Ροή Αφθονίας

💎

Ροή Αφθονίας

Ο Μαγνήτης μας

 

Ο μαγνήτης μας είναι το κέντρο με το οποίο ελκύουμε αυτό που έχουμε ανάγκη στην ζωή μας. Είναι κάτι σαν αυτοκόλλητο επιθυμιών. Για τον κάθε τομέα που επιθυμούμε να ελκύσουμε πράγματα, γεγονότα κ.λ.π. υπάρχει και ένας διαφορετικός μαγνήτης που ανταποκρίνεται και συνάδει με ένα από τα 7 σωματικά ενεργειακά μας κέντρα.

Όταν ο μαγνήτης μας βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση τότε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τον αλλάξουμε, να τον ξανά προγραμματίσουμε με την κατάλληλη δόνηση και ρύθμιση. Αρχικά χρειάζεται να πάμε στον πύργο ελέγχου, αυτός ο πύργος βρίσκεται τρεις παλάμες πάνω από το κεφάλι μας, και είναι το ένατο κέντρο, αυτό της ψυχής, η είσοδος για αυτό το κέντρο βρίσκεται λίγο χαμηλότερο, δύο παλάμες πιο κάτω, και είναι το όγδοο κέντρο.

Από εκεί λοιπόν παίρνουμε τον έλεγχο και μετασχηματίζουμε της ενέργειες έτσι ώστε να ευθυγραμμίσουν ξανά τους πόλους και τους μαγνήτες μας.

Ενεργοποίηση σε πηγή στο Πήλιο

 

Σε αυτή την συνεδρία ανοίγουμε τα ψυχικά αρχεία έτσι ώστε να κάνουμε την έρευνα που χρειάζεται και να ανακαλύψουμε όλα τα μπλοκαρισμένα κομμάτια γύρω από την αφθονία :

-Παλιές ζωές

-Συμβόλαια & Όρκους

-Προγράμματα

-Εμφυτεύματα

-Μνήμες & κυτταρικής μνήμη

-Εμπειρίες ΣΟΚ που μπλοκάρουν το συγκεκριμένο πεδίο

-ΚΑΡΜΑ

-Πεποιθήσεις

 

Στην συνέχεια περνάμε σε έναν ενεργειακό – πνευματικό καθαρισμό αυτών των ευρημάτων . Για την ολοκλήρωση την θεραπείας δίνετε ένας οδηγός για άσκηση στο σπίτι. Αυτές οι ασκήσεις καθαρίζουν 100% το πεδίο της αφθονίας σου και φέρνουν σε ευθυγράμμιση του μαγνήτες του.  Πολλές φορές οι μαγνήτες των ενεργειακών κέντρων μπλοκάρουν είτε από εξωτερικές ενέργειες είτε από εσωτερικές ενέργειες . Τα κέντρα που μελετάμε και βοηθάμε να ξεμπλοκάρουν είναι τα εξής :

1ο κέντρο – ακριβώς κάτω από τα γενετικά όργανα – επιβίωση , βιώνω , γεύομαι , απολαμβάνω

2ο κέντρο – 3 δάχτυλα κάτω από το αφαλό – αισθάνομαι , δημιουργώ , υλοποιώ 

3ο κέντρο – στο στομάχι – δύναμη , διοίκηση , ορθή πράξη 

4ο κέντρο – στήθος , στο κέντρο , καρδιά – αυτό αγάπη 

4ο α’ – θύμος αδένας – το κενό , η άνευ όρων ενέργεια , πύλη αγάπης και επικοινωνίας

5ο – λαιμός – επικοινωνία μέσα από τον λόγο , λέξεις που εκφράζω 

6ο – τρίτο μάτι , ανάμεσα από τα φρύδια – πνευματική όραση 

6ο α’ – ένα  δάχτυλο πάνω από το τρίτο μάτι – συναισθηματική όραση 

6ο β’ – δύο δάχτυλα πάνω από τα φρύδια – όραση καρδιάς 

6ο γ’ – μετωπιαίος λοβός , ένα δάχτυλο κάτω από το τριχωτό του κεφαλιού – υλοποίηση 

7ο κέντρο – κορθφή κεφαλιού – σύνδεση με το πνεύμα , ορθή σκέψη , πεποιθήσεις 

Για την ευθυγράμμιση και την ενεργοποίηση αυτών των κέντρων δίνετε άσκηση για το σπίτι χρησιμοποιώντας ένα μείγμα ελαίων .

 

Επιπλέον δίνετε μία άσκηση σε μορφή προσευχής την οποία χρειάζεται να κάνετε για 21 ημέρες . Μέσα από αυτή την δυναμική επίκληση καθαρίζουμε στο 100% το πεδίο μας και ενεργοποιούμε τους χρυσούς κώδικες ενεργοποιητές της αφθονίας.

Στη συνεδρία περιλαμβάνεται συζήτηση γύρω από την συνειδητότητα πάνω στην αφθονία έτσι ώστε να απομακρυνθούν τυχόν στρεβλωμένες πεποιθήσεις και ”σκιές” που εμποδίζουν την ροή της αφθονίας στη ζωή μας.

.

.

.

.