Ιερή Εγκυμοσύνη

Ιερή Εγκυμοσύνη

~Ιερή Ευλογία για το Μωρό και η συνειδητή πρακτική ~

Μια μητέρα μπορεί να φέρει φώτιση στο μωρό καθώς το φέρει στα σπλάχνα της. Μπορεί να κάνει το παιδί της μια καθαρή κρυστάλλινη θεϊκή ψυχή. Μπορεί να λέει προσευχές έτσι ώστε το παιδί να γεννηθεί με μία δυνατή ψυχή κι ένα δυνατό σώμα.  Αν όλες οι μητέρες το κάνουν αυτό , τότε θα γεννηθούν πολύ δυνατά και αφυπνισμένα παιδιά.  Αυτά τα παιδιά θα είναι ευτυχισμένα , γεμάτα χαρά και χωρίς κατάθλιψη στο υπόλοιπο της ζωής τους καθώς η ψυχή τους θα έχει δυναμώσει μέσα στη μήτρα της δημιουργίας. Όλες οι μητέρες μπορούν να το κάνουν αυτό.

Η θεία δύναμη της Μητέρας 

Από τα αρχαία χρόνια η εγκυμοσύνη αποτελούσε μία ιερή ανώτερη διαδικασία. Η μήτρα είναι ένα κανάλι μέσα από το οποίο εισέρχεται η ψυχή στη δημιουργία του σώματος που η μήτρα έχει ενεργοποιήσει. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται η ιερή θηλυκή ενέργεια και η ιερή αρσενική, καθώς το σπερματοζωάριο γονιμοποιεί το ωάριο. Εκείνη τη στιγμή, στα αρχαία χρόνια, ο άντρας κρατούσε τον ιερό χώρο για τη γυναίκα. Την προστάτευε και την καθοδηγούσε μέσα από το άγγιγμα , την αγκαλιά και τα λόγια να χαλαρώσει και να αφεθεί στο θαύμα της δημιουργίας.

Στα αρχαία χρόνια, ήταν σημαντικό κάθε άντρας και κάθε γυναίκα να εξαγνίσουν το τσάκρα της μήτρας τους. Γυναίκες και άντρες έχουν το τσάκρα της μήτρας, οι γυναίκες από τη βιολογική τους μορφή  και οι άντρες λόγω της δημιουργίας τους μέσα στη μήτρα αλλά και την κοσμική – αιθερική μήτρα που τους δίνει τη δύναμη της δημιουργίας μέσα από το σπερματοζωάριο. Πολλές παραδόσεις και δάσκαλοι – δασκάλες της νέας εποχής δέχονται αυτή τη θεωρία, όμως υπάρχουν και δάσκαλοι – δασκάλες που δεν την αποδέχονται καθώς πιστεύουν πως μόνο η γυναίκα έχει αυτό το χάρισμα. Προφανώς και ένας άντρας δεν έχει μήτρα, όμως όταν αφυπνίζει το ιερό αρσενικό συνδέεται άμεσα με την πηγή της δημιουργίας που δεν είναι άλλη από τη Μήτρα. Επιπλέον, εφόσον, το κέντρο δημιουργίας είναι η μήτρα τότε το σπερματοζωάριο αντλεί δημιουργική έκφραση και δύναμη από τη μήτρα της δημιουργίας. Στα αρχαία χρόνια υπήρχαν πολλές πρακτικές που βοηθούσαν τα αρσενικά να έρθουν σε επαφή με τη Θεά μέσα τους και να ενωθούν με την κοσμική μήτρα. Καθώς ενεργοποιούσαν την αιθερική τους μήτρα ακολουθούσαν ένα τελετουργικό ευγνωμοσύνης και ευλογίες από τη Σελήνη, γινόντουσαν φύλακες των σεληνιακών μυστηρίων και προστάτες των ιερειών.

 

Η ασυνήθιστη δύναμη της Μητέρας

Η μητέρα έχει μια ιερή σύνδεση με το παιδί της πριν ακόμα γεννηθεί. Όταν μεγαλώνει στη μήτρα της η Μητέρα περνά από εννέα μυήσεις με διάρκεια ενός μήνα η κάθε μύηση.  Καθώς το μωρό μεγαλώνει μέσα στη μήτρα η μητέρα μπορεί να μεταφέρει απίστευτη αγάπη και ψυχική αναβάθμιση.  Πολλές μητέρες βιώνουν άσχημα την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήταν έτοιμες να γίνουν μητέρες και επειδή οι μυήσεις που μεταφέρονται στο σύστημά τους και το DNA τους είναι τόσο δυνατές και εξαγνιστικές που πολύ απλά τις καθαρίζει.

Η μητέρα μπορεί να μεταφέρει στο μωρό της πνευματικές πληροφορίες και αγάπη ασυνήθιστη από αυτήν στην καθημερινή ζωή. Αυτές οι μεταδόσεις είναι τόσο δυνατές που θα μπορούσαν να αλλάξουν όλον τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι συνδεδεμένες κατευθείαν με την πηγή της δημιουργίας μέσα από τη μήτρα τους.

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να συλλάβουν ένα μωρό. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή η μήτρα δεν είναι έτοιμη ή επειδή έχει πολύ βαριά ενέργεια και τη μπλοκάρει ν’ ανοίξει το κανάλι της. Επίσης , επειδή η κληρονομική γραμμή των προγονίδων της δε της επιτρέπει να συλλάβει ή επειδή απλώς δεν είναι στο ψυχικό της πλάνο να κάνει ένα παιδί γιατί ίσως έχει αποφασίσει πως το παιδί της θα έρθει μέσα από μία άλλη μήτρα.

Σα θεραπευτής έχω μιλήσει με πολλές γυναίκες και μερικές από αυτές αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τη σύλληψη. Όταν με ρωτούσαν αν θα πρότεινα τεχνητή γονιμοποίηση η απάντηση μου ήταν πάντα αρνητική, καθώς η τεχνητή γονιμοποίηση – εξωσωματική   είναι κακοποίηση στη θηλυκή ενέργεια και στη μήτρα. Επιπλέον έρευνες έχουν δείξει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που έχουν κάνει τεχνητή γονιμοποίηση απέκτησαν καρκίνο και τα παιδιά τους δεν ήταν 100% υγιή . Αυτό φυσικά αποτελεί μια προσωπική άποψη γύρω από το θέμα της τεχνητής γονιμοποίηση – εξωσωματικήςς. Σα θεραπευτής θεωρώ πως οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας (τεκμηριωμένης πάντα ιατρικής γνωμάτευσης) χρειάζεται να προβούν σε μια σειρά συνεδριών αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού τους. Πολλές γυναίκες έχουν διαφορετική αποστολή και χρειάζεται να την ανακαλύψουν μέσα από την ιερότητά τους, επιπλέον , πολλές γυναίκες και άντρες ( ζευγάρι) έχουν επιλέξει από ψυχικό επίπεδο ( πριν την ενσάρκωση τους) το παιδί τους να έρθει μέσα από ένα άλλο κανάλι , έτσι ώστε να λάβουν και οι ίδιοι μία διδασκαλία, και το παιδί αλλά και η μητέρα – πατέρας που θα γεννήσουν αυτό το παιδί.

Η προσευχή και η αγάπη είναι πολύ δυνατά εργαλεία για να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για κάτι ιερό και μεγάλο, πόσο μάλλον εσείς οι γυναίκες που είστε έτοιμες να καλέσετε μία ιερή ψυχή.

 

Αν πραγματικά επιθυμείτε να συλλάβετε ένα μωρό, τότε σε καθημερινή βάση από τη Νέα Σελήνη μέχρι την Πανσέληνο ανάψτε ένα λευκό κερί, σε ένα μπολ τοποθετείστε νερό , ροδοπέταλα και ακουμπήστε τις παλάμες σας στη μήτρα. Πάρτε βαθιές ανάσες και δείτε τη μήτρα σας να ανοίγει σαν ένα υπέροχο τριαντάφυλλο. Οραματιστείτε το φως της Σελήνης να πηγαίνει κατευθείαν μέσα στη μήτρα σας, αφήστε το ν’ απλωθεί παντού.  Χαλαρώστε λίγο ακόμα και πείτε την παρακάτω προσευχή :

‘’Αγαπημένο μου παιδί, ιερό μου παιδί. Σε περιμένω αγαπημένο μου πλάσμα, σε περιμένω με χαρά και ευτυχία στην καρδιά μου. Προετοιμάζω τον εαυτό μου, την ψυχή μου και το σώμα μου για εσένα έτσι ώστε να είσαι ευλογημένο και χαρούμενο μέσα στη μήτρα μου. Αγαπημένη μου ψυχή ξέρω πως το ταξίδι σου για εδώ στη Γη είναι μεγάλο. Σε αγαπώ και σε περιμένω. Σου στέλνω αγάπη και υποστήριξη μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου. Η μήτρα μου είναι το νέο σου σπίτι μέχρι το φυσικό σου σώμα να ετοιμαστεί. Σε αγαπώ ψυχή μου και σε περιμένω, είμαι εδώ για εσένα. ‘’

Βάλτε τα χέρια στην καρδιά σας και πείτε τρεις φορές ευχαριστώ. Το νερό από το μπολ με τα ροδοπέταλα ρίξτε το στη Γη ως προσφορά στην αιώνια μητέρα.

Θυμηθείτε πως η ψυχή θα σας διαλέξει και όχι εσείς την ψυχή, αυτό είναι σημαντικό να το θυμάστε καθώς το παιδί σας θα μεγαλώνει και θα ενηλικιωθεί. Πολλοί γονείς κρίνουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τους βαθμούς, την ομορφιά, το φύλο ή την σεξουαλική τους ταυτότητα , αυτό δεν είναι αγάπη. Η ψυχή σας διάλεξε γιατί την καλέσατε , και την καλέσατε με αγάπη και έτσι θα πρέπει να είναι για πάντα, γιατί αυτή η ψυχή σας αγάπησε πρώτη.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μετά τις 101 μέρες κύησης η μητέρα μπορεί να ξεκινήσει να μιλάει στο μωρό και να του μεταδίδει πνευματική αγάπη και συντονισμούς, όπως ακριβώς κάνανε στα αρχαία χρόνια οι Ιέρειες, οι Αγίες , οι Σοφές Μάγισσες , οι Σαμάνες ,  όπως έκανε και η Μητέρα Μαρία στον Ιησού όταν ήταν στη Μήτρα της. Η Μητέρα Μαρία βοήθησε το βρέφος να λάβει τις κατάλληλες πνευματικές δονήσεις που χρειαζόταν έτσι ώστε να αντέξει τη γήινη μορφή και ζωή, ήταν εκείνη που του έδωσε τις πρώτες μυήσεις εδώ στη Γη.

Η προσευχή είναι η ασφαλέστερη και δυνατότερη οδός πνευματικής υποστήριξης στο βρέφος. Όλα τα μωρά είναι Ιερά και έρχονται κατευθείαν μέσα από το φως. Γι ’αυτό το λόγο χρειάζεται όλες οι μητέρες να υποστηρίξουν το μωρό τους πνευματικά.  Η πιο δυνατή προσευχή είναι αυτή που βγαίνει από την καρδιά σας. Να θυμάστε πως μια προσευχή περιέχει μόνο λόγια αγάπης και υποστήριξης. Σε καμία περίπτωση δεν κατευθύνει τις ζωές, αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς πολλές μητέρες προσεύχονται μέσα από το φόβο, παραδείγματος χάρη ‘’ Θεέ μου βοήθησε το μωρό  μου να γεννηθεί με υγεία , να μεγαλώσει και να γίνει ένας καλός άντρας , καλός πατέρας με πολλά χρήματα και χωρίς προβλήματα στην ζωή του’’, ΟΧΙ αυτό είναι λάθος και σε καμία περίπτωση δεν έχει δόνηση αγάπης. Οι γονείς χρειάζεται να ελευθερωθούν από την άποψη του τι θα πει ο κόσμος και την παλιά αυτή πεποίθηση.

 

Προσευχή για το Μωρό  μου

Αγαπημένη μου ψυχή, είμαι εδώ για εσένα και σε υποστηρίζω. Σε υποστηρίζω με αγάπη και με σεβασμό. Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ που  με επέλεξες και που μου προσφέρεις αυτή τη μύηση. Είσαι υπέροχη ψυχή και σε λατρεύω. Εγώ η μαμά σου και ο μπαμπάς σου θα είμαστε πάντα δίπλα σου να σε υποστηρίζουμε και να σε αγαπάμε. Όλα είναι υπέροχα εδώ και σε περιμένουμε με χαρά. Σε περιμένει ένα υπέροχο δωμάτιο με το δικό σου κρεβατάκι και παιχνίδια. Αυτή την στιγμή σου μεταδίδω μέσα από το φωτεινό κανάλι της μήτρας που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το φως, τη Θεά και το Θεό, πολλές ευλογίες. Αυτή τη στιγμή σου μεταφέρω Αγάπη. Αυτή τη στιγμή σου μεταφέρω δύναμη. Αυτή τη στιγμή σου μεταφέρω γνώση. Αυτή τη στιγμή σου μεταφέρω προστασία. Αυτή τη στιγμή σου μεταφέρω ύψιστες ευλογίες κατευθείαν από την πηγή.  Αμήν.

 

Ιεροί Γονείς

Ο ρόλος του γονιού είναι ιερός και η πρωταρχική του ευθύνη είναι να αγαπάει, να στηρίζει και να δυναμώνει το παιδί του.  Οι γονείς είναι απαραίτητο και αναγκαίο να είναι συνδεδεμένοι με το παιδί τους μέσα από την ψυχή και όχι από το νου.

Πολλοί γονείς κάνουν παιδιά επειδή νιώθουν πως αυτό θα τους ολοκληρώσει σαν ανθρώπους ή ότι θα ολοκληρώσει μία σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η λογική είναι βασισμένη σε παλαιότερες και εγωιστικές πεποιθήσεις.

Ο ρόλος του γονιού περιλαμβάνει το ρόλο του δασκάλου και του υποστηρικτή. Είναι ένας ρόλος ύψιστος και ιερός. Το σημαντικό είναι να θυμούνται την αγάπη και την υποστήριξη.

Η Μητέρα είναι η πρώτη μεγάλη θεραπεύτρια του παιδιού και ο Πατέρας ο δεύτερος μεγαλύτερος θεραπευτής του παιδιού. Οι προσευχές και η αγάπη των γονιών μεταφέρουν τη μεγαλύτερη θεραπεία και προστασία στο παιδί τους.  Καθώς το παιδί μεγαλώνει είναι σημαντικό να αναπτύξει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς. Όταν έχει κάποιο πρόβλημα, θυμό ή νεύρα οι γονείς χρειάζεται να κρατάνε έναν ιερό χώρο για το παιδί και να το βοηθήσουν να κατανοήσει γιατί έχει νεύρα, θυμό ή φόβο ή όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Συνεργαστείτε με το παιδί σας, δείτε ταινίες μαζί, δημιουργήστε μαζί όπως για παράδειγμα μία πόρτα για την φάρμα σας ή το σπίτι σας, βάψτε μαζί τον τοίχο του δωματίου ή της αυλής, περιποιηθείτε μαζί το οικογενειακό αμάξι σας με ανταμοιβή μια αγκαλιά, ένα ευχαριστώ και ένα σ’ αγαπώ. Δείξτε του πόσο σημαντικό είναι να πιστεύει στον εαυτό του, να δημιουργεί το δικό του κόσμο και τα δικά του πιστεύω. Αφήστε το να ανακαλύψει τις νέες εφαρμογές της ζωής, τις νέες δυνατότητες που του προσφέρει το σώμα του ή η φύση.  Μιλήστε του για τη δύναμη της προσευχής, της αγάπης και της ενότητας. Προτρέψτε το να γράψει ένα βιβλίο ή ποιήματα, να ζωγραφίσει ή να χορέψει. Όλα αυτά τα δημιουργικά επιτεύγματα θα το βοηθήσουν να κατανοήσει πως έχει τη δύναμη να δημιουργήσει τη δική του ζωή.

 

Μία Συνεδρία Υποστήριξης και Ίασης 

 

Ως Ιερέας της Θεάς και Ενεργειακός Θεραπευτής , νιώθω βαθιά στην καρδιά μου την αγάπη της Μητέρας και της Ίασης μέσω της Αγάπης και της Ευγνωμοσύνης. Μου αρέσει να βοηθάω τις γυναίκες και τα ζευγάρια , που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδί ( είτε μέσα από εγκυμοσύνη είτε μέσω της οδού της υιοθεσίας ), να κατανοήσουν τον ρόλο τους ως γονείς αλλά και να ανοίξουν τι τσάκρα της καρδιάς τους ακόμα πιο βαθιά και σε πιο θεϊκό επίπεδο.

Όταν μία γυναίκα μένει για πρώτη φορά έγκυος  ( ή και παραπάνω) είναι πολύ συχνό να βιώσει κάποιο φόβο , κάποια ανασφάλεια ή άλλο βαρύ συναίσθημα που δεν είναι πολύ άνετο και την βγάζει από την ηρεμία και την γαλήνη. Σε μία συνεδρία υποστήριξης , ανοίγουμε το τριαντάφυλλο της Μητέρας Θεάς γύρω από εμάς. Εργαζόμαστε για λίγα λεπτά μέσα από την αναπνοή και τον καθοδηγούμενο διαλογισμό για μία βαθιά χαλάρωση και γαλήνη. Στην συνέχεια , ως θεραπευτής , απλώνω στην περιοχή της κοιλιάς με ελαιόλαδο και αμυγδαλέλαιο και δημιουργώ απαλές μαλάξεις χαλάρωσις για το έμβρυο. Προχωράμε με θετικές δηλώσεις με στόχο την ενδυνάμωση της μητέρας και του εμβρύου.  Μασάζ ακολουθεί και στο κεφάλι και στον αυχένα της Μητέρας. ( Μπορεί πάντα να συμμετέχει και ο σύζυγος έτσι ώστε να διδαχτεί τον τρόπο χαλάρωσης.)

Σε δεύτερο στάδιο , δημιουργούμε ένα ιερό τελετουργικό ευλογιών για την Μητέρα και το Έμβρυο. Οι ευλογίες έρχονται μέσα από την Αγάπη της Θεϊκής Μητέρας και το Αγγελικό Βασίλειο που Εκείνη κρατά., για μία ευλογημένη εγκυμοσύνη και μία ευλογημένη γέννα.

Χρόνος Συνεδρίας : 1 με 2 ώρες 
Συμμετοχή: 50 ευρώ

Υποστήριξη Ζευγαριού και Ίαση 

Πολλά ζευγάρια , ενώ δεν έχουν κάποια διαταραχή ή ιατρικό μπλοκάρισμα στο να δημιουργήσουν παιδί , παρόλα αυτά δυσκολεύονται στο να πετύχουν μία σύλληψη . Αυτό πολλές φορές συμβαίνει λόγο άγχους , στρες ή φόβου. Άλλες φορές , πάλι, απλώς δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Σε μία συνεδρία μπορούμε να εργαστούμε πάνω σε αυτό τι θέμα αυτογνωσιακά. Δημιουργούμε ένα χαλαρό πεδίο ίασης και ανάπτυξης. Έτσι εργαζόμαστε πάνω στα ψυχικά αρχεία καθαρίζοντας συμβόλαια , όρκους , ΚΑΡΜΑ , προγράμματα, εμφυτεύματα και ότι άλλο χρειαστεί.  Στην συνέχεια , δημιουργούμε ένα ιερό θεραπευτικό τελετουργικό για το ζευγάρι , μέσα από το οποίο λαμβάνει ευλογίες από την Θεϊκή Μητέρα και τον Θεϊκό Πατέρα και εξαγνίζουμε τις Μήτρας ( και της Γυναίκας και του Άντρα) .

 

Χρόνος Συνεδρίας : 1 με 2 ώρες 
Συμμετοχή: 50 ευρώ

Μετά την εγκυμοσύνη – Υποστήριξη και Αγάπη 

Πολλές γυναίκες που μπαίνουν στο Αρχέτυπο της Μητέρας (ακόμα και αν είναι μητέρες και κάνουν νέο παιδί) βιώνουν μια βαθιά κούραση σε πολλά επίπεδα. Στόχος μας σε αυτή την συνεδρία είναι να βοηθήσουμε την Μητέρα να χαλαρώσει και να αποτινάξει από πάνω της όλα τα βαριά συναισθήματα , όλη την κούραση , το στρες και όλη την ενέργεια που έχει καθίσει.  Δημιουργούμε ένα υπέροχο κλίμα χαλάρωσης και ηρεμίας , όπου μπορεί να εκφράσει όλα όσα την απασχολούν , την εκνευρίζουν, την θυμώνουν ή την κουράζουν. Στην συνέχεια  και μέσα από ένα ιερό θεραπευτικό τελετουργικό ενδυναμώνουμε το συναισθηματικό σώμα και το ψυχικό σώμα, απελευθερώνοντας όλη την ένταση και ανακτώντας όλη την γαλήνη και την αγάπη. Τέλος , λαμβάνουμε ευλογίες και υποστήριξη από την Θεϊκή Μητέρα.

Χρόνος Συνεδρίας : 1 με 2 ώρες 
Συμμετοχή: 50 ευρώ