Πνευματικά Χειρουργεία

Πνευματικά Χειρουργεία - Cosmic Star

Αποτέλεσμα εικόνας για spiritual surgery

Τα ενεργειακά χειρουργεία είναι μια προηγμένη και εξελιγμένη θεραπευτική τεχνική η οποία έχει ως στόχο την άμεση αφαίρεση συστημάτων και μικροοργανισμών από τα ενεργειακά μας σώματα και το φυσικό μας σώμα.

Τα Ενεργειακά Χειργουργία έρχονται από την εποχή της Ατλαντίδας και γειώθηκαν στο εδώ και τώρα μέσα από διάφορες γαλαξιακές ομάδες όπως είναι οι Ακτούριοι, οι Σύριοι, οι Ανδρομέδιοι, η Γαλαξιακή ομοσπονδία ΑΣΤΑΡ κ.λ.π.

Είναι μια βαθιά τεχνική , σημαντική και απολύτως απαραίτητη στον αιώνα που βρισκόμαστε. Είδη από το 50′ και μετά πολλές αρνητικές φυλές εντός γης (άνθρωποι) αλλά και εξωγήινες έχουν εμφυτεύσει στα πνευματικά σώματα των ανθρώπων εμφυτεύματα για να τους ελέγχουν ή για να τους ρουφάνε ενέργεια και πληροφορίες. Με το αιθερικό χειρουργείο μπορεί κάποιος όχι μόνο να αφαιρέσει αυτά τα εμφυτεύματα αλλά και να καθαρίσει το φυσικό σώμα του ανθρώπου από ασθένειες

Αποτέλεσμα εικόνας για spiritual surgery

Το πνευματικό χειρουργείο είναι μια βαθιά διαδικασία κάθαρσης όπου απελευθερώνουμε τα ενεργειακά μας σώματα + το βιολογικό μας σώμα από ενέργειες, συστήματα, ιστούς κ.λ.π. που δεν μας εξυπηρετούν και που σαμποτάρουν τη ζωή και το μονοπάτι της ψυχής μας.
Αυτή η τεχνική δόθηκε από τα Γαλαξιακά Θεραπευτήρια και Γαλαξιακούς Οδηγούς – Θεραπευτές με στόσο την απομάκρυνση ενεργειακών τεχνολογικών εμφυτευμάτων ή συναισθηματικών εμφυετευμάτων ή εμφυτεύματα ασθενειών.

Ένα εμφύτευμα κυρίως τοποθετείτε από αρνητικές εξωγήινες φυλές εκτός θεικού σχεδίου με στόχο την απορρόφηση της σωματικής και ψυχικής ενέργειας, του σαμποτάζ ειδικά στα άτομα – ψυχές που έχουν ως αποστολή την εξέλιξη του συλλογικού προς το φως. Όμως πολλές φορές εμφυτεύματα δέχεται ένας άνθρωπος και από το οικογενειακό σύστημα, το θρησκευτικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα, το παιδαγωγικό σύστημα, τα Media , το φιλικό σύστημα και το ερωτικό σύστημα. Είναι συχνό λοιπόν κάποιοι άνθρωποι να έχουν ένα εμφύτευμα ελέγχου από την οικογένεια ή από την ερωτική σου σχέση, κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν εμφύτευμα αποτυχίας το οποίο μπήκε στο πεδίο τους στην παιδική ηλικία λόγο του μπούλινγκ που μπορεί να βίωνε στο σχολείο.
Τέλος εμφυτεύματα ασθένειας που μπορεί να τοποθετηθούν από αρνητικούς εξωγήινους ή και από τα παραπάνω συστήματα που αναφέραμε.

 

Πιο Ειδικά εμφυτεύματα …. Μερικά από Αυτά είναι

Αρνητικά Καρμικά Ολογράμματα
Το αρνητικό καρμικό ολόγραμμα είναι ένα σύστημα επανάληψης καταστάσεων, σχέσεων , σκέψεων ή γεγονότων . Επίσης επαναλαμβανόμενο καρμικό φορτίο.

Ελέγχου
Το εμφύτευμα ελέγχου έχει ως κύριο στόχο τον έλεγχο των σκέψεων, συναισθημάτων , εκφράσεων και πράξεων. Μπορεί να τοποθετηθεί από εξωγήινους και ανθρώπους π.χ. ερωτικό σύντροφο για να μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματα κ.λ.π.

Παρακολούθησης
Το εμφύτευμα αυτό τοποθετείτε συνήθως κάτω από μασχάλες ή πίσω από τα αυτιά, και έχει σκοπό να παρακολουθεί τον θύτη.

Ασθένειας
Το εμφύτευμα αυτό τοποθετείτε όταν το βιολογικό σώμα του ατόμου έχει χάσει άμυνα και η ψυχολογικοί δείκτες έχουν πέσει.

Σχετική εικόνα

ASHTAR MASTER

Άγχος – Στρες
Το εμφύτευμα αυτό τοποθετείτε για να ελέγχει καταστάσεις, να σαμποτάρει και να ρουφά ενέργεια.

Σαμποτάζ
το εμφύτευμα αυτό έχει ως στόχο την καταστροφή των σχεδίων του ατόμου.

Αρνητικές Σφραγίδες
Αυτά τα εμφυτεύματα τοποθετούνται στο πεδίο μας κυρίως μέσα από το συλλογικό της χώρας που γεννιόμαστε.

J-Seal – Jehovian Seals
Αυτά τα εμφυτεύματα είναι δραστήριες και κακόβουλες ενέργειες που τοποθετήθηκαν από του Jehovian Ανουνάκι στη Γη για την στρέβλωση του ενεργειακού πεδίου της Γης. Η ενεργειακή μας ανατομία είναι ίδια με αυτή της Γης , έτσι όταν ερχόμαστε στη Γη κληρονομούμε αυτές τις σφραγίδες , κάτι σαν προγονικό βάρος που χρειάζεται να αφαιρεθεί. Αυτές οι σφραγίδες βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του σώματος και μπλοκάρουν την ενέργεια προκαλώντας πόνο , συχνά πιασίματα , μυικές ταλαιπωρίες κ.λ.π. Αυτές οι αφύσικες σφραγίδες μπλοκάρουν την ενεργοποίηση του 4ου κλώνου DNA, αυτό είναι ο λόγος που μπλοκάρετε η ενεργοποίηση για το παρελθόν στην 3η διάσταση. Αυτό λοιπόν μας κρατά κελιδωμένους στην συνείδηση της 3ης διάστασης και συνήθως εκδηλώνεται ως σωματική, ψυχική και συναισθηματική  ασθένεια, ειδικά στις περιοχές όπου αυτές οι σφραγίδες που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του σώματος

ΚΑΡΜΑ – Καρμικοί Ιστοί – Καρμικές Ταμπλέτες – Καρμικά Συμβόλαια – Καρμικές Εμπλοκές από Παράλληλο Πεδίο και Ζωές

Και άλλα πολλά εμφυτεύματα όπως, αρνητικά στοιχειακά, δεσίματα και ξόρκια αρνητικά από παλιές ζωές, οντότητες , λώροι, καρμικές ταμπλέτες, μπλοκάρισμα αυτό – αγάπης, έλεγχος σκέψης κ.λ.π.

 

Σχετική εικόνα

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπευτική αυτή συνεδρία χωρίζετε σε 9 στάδια καθαρισμού με 15 λεπτά το κάθε στάδιο.

Ξεκινώντας από το 1ο ενεργειακό κέντρο και φτάνοντας στο 9ο ενεργειακό κέντρο.

Σε κάθε κέντρο ελέγχουμε όλη την περιοχή (ζωτικά όργανα, μύες, κόκαλα , φλέβες, νεύρα κ.λ.π)

Ξεκινάμε με το άνουγμα των ενεργειών μέσα από έναν δυναμικό διαλογισμό. Συνδεόμαστε με τις Ανώτερες Σφαίρες φωτός, του Οδηγούς, τους Αγγέλους, τους Αρχαγγέλους και την Γαλαξιακή Ομοσπονδία ASHTAR & όποια άλλη Γαλαξιακή ομάδα χρειάζεται , όπως για παράδειγμα τους Πλειάδιους, τους Σείριους , τους Αρκτούρους, τους Χάθορες κ.λ.π.

Σε συνεργασία με τον ειδικό κρύσταλλο Αιθερικών – Πνευματικών Χειρουργείων ανοίγουμε το ενεργειακό πεδίο και αφαιρούμε τα εμφυτεύματα .

Κατά την διάρκεια της θεραπεία ο θεραπευτής αναφέρει λεπτομερώς τις κινήσεις του, τι βλέπει , τι μηνύματα του μεταφέρουν οι πνευματικές ομάδες & οντότητες. Στην ολοκλήρωση τοποθετείτε ασπίδα προστασίας, ενεργοποίηση του Mer-Ka-Ba και της χρυσής καρδιάς.

Στο τέλος της θεραπείας , στέλνετε στο e-mail σου ένας διαλογισμός που χρειάζεται να κάνεις , ο διαλογισμός αυτός δίνετε εκείνη την στιγμή από τις πνευματικές ομάδες & οντότητες.

Ύστερα από 9 μέρες προχωράμε στα επόμενα στάδια που χρειάζεται ( δηλαδή τα υπόλοιπα ενεργειακά κέντρα) , Εκτός αν έρθει μόνο για κάτι συγκεκριμένο που έχει εντοπίσει εσύ.

 

Πευματικό Χειρουργείο σε Ζευγάρια 

Σε αυτή την μορφή πνευματικού χειρουργείου , το ενδιαφερόμενο ζευγάρι βιώνει ταυτόχρονα το πνευματικό χειρουργείο που γίνετε στην σχέση τους και στην ενωμένη ενέργεια τους . Από ένα ζευγάρι μπορούμε να αφαιρέσουμε : στρεβλωμένα πρότυπα και πεποιθήσεις, θυμό, καρμικά μιάσματα που δυσκολεύουν την σχέση , αρνητικά συμβόλαια και όρκους , μάγια , ξόρκια ( από προηγούμενες ή και αυτή την ζωή ) , βέλη θυμού , εμφυτεύματα πόνου , σαμποτάζ, καρμικά αρνητικά ολογράμματα  κ.λ.π.

Πνευματικό Χειρουργείο σε Παιδιά 

Τα μικρά παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα , που  σαν σφουγγάρι αποροφάνε ενέργειες , συμπεριφορές και προγράμματα. Πολλοί γονείς ανησυχούν για τα παιδιά τους , ειδικά στις περιπτώσεις των παιδιών που είναι αυτιστικά ή ζουν με άλλα κινητικά ή νοητικά προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους 100%. Σε ένα πνευματικό χειρουργείο για παιδιά μπορούμε να αφαιρέσουμε φόβους, οντότητες, θυμό, εμφυτεύματα ασθένειας , συμβόλαια προδοσίας , αρνητικά εν -τυπώματα που δημιουργήθηκαν από τους γονείς και φυσικά μπορούμε να δυναμώσουμε  το ανοσοποιητικό σύστημα.

Συνολικό Χρόνος: 1 ώρα
Χρόνος Χειρουργείου: 15 λεπτά ( καθώς τόσο επιτρέπετε μόνο να εργαστούμε με ανοιχτό πεδίο)

Ένα πνευματικό – Αιθερικό χειρουργείο μπορεί να γίνει και από απόσταση εφόσον εργαζόμαστε σε ενεργειακό – αιθερικό – πνευματικό πεδίο

Κλείσε την συνεδρία σου μέσα από την ενότητα contact

 

Όλοι φέρουμε εμφυτεύματα από σφραγίδες, μνήμες, προγράμματα και πεποιθήσεις καθώς γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε σε αυτό το σύστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για galaxy ashtar