at Σεμινάριο Arcana Therapy

Σεμινάριο Arcana Therapy

10369736_1074809869230448_1767782948318922733_n

Το Arcana Therapy ® ασχολείται μόνο με την Μεγάλη Αρκάνα (Δυνάμεις). Ένα σύστημα με δικές του ξεχωριστές θεραπευτικές τεχνικές, καθοδηγήσεις και ερμηνείες που αλλάζουν με τις νέες ενέργειες, με την Υδροχοική ενέργεια και την ενέργεια της Κοσμικής Μητέρας.

Τι μπορείς να αλλάξεις και να θεραπεύσεις μέσα από το Arcana Therapy ® ?

-Προγονική Γραμμή

-Ανάκτηση χαμένων κομματιών ψυχής

-Σπάσιμο Αρνητικών προτύπων

-Θεραπεία παιδικών τραυμάτων

-Θεραπεία στην Μήτρα (γυναικολογικά)

-Καρμική απελευθέρωση & αποκοπή

-Ψυχικό Προφίλ (Ακασικά Αρχεία)

-Ανάκτηση δύναμης

-Εξαγνισμό & Προστασία

-Ίαση στο κάρμα

-Ο κύκλος της Αρκάνα (κύκλος προστασίας & θεραπείας)

Τι δώρα λαμβάνεις από το Arcana Therapy ® ?

-Ενόραση

-Διαίσθηση

-Θεραπεία-Ίαση

-Μυήσεις Αρχετύπων

-Δύναμη – ψυχική & πνευματική-

-Αντίληψη

-Το κλειδί της ενέργειας των Αρχετύπων

-Καθοδήγηση

Από το σεμινάριο λαμβάνετε τα εξής εργαλεία

-Τράπουλα μοναδική για το Arcana Therapy ® που έχει σχεδιαστεί υπό την καθοδήγηση του ιδρυτή του συστήματος.

-Ολοκληρωμένο εγχειρίδιο έγχρωμο

-πτυχίο

Στο τέλος της διδασκαλίας τα βιογραφικά αυτών που σπούδασαν και μάθανε το Arcana Therapy θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα εφόσον και αν το επιθυμούν.

Τι χρειάζεται εσείς να έχετε ( εργαλεία που χρειάζεται εσείς να διαλέξετε με την δική σας διαίσθηση ) 

Σετ κρυστάλλων –> 2 μαύρες τουρμαλίνες βότσαλα, 1 κορνεόλη βότσαλο, 1 σελενίτη μικρό.

Ένα εκκρεμές

Χρόνος

Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε 3 συναντήσεις διήμερες. Αυτό γιατί είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν και να ενσωματωθούν σωστά τα αρχέτυπα στο σύστημά σας, στα ενεργειακά σας κέντρα και στο σώμα σας. Το κενό που θα υπάρχει μέχρι την επόμενη συνάντηση είναι κενό ασκήσεων και αφομοίωσης αυτών που θα διδαχθείτε.

Συμμετοχή: 100 ευρώ το διήμερο του κάθε μήνα ξεχωριστά.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Αναλυτικά για το Πρώτο Σαββατοκύριακο Εκπαίδευσης

Σάββατο : Καλώς όρισμα . Εξήγηση του συστήματος. Άνοιγμα και αφιέρωση Ιερού Χώρου. Ανάλυση και διδασκαλία Αρχετύπων = 1ο σετ – διάλειμμα . 2ο σετ – διάλειμμα . 3ο σετ – διάλειμμα.

Κυριακή : Άνοιγμα Ιερού Χώρου. Μία μικρή επανάληψη ως προς την γνώση των Αρχετύπων . Διαλογισμός Ουράνιο Τόξο.

-Διάλειμμα

Μύηση Μεγάλης Ιέρειας

-διάλειμμα

Βρίσκουμε το προσωπικό μας Αρχέτυπο. Εξηγούμαι πως πρόκειται για το πνευματικό μας Αρχέτυπο και όχι της ψυχής μας. Αυτό σημαίνει πως αυτό το Αρχέτυπο Δάσκαλος βρίσκεται στην πνευματική μας ομάδα, και είναι ο οδηγός μας για αυτό το σύστημα. 


-διάλειμμα-

Μύηση Μάγου

-διάλειμμα


Τεχνική Θεραπείας Μάγου.

-κλείσιμο

Αναλυτικά για το δεύτερο Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης

Σάββατο

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Μύηση ~Το Άρμα~

Τεχνική Θεραπείας η Μεγάλη Ιέρεια
Τεχνική Θεραπείας Αυτοκράτειρα + Αυτοκράτορα

Μύηση ~Δικαιοσύνης~


Τεχνική Θεραπείας Καθαρισμού Αρνητικής Ενέργειας από το φωτεινό σώμα
Τεχνική Θεραπείας Ιεροφάντη

Μύηση ~Ερωτευμένοι~


Τεχνική Θεραπείας του Ερημίτη

Κυριακή

 Άνοιγμα Ιερού Χώρου
Τεχνική Θεραπείας Δικαιοσύνη
Τεχνική Θεραπείας του Τροχού – Προσευχή.

Μύηση ~ Το Άρμα~

Τεχνική Καθαρισμού Χώρου
Τεχνική Θεραπείας Αναγέννηση
Τεχνική Θεραπείας Σπάσιμο Αρνητικών Προτύπων
Τεχνική Θεραπείας Μασάζ Μήτρας
Τεχνική Θεραπείας Ενεργειακή Ασπίδα

 

(τα διαλείμματα συμπεριλαμβάνονται ενδιάμεσα)

Αναλυτικά για το τρίτο Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης

Σάββατο

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Μία μικρή επανάληψη με ερωτήσεις

Μύηση ~Τροχός του Πεπρωμένου~

Αυτοθεραπεία με τον Μάγο για 15 λεπτά

Διαλογισμός για Σύνδεση με την Akasha
Τεχνική Ψυχικού Προφίλ.

Κυριακή

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Μία μικρή επανάληψη με ερωτήσεις

Μύηση ~ Ο Κόσμος~

Αυτοθεραπεία Μάγου 15 λεπτά

Τεχνική Προγονικής Θεραπείας.

Απονομή Πτυχίων

(τα διαλείμματα συμπεριλαμβάνονται ενδιάμεσα)

~*~ Στα καθήκοντα του δασκάλου είναι να προσφέρει το εγχειρίδιο, τα πτυχία, τις κάρτες και φυσικά την περιποίηση των μαθητών. Είναι υπεύθυνος για την διατροφή στα σεμινάρια. Η διατροφή είναι χορτοφαγική~*~

 

 

Με πολλή Αγάπη και Ενότητα

Παντελής Ευθυμίου
Ενεργειακός Θεραπευτής
Arcana Therapy Teacher
Shaman Healer
Oracle
Earth Sacred Mysteries

Μερικά Σχόλια Μαθητών

Ελένη Μαυρογένη 

Αρχές του 2015, συνάντησα τον Παντελή και συνειδητοποιησα οτι είναι καθαρό κανάλι. Όταν μας μίλησε για το σύστημα , μιας  και ψαχνόμουν εκείνο το καιρό, για κάτι αληθινό και διαφορετικό , εμπιστευόμενη την καθαρότητα της ενέργειας του , είπα να κάνω το πρώτο μέρος να γνωρίσω από κοντά τί είναι το σύστημα που είχε κατεβάσει ενεργειακά. στην αρχή , δεν ήξερα πράγματι , τι θα επακολουθούσε μετά. Είχα λάβει σε αρχικό στάδιο μια πολύ καθαρή και δυνατή θεραπεία που πραγματικά απελευθέρωσα πολύ σημαντικά σημεία της ζωής μου και του σώματός μου. Δύο χρόνια μετά , μπορώ να πώ ότι τό σύστημα είναι δυνατό , αρκετά προχωρημένο και όντως διαφορετικό, τουλάχιστον από όσα γνωρίζω. Με κέρδισε με την αυθεντικότητα του , με την δύναμη των αρχετύπων του και καθημερινά η πίστη μου , σε αυτό εδραιώνεται , μέσω των βιωμάτων που έχω από αυτό .  Με έχει θεραπεύσει, με έχει εξελίξει και με διευρύνει μέρα με την μέρα. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τον θεό, τον Παντελή και τα αρχέτυπα γιατι με εμαθαν οτι εχω δύναμη αλλαγής μετουσίωσης και δημιουργίας.

Ηλίας Ηλιόπουλος 

Το Arcana Therapy το γνώρισα πριν 2 χρόνια περίπου, όπου άρχισα και να το διδάσκομαι. Αν και νέο σύστημα το Εμπιστεύτηκα απόλυτα. Από την πρώτη στιγμή άρχισε να δουλεύει η θεραπευτική – μεταμορφωτική του ενέργεια. Είναι ένα σύστημα που σου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση και προσφέρει την θεραπεία που πρέπει να την λάβεις σε οδηγεί στα μονοπάτια της Ψυχής σου που μπορεί να έχεις ξεχάσει ή χάσει. Έχει μια πολύ ωραία σειρά όπως το ένα Αρχέτυπο διαδέχεται το άλλο έτσι να τα ενσωματώσει ο θεραπευτής και να μπορεί να ξέρει για το κάθε Αρχέτυπο. Ένα σύστημα όχι τόσο παγιωμένο αλλά ένα σύστημα που σε αφήνει να εξελιχθείς, είναι από τα συστήματα που σε προφυλάσσουν από τα ”λάθη’’ σε όλη αυτή την ελευθερία που σου δίνει.Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έχω δει πολλές αλλαγές στον εαυτό μου με βοηθήσε  να σπάσω τις αλυσίδες του σκλάβου, τις αλυσίδες του πρέπει και της προσωπικότητας και να ακολουθήσω την Ψυχή μου.

Ουρανία Ερμίνα Καμανά 

Με τη Δύναμη των 21 και την πρόθεση της θεραπείας, ο κόσμος περνάει σε ανώτερες συχνότητες κ μετατοπιζοντας τα πεδία της ατομικής συνείδησης μετατοπιζεται κ η θέση του Σύμπαντος όπου προβαλεται! Η εμπειρία είναι η μετουσιωση! Δοκιμαστε τις θεραπείες των αρχετυπων μεσω του συστήματος Arcana Therapy II με την προθεση της αποδεσμευσης κ στης ελευθερίας ! Ναι είναι εφικτό! Μας έχει δοθεί κ λειτουργεί! Ευχαριστώ Παντελη μου για μια γνώση που χτιζει περισσότερη άμυνα κ βοήθεια σε όλους μας! Μόλις εφαρμοσα θεραπεία καθαρσης στα νεφρα κ στη σπονδυλική στήλη! Αποτοξινωση κ ευθυγραμμιση για απελευθέρωση από κάθε δυσαρμονια!

Αναστασία Παπαδοπούλου 

Το Arcana Therapy είναι από τα αγαπημένα μου συστήματα. Πολύ δυνατό , με πολλές γνώσεις που ξεκαθαρίζουν στο 100% το πεδίο σου και την σκέψη σου ως θεραπευτής/ρια. Καθαρά Υδροχοική ενέργεια καθώς έρχεται για να αλλάξει το παλιό και να φέρει το καινούριο. Η ενέργεια του όμορφη , απαλή και δυνατή. προσωπικά με βοήθησε σε διάφορα σημαντικά θέματα , αλλά το κυριότερο ήταν η σωματική υγεία και ισορροπία. Μέσα από αυτό το σύστημα κατανοεί τι σημαίνει το πνεύμα και η ενέργεια να σε βοηθάει σε όλα τα επίπεδα , και σε ψυχικό, συναισθηματικό, αστρικό, νοητικό, βιολογικό και πνευματικό επίπεδο. Είμαι πολύ περήφανη που έλαβα αυτό το σύστημα και έχω φτάσει μέχρι το 2ο επίπεδο.

Ιωάννα Πλαίτη 

Μεσα αποτην arcana therapy θεραπευσα αποτελεσματικα τον εαυτο μου βιωνωντας αυτογνοσια και εξεληξη στην ζωη μου