at Σεμινάριο Arcana Therapy

Σεμινάριο Arcana Therapy

 

Στο Arcana Therapy ® πρώτου & δευτέρου επιπέδου εργαζόμαστε με τα κομσικά Αρχέτυπα και Δασκάλους της Arcana. Ενσωματώνουμε τις μυητικές ουσίες μέσα από τις 7 μυήσεις – συντονισμούς των Arcana Δασκάλων. Συντονιζόμαστε με τον δικό μας Arcana δάσκαλο που θα μας επιλέξει και θα επιλέξουμε ως οδηγό για αυτό το σύστημα.

Το Arcana Therapy ® πρώτου επιπέδου έχει αλλάξει μορφή και ροή , καθώς το κοσμικό κανάλι φωτός Πύλη 21 κατέβασε μία νέα μορφή και ροή του συστήματος. Ακόμα πιο δυνατό, πιο εύκολο για όλους και  πιο ελεύθερο ως προς το νοητικό που καλούμαστε να το υπερβούμε.  Έτσι , πλέον, υπάρχει μόνο ένα επίπεδο εκπαίδευσης ( 1&2 επίπεδο μαζί)  και το δεύτερο επίπεδο του Master.

Στο νέο επίπεδο οι ενέργειες και η γνώση των Αρχετύπων είναι η ίδια, αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος θεραπείας αλλά και η πιο εξειδικευμένη θεραπεία τόσο σε ενεργειακό – πνευματικό επίπεδο όσο και σε σωματικό.

Στο νέο επίπεδο μαθαίνουμε πως το σώμα μας μπορεί να αλλάξει σε πολλά επίπεδα μέσα από την ενέργεια και την πνευματική εργασία. Από τα αρχαία χρόνια προφήτες, δάσκαλοι, μάγοι και άγιοι, θεράπευαν τον κόσμο μέσα από την προσευχή – επίκληση και το άγγιγμα, όπως επίσης μέσα από τα βοτάνια και την Γη. Όλες αυτές οι γνώσεις έρχονται στο εδώ και το τώρα μέσα από εξελιγμένες πηγές ενέργειας και μεταμόρφωσης.

Αυτό που μάθαμε από την αρχή στο Arcana Therapy είναι πως δεν μας απασχολεί απλώς να θεραπεύσουμε το θέμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, αλλά να ανακαλύψουμε γιατί απέκτησε αυτό το θέμα, πως εμφανίστηκε και γιατί διατηρήθηκε, για αυτό τον λόγο μάθαμε να κάνουμε ένα ψυχικό προφίλ μέσα από τα Αρχέτυπα έτσι ώστε να καταφέρουμε να δούμε το ΓΙΑΤΙ. Στο νέο επίπεδο μας δίνετε μια πιο εύκολη πρόσβαση στα αρχεία της κάθε ψυχής, πάντα μέσα από τα Αρχέτυπα και την χρήση του εκκρεμούς. Πλέον διαγράμματα και πίνακες διευκολύνουν την ανάγνωση αυτών των αρχείων και έτσι είμαστε σε θέση να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει και όχι μόνο, μας δίνετε η ευκαιρία να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερο την ψυχή του κάθε ανθρώπου με αποτέλεσμα μέσα από το άνοιγμα αυτών των ψυχικών αρχείων να αφυπνίζονται ιερές μνήμες και δυνάμεις της ψυχής και κατά επέκταση του ανθρώπου του ίδιου.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία στο νέο επίπεδο γίνετε μέσα από ολογράμματα και επικλήσεις που έχουν δοθεί ειδικά για κάθε ολόγραμμα. Τα ολογράμματα που δίνονται στο δεύτερο επίπεδο είναι:

  • Ακασικά Αρχεία – Ψυχικό Προφίλ
  • Γυναικολογική περιοχή και ανατομία
  • Ανδρική περιοχή και ανατομία
  • Νεφρά
  • Σπονδυλική Στήλη
  • Εγκέφαλος
  • Τσάκρας και ενεργειακά κέντρα προγονικής γραμμής

 

Η Arcana υπήρξε από την Λεμούρια εποχή, όταν ακόμα το φως επικρατούσε. Οι Λεμούριοι είχαν μόνο ένα μάτι, το τρίτο μάτι. Τότε Η Arcana είχε τον ρόλο της εξέλιξης της όρασης μέσα από το πνεύμα. Για την Arcana, έχουμε περισσότερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, όμως λίγο ξέρουν πως οι Αιγύπτιοι είναι ένα συνονθύλευμα Λεμούριων και Ατλάντιων, έτσι η Arcana βγήκε ξανά στην επιφάνεια, όμως όχι με την ίδια δόνηση. Για μαντικούς λόγους και απαντήσεις (όπως στην Λεμουρία) αλλά και για εγωιστικούς – κατώτερης δόνησης λόγους (όπως στην Ατλαντίδα). Τα Αρχέτυπα μου το έδειξαν αυτό ξεκάθαρα σε πολλά μηνύματα και ταξίδια. Αυτό δεν είναι γνωστό σε όλους καθώς όταν η Λεμουρία εξαφανίστηκε από την Γη η σύνδεση των ανθρώπων κόπηκε και δημιουργήθηκε ένα κέλυφος απομόνωσης από την γνώση.

arcana

2015

Από το πρώτο επίπεδο, κιόλας, μάθαμε πώς να συνδεθούμε με την Ακάσα και να αντλήσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες αλλά και να τις μεταμορφώσουμε μέσα από την Εστία της μεταμορφωτικής φλόγας – καύσης. Στο νέο επίπεδο μας δίνετε ένας πιο ακριβής και εύκολος τρόπος διαβάσματος. Για να καταφέρεις να διαβάσεις τα ψυχικά αρχεία θα πρέπει να εξοικειωθείς με την χρήση των Αρχετύπων αλλά και του εκκρεμούς. Είναι σοφό να διαβάσεις πρώτα τα δικά σου αρχεία και να προπονηθείς πάνω σε αυτό με άλλους ανθρώπους. Διαβάζοντας τα Ψυχικά – Ακασικά αρχεία, είσαι σε θέση να ανακαλύψεις την ιστορία της ψυχής, αλλά το πιο συναρπαστικό και θεραπευτικό είναι το να μπορείς να ανακαλύψεις ΓΙΑΤΙ η ψυχή – ο άνθρωπος, βιώνει όσα βιώνει σε αυτή την ενσάρκωση, να ανακαλύψεις το τραύμα, να βρεις την ρίζα του και να το απελευθερώσεις, και έτσι η ψυχή και το σώμα και όλο το ψυχικό-ενεργειακό σύστημα να καθαρίσει και να φωτιστεί. Μέσα από τα ευρήματα της ψυχής, ο άνθρωπος συγχρονίζεται με τις πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια και έτσι υπάρχει μια μεταμόρφωση, μια αλλαγή και μια εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί ο θεραπευτής ανακαλύπτοντας τα ευρήματα της ψυχής, την καταγωγή, τους οδηγούς, τους αγγέλους, την αποστολή, την εκπαίδευση κ.λ.π. βάζει στην διαδικασία το σώμα και το μυαλό να ευθυγραμμιστεί με την πληροφορία της ψυχής. Η ίδια ψυχή τώρα δεν το κάνει επίτηδες το να μην θυμόμαστε , τον να μην είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την θεική μας μορφή και δύναμη. Αυτό συμβαίνει γιατί το φυσικό σώμα είναι πολύ πυκνό σε σχέση με την ψυχική – ακασική πληροφορία και έτσι η γνώση και η πνευματική δύναμη μεταφέρεται με αργούς ρυθμούς, σαν το σαλιγκάρι στην άσφαλτο, σε αντίθεση με εκείνους που εργάζονται , λαμβάνουν συντονισμούς και ψυχικό καθαρισμό.   Στο επίπεδο 2 μέσα από ειδικές στήλες βρίσκουμε την αγγελική ομάδα και την ομάδα οδηγών της ψυχής, στην συνέχεια ανακαλύπτουμε ότι βαρύ και αρνητικό χρειάζεται καθάρισμα, πάντα σε συνδυασμό με τον τρόπο του διαβάσματος των Αρχετύπων μπορούμε να αντλήσουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι μπορείς να αλλάξεις και να θεραπεύσεις μέσα από το Arcana Therapy ® ?

-Προγονική Γραμμή

-Ανάκτηση χαμένων κομματιών ψυχής

-Σπάσιμο Αρνητικών προτύπων

-Θεραπεία παιδικών τραυμάτων

-Θεραπεία στην Μήτρα (γυναικολογικά)

-Καρμική απελευθέρωση & αποκοπή

-Ψυχικό Προφίλ (Ακασικά Αρχεία)

-Ανάκτηση δύναμης

-Εξαγνισμό & Προστασία

-Ίαση στο κάρμα

-Ο κύκλος της Αρκάνα (κύκλος προστασίας & θεραπείας)

Τι δώρα λαμβάνεις από το Arcana Therapy ® ?

-Ενόραση

-Διαίσθηση

-Θεραπεία-Ίαση

-Μυήσεις Αρχετύπων

-Δύναμη – ψυχική & πνευματική-

-Αντίληψη

-Το κλειδί της ενέργειας των Αρχετύπων

-Καθοδήγηση

-Ανώτερη Συνειδητότητα

Από το σεμινάριο λαμβάνετε τα εξής εργαλεία

-Ειδικούς Ακασικούς Πίνακες και Ολογράμματα Θεραπείας

-Ολοκληρωμένο εγχειρίδιο έγχρωμο

-πτυχίο

Τι χρειάζεται εσείς να έχετε ( εργαλεία που χρειάζεται εσείς να διαλέξετε με την δική σας διαίσθηση ) 

Ένα εκκρεμές

Χρόνος

Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε 2 συναντήσεις διήμερες. Αυτό γιατί είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν και να ενσωματωθούν σωστά τα αρχέτυπα στο σύστημά σας, στα ενεργειακά σας κέντρα και στο σώμα σας. Το κενό που θα υπάρχει μέχρι την επόμενη συνάντηση είναι κενό ασκήσεων και αφομοίωσης αυτών που θα διδαχθείτε.

Συμμετοχή:    200 ευρώ  

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

 

 

 

Με πολλή Αγάπη και Ενότητα

Μερικά Σχόλια Μαθητών

Ελένη Μαυρογένη 

Αρχές του 2015, συνάντησα τον Παντελή και συνειδητοποιησα οτι είναι καθαρό κανάλι. Όταν μας μίλησε για το σύστημα , μιας  και ψαχνόμουν εκείνο το καιρό, για κάτι αληθινό και διαφορετικό , εμπιστευόμενη την καθαρότητα της ενέργειας του , είπα να κάνω το πρώτο μέρος να γνωρίσω από κοντά τί είναι το σύστημα που είχε κατεβάσει ενεργειακά. στην αρχή , δεν ήξερα πράγματι , τι θα επακολουθούσε μετά. Είχα λάβει σε αρχικό στάδιο μια πολύ καθαρή και δυνατή θεραπεία που πραγματικά απελευθέρωσα πολύ σημαντικά σημεία της ζωής μου και του σώματός μου. Δύο χρόνια μετά , μπορώ να πώ ότι τό σύστημα είναι δυνατό , αρκετά προχωρημένο και όντως διαφορετικό, τουλάχιστον από όσα γνωρίζω. Με κέρδισε με την αυθεντικότητα του , με την δύναμη των αρχετύπων του και καθημερινά η πίστη μου , σε αυτό εδραιώνεται , μέσω των βιωμάτων που έχω από αυτό .  Με έχει θεραπεύσει, με έχει εξελίξει και με διευρύνει μέρα με την μέρα. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τον θεό, τον Παντελή και τα αρχέτυπα γιατι με εμαθαν οτι εχω δύναμη αλλαγής μετουσίωσης και δημιουργίας.

Ηλίας Ηλιόπουλος 

Το Arcana Therapy το γνώρισα πριν 2 χρόνια περίπου, όπου άρχισα και να το διδάσκομαι. Αν και νέο σύστημα το Εμπιστεύτηκα απόλυτα. Από την πρώτη στιγμή άρχισε να δουλεύει η θεραπευτική – μεταμορφωτική του ενέργεια. Είναι ένα σύστημα που σου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση και προσφέρει την θεραπεία που πρέπει να την λάβεις σε οδηγεί στα μονοπάτια της Ψυχής σου που μπορεί να έχεις ξεχάσει ή χάσει. Έχει μια πολύ ωραία σειρά όπως το ένα Αρχέτυπο διαδέχεται το άλλο έτσι να τα ενσωματώσει ο θεραπευτής και να μπορεί να ξέρει για το κάθε Αρχέτυπο. Ένα σύστημα όχι τόσο παγιωμένο αλλά ένα σύστημα που σε αφήνει να εξελιχθείς, είναι από τα συστήματα που σε προφυλάσσουν από τα ”λάθη’’ σε όλη αυτή την ελευθερία που σου δίνει.Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια έχω δει πολλές αλλαγές στον εαυτό μου με βοηθήσε  να σπάσω τις αλυσίδες του σκλάβου, τις αλυσίδες του πρέπει και της προσωπικότητας και να ακολουθήσω την Ψυχή μου.

Ουρανία Ερμίνα Καμανά 

Με τη Δύναμη των 21 και την πρόθεση της θεραπείας, ο κόσμος περνάει σε ανώτερες συχνότητες κ μετατοπιζοντας τα πεδία της ατομικής συνείδησης μετατοπιζεται κ η θέση του Σύμπαντος όπου προβαλεται! Η εμπειρία είναι η μετουσιωση! Δοκιμαστε τις θεραπείες των αρχετυπων μεσω του συστήματος Arcana Therapy II με την προθεση της αποδεσμευσης κ στης ελευθερίας ! Ναι είναι εφικτό! Μας έχει δοθεί κ λειτουργεί! Ευχαριστώ Παντελη μου για μια γνώση που χτιζει περισσότερη άμυνα κ βοήθεια σε όλους μας! Μόλις εφαρμοσα θεραπεία καθαρσης στα νεφρα κ στη σπονδυλική στήλη! Αποτοξινωση κ ευθυγραμμιση για απελευθέρωση από κάθε δυσαρμονια!

Αναστασία Παπαδοπούλου 

Το Arcana Therapy είναι από τα αγαπημένα μου συστήματα. Πολύ δυνατό , με πολλές γνώσεις που ξεκαθαρίζουν στο 100% το πεδίο σου και την σκέψη σου ως θεραπευτής/ρια. Καθαρά Υδροχοική ενέργεια καθώς έρχεται για να αλλάξει το παλιό και να φέρει το καινούριο. Η ενέργεια του όμορφη , απαλή και δυνατή. προσωπικά με βοήθησε σε διάφορα σημαντικά θέματα , αλλά το κυριότερο ήταν η σωματική υγεία και ισορροπία. Μέσα από αυτό το σύστημα κατανοεί τι σημαίνει το πνεύμα και η ενέργεια να σε βοηθάει σε όλα τα επίπεδα , και σε ψυχικό, συναισθηματικό, αστρικό, νοητικό, βιολογικό και πνευματικό επίπεδο. Είμαι πολύ περήφανη που έλαβα αυτό το σύστημα και έχω φτάσει μέχρι το 2ο επίπεδο.

Ιωάννα Πλαίτη 

Μεσα αποτην arcana therapy θεραπευσα αποτελεσματικα τον εαυτο μου βιωνωντας αυτογνοσια και εξεληξη στην ζωη μου