Πνευματική – Ενεργειακή Συμβουλευτική

Πνευματική & Ενεργειακή Συμβουλευτική

 

Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε μια ζεστή αγκαλιά …. Ένα γλυκό λόγο καρδιάς που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε …. Πολλές φορές έχουμε την Ανάγκη από ένα άγγιγμα αγάπης και μία συμβουλή που θα μας δείξει στα αλήθεια ποιοι είμαστε , τι μπορούμε να καταφέρουμε και πόσο δύναμη έχουμε στα αλήθεια. Πολλές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα καθαρό τοπίο και μία καθαρή ιερή έκφραση.

Η Πνευματική Συμβουλευτική είναι μια βαθιά διαδικασία συνομιλίας μέσα από την οποία ο ενδιαφέρομενος είναι σε θέση να μιλήσει ελεύθερα χωρίς κάποιον να τον κρίνει ή να τον διακόπτη. Η πνευματική συμβουλευτική έχει ως στόχο την αύξηση της αυτοπεποίθησης και της θετικής στάσης στην ζωή .  Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκφράσει τους προβληματισμούς που έχει , τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ή τις σκέψεις που τον μπλοκάρουν στην ζωή του. Γίνετε ένα άνοιγμα καρδιάς μέσα από όπου μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς δισταγμό και αμφιβολίες για το τι θα επακολουθήσει.
Ο θεραπευτής είναι η ανοιχτή πύλη αγάπης και αποδοχής. Ακούει καθαρά και με συμπόνια τον ενδιαφερόμενο . Μεταμορφώνετε σε μία αγκαλιά , σε έναν καλό φίλο , σε μία στοργική μητέρα, σε έναν στοργικό πατέρα, σε έναν καλό δάσκαλο , σε ένα ζεστό αληθινό λόγο χωρίς επίκριση , πεποιθήσεις και προσβολές. Ο σκοπός του θεραπευτή είναι να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα του ενδιαφερόμενου μέσα από το πνευματικό κανάλι της Αγάπης και της Κατανόησης.  Δίνει λύσεις και βοηθάει τον ενδιαφερόμενο να κατανοήσει την πορεία της ζωής του ως αυτή την στιγμή . Ο θεραπευτής προσπαθεί να δώσει τον ενδιαφερόμενο το αίσθημα της ασφάλεια αλλά και της δύναμης που ο ίδιος ( ενδιαφερόμενος) κατέχει , αλλά το έχει ξεχάσει. Για την πλήρη ανάλυση αλλά και βοήθεια ο θεραπευτής πολλές φορές χρησιμοποιεί πνευματικά εργαλεία για την πιο βαθιά ανάλυση , βοήθεια και στήριξη.

Η Ενεργειακή συμβουλευτική βοηθάει τον ενδιαφερόμενο να λάβει τις απαντήσεις που έχει ανάγκη.  Ο ενδιαφερόμενο μπορεί να συζητήσει με τον θεραπευτή καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούν και που θέλει να βρει λύσεις. Ο θεραπευτής καλείτε να γίνει ένα καθαρό κανάλι συμβουλευτικής μέσω της Ανώτερης Επικοινωνίας & Διαίσθησης. Ο θεραπευτής συμβουλεύει και καθοδηγεί τον ενδιαφερόμενο μέσα από την συμβουλευτική που ΔΕΝ εμπλέκεται με την πρόβλεψη των καταστάσεων κ.λ.π. αλλά με την δυναμική εξέλιξη και δημιουργία . Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί ενεργειακά εργαλεία για την πλήρη ανάλυση και βοήθεια προς τον ενδιαφερόμενο.

 

Κάνε το βήμα που χρειάζεται

Επικοινώνησε μέσα από την ενότητα contact

Πολλές ευχές Αγάπης και Ενότητας
Παντελής

Μερικά Σχόλια Ανθρώπων που δέχτηκαν Πνευματική & Ενεργειακή Συμβουλευτική 

 

Μαρία .Κ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την στήριξη. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να βρω τον τρόπο να μιλήσω στους γονείς μου για το διαζύγιο μου και επίσης πιο δύσκολο να μιλήσω στα 2 παιδιά μου. Μέσα από την συμβουλευτική έλαβα ξεκάθαρα τον δρόμο της λύσης του προβλήματος, έναν δρόμο που περπάτησα και με έβγαλε στην νέα ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ Παντελή μου.

Νικόλαος .Π. 

Πολλές φορές πνιγόμαστε μέσα σε μία κουταλιά νερό. Ευχαριστώ για την πολύ σημαντική υποστήριξη και βοήθεια. Δίνεις ξεκάθαρα αυτό που χρειαζόμαστε όσο και αν αντιστεκόμαστε στην αρχή. Μπράβο Παντελή.

Ελευθερία . Μ. 

Μαζί με την συμβουλευτική κατάφερα να βοηθήσω το σώμα μου να ακολουθήσει πιστά την δίαιτα και την γυμναστική . Επίσης η σχέση με τον σύζυγό μου και τους συναδέλφους στην εργασία άλλαξε ύστερα από την αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας μου. Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή.

Αναστασία .Τ. 

Αν και στην αρχή δυσκολεύτηκα να δεχτώ ότι είχα λάθος στάση απέναντι σε εμένα και στους άλλους, μόλις δοκίμασα την αλλαγή που μου πρότεινε ο Παντελής , είδα την διαφορά συμπεριφοράς στους άλλους. Πόσα μπορείς να αλλάξεις όταν βλέπεις ποια είσαι. Σε ευχαριστώ , με βοήθησες πολύ.

Ελένη . Γ.

Ο γάμος μου δεν είχε κανένα ενδιαφέρον και ο σύζυγος σαν να ήταν απλά ένας γνωστός μου. Ε λοιπόν πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει αυτό ? Πολύ μπορεί να αλλάξει . Σε ευχαριστώ πολύ άλλαξε όλη την διάθεσή μου, την σεξουαλική μου ζωή με τον άντρα μου και την ψυχολογία μου. Είσαι υπέροχος.