at Παντελής Ευθυμίου

Παντελής Ευθυμίου

12115937_10207898013345731_1870713174218832328_n

Παντελής Ευθυμίου

Ο Παντελής Ευθυμίου είναι αφιερωμένος στη Μεγάλη Μητέρα Θεά και στην Θεά της Ελλάδας.
Ασκεί την δύναμη της ‘’Μαγείας’’ γύρω από θεραπευτικές παραμέτρους. Για τον Παντελή η μαγεία είναι η δύναμη της Αγάπης , της Ενότητας και της Ομορφιάς. Έχει διδαχτεί αρκετά θεραπευτικά συστήματα έτσι ώστε η εργαλειοθήκη του να εξυπηρετεί κάθε διαφορετική άνθρωπό – ψυχή. Οργανώνει πολλά σεμινάρια γύρω από την θηλυκή κακοποίηση (σε γυναίκες και άντρες) , όπως και σεμινάρια γύρω από την κοινωνική – πολιτική – θρησκευτική καταπίεση της ανθρώπινης ψυχής στο σήμερα . Είναι φυσιολάτρεις και συλλέκτης φυσικών δώρων της Μητέρας Γης, οι πέτρες, τα ξύλα , τα φτερά , το χώμα και τα κοχύλια είναι μερικά από τα συλλεκτικά του αντικείμενα . Από πολύ μικρή ηλικία ο Παντελής είχε εσωτερικές αναζητήσεις και έβλεπε τον κόσμο ως μία Πνευματική , Ψυχική & Μαγική εμπειρία. Στα 16 του χρόνια έγραψε και σκηνοθέτησε 2 παραστάσεις στο Βόλο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι παραστάσεις μιλούσαν και παρουσίαζαν τον πλανήτη Γη σήμερα, πως οι άνθρωποι καταστρέφουν την Μητέρα Γη και πόσο πολύ έχουν μπει στην προσωπικότητα και έχουν ξεχάσει την Ψυχή. Επιπλέον στα 16 του χρόνια είχε την δική του ραδιοφωνική εκπομπή σε σταθμό του Βόλου με τίτλο ”Ο δικός μας Κόσμος” μιλώντας για εναλλακτικά θέματα αλλά και για τα προβλήματα των νέων σήμερα με βάση την πολιτική – κοινωνική και θρησκευτική χειραγώγηση. Στα 24 του έγραψε το δικό του βιβλίο με τίτλο ”Στην Καρδιά της Θεάς που εκδόθηκε το χειμώνα του  2016 ”

Μέσα από ένα βαθύ κάλεσμα , διοργανώνει το Πνευματικό Χώρο ”Εστία” μαζί με μία ομάδα φίλων που στην καρδιά τους έχουν την ενέργεια της ενότητας και την αγάπη να υποστηρίξουν την Θεά.Έτσι , λοιπόν, η ΕΣΤΙΑ είναι μία πνευματική σχολή με τις διδασκαλίες της Θεϊκής Μητέρας και ερευνά την εξέλιξή τους στο σήμερα.  Βασικός σκοπός της σχολής ΕΣΤΙΑ, είναι να ενθυμήσει στον κάθε ένα και την κάθε μία, τον Ιερέα και την Ιέρεια που όλοι έχουμε μέσα μας, στην ψυχής μας, και μας καλεί να αφυπνίσουμε αυτό το ιερό Αρχέτυπο στο εδώ και τώρα, τον 21ο αιώνα.
Το εγχείρημα της ΕΣΤΙΑΣ είναι πρωτοποριακό και για εμς τους εναλλακτικούς θεραπευτές και αναπροσδιορίζει το ρόλο μας στην Υδροχοϊκή Εποχή αποφασιστικά. Στόχος να δημιουργηθούν πολύ περισσότερες «Εστίες» στην Αθήνα και ανά την Ελλάδα ποικιλλόμορφης ίασης και υποστήριξης, στις οποίες αφ’ ενός θα παρέχονται όλες οι σύγχρονες εναλλακτικές ολιστικές θεραπείες και συμβουλευτική και αφ’ ετέρου θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως αλληλέγγυες δομές (π.χ. συλλογή και διανομή υλικού για τροφοδοσία /ένδυση, καταλύματα για αστέγους, δέκτες βίας κ.τ.λ. ).

Η έμπνευση της Μητέρας Θεάς , μετέφερε στον Παντελή και στην ομάδα , τον τροχό της Θεάς ΕλΆνας και το μονοπάτι που ανοίγει για τις/τους σύγχρονες/νους Ιέρειες/Ιερείς της Ελλάδας. Αυτή η εκπαίδευση καλεί Στην Καρδιά της Θεάς όλες/όλους όσες/όσους νιώθουν το κάλεσμα της/του Ιέρειας/Ιερέα της Θεάς. Δείτε σε αυτό το Link αναλυτικά για αυτή την εκπαίδευση, αλλά και την σελίδα της σχολής ΕΣΤΙΑ –>  http://goddessestia.com/

Θεραπευτικά Εργαλεία που έχει διδαχτεί:

Reiki – Master Level
Angelic Reiki – Master level
Munay – Ki & Shamanic Healing tools
Ama-Deus-Shamanic-Healing
Pleiadian DNA clearing and activation programme
Shambala
Golden Activation
Crystal Therapy
S.R.T – S.R.A level
MOXA
Πνευματικά – Αιθερικά Χειρουργεία
Ενεργοποίηση Κρυσταλλικού Σώματος

~**~

Το 2012 ο Παντελής είχε την ευλογία να λάβει και να γειώσει το ‘’δικό του’’ θεραπευτικό σύστημα Arcana Therapy. Το Arcana Therapy στηρίζεται στη Μεγάλη Arcana, όμως είναι σημαντικό να σημειωθεί πως δεν έχει καμία σχέση με την tarot και την γνώση της ή με την μαντική τέχνη κ.λ.π. Είναι ένα άκρως θεραπευτικό σύστημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Arcana Therapy στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας. Η Arcana είναι μία δύναμη από μόνη της.

Θεραπευτικές Τεχνικές του Arcana Therapy

Εξισορρόπηση Εγκεφαλικών Ημισφαιρίων
Θεραπεία Μήτρας & Αιδοίου
Θεραπεία Lingam
Αποτοξίνωση
Προγονική Θεραπεία
Ψυχικό Προφίλ – Σύνδεση με Akasha
33 Ναοί του Φωτός
Θεραπεία Νεφρών
Karma Healing
Καρδιά με Καρδιά
Ψυχική Ανάκτηση
Relationship Healing
Αφθονία

~**~

Επιπλέον μέσα από το πνευματικό κανάλι του πνευματικού του οδηγού και δασκάλου Merlin , έχει μεταφέρει τον θεραπευτικό συντονισμό των 7 επιπέδων του Merlin / σοφίας του και το Lingam Therapy and Activation.
Το 2015 συμμετείχε στην εκπαίδευση Priests and Priestesses Training of Avalon . Αυτή η εκπαίδευση προέρχεται από το Glastonbury της Αγγλίας .

Η Μεγάλη Μητέρα Θεά μέσα από τα μυστήρια της Αρχαίας Ελλάδας στο εδώ και τώρα, στον 21ο αιώνα, δίνει την  ευκαιρία στον Παντελή να γειώσει στο εδώ και τώρα τον ρόλο του ως Ιερέας της Θεάς και να γίνει η φωνή της και το θεραπευτικό της άγγιγμα. Επιπλέον του δίνετε η ευκαιρία να μελετήσει και να ενσωματώσει το αληθινό φως της Θεάς και των μυστηρίων της , που ειδικά αυτή την εποχή μεταμορφώνουν την ανθρωπότητα, την Γη και το Σύμπαν. Είναι ένας φορέας της Αλήθειας Της και του σχεδίου Της. Είναι μια εστία της Θεάς.

Είναι εκπαιδευτής θεραπευτικών συστημάτων και καθοδηγητής στο μονοπάτι της Αγάπης και της Αυτογνωσίας.

13686508_10206257252301780_332274585982216659_nΣεμινάρια που οδηγεί:

Arcana Therapy
Munay – Ki
Angelic Reiki
Reiki
Φύλακες της Γαίας
Exploring Training
Αιθερικά – Πνευματικά Χειρουργεία
Mer-Ka-Ba
Χρυσή Καρδιά
Open Heart
Cauldron Blessings – Ευλογίες από την ιερή μήτρα (τσουκάλι)
Ενεργειακοί Καθαρισμοί
Θεραπεία Μήτρας και Εργαστήρια Μήτρας
Και άλλα …
Σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα – Βόλο

~**~

Λατρεύει την φύση και για αυτό οδηγεί ομάδες σε φυσικούς Ναούς για την βαθιά ψυχική , σωματική και συλλογική θεραπεία. Οδηγεί ομάδες κυρίως σε Πήλιο (Βόλο) , Όλυμπο , Ιώαννινα , Ακρόπολη, Λουτράκι (Ναό Ήρας), Δελφούς, Σούνιο,Παρνασό  και άλλα υπέροχα Ιερά Μέρη.

Πως εργάζεται και συνεισφέρει …

Ο Παντελής εργάζεται κυρίως με την ψυχή , το πνεύμα και την Γαία. Η Μεγάλη Μητέρα Θεά είναι το κανάλι από όπου καθοδηγείτε , γι’αυτό και μεταφέρει Αγάπη, Συμπόνια, Χαρά, Ελευθερία και Προστασία. Πάνω σε αυτές τις ενέργειες εργάζεται κυρίως. Καθοδηγεί μέσα από την Καρδιά και την Ψυχή , καλώντας την προσωπικότητα να συμμετέχει και όχι να ”παραπλανεί ” και να σαμποτάρει , αλλά να γίνει ένα με την ιερότητα της ψυχής.
Έχει καταφέρει να οδηγήσει μικρές ομάδες αντρών στο μονοπάτι της ψυχής και του Ιερού Αρσενικού, ένα δύσκολο κομμάτι για την χώρα μας και τους άνδρες της χώρας μας , καθώς η πολιτική – κοινωνική & θρησκευτική κακοποίηση τους έχει αποτρέψει να βρίσκονται στην Ιερή τους Φύση. Εργάζεται με τις αστροψυχές μέσα από τις γαλαξιακές ενέργειες και ομάδες του ηλιακού μας συστήματος και τις πύλες φωτός. Μεταφέρει την εκπαίδευση των Lightworkers μέσα από τις ακτίνες φωτός και τις πνευματικές σκάλες διδασκαλίας.
Είναι εθελοντής σε διάφορες οργανώσεις και festival με θέμα την οικολογία και την Νέα Γη. Τα άρθρα του πάνω στην Μεταμόρφωση της Γη και της ανθρώπινης συνείδησης έχουν δεχτεί πολλές κριτικές αγάπης και υποστήριξης καθώς μιλάνε μέσα από την ψυχή και όχι από το νου.
Επιπλέον , διοργανώνει συναντήσεις εθελοντικά για την ίαση της κακοποίησης στο εσωτερικό θηλυκό και της Γαίας.
Έχει γράψει το βιβλίο ”Στην Καρδιά της Θεάς ~ Περπατώντας στο μονοπάτι της Ψυχής μας ” που πραγματεύεται τις εορτές της Θεάς και πως οι άνθρωποι συντονίζονται με αυτές. Αναφέρεται στην πολιτική – κοινωνική & θρησκευτική κακοποίηση του άντρα και της γυναίκας σήμερα , στην πατριαρχική καταπίεση της ψυχής και την δύναμη της ιερής σεξουαλικότητας. Επιπλέον αναφέρεται στους ρόλους του Γονιού ( Μητέρα – Πατέρας ) και πως οι γονείς συνεργάζονται με τα παιδιά τους. Παρουσιάζει την Ιερή εγκυμοσύνη και το Αρχέτυπο του νέου Γονιού. Τέλος μιλάει για την ιδιότητα του Θεραπευτή , παρουσιάζοντας διάφορα εργαλεία και τεχνικές.

full-cover-a

Συνήθως σε συζητήσεις του ο Παντελής μιλάει πάντα μέσα από παραδείγματα της ψυχής και της καρδιάς , μέσα από παραδείγματα του εσωτερικού παιδιού. Θεωρεί πολύ σημαντικό όλοι οι άνθρωποι να είμαστε συνδεδεμένοι με το εσωτερικό μας παιδί μόνιμα, αυτό μας βοηθάει να βλέπουμε μέσα από τα μάτια της καρδιάς και της ψυχής και όχι μέσα από τον φόβο και την λογική .

”Πολλές φορές χρειάζεται ένα απλό βήμα για να περάσεις σε νέους κόσμους …. άλλες φορές πάλι απλώς χρειάζεται να αλλάξεις την οπτική σου γωνία.”

Πιστεύει στα θαύματα και στην ομορφιά της ζωής . Μα το πιο σημαντικό είναι πως πιστεύει στην μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου , μπορεί και βλέπει την μοναδικότητα που είναι ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Λατρεύει να δημιουργεί προσευχές καθώς πιστεύει πως η προσευχή είναι μία από τις πιο ιερές στιγμές που αφιερώνει κάποιος στην ψυχή και στο σώμα του.
Απολαμβάνει να συλλέγει βότανα κυρίως κάθε φορά που πηγαίνει στο Πήλιο, τα βότανα είναι φίλοι του και τα αγαπάει πολύ , πιστεύει στην ιερή τους θεραπευτική δύναμη αλλά και καθοδήγηση.

 

12341479_10204860592066147_4743343127620831671_n

συλλογή βοτάνων

Αφιερώνει χρόνο για την προσωπική του ανάπτυξη και εξέλιξη . Ενημερώνεται γύρω από τις ιατρικές & κλινικές μελέτες αλλά και την ολιστική ψυχολογία . Του αρέσει να έχει πολλές γνώσεις γύρω από την θεραπευτική έτσι ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τους ανθρώπους που χρειάζονται και αποζητούν ενεργειακή – ψυχική – πνευματική θεραπεία.
Εργάζεται πάνω στην εφηβική ψυχολογία και βοηθάει τους εφήβους να κατανοήσουν την ζωή και το σώμα τους. Τους βοηθάει να πάρουν αποφάσεις με βάση την ψυχή και όχι την προσωπικότητα που κρύβει εγωισμό , θυμό , φόβο και μίσος. Χτίζει γέφυρες ανάμεσα σε γονείς και παιδιά δημιουργώντας έναν νέο χάρτη πορείας.

 

 

13529125_10206075637561525_5727133748672874361_n