Pleiadian DNA Activation

Pleiadian DNA Activation

Οι Πλειάδες είναι τα 7 Αστέρια του Γαλαξία  μας , γνωστά και ως οι 7 αδερφές. Οι Πλειάδες για πολλούς πολιτισμούς αποτελούν σημαντικό αστρικό σταθμό για τις ψυχές που έρχονται στη Γη με αποστολή την πνευματική αφύπνιση και Ανάληψη. Οι Πλειάδες κρατάνε σημαντικούς κώδικες φωτός για την ενεργοποίηση του φωτεινού ολογραμμικού σώματος των ανθρώπων και ολόκληρης της Γαίας. 
Αυτή η συνεδρία αποτελεί μία μεταμορφωτική διαδικασία μέσα από το φως των Πλειάδων . Οι Πλειάδες μέσα από το κανάλι φωτός τους , μεταφέρουν σημαντικούς κώδικες φωτός στο βιολογικό σώμα και στο φωτεινό σώμα των ανθρώπων με σκοπό την μεταμόρφωση και την υποστήριξη του πεδίου. 
Αναλυτικά μας βοηθάνε να : 
  • Να μεταμορφώσουμε τις κατώτερες ενέργειες που έχουν κολλήσει πάνω μας 
  • Να αποβάλουμε καρμικά και προγονικά μιάσματα που δεν μας εξυπηρετούν 
  • Να μεταμορφώσουμε το φωτεινό μας σώμα έτσι ώστε να ανοίξει σε ανώτερες επίπεδα φωτός και γνώσης 
  • Να βιώσουμε την αλχημική διαδικασία 
  • Να ανοίξουμε την διαίσθησή μας 
  • Να μεταμορφώσουμε και να αναβαθμίσουμε τα ενεργειακά μας κέντρα 
  • Να δοθούν ανώτεροι κώδικες φωτός στο DNA με σκοπό την σωματική και ψυχική μας ίαση 
  • Να απελευθερωθούμε από το παρελθόν 
  • Να εισέλθουμε σε ανώτερα πεδία φωτός και γνώσης 
  • Να αναγνωρίσουμε ποιοι είμαστε 
Πως γίνετε μία συνεδρία με τις Πλειάδες :
Αρχικά , να σημειωθεί πως η συνεδρία γίνετε και από κοντά και από απόσταση. Η διαδικασία είναι η ίδια. 
Σε πρώτο στάδιο συζητάμε για να σου παρουσιάσω τον σκοπό αυτής της συνεδρίας και να σου λύσω όποια απορία μπορεί να υπάρχει. Στη συνέχεια ξαπλώνεις απαλά και χαλαρά , έτσι ώστε το σώμα σου να βρίσκετε σε πλήρη χαλάρωση και ηρεμία . Μέσα από την απαλή μουσική και την εξαγνιστική ατμόσφαιρα σε βοηθάω να μεταφερθεί σε ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας και χαλάρωσης  — Αυτό γίνετε μέσα από τις αναπνοές και τον χαλαρό καθοδηγούμενο διαλογισμό–. Μετά την χαλάρωση απλώς σε αφήνω να μείνεις στο κέντρο σου , στο zero point όπου και θα υπάρχει πλήρες άνοιγμα για αυτή την συνεδρία. 
Στη συνέχεια συνδέομαι με τις Πλειάδες και με την κεντρική τους Πύλη Φωτός . Σε αυτή την διαδικασία συνδεόμαστε με τους Φύλακες των Πλειάδων, τα 7 Αστέρια , τις 7 Ιέρειες Φωτός , τα κρυστάλλινα δελφίνια και την κεντρική πυραμίδα φωτός των Πλειάδων . Από εκεί συνδέω το σώμα σου και το σύστημα των 7 ενεργειακών κέντρων σου με τον κεντρικό άξονα φωτός των Πλειάδων . 
Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας ( που διαρκεί 35 λεπτά ) συζητάμε για την θεραπεία που έλαβες και τα μηνύματα που μου δόθηκαν. 
Μαζί σου μπορείς να έχεις έναν κρύσταλλο έτσι ώστε να λάβει τον συντονισμό και το φως των Πλειάδων. 
Αποτελείτε από 7 συνεδρίες για την ολοκλήρωσή του
Κλείσε την συνεδρία σου μέσα από την ενότητα contact