at Σεμινάριο Munay – Ki Shamanic Healing

Σεμινάριο Munay - Ki Shamanic Healing

munai-ki

14183944_10206542322148348_3076959643560930343_n

Αγάπη και Ενότητα – Τελετουργικό Ενότητας

Το Munay-Ki προέρχεται από μια λέξη Κέτσουα που σημαίνει «σ ‘αγαπώ.” Το Munay-Ki είναι οι εννέα τελετουργικές διαδικασίες για να γίνουμε το πρόσωπο της σοφίας και της δύναμης που έχει αποδεχθεί την επιστασία για όλη τη δημιουργία. Οι τελετουργικές διαδικασίες είναι κοινές σε όλες τις σαμανικές παραδόσεις, αν και εκφράζονται σε διαφορετικές μορφές σε διαφορετικές κουλτούρες. Προέρχονται από τις μεγάλες παραδόσεις της κοιλάδας του Ινδού που ήρθαν στην Αμερική από τους πρώτους θεραπευτές και θεραπεύτριες που διέσχισαν τα στενά Βering από τη Σιβηρία κατά τη διάρκεια της περιόδου των παγετώνων περίπου πριν από 30.000 χρόνια. Αυτά τα θαρραλέα άτομα ήταν οι Λάικα, οι φύλακες της παλιάς γης.

Οι Λάικα ήταν πάντα κοινοί άνδρες και γυναίκες που ζούσαν εκπληκτικές ζωές. Δεν γεννήθηκαν με ειδικά δώρα από το Πνεύμα, αλλά έχουν αποκτήσει ασυνήθιστη χάρη και δύναμη με την προσευχή, τη μελέτη των σοφών διδασκαλιών  ή της ενóρασης, και της πειθαρχίας. Μερικοί έφτασαν να είναι γνωστοί ηγέτες και θεραπευτές, ενώ άλλοι έζησαν ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και  καλλιεργώντας καλαμπόκι. Οι Λάικα ένοιωσαν ότι οι άνθρωποι θα έρθουν στο Munay-Ki όταν θα ήταν έτοιμοι και θα αισθάνονταν ένα κάλεσμα για να το πράξουν.

Πολλοί από εσάς έχετε  λάβει τέτοιο κάλεσμα από το Πνεύμα, και περιμένετε για να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο και στη ζωή σας. Όταν φτάσετε στη διδασκαλία των Φυλάκων της Γης με ειλικρινή βούληση και ανοιχτή καρδιά, σύντομα θα παρατηρήσετε ότι δεν είστε μόνοι. Θα βρεθείτε στην παρέα με ομοϊδεάτες ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν με ηθική και όραμα. Θα βρεθείτε στην παρέα των Φυλάκων της Γης που ζούσαν σε αυτόν τον πλανήτη πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, αυτά τα φωτεινά όντα που αποτελούν πλέον μέρος της μεγάλης μήτρας της ζωής. Αυτοί οι Φύλακες της Γης θα προσθέσουν τη δύναμη και το όραμά τους στο δικό σας.d38df6ae58af2df70d2f49d098580ad4

Καθώς εκδηλώνεται η  εμπειρία Munay-Ki,, θα νιώσετε την παρουσία και θα αισθανθείτε τη σοφία αυτών των φωτεινών όντων που έχουν βγει από το γραμμικό χρόνο και τώρα κατοικούν στον ιερό χρόνο, στο άπειρο, απαλλαγμένοι από τη λαβή του κάρμα και της επαναγέννησης. Το Munay-Ki θα καθαρίσει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο σας από τα ψυχικά υπολείμματα που άφησαν τα παρελθοντικά τραύματα. Καθώς αυξάνει το επίπεδό της δόνησης σας, αυτά τα φωτεινά όντα, θα έρθουν σε σας και θα σας καθοδηγήσουν. Συνδεθείτε με αυτά, και θα είστε σε θέση να θυμηθείτε ιστορίες που δεν είχατε ζήσει ποτέ άμεσα, αλλά που είναι τώρα δικές σας. Θα θυμηθείτε να κάθεστε γύρω από μια φωτιά με το βουβάλι πίσω σας, και να διαλογίζεστε σε έναν πέτρινο ναό  πάνω από τη γραμμή χιονιού.

Δεδομένου ότι οι Φύλακες της Γης προέρχονται και από το μέλλον, μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε πρόσβαση στο ποιοι θα είμαστε σε 10.000 χρόνια από τώρα. Οι μνήμες από το παρελθόν είναι στη διάθεση των Λαϊκά, οι οποίοι έχουν αυτή την τεράστια δεξαμενή γνώσης που υπάρχει εκτός του χρόνου. Τα οράματα του μέλλοντος έρχονται σαν δυνατότητες, γιατί τα πάντα στο μέλλον είναι ακόμα σε δυνητική μορφή. 13082761_10205701895618210_6001926615804070813_nΓι’ αυτό οι Φύλακες της Γης από τους Hopi, τους Μάγια, τους Ίνκας, καθώς και πολλών άλλων εθνών συγκεντρώνονταν τακτικά για να προσευχηθούν για την ειρήνη στη γη. Το πράττουν προστρέχοντας στα πιθανά μελλοντικά σενάρια για τον πλανήτη με σκοπό να βρουν ένα σενάριο στο οποίο τα ποτάμια και η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, και οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία μεταξύ τους και με τη φύση. Η πράξη της αναζήτησης αυτού του επιθυμητού μέλλοντος το εγκαθιστά στο συλλογικό πεπρωμένο μας και το καθιστά λίγο πιο πιθανό από ό,τι ήταν πριν, γιατί έχει αποκτήσει μια άλλη κβάντα ενέργειας από αυτές των Φυλάκων της Γης.

Όταν συνδεθούμε με αυτά τα φωτεινά όντα, οι ιστορίες τους γίνονται ιστορίες μας:Πραγματικά “θυμόμαστε” να διασχίζουμε τα Βερίγγεια Στενά ή τη διέλευση των Sonora Desert στην Κεντρική Αμερική, ή ακόμα και πριν από αυτό, περνώντας τα Ιμαλάια για να φτάσουμε στις εύφορες πράσινες κοιλάδες κατά το μεγάλο ταξίδι μας βόρεια από την Ινδία. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με τους Φύλακες της Γης από το μέλλον, μας γίνονται διαθέσιμες γνώσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των βαθύτερων βιολογικών παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία μας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την επιστημονική σοφία, η οποία λέει ότι  οι κληρονομικές μας προδιαθέσεις μπορούν να ενημερώνονται μόνο από το παρελθόν, δηλαδή, από τα δώρα και τις ασθένειες που είχαν οι πρόγονοί μας. Οι Λάικα ξέρουν ότι όταν είμαστε απαλλαγμένοι από τα όρια του χρόνου, το μέλλον μπορεί να φτάσει προς τα πίσω σαν ένα γιγάντιο χέρι και να μας τραβήξει προς τα εμπρός. Μπορείτε να επηρεαστείτε από το ποιος γίνεστε.

13043355_10205701888138023_290014026282143424_n

altar & ψυχικό κολάζ Αρχετύπων

Καθώς λαμβάνετε το Munay-Ki, τα τσάκρας σας θα καθαρίσουν και θα αποκτήσετε ό,τι οι Λαϊκά ονομάζουν «το σώμα του Ουράνιου τόξου». Αυτό συμβαίνει όταν τα τσάκρας σας λάμπουν με την αρχική λάμψη τους. Να θυμάστε ότι κάθε ένα από τα τσάκρας έχει ένα χρώμα, και όταν είναι λαμπερά με το αρχικό τους φως, εκπέμπουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Όταν είναι θαμπά από τραύματα, από αυτή και τις προηγούμενες ενσαρκώσεις, το φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο αποκτά μια γκριζωπή απόχρωση και τα τσάκρας μας γίνονται πισίνες των ψυχικών λυμάτων. Τη στιγμή που θα αποκτήσουμε το σώμα του ουράνιου τόξου, οι φωτεινοί Φύλακες της Γης  μπορεί να φτάσουν σε εμάς, επειδή αναγνωρίζουν ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα . Όταν συμβαίνει αυτό, αν έχετε αναπτύξει την ικανότητα να βλέπετε τον αόρατο κόσμο, μπορείτε να διακρίνετε τις πρώην φυσικές μορφές αυτών των φωτεινών μορφών. Μερικές φορές, οι άνθρωποι θα αντιληφθούν αυτούς τους  αρχαίους Φύλακες της Γης σαν ιθαγενείς αμερικάνους υπερήλικες, που φορούν ρούχα από τ14212033_10206542324188399_4775901418325185091_nην Ασία ή γούνες από τη Σιβηρία, ή ακόμη και φτερά από τον Αμαζόνιο. Μερικές φορές θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Και θα έχετε πρόσβαση στη σοφία  και τις ιστορίες τους. Τελικά, όπως θα αποκτάτε την εμπειρία του 7ου, 8ου, και του 9ου βαθμού θα μπορείτε να κατεβάσετε μια νέα και καλύτερη έκδοση του λογισμικού που ενημερώνει το φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο, η οποία θα ενημερώσει στη συνέχεια τις βαθύτερες βιολογικές σας προδιαθέσεις, δίνοντας οδηγίες για το πώς να δημιουργήσετε ένα νέο όργανο που θα γεράσει , θα θεραπευτεί, και θα  πεθάνει με διαφορετικό τρόπο.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για την προσέλκυση των φωτεινών Φυλάκων της Γης. Θα έρθουν σε σας όταν τους καλέσετε να το πράξουν και είστε έτοιμοι να τους δεχθείτε. Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται. Δεν θα σας ενοχλήσουν με κανένα τρόπο, αλλά είναι διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουν στην προσπάθειά σας να φέρετε λίγο περισσότερο φως και θεραπεία στον κόσμο. Είναι επίσης εκεί για να σας προστατεύσουν από την αρνητικότητα και τις τρομακτικές ενέργειες του σημερινού κόσμου.

Τα 9 τελετουργικά για την μύηση

1. Tου Θεραπευτή
2. Του Οραματιστή
3. Οι ζώνες Δύναμης – Προστασίαςimages
4. Της Αρμονίας,
(με τους αρχετυπικούς σπόρους στα 7 τσάκρα:
Φίδι, Ιαγουάρος, Κολιμπρί, Αετός
& των Αρχαγγέλων των 3 κόσμων:
Huascar, Quetzalkoatl, και Pachacutti)
5. Του Φύλακα της Ημέρας
6. Του Φύλακα της Σοφίας
7. Του Φύλακα της Γης
8. Του Φύλακα των Άστρων
9. Του Δημιουργού

14192764_10206542322868366_8626710990456663576_n

Άσκηση Εμπιστοσύνης

Η αρχέγονη αυτή παράδοση περιλαμβάνει τελετουργίες που μας βοηθούν να φροντίζουμε τους σπόρους αυτούς να μεγαλώσουν. Έτσι ανθίζει το Ιερό Δέντρο της Ψυχής μας, που θα μπορεί να μοιράζει τους δικούς του πια καρπούς της Αγάπης στην ανθρωπότητα κι όλη την πλάση.
Οι Τελετουργίες είναι:13076963_10205701890578084_8621893743205671935_n

• Πώς δημιουργούμε Ιερό Χώρο
• Πώς ανοίγουμε και επεκτείνουμε το ενεργειακό μας σώμα ως ιερό χώρο-wiracocha
• Πώς θρέφουμε τους σπόρους και τα τσάκρα μας
• Αναπνοή της Φωτιάς
• Saint painting-Πώς εργαζόμαστε με τη Γη, μετουσιώνοντας μπλοκαρίσματα

Ο Σαμάνος είναι σε θέση να βλέπει αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Είναι εκείνος που μεταμορφώνει τις ενέργειες και μεταμορφώνεται και ο ίδιος μέσα στην ζωή. Είναι ο μέγα θεραπευτής εδώ στην ΓΗ. Είναι φύλακας της Γης, των Άστρων και υπεύθυνος για όλο το σύστημα ζωής και ενέργειας. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως ο ρόλος του Σαμάνου δεν είναι απλά να θεραπεύει τους ανθρώπους αλλά και να αλλάζει τις βαριές ενέργειες του συλλογικού, ένας από του πολλούς βασικούς ρόλους τους είναι να καθαρίζουν την συλλογική ενέργεια του πλανήτη, να προστατεύουν την ΓΑΙΑ και να βοηθάνε να μεταδοθεί η διδασκαλία του πνεύματος στους ανθρώπους.
Ο Σαμάνος είναι αυτός που βλέπει μέσα στο σκοτάδι. Οι Σαμάνοι γνωρίζουν πως όλα είναι ενέργεια και πως όλα μπορούν να μεταμορφωθούν.

Οι Σαμάνοι είναι οι Ιέρειες και οι Ιερείς της ΓΑΙΑΣ  & ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

13062258_10205824003750837_6846911054642257664_n

Τελετουργικό Ψυχικής Ανάκτησης & Δύναμης

Shamanic Healing

Τσακάνα (Chakana)

Στη γλώσσα Κέτσουα, υποδηλώνει το Σταυρό του Νότου και συμβολίζει τους τρεις στύλους του κόσμου των Ίνκας: τον Κάτω Κόσμο (Ukhu Pacha), τον παρόντα κόσμο (Kay Pacha) και τον Άνω Κόσμο (Hanan Pacha). Τα τρία επίπεδα επίσης συμβολίζονται από το φίδι, το πούμα και τον κόνδορα.

Το σύμβολο εντοπίζεται σε κτίρια, ναούς και θρησκευτικά ιερά των Ίνκας, αλλά επίσης αναπαρίσταται σε έργα τέχνης και κοσμήματα.

Η οπή στο κέντρο του ιδιόμορφου σταυρού με τις τρεις βαθμίδες συμβολίζει την πόλη Κούζκο, τον «ομφαλό» της αυτοκρατορίας των Ίνκας, αλλά και τον κύκλο της ζωής. Στο κέντρο του σταυρού είναι το αιώνιο τίποτα που περιέχει τα πάντα.

ΑΥΝΙ – Τροχός Ίασης και Αυτογνωσίας

Μέσα από το τροχό της αυτογνωσίας του Munay – Ki θεραπεύουμε και ανακαλύπτουμε τον αληθινό μας εαυτό, ερχόμαστε σε επαφή με την ύπαρξή μας καταφέρνοντας να ακολουθήσουμε την ψυχή μας και όχι την προσωπικότητα.

13173665_10205823990550507_3131496673250253733_n

Μαθητές στην Μετάδοση του Φύλακα της Ημέρας – papamesayoc

Διδασκαλία σε Ομάδα 

Ταξιδεύουμε στον Αρχετυπικό Τροχό των Σαμάνων και μέσα από τις 9 τελετουργικές μεταμορφωτικές διαδικασίες. Αυτή η εκπαίδευση διαρκεί 9 μήνες, όπου ολοκληρώνουμε την διδασκαλία, την αυτογνωσία και φυσικά ολοκληρωνόμαστε σαν άνθρωποι , ψυχές και υπάρξεις. Προχωράμε δυναμικά στο αυτο-γνωσιακό μονοπάτι που μας προσφέρεις ο τροχός των 4 Αρχετύπων.

Νότος – Φίδι-  Εσωτερικό Παιδί – Παιδική Ηλικία – Η σχέση με την Μητέρα μας

Δύση – Ιαγουάρος –  Εφηβεία – Σκιά – Τραυματισμένα & χαμένα κομμάτια δύναμης

Βορράς – Κολιμπρί – Ενηλικίωση – Το ταξίδι του Ήρωα – Η ιστορία μας

Ανατολή – Αετός – Αυτο – πραγμάτωση – Τα όνειρα μας – Η θέση μας στον τροχό – Ο φωτεινός θεραπευμένος εαυτός.

Η ενεργειακή – πνευματική αυτογνωσία αποτελεί μία ανώτερη και πιο υψηλής δόνησης διαδικασία κατά την οποία όχι μόνο είσαι σε θέση να ανακαλύψεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου , αλλά μπορείς και να τις θεραπεύσεις.

12107018_10207953428051064_7564801435683501847_n

Από την εκπαίδευση λαμβάνετε την ειδική πέτρα Pi και σημειώσεις σχετικά με τις επικλήσεις και τα Αρχέτυπα.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε μήνα. Κάθε φορά ανοίγουμε το Ιερό θεραπευτικό Χώρο καλώντας τις Αρχετυπικές δυνάμεις . Το συμβούλιο των Σαμάνων ανοίγει την ομάδα και την μεταμορφώνει σε ένα πεδίο ελευθερίας, θεραπείας και μοιράσματος αυτών που θέλει η ψυχή μας να πει. Στο διάστημα μέχρι την επόμενη συνάντηση δίνονται ασκήσεις για το σπίτι .Στο τέλος της εκπαίδευσης όποιος θέλει μπορεί να διδαχτεί πως να δίνει τις μυήσεις έτσι ώστε να μεταδώσει και να μεταφέρει σε άλλους αυτή την ιερή ενέργεια με Munay και Ayni. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια δυνατή αυτογνωσιακή – θεραπευτική διαδικασία , οι 9 συναντήσεις κουμπώνουν με τα 9 τελετουργικά – μυήσεις. Κάθε συνάντηση είναι μοναδική με ασκήσεις, διαλόγους, διαλογισμούς, πρακτικές, παιχνίδι , θεατρικό και ζωντανό ονείρεμα. Δενόμαστε σαν ομάδα και δημιουργούμε την φωτεινή οικογένεια υποστήριξης και αγάπης. Κάθε συνάντηση είναι μοναδική , γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ειρήνη και ΕΝΟΤΗΤΑ. Μέσα από την σαμάνικη τέχνη δημιουργούμε τα δικά μας ιερά θεραπευτικά εργαλεία.

Ατομικά Μαθήματα 

Είναι πολλοί που δεν θέλουν να βρίσκονται σε ομάδες είτε επειδή δεν νιώθουν άνετα είτε επειδή δεν μπορούν να οργανώσουν το πρόγραμμά τους για τις συναντήσεις. Έτσι λοιπόν δίνετε η δυνατότητα σε ατομικά μαθήματα.

1509897_10203200635848279_3723177837739021582_n 13241177_10205824004070845_8502148624825540312_n 13239473_10205823980830264_7530753303938130297_n 13177596_10205823988230449_754766809120742828_n