή Σπεί-ρα της Κοσμικής Μητέρας. Η Ενέργεια της Κοσμικής Μητέρας (Θηλυκή Ενέργεια) είναι σημαντική για τον πλανήτη Γη και τους ανθρώπους, καθώς έχουν αποκοπεί και έχουν χαθεί από το Ιερό μονοπάτι της Θεάς. Τα αρχέτυπα της Arcana έρχονται στη Γη, για να βοηθήσουν σε αυτή την ενθύμηση της θηλυκής ενέργειας και την αφύπνιση του Ανώτερου Εαυτού.

Η Μύηση και η Δημιουργία

Το Θεραπευτικό Σύστημα Arcana Therapy®  δόθηκε μυητικά στον Παντελή Ευθυμίου, ύστερα από ένα Ιερό Τελετουργικό ευγνωμοσύνης στη Μεγάλη Θεά. Ο Παντελής έλαβε όλη την πληροφορία για την Νέα Ενέργεια της Arcana. Πέρασε μέσα από τα Αρχέτυπα και τα είδε να αλλάζουν, να μεταμορφώνο-νται και μαζί τους να μεταμορφώνεται κι ο ίδιος. Τα Αρχέτυπα ως ζωντανές φωτεινές οντότητες γείω-σαν την πληροφορία μαζί με το εξής μήνυμα:

«

Η Γαία μας χρειάζεται , χρειάζεται να σταθούμε στο ύψος μας, στο ύψος της ψυχής μας και να μεταμορφώσουμε όλα όσα δεν εξυπηρετούν εμάς και τον πλανήτη μας. Το πνευματικό συμβούλιο και τα πνευματικά – γαλαξιακά συστήματα έχουν μεταφέρει αρκετή γνώση στους ανθρώπους και πολλά θεραπευτικά εργαλεία για να καταφέρουμε να αλλάξουμε όλο το πλάνο της ανθρωπότητας, αργά και σταθερά. Το Arcana Therapy είναι ένα από αυτά  κύριος σκοπός αυτού του συστήματος είναι να βοηθήσει τον κάθε έναν ξεχωριστά σε όποιο πνευματικό – συναισθηματικό – νοητικό – καθημερινό – κοινωνικό – εργατικό επίπεδο βρίσκεται. Έτσι, αντιλαμβανόμενος την θέση του μπαίνει στην δράση.  Οι 21 Δάσκαλοι τις Αρκάνα μας βοηθάνε σε αυτό ακριβώς το κομμάτι, στο να καταφέρουμε δηλαδή να αναγνωρίσουμε ποιοι είμαστε, να θεραπεύσουμε την ψυχή μας και το σώμα μας.  Arcana σημαίνει – τα απόκρυφα μυστικά – με την σειρά της η λέξη Akasha σημαίνει επίσης – τα απόκρυφα μυστικά ή τα μυστικά του σύμπαντος ή πηγή της γνώσης – . 

Οι μυήσεις είναι μοναδικές για τον κάθε ένα και φυσικά προσφέρουν διαφορετικά μηνύματα και ποιότητες. Η πηγή τους έρχεται μέσα από την Πύλη 21 η οποία είναι η κεντρική πύλη των 7 -7 -7 . Η πύλη του 21 είναι μία κοσμική διαγαλαξιακή πύλη που σκοπό έχει να μεταφέρει συντονισμούς στο πεδίο της γης και της ίδιας της ανθρωπότητας. Ο βασικός σκοπός  ενός συντονισμού είναι να αφυπνίσει την συνηδειτότητα και να μεταμορφώσει την νοητική σκέψη σε πνευματική σκέψη, ενεργοποιώντας την νοημοσύνη της καρδιάς .

Η Arcana είναι μία ενέργεια η οποία έχει μεταφερθεί ξανά και ξανά στη γη με διαφορετικές ποιότητες και ενέργειες. Ο λόγος ήταν για να δείξει στους ανθρώπους την μεταμορφωτική και εξελικτική διαδικασία. Όπως ένας νους και μία καρδιά μπορεί να εξελιχθεί, έτσι και η Arcana διδάσκει την εξέλιξη, το πώς όλα μπορούν να εξελιχθούν σύμφωνα με την καρδιακή νοημοσύνη του καθενός. Στην ιστορία υπήρξαν πολιτισμοί , συστήματα, άνθρωποι και ιστορικοί που ανέβασαν την δόνηση της Arcana και άλλοι που απλώς χρησιμοποίησαν την νοητική χρήση της και όχι την καρδιακή. Υπήρξαν κάποιοι που έριξαν την δόνηση της Arcana στο συλλογικό , γιατί στο κοσμικό πεδίο η δόνηση της δεν μπορεί να πέσει, όπως ακριβώς γίνεται και με τα θρησκευτικά δόγματα, εκείνοι που υπηρετούν ένα θρησκευτικό σύστημα μπορεί να ρίξουν την δόνηση της θρησκείας , όμως η ενέργεια και η ποιότητα στο κοσμικό πεδίο δεν αλλάζει, απλώς δεν συμμετέχει σε αυτή την ανθρώπινη παράνοια. 

Καλούμαστε καθημερινά να ανακαλύπτουμε τις πηγές ανάληψης και μεταμόρφωσης. Η Arcana είναι μία από τις χιλιάδες πηγές που μας δίνονται για την αυτό-γνωσιακή και ψυχική εκπαίδευση. Ένα θεραπευτικό πολύ – εργαλείο.»

Διαβάζοντας κάποια κείμενα σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πολλές διαφορές, σε σχέση με τις κλασικές ερμηνείες της Arcana. Αυτό που είχα πει και στην πρώτη ομάδα μύησης σε αυτό το θεραπευτικό σύστη-μα ήταν το εξής:

«Ό, τι ξέρετε για την ταρώ και για τις ερμηνείες που έχει, παρακαλώ ξεχάστε τα. Δεν βασίζεται στην ταρώ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ταρώ>>

Κι αυτό είναι λογικό, καθώς αυτό το σύστημα είναι κάτι τελείως διαφορετικό, είναι ένα θεραπευτικό σύστημα, με δικές του ξεχωριστές θεραπευτικές τεχνικές και μυήσεις. Δεν στοχεύει στην μελλοντολο-γία, αλλά στην ανακάλυψη, την εξερεύνηση και την ίαση της ψυχής.

Πως Λειτουργεί

Αυτό το σύστημα λειτουργεί μέσα από τη Μεγάλη Arcana, η οποία ενεργοποιείται μέσα από μυητικό ταξίδι και ξεκλειδώνεται η ενέργεια της με το προσωπικό κλειδί, που λαμβάνει ο κάθε μυημένος. Το συνοδεύουν θεραπευτικές τεχνικές (ειδικές για αυτό το σύστημα), που έχουν δοθεί από τα Αρχέτυπα κι ένας Ιερός Κύκλος, που αποτελείται από δύο ομόκεντρους κύκλους, έναν εξωτερικό μεγάλο κι έναν κε-ντρικό μικρότερο, όπου καλούνται τα Αρχέτυπα από κάθε κατεύθυνση.

Το Arcana Therapy έχει 3 επίπεδα εκπαίδευσης. Στο πρώτο επίπεδο λαμβάνεις την γνώση και την διαχείριση της ενέργειας . Στο δεύτερο επίπεδο εκπαιδεύεσαι σε πιο εξειδικευμένες τεχνικές Ψυχικών – Ακασικών Αρχείων και Σωματικών Θεραπειών. Μέσα στο 2ο επίπεδο έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε 2 επιπλέον εργαλεία γύρω από την αφθονία και τις σχέσεις ( αποτελούν βασικό παράγοντα για να συνεχίσεις στο επόμενο επίπεδο). Το επόμενο επίπεδο είναι το Master Επίπεδο, όπου λαμβάνεις την δυνατότητα να μεταφέρεις αυτή την διδασκαλία και σε άλλους. Στο Master Επίπεδο εκπαιδεύεσαι στην ενεργοποίηση του Mer-Ka-Ba, της Χρυσής Καρδιάς, στην ενεργοποίηση της Ultra θεραπευτικής ενέργειας στις παλάμες , στο πλέγμα του πλούτου και στο Open Heart.

Δείτε το βίντεο για μια πιο αναλυτική εξήγηση

 

English Translation

 

The Arcana works through the Astral Gate 21 which contains three stairs 7

7 + 7 + 7 = 21

The spiritual significance of 777 says to release our fears around survival and life. It asks us to leave the tendency to control everything and trying to predict everything, that tendency to know everything about our future, etc. Finally ask us to find our inner strength, viz the strength of the soul and the true Higher Self.

Through Arcana I learned that the 777 is divided into three levels of education. In the first seven we find the basic self, that we build to be able to survive. In the second seven we found our spiritual development and energy we give to the world around us. In the third seven we found our soul, where everything is real. In the end we arrive at 21, a central portal that connects us with the triadic unit of creation.

First Unit – Silver

Second Unit – Gold

Third Unit – Violet

The gate 21 is daily available to humanity, not only when we tune by time, for example, when the clocks are at 21:21 hours or 7:07 (zero is set in all numbers), is available at all times, even and now you read this article you maybe feel a vibration in your seventh energy centre, or you feel that you have gone a while out from reality or simply feel the energy. As you read this article you certainly resonate with the gate 21 because simply you are reading about it.

The Arcana consists of 3 lots 7 Archetypes, viz 21 Archetypes. The archetypes of Arcana Therapy are the same ladder with their spiritual teachers. In the systems training we are learning good and understand practically except the theoretical significance and teaching. The Arcana exists from the Lemurian epoch when the light prevailed. Lemurians had only one eye, the third eye. Then The Arcana had the role of progression of sight through the spirit. For the Arcana, we get more information from Egypt, but little  know that the Egyptians are a patchwork of Lemurian and Atlantean, so Arcana  resurfaced, but not with the same vibration. For divination purposes and answers (as in Lemuria) but for selfish – lower vibration purposes (as in Atlantis). My Archetypes  showed this clearly in many messages and travel. This is not known to all that  when Lemuria disappeared from the earth, the connection of people was cut off and an isolation shell created by wisdom . Arcana is an action that has been transferred again and again on earth with different qualities and actions. The reason was to show people the transformative and evolutionary process. As one mind and one heart can develop, so the Arcana teaches evolution, how anything can develop in line with heart intelligence of each. In history there have been cultures, systems, people and historians that  raised the vibration of Arcana and others who simply used the mental use and not the heart. There were some who dropped the vibration of Arcana in the collective, because in the cosmic field the vibration can not be dropped, just as with religious dogmas, those who serve a religious system can bring down the vibration of religion, but the energy and quality in the cosmic field, not merely changes, but is not involved in this human paranoia. Arcana means – the hidden secrets – in her order the word also means Akasha – the esoteric secrets or secrets of the universe or a source of knowledge.

I invite you to connect with the gate 21 and to experience a healing and empowering connection of light and love.

 

Light a candle. Put the following music playing  at your space. Connect by seeing a white light column penetrating you. Let this light then grow and envelop the whole room. Define the following ‘I connect with the cosmic light gate 21,the  stairs of  three 7 and the 21 Holy Archetypes of Arcana. ”

Instantly you will feel an energy penetrating you. Let the energy and healing displayed  through your own colour and light. Once you feel that you have received the therapy say three times  thank you and open your eyes.

 

In theosophy and anthroposophy, the Akashic Records (a term coined in the late 1800s from the Akasha or AKASA, the Sanskrit word for “sky”, “space”, “bright” or “Aether”) essentially are the Archives of the universe, all the knowledge stored in a stellar library. Each man has his own Akashic records and not only all the animals, the Earth levels, mountains, stones, bright beings and each star individually.

Akasha is a Sanskrit word meaning “sky”, “space”, “bright” or “Aether” and began in the language of Theosophy by HP Blavatsky (1831-1891), which described them as a kind of life force also referred to as an “imperishable tablet starlight” recording both the past and the future of human thought and action.

The concept ‘Akashic records” attributed to Alfred Percy Sinnett, who, in his book ” Esoteric Buddhism ” (1884), wrote a Buddhist belief in a “permanency of records in Akasha” and “potential human ability to read them. “We learned that the Akasha is the archetype of the Great Arcana priestess in this system.

The Arcana exists from the Lemurian epoch when the light prevailed. Lemurians had only one eye, the third eye. Then The Arcana had the role of progression of sight through the spirit. For the Arcana, we get more information from Egypt, but little  know that the Egyptians are a patchwork of Lemurian and Atlantean, so Arcana  resurfaced, but not with the same vibration. For divination purposes and answers (as in Lemuria) but for selfish – lower vibration purposes (as in Atlantis). My Archetypes  showed this clearly in many messages and travel. This is not known to all that  when Lemuria disappeared from the earth, the connection of people was cut off and an isolation shell created by wisdom .

Everything is energy and pure light.

The Energy Healing draws healing energy from the source of pure light and pure love. In the universe there are two clear Sacred Energies the Cosmic Mother and the Cosmic Father and the union of these two Sacred Energies result ONE. ONE creates universes, galaxies, worlds and lives.

The Therapeutic Arcana Therapy System is an energy therapy that draws energy from Archetypes. Archetypes now have passed through the galactic gate of 5 Dimension and the Sacred Space ether Cosmic Mother. The Energy of Cosmic Mother (female energy) is important for the planet Earth and its people, as they had cut off and lost the Holy path of the Goddess. The archetypes of Arcana come to Earth to assist in this remembrance of thefemale energy and the awakening of the Higher Self.

The Initiation and Creation

The Therapeutic Arcana Therapy® System was given initiatory Pantelis Efthymiou, after a sacred ritual of gratitude to the Great Goddess. Pantelis received all the information about the New Energy of Arcana. Passed through the Archetypes and saw the to change, to transform and he was also transformed with them. Archetypes as live bright entities grounded this information along with the following message:

”Our Gaia needs us, we need to stand by our height, the height of our soul and transform everything that does not serve us and our planet. The spiritual directors and spiritually – galactic systems have transferred enough knowledge to people and many therapeutic tools to manage to change the whole plan of humanity, slowly and steadily. The Arcana Therapy is one of these, the main purpose of this system is to help each individual at any spiritual – emotional – mental – daily – social – labor level is. Thus, realizing his position goes into action. The 21 Masters of arcana help us in this very piece, to be able to recognize who we are and to heal our soul and our body. Arcana means – the hidden secrets – in the same order the word also means Akasha – the esoteric secrets or secrets of the universe or a source of knowledge ”

The initiations are unique for each one and offer different messages and qualities. The source comes through the gate 21 which is 7 -7 -7 main gate. The gate 21 is a cosmic intergalactic gateway designed to carry resonances in the earth field and humanity itself. The main purpose of an initiation is to awaken consciousness and to transform the mental thought into spiritual thought, activating the intelligence of the heart.

Arcana is an action that has been transferred again and again on earth with different qualities and actions. The reason was to show people the transformative and evolutionary process. As one mind and one heart can develop, so the Arcana teaches evolution, how anything can develop in line with heart intelligence of each. In history there have been cultures, systems, people and historians that  raised the vibration of Arcana and others who simply used the mental use and not the heart. There were some who dropped the vibration of Arcana in the collective, because in the cosmic field the vibration can not be dropped, just as with religious dogmas, those who serve a religious system can bring down the vibration of religion, but the energy and quality in the cosmic field, not merely changes, but is not involved in this human paranoia.

We are called daily to discover sources of ascension and transformation. The Arcana is one of thousands of sources given to us for self-knowledge and soul training. A therapeutic multi – tool. ”

Reading some texts on this page you will find a lot of differences compared to the classical interpretations of Arcana. What I said in the first initiation team in this therapeutic system was:

<<Everything you know about tarot and the interpretations it has , please forget it. It is Not based on tarot and is it Not tarot  >>

And this makes sense, as this system is something completely different, it is a therapeutic system, with its own separate treatment techniques and initiations. Not intended for divination, but in the discovery, exploration and healing of the soul.

How does it work

This system works through the Great Arcana, which is activated through an initiatory journey and unlocks its power of the personal key, received by each initiate. The accompanying therapeutic techniques (specific to this system), which are given by Archetypes and a Sacred Cycle, consisted of two concentric circles, a large outer and a central smaller, where the Archetypes are invited from every direction.

The Arcana Therapy has three levels of training. In the first level you receive the knowledge and the energy management. At the second level you are trained into more specialized techniques Psychic – Akashic Records and Body Therapies. At the second level you have the opportunity to be trained in two additional tools for abundance and relationships ( they are keys to continue to the next level). The next level is the Master level, where you receive the ability to transfer this teaching to others. At Master Level you are trained in activating the Mer-Ka-Ba, the Golden Heart, the activation of Ultra therapeutic energy in the palms, the grid of wealth and the Open Heart.

 

arcana therapy certification logo

Νομοθεσία και Πνευματικά δικαιώματα  – Αριθμός  5549 –
Το ArcanaTherapy® αποτελεί πνευματικό δημιούργημα και πνευματική ιδιοκτησία του Παντελή Ευθυμίου, ως περουσιακό και ηθικό δικαίωμα σύμφωνα με το Ν.2121/1993.

arcana therapy master