at Arcana Therapy Επίπεδο 2

Σεμινάριο: Arcana Therapy επίπεδο 2

archetypo-01

Arcana Therapy® – Επίπεδο 2

Καλώς ορίσατε στο επίπεδο 2 του θεραπευτικού συστήματος Arcana Therapy. Μέχρι τώρα έχετε διαπιστώσει πως πραγματικά η νέα ενέργεια της Arcana έχει μεταμορφωθεί και μέσα από αυτή μπορούμε να μεταμορφωθούμε και εμείς. Στο νέο επίπεδο οι ενέργειες και η γνώση των Αρχετύπων είναι η ίδια, αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος θεραπείας αλλά και η πιο εξειδικευμένη θεραπεία τόσο σε ενεργειακό – πνευματικό επίπεδο όσο και σε σωματικό.

Στο νέο επίπεδο μαθαίνουμε πως το σώμα μας μπορεί να αλλάξει σε πολλά επίπεδα μέσα από την ενέργεια και την πνευματική εργασία. Από τα αρχαία χρόνια προφήτες, δάσκαλοι, μάγοι και άγιοι, θεράπευαν τον κόσμο μέσα από την προσευχή – επίκληση και το άγγιγμα, όπως επίσης μέσα από τα βοτάνια και την Γη. Όλες αυτές οι γνώσεις έρχονται στο εδώ και το τώρα μέσα από εξελιγμένες πηγές ενέργειας και μεταμόρφωσης.

Αυτό που μάθαμε από την αρχή στο Arcana Therapy είναι πως δεν μας απασχολεί απλώς να θεραπεύσουμε το θέμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, αλλά να ανακαλύψουμε γιατί απέκτησε αυτό το θέμα, πως εμφανίστηκε και γιατί διατηρήθηκε, για αυτό τον λόγο μάθαμε να κάνουμε ένα ψυχικό προφίλ μέσα από τα Αρχέτυπα έτσι ώστε να καταφέρουμε να δούμε το ΓΙΑΤΙ. Στο νέο επίπεδο μας δίνετε μια πιο εύκολη πρόσβαση στα αρχεία της κάθε ψυχής, πάντα μέσα από τα Αρχέτυπα και την χρήση του εκκρεμούς. Πλέον διαγράμματα και πίνακες διευκολύνουν την ανάγνωση αυτών των αρχείων και έτσι είμαστε σε θέση να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει και όχι μόνο, μας δίνετε η ευκαιρία να ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερο την ψυχή του κάθε ανθρώπου με αποτέλεσμα μέσα από το άνοιγμα αυτών των ψυχικών αρχείων να αφυπνίζονται ιερές μνήμες και δυνάμεις της ψυχής και κατά επέκταση του ανθρώπου του ίδιου.

 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία στο νέο επίπεδο γίνετε μέσα από ολογράμματα και επικλήσεις που έχουν δοθεί ειδικά για κάθε ολόγραμμα. Τα ολογράμματα που δίνονται στο δεύτερο επίπεδο είναι:

 • Γυναικολογική περιοχή και ανατομία
 • Ανδρική περιοχή και ανατομία
 • Νεφρά
 • Σπονδυλική Στήλη
 • Εγκέφαλος
 • Τσάκρας και ενεργειακά κέντρα προγονικής γραμμής

 

Με την βοήθεια των Αρχετύπων ( μέσα από τις κάρτες) το εκκρεμές και τις ειδικές επικλήσεις, ο θεραπευτής αναπλάθει την λειτουργεία όλων των παραπάνω σε σωματικό και σε πνευματικό επίπεδο. Από το πρώτο επίπεδο έχουμε δει πως μπορούμε να κάνουμε θεραπεία στην μήτρα και μάλιστα τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ανταποκρίνονται και σε φυσικό και σε πνευματικό επίπεδο. Τώρα στο επίπεδο δύο αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε – θεραπεύσουμε περισσότερα σημεία, σημεία που βάλλονται πολύ εύκολα και δημιουργούν άλλα προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος. Στο νέο επίπεδο δίνονται, επίσης, συμβουλές αποτοξίνωσης μέσα από τα βότανα, καθώς χρειάζονται για την ολοκλήρωση των συνεδριών.

arcana-therapy

2015

Στην θεοσοφία και ανθρωποσοφία , τα Ακασικά Αρχεία (ένας όρος που επινοήθηκε στα τέλη του 1800 από το Ακάσα ή AKASA, η σανσκριτική λέξη για “ουρανό”, “χώρος”, “φωτεινή”, ή “Αιθήρ”) στην ουσία πρόκειται για τα Αρχεία του Σύμπαντος, όλη η γνώση αποθηκευμένη σε μία αστρική βιβλιοθήκη. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του Ακασικά αρχεία και όχι μόνο, όλα τα ζώα, τα επίπεδα της Γης , τα βουνά, οι πέτρες, τα φωτεινά όντα και κάθε άστρο ξεχωριστά.

Ακάσα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ουρανός», «χώρος», «φωτεινή», ή «Αιθήρ», και άρχισε στη γλώσσα της Θεοσοφίας μέσω της Μπλαβάτσκυ (1831-1891), η οποία τα χαρακτήρισε ως ένα είδος της δύναμης της ζωής, αναφέρθηκε επίσης σε «άφθαρτο δισκίο του αστρικού φωτός» καταγράφοντας τόσο το παρελθόν και το μέλλον της ανθρώπινης σκέψης και δράσης.

Η έννοια ‘’ Ακασικά αρχεία’’ αποδίδεται στον Alfred Percy Sinnett , ο οποίος, στο βιβλίο του ‘’ Εσωτερικό Βουδισμό’’ (1884), έγραψε μια βουδιστική πίστη σε μια «μονιμότητα των εγγραφών στην Ακάσα» και «η δυνητική ικανότητα του ανθρώπου να τα διαβάσει.” Μάθαμε πως η Ακάσα είναι το Αρχέτυπο της Μεγάλης Ιέρειας στην Arcana αυτού του συστήματος.

Η Arcana υπήρξε από την Λεμούρια εποχή, όταν ακόμα το φως επικρατούσε. Οι Λεμούριοι είχαν μόνο ένα μάτι, το τρίτο μάτι. Τότε Η Arcana είχε τον ρόλο της εξέλιξης της όρασης μέσα από το πνεύμα. Για την Arcana, έχουμε περισσότερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, όμως λίγο ξέρουν πως οι Αιγύπτιοι είναι ένα συνονθύλευμα Λεμούριων και Ατλάντιων, έτσι η Arcana βγήκε ξανά στην επιφάνεια, όμως όχι με την ίδια δόνηση. Για μαντικούς λόγους και απαντήσεις (όπως στην Λεμουρία) αλλά και για εγωιστικούς – κατώτερης δόνησης λόγους (όπως στην Ατλαντίδα). Τα Αρχέτυπα μου το έδειξαν αυτό ξεκάθαρα σε πολλά μηνύματα και ταξίδια. Αυτό δεν είναι γνωστό σε όλους καθώς όταν η Λεμουρία εξαφανίστηκε από την Γη η σύνδεση των ανθρώπων κόπηκε και δημιουργήθηκε ένα κέλυφος απομόνωσης από την γνώση.

arcana

2015

Από το πρώτο επίπεδο, κιόλας, μάθαμε πώς να συνδεθούμε με την Ακάσα και να αντλήσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες αλλά και να τις μεταμορφώσουμε μέσα από την Εστία της μεταμορφωτικής φλόγας – καύσης. Στο νέο επίπεδο μας δίνετε ένας πιο ακριβής και εύκολος τρόπος διαβάσματος. Για να καταφέρεις να διαβάσεις τα ψυχικά αρχεία θα πρέπει να εξοικειωθείς με την χρήση των Αρχετύπων αλλά και του εκκρεμούς. Είναι σοφό να διαβάσεις πρώτα τα δικά σου αρχεία και να προπονηθείς πάνω σε αυτό με άλλους ανθρώπους. Διαβάζοντας τα Ψυχικά – Ακασικά αρχεία, είσαι σε θέση να ανακαλύψεις την ιστορία της ψυχής, αλλά το πιο συναρπαστικό και θεραπευτικό είναι το να μπορείς να ανακαλύψεις ΓΙΑΤΙ η ψυχή – ο άνθρωπος, βιώνει όσα βιώνει σε αυτή την ενσάρκωση, να ανακαλύψεις το τραύμα, να βρεις την ρίζα του και να το απελευθερώσεις, και έτσι η ψυχή και το σώμα και όλο το ψυχικό-ενεργειακό σύστημα να καθαρίσει και να φωτιστεί. Μέσα από τα ευρήματα της ψυχής, ο άνθρωπος συγχρονίζεται με τις πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια και έτσι υπάρχει μια μεταμόρφωση, μια αλλαγή και μια εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει γιατί ο θεραπευτής ανακαλύπτοντας τα ευρήματα της ψυχής, την καταγωγή, τους οδηγούς, τους αγγέλους, την αποστολή, την εκπαίδευση κ.λ.π. βάζει στην διαδικασία το σώμα και το μυαλό να ευθυγραμμιστεί με την πληροφορία της ψυχής. Η ίδια ψυχή τώρα δεν το κάνει επίτηδες το να μην θυμόμαστε , τον να μην είμαστε ευθυγραμμισμένοι με την θεική μας μορφή και δύναμη. Αυτό συμβαίνει γιατί το φυσικό σώμα είναι πολύ πυκνό σε σχέση με την ψυχική – ακασική πληροφορία και έτσι η γνώση και η πνευματική δύναμη μεταφέρεται με αργούς ρυθμούς, σαν το σαλιγκάρι στην άσφαλτο, σε αντίθεση με εκείνους που εργάζονται , λαμβάνουν συντονισμούς και ψυχικό καθαρισμό.   Στο επίπεδο 2 μέσα από ειδικές στήλες βρίσκουμε την αγγελική ομάδα και την ομάδα οδηγών της ψυχής, στην συνέχεια ανακαλύπτουμε ότι βαρύ και αρνητικό χρειάζεται καθάρισμα, πάντα σε συνδυασμό με τον τρόπο του διαβάσματος των Αρχετύπων μπορούμε να αντλήσουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσοι έχετε λάβει το πρώτο επίπεδο ελάτε να βιώσετε μια νέα εμπειρία, μια πιο δυνατή κατεύθυνση θεραπείας μέσα από τα Ιερά Αρχέτυπα της Αρκάνα.

Το δεύτερο επίπεδο δίνετε μόνο σε όσους έχουν λάβει το πρώτο επίπεδο.

Για την είσοδό σας στην διδασκαλία του δεύτερου επιπέδου καλείστε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο θα σας σταλθεί από το ιδρυτή του συστήματος. Μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο θα φανεί η ετοιμότητά σας για το δεύτερο επίπεδο. Στην συνέχεια ειδοποιήστε για το αν θα παρακολουθήσετε το δεύτερο επίπεδο ή αν θα χρειαστεί να περιμένετε κάνοντας μία άσκηση, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε.

Για το δεύτερο επίπεδο θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας :

 • Τις κάρτες που λάβατε στο πρώτο επίπεδο.
 • Το εκκρεμές σας 
 • Μία αιχμή λευκού χαλαζία

Από την εκπαίδευση θα λάβετε

 • Ολοκληρωμένο εγχειρίδιο
 • Τα ειδικά ολογράμματα
 • Ειδικούς πίνακες έρευνας
 • Πτυχίο παρακολούθησης και εκπαίδευσης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή επικοινωνήστε μέσα από την ενότητα contact ή προσωπικά με το Παντελή Ευθυμίου

 

 Παντελής Ευθυμίου

 

therapyhealingflower-of-life