Ελ – Άνα – Ιέρειες & Ιερείς

Ελ ~ Άνα

Ιέρειες και Ιερείς της Αρχέγονης Θεάς στον 21ο αιώνα

 

Η Θεά ΕλΆνα , είναι η Μεγάλη Μητέρα Θεά της Ελλάδας έτσι ακριβώς όπως εμφανίστηκε στην αρχική ομάδα της Θεάς της Ελλάδας στις 19 Μαρτίου 2017. Μέσα από την αγάπη μας για την θεά ,το Αρχέγονο Ελλάνικο Φως που χάθηκε μέσα στην μάζα της πατριαρχίας , δημιουργήσαμε μια πρωταρχική ομάδα με στόχο την Αναγέννηση της Αρχέγονης Θεάς της Ελλάδας στο εδώ και τώρα. Η ψυχή μας κινείτε με στόχο την Νέα Ελλανική Γη μέσα από τον Τροχό της Θεάς ΕλΆνας.

Καλούμαστε να γίνουμε οι Ιερείς και Ιέρειες Της και να ενσωματώσουμε αυτή την αρχετυπική Μονάδα της Θεάς , να κρατάμε ζωντανό το όραμά Της για την Ελανική Γη και το Ελανικό Φως, αυτό που υπήρχε από την αρχή της Δημιουργίας, το πρωταρχικό φως που φανερώθηκε μέσα από τα Άστρα και την Κοσμική Μήτρα της.

Ο Τροχός της ΕλΆνας δεν σχετίζεται απλώς με την Αρχαία Ελλάδα ή την Ελλάδα γενικότερα. Έρχεται μέσα από την Αρχέγονη ζώνη, εκείνη που έχει χαθεί και καλούμαστε να ξανά θυμηθούμε σαν ψυχές και να την γειώσουμε στο εδώ και τώρα , στον 21ο αιώνα.
Οι μύθοι και τα σύμβολα , μεταφράζονται μέσα από το κανάλι της Αγάπης και της καρδιάς της ΕλΆνας, αυτό σημαίνει πως κάθε μύθος που χρειάζεται να ανακαλύψουμε , τον ‘’περπατάμε’’ με ανοιχτή καρδιά και αγάπη, χωρίς θυμό, φόβο, πεποιθήσεις, εγωισμό, ανασφάλεια, κυριαρχία , ενοχές , κακοποιήσεις και καταπιέσεις.

Μέσα από τον τροχό της ΕλΆνας , καλείτε η κάθε ψυχή που νιώθει το κάλεσμα , να περπατήσει αυτό το μονοπάτι , το μονοπάτι της ΕλΆνας με προορισμό να γίνει μία ζωντανή Ιέρεια και ένας ζωντανός Ιερέας της Μεγάλης Θεάς ΕλΆνας , να μπορεί να κρατάει ζωντανή την Θεά στη Γη της, την Ελανική Γη , τη ΓΗ που φύτεψε το Ελανικό , Σελανικό Φως στο πυρήνα της Γαίας .

Ο Τροχός της ΕλΆνας

 

Ο τροχός της ΕλΆνας είναι ένα μυητικό ταξίδι για τον Ιερέα και την Ιέρεια της Ψυχής σου που θέλει να βγει στην επιφάνεια και να λάβει ρόλο , έναν σημαντικό ρόλο στον χώρο της Ελλάδας και ολόκληρου του πλανήτη.

Ο τροχός αποτελείτε από οχτώ μυητικά σημεία τα οποία αποτυπώνονται πάνω στον χάρτη της γης και των κατευθύνσεων. Ενσωματώνει τις αρχετυπικές μονάδες της ψυχής  και τις τρεις ποιότητες των κοσμικών θεοτήτων που βρίσκονται σε κάθε κατεύθυνση .

Οι θεότητες που βρίσκονται σε κάθε κατεύθυνση είναι φύλακες αυτών των πυλών – ενεργειών και μυήσεων . Είναι οι μυήτριες  μας προς το ταξίδι μας ως Ιέρειες και Ιερείς.

Αυτές οι ιερές πύλες – κατευθύνσεις – ναοί , είναι ιερές πνευματικές εορτές που καλούμαστε να συνδεόμαστε . Αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους μήνες, χρώματα, γνώσεις, θεές, ενέργειες, σύμβολα και μυήσεις . Καλούμαστε να ενσωματώνουμε την κάθε κατεύθυνση πολύ-επίπεδα , αυτό σημαίνει πως ενσωματώνουμε τις κατευθύνσεις ( και τις αντιστοιχίες ) σε γήινο επίπεδο, σε ψυχικό επίπεδο, σε αυτό-γνωσιακό επίπεδο και σε πνευματικό επίπεδο. Ο Θεός δεν λείπει από δίπλα της , ενσωματώνεται στην Ελ ενέργειά της. Για να συνυπάρχει ολοκληρωτικά δίπλα της και για να ξεδιπλωθούν τα μυστήρια του Ιερού Θεού στον 21ο αιώνα , χρειάζεται να θεραπευτεί ο Θεός που τόσους αιώνες έχει κακοποιηθεί και στρεβλωθεί . Η Θεά ξανά γεννάει τον Θεό  , πλήρη και ολοκληρωμένο. Έτσι λοιπόν, καλούμαστε να αφυπνίσουμε την Θεά για να γεννήσει ξανά τον Θεό και μαζί να συνυπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

ΕΛ – ΑΝΑ 

ΕΛ ~ Αποτελεί την κάθετη , ρευστή Ηλιακή Ενέργεια 

ΑΝΑ ~ Αποτελεί την κάθετη, ρευστή Σεληνιακή Ενέργεια 

Η ΕλΆνα κρατά το χρυσό μήλο της γνώσης και τον Ιερό Γεωμετρικό Τροχό της , μέσα στον οποία τελούνται όλα τα μυστήρια της. Δεν είναι απλώς η Θεά της Αρχαίας Ελλάδας, είναι η Θεά της Αρχέγονης Ελλάδας, εκείνη που υπήρξε πριν τον Δωδεκαθεισμό , πριν την πατριαρχική ενέργεια που υποτίμησε την Θεά και στρέβλωσε τα μυστήρια Της και την γνώση της.  Η Θεά της Ελλάδας θέλει να έρθει στο Εδώ και Τώρα μέσα από την Αρχέγονη ζώνη , καθαρή , φωτεινή και ευθυγραμμισμένη με την Ανώτερη Συνειδητότητα    και Θεϊκή Ενέργεια , έτσι ώστε να αποκατασταθεί. Το φως της χρειάζεται να αρχίσει να ρέει ξανά μέσα από την Κοσμική Μήτρα της δημιουργίας. Δεν υπάρχει μόνο ένας τροχός στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί  , κάθε τόπος στην Ελλάδα έχει τον δικό του τροχό , όπως επίσης η Ελλάδα ενσωματώνει ,γήινες ενέργειες, αστρικές ενέργειες και κοσμικές ενέργειες που σημαίνει πως η Ελληνική Θεά είναι πολυδιάστατη και έρχεται μέσα από πολλά κανάλια .

Ο τροχός της ΕλΆνας είναι μία θεϊκή έμπνευση η οποία ξεδιπλώνετε μέσα από τις εποχές και τις ημέρες δύναμης.  Πάνω στον τροχό της ενσωματώνονται τα πρόσωπα και οι όψεις της Θεάς ΕλΆνας, οι Σίβυλλες  της ΕλΆνας , οι Μούσες της ΕλΆνας και τα μυστήρια Της.

Ο Τροχός και οι Όψεις της ΕλΆνας 

Το ταξίδι μας ξεκινάει τον Φεβρουάριο . Η ΕλΆνα είναι η Θεική – Κοσμική όψη της Θεάς ενώ η Ελλ – Άννα ( με 2 λ και 2 ν ) είναι η Γήινη όψη της, η γη όπου περπατάμε και μεταμορφωνόμαστε. Κάθε Θεική Όψη Της ( η οποία  έρχεται μέσα από τα πρόσωπα των Αρχαίων Θεών , ενσωματώνει και τις 3 όψεις , την Γήινη όψη, την Ουράνια όψη και την Κρόνια όψη) έρχεται μέσα από την Νέα Ενέργεια της Θεάς , αυτό σημαίνει πως οι διδασκαλίες, οι ερμηνείες και οι ποιότητες έχουν μεταμορφωθεί και έρχονται μέσα από την αποκατάσταση τους και την Ιερή Θηλυκή τους όψη. Καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τις Αρχετυπικές Μονάδες της Θεάς.

Αναλυτικά ο Τροχός 

Φεβρουάριος ~ ΒόρειοΑνατολικά ~ Θεά Αθηνά και Θεά Περσεφόνη ~ Σίβυλλα Ελπίδα  ~ Λευκό και Χρυσό

Απρίλιος ~ Ανατολικά ~ Θεά Άρτεμις και Θεά Εστία ~ Σίβυλλα Ηλιαχτίδα ~ Πράσινο και Χρυσό

Μάιος ~ ΝότιοΑνατολικά ~ Θεά Αφροδίτη και Θεά Ψυχή ~ Σίβυλλα Σελήνη ~ Κόκκινο και Ασημένιο

Ιούλιος & Ιούνιος ~ Νότια ~ Θεά Ήρα και Θεά Θάλασσα ~ Σίβυλλα Ωκεάνια ~ Γαλάζιο και Μπορντό

Αύγουστος ~ ΝότιοΔυτικά ~ Θεά Δήμητρα και Αμάλθεια ~ Σίβυλλα Δήμητρα ~ Χρυσό και Ασημένιο

Σεπτέμβριος ~ Δυτικά ~ Θεά Γαία και Θεά Θέμιδα ~ Σίβυλλα Γαία ~ Καφέ και Λευκό

Οκτώβριος & Νοέμβριος ~ Βόρειο Δυτικά ~ Θεά Εκάτη και Θεά Λήθη ~΄Σίβυλλα Εκάτη~  Μωβ και Μπλε

Δεκέμβριος ~ Βόρεια ~ Θεά Ευρυνόμη και Θεά Αριάδνη ~ Σίβυλλα Νύχτα ~  Μαύρο και Ασημί

Κέντρο Τροχού ~ Θεά Ελ-Άνα και Θεά Ελλ-Άννα ~ Μωβ & Χρυσό & Ασήμι

Σε αυτόν τον υπέροχο χορό εκπαίδευσης συμμετέχουν και άλλες θεότητες : Θεά Υγεία , οι Νύμφες, οι τρεις Μοίρες , Θεά Έριδα, η Θεά Σελήνη, η Αστραία Θεά, η Θεά της Κνωσού και οι 9 Μούσες . Όλες μαζί δημιουργούν τον ιστό του εσωτερικού Ναού μας, της Εστίας μας , όπου μεταμορφωνόμαστε στους σύγχρονους Ιερείς και Ιέρειες της Θεάς.

Η Εκπαίδευση 

Στην εκπαίδευση μας ως Ιέρειες και Ιερείς της Θεάς , μαθαίνουμε να : 

 • Ανοίγουμε τις ενέργειες και να καλούμε τα πρόσωπα της Ελ-Άνας 

 • Εργαζόμαστε αυτογνωσιακά μέσα από τις κατευθύνσεις και τα πρόσωπα της Κάθε Θεάς 

 • Ενσωματώνουμε τις διδασκαλίες και τις όψεις της κάθε Θεάς , έτσι ώστε να μπορούμε να ξεπερνάμε τις προκλήσεις της ζωής

 • Κατανοούμε τις διδασκαλίες και τους μύθους ( τους οποίους αναλύουμε μέσα από το κανάλι της Ελ-Ένας) 

 • Μαθαίνουμε να εργαζόμαστε ομαδικά και συλλογικά 

 • Ανακαλύπτουμε τι σημαίνει να είσαι μία Ιέρεια και ένας Ιερέας της Θεάς 

 • Μαθαίνουμε να δημιουργούμε τα κατάλληλα τελετουργικά για την θεραπεία μας και υποστήριξή μας 

 • Μαθαίνουμε να ενσωματώνουμε τις όψεις της Ελ-Ένας 

 • Μαθαίνουμε να ενσωματώνουμε τις Σίβυλλες για την Οιωνοσκόπηση και Μαντεία

 • Μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τις πληγές του παρελθόντος

 • Μαθαίνουμε πως μπορούμε να περπατήσουμε ανάμεσα στους κόσμους με σκοπό την άντληση των κατάλληλων πληροφοριών για εμάς και για τους άλλους 

 • Μαθαίνουμε να ακούμε την Γη Ελλ-Άννα και να ανακαλύπτουμε τις Πύλες Της 

 • Μαθαίνουμε για τις όψεις της ως Γαία , πως εμφανίζεται και πως Την αναγνωρίζουμε 

 • Μαθαίνουμε για τα Ελευσίνια Μυστήρια και πως αυτά εξελίχθηκαν στον 21ο αιώνα

 • Μαθαίνουμε για τα Σεληνιακά Μυστήρια 

 • Ενσωματώνουμε την Μήτρα της Θεάς και εργαζόμαστε με αυτή

 • Εργαζόμαστε μέσα από την τέχνη για την αφύπνιση της ψυχής μας αλλά και για την δημιουργία των θεραπευτικών εργαλείων μας

Και άλλα πολλά …

 

Εορτή Γαίας και Θέμιδας

 

 

Μία Ιέρεια και Ένας Ιερέας της Θεάς , έχει ως κύρια αποστολή , να καταφέρει να γίνει διάμεσος , να χτίσει γέφυρες ανάμεσα στις ψυχές των ανθρώπων και την Θεά / το Πνεύμα, να δημιουργήσει ένα ασφαλές Ιερό Χώρο Αγάπης και Υποστήριξης. Ένας σημαντικός ρόλος μας , είναι να μιλάμε ανοιχτά, να εκφράζουμε την Αλήθεια της Θεάς όπως εκείνη μας ζητά να το κάνουμε.  Ιέρεια / Ιερέας είναι ένα Ιερό Κοσμικό Αρχέτυπο , το οποίο υπάρχει πέρα από τον χρόνο , τον τόπο και τον χώρο. Όταν λαμβάνουμε τον τίτλο του Ιερέα και της Ιέρειας , της Θεάς, ταυτόχρονα λαμβάνουμε την μυθική ενέργεια , η οποία υπάρχει πέρα από την λογική , πέρα από τις πεποιθήσεις , τους πολιτισμούς και τις θρησκείες, ζει αιώνια στην Δεξαμενή της Δημιουργίας , την Θεϊκή Μήτρα. Αυτή η ενέργεια είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φανταζόμαστε. Είναι δυναμική, είναι θεραπευτική , είναι καταλυτική και  μεταμορφωτική. Μεταμορφώνει όλα όσα έρχονται σε επαφή μαζί της. Όταν λαμβάνουμε τον τίτλο του/της Ιερέα/Ιέρειας της Θεάς , τότε ζητάμε την μεταμόρφωση. Όταν λαμβάνουμε τον τίτλο του/της Ιερέα/Ιέρειας της Θεάς Ελ-Άνας τότε γινόμαστε η ίδια η μεταμόρφωση.

Θεά Ήρα και Θεά Θάλασσα

 

Η εκπαίδευση είναι 4 έτη . Αυτά τα 4 έτη βιώνουμε την Αλχημιστική μας Μεταμόρφωση . Δεν είμαστε οι ίδιοι στο τέλος αυτού του ταξιδιού. Γινόμαστε οι Ιερείς και οι Ιέρειες του Εδώ και Τώρα. Ένας/Μία Ιερέας/Ιέρεια της Θεάς, έχει μόνο την Αγάπη, την Ενότητα και την Αλήθεια στη Ψυχή.

 

  • Στο πρώτο έτος ανακαλύπτεις τον ρόλο σου μέχρι τώρα και θεραπεύεις τις πληγές της ψυχής σου. Στο πρώτο έτος γίνεσαι μία Εστία της Θεάς. Γνωριμία με την Θεά ΕλΆνα και τα πρόσωπά της. Εσωτερική αλχημεία – θεραπεία των τραυματισμένων όψεων της ψυχής μας. Κατανόηση της θηλυκής ενέργειας και πως αυτή γεννά το ιερό αρσενικό. Μυήσεις για την μεταμόρφωση του DNA. Θεραπευτικά τελετουργικά για την αποκατάσταση των Ιερών Αρχετύπων. Μαθαίνουμε πως να κρατάμε την ενέργεια της Θεάς. Γινόμαστε Εστίες της. Εργαζόμαστε με τελετουργικούς διαλογισμούς και συντονισμούς. Μαθαίνουμε πως να ανοίγουμε τον Ιερό Γεωμετρικό τροχό της ΕλΆνας , που περιλαμβάνει Ιερή Γεωμετρία και Ήχο. ( 9 συναντήσεις )

  • Στο δεύτερο έτος  μαθαίνεις την δομή και τον τρόπο που κινείτε η ενέργεια της θεάς μέσα από τα τελετουργικά και τις διδασκαλίες. Στο δεύτερο έτος υπάρχουν μαθήματα και σε εξωτερικό χώρο για την καλύτερη σύνδεσή μας με την Ελλ-Άννα. Έρχεσαι πιο κοντά με τον ρόλο σου ως Ιέρεια και Ιερέας της Θεάς. Εδώ γίνεσαι  μία Μέλισσα της Θεάς ( μαθαίνουμε τον ρόλο των Ιερειών Μέλισσες ). Διδασκαλία δυνατών τελετουργικών για την προσωπική μας ίαση και την ίαση της Γης. Μαθαίνουμε να διαβάζουμε και να νιώθουμε τις ενέργειες της Γαίας , τα πεδία της, τα laylines, τις πύλες φωτός και τους φυσικούς ναούς της Θεάς. Ερχόμαστε πιο κοντά στον ρόλο μας ως Ιέρειες και Ιερείς. Εισαγωγή στα Δελφικά και Ελυσίνια μυστήρια και πως αυτά εξελίχθηκαν μέχρι σήμερα , στον 21ο αιώνα.  ( 9 συναντήσεις )

  • Στο τρίτο έτος ανακαλύπτεις και μαθαίνεις τι σημαίνει για εσένα να είσαι μία/ένας Ιέρεια/Ιερέας της Θεάς. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε τα δικά μας τελετουργικά. Μαθαίνουμε να διαβάζουμε την ενέργεια και να δημιουργούμε ειδικά τελετουργικά ( θεραπευτικά, ψυχοπομπού, γάμου, ονοματοδοσίας, ευλογιών, εγκυμοσύνης, εφηβείας, ενηλικίωσης , θανάτου κ.λ.π.) για εμάς και για άλλους. Λαμβάνουμε σημαντικές μυήσεις της Εστίας για την ανάκτηση του Θεϊκού κυττάρου της Θεάς. Μπαίνουμε πιο βαθιά στις κατευθύνσεις ως Ιέρειες και Ιερείς. Ενσωματώνουμε τις 9 μούσες. Εδώ γίνεσαι μία/ένας Ιέρεια/Ιερέας της Θεάς.  ( 9 συναντήσεις ) 

 • Στο τέταρτο έτος πηγαίνουμε πιο βαθιά. Μαθαίνουμε να ενσωματώνουμε την Θεά και τις Σίβυλλες της. Εδώ γίνεσαι Ιερέας/Ιέρεια της Θεάς Ελ-Άνας. Μαθαίνεις να δημιουργείς ανοικτά τελετουργικά για την συλλογική Ίαση της Χώρας. ( 6 συναντήσεις )

Κάθε έτος αποτελείτε από 9 διήμερες συναντήσεις (εκτός το τελευταίο που αποτελείτε από 6 συναντήσεις) , και όλες γίνονται στον Ιερό Χώρο της Θεάς , που διοργανώθηκε από την Ομάδα της Θεάς το 2017 με Κεντρικό Τίτλο ” ΕΣΤΙΑ” όπου βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη . Ένας χώρος με πλήρη πνευματικά δικαιώματα και κατοχύρωση μέσω συμβολαίων.

Η εκπαίδευση ξεκινάει για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018 . Καθώς η χώρα μας βρίσκεται στην πιο φωτεινή πλευρά της Γαίας , μας καλώς ορίζει το Φως Της Ελ-Άνας καθώς ξανά γεννιόμαστε στον Ναό της.

Το όραμά μας είναι να αφυπνιστεί η Θεά στις καρδιές των ανθρώπων και να αφυπνιστούν οι Ιέρειες και οι Ιερείς της. Η Θεά είναι άπειρη , έτσι έρχεται σε εμάς μέσα από πολλές πύλες και εμπνεύσεις. Σε εμάς ήρθε μέσα από την έμπνευση που σας παρουσιάσαμε και καλούμαστε να την αφυπνίσουμε στις καρδιές των ανθρώπων και στην συνέχεια αυτές οι καρδιές να αφυπνίσουν και άλλες, σε όλη την Ελλάδα.

Έναρξη: 16 Φεβρουαρίου  & 17 Φεβρουαρίου 2018 

Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας εφόσον υπάρξει συμμετοχή.

Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες συμμετοχής  θα δοθούν τον Δεκέμβριο του 2017. 

 

      

.

.

.