at Θεραπεία Μήτρας

Θεραπεία Μήτρας

ζευγάρι μήτρα

 

Οι παραδόσεις των αρχαίων μυστηρίων της Μήτρας διατηρήθηκαν ζωντανά από ένα ιερό κόκκινο νήμα το οποίο κρυφά περνούσε μέσα από πολλές εποχές και πολιτισμούς, κρυμμένο από το ευρύ κοινό και γνωστό μόνο σε όσους/όσες μπορούσαν να συνδεθούν με αυτό το ιερό κόκκινο νήμα των Ιερειών και Ιερέων της Θεάς. Ξεκινώντας από τα  Ελευσίνια Μυστήρια στη συνέχεια μέσα από τις  θηλυκές διδασκαλίες της Shakti , μέσα από τη γη των Κελτών, συνεχίζοντας στην παράδοση του Ιησού και της Μαγδαληνής και τέλος μέσα από τα σύγχρονα μυστήρια της Θεάς που δημιουργούνται μέσα από την Αγάπη των Ιερειών και Ιερέων της Θεάς.

Μέσα στο πιο βαθύ μας πρωτεύον κέντρο ζει μια ισχυρή φωνή που μπορεί να μας καθοδηγήσει και να μας μεταμορφώσει. Η φωνή της Μήτρας είναι ένας πρωταρχικός εσωτερικός συγγραφέας σοφίας που περνάει μέσα από τους ατέλειωτους βρόχους του νου και κατεβαίνει στην ουσία του θέματος. Είναι μια άμεση, ευθεία ομιλία, και λουσμένη με απίστευτη διορατικότητα και διαίσθηση.

Οι θρύλοι και οι μύθοι των ιερών ( ιέρειες και ιερείς)  της μήτρας συχνά αντιστρέφονται, ώστε να καταγράφονται ως επικίνδυνες δυνάμεις που θα μας καταστρέψουν, όταν στην πραγματικότητα θα καταστρέψουν μόνο το διαμορφωμένο μυαλό (προσωπικότητα)  που μας διαχώρισε από την ψυχή μας – την θεϊκή  ψυχή μας – και την πλήρη αισθητηριακή μας αντίληψη, που ρέει  και διασυνδέεται με πολλές σφαίρες φωτός.

Οι μύθοι των σειρήνων που προσελκύουν τους ναυτικούς – ή πιο συγκεκριμένα τους αρσενικούς ναυτικούς – στον θάνατο, είναι συμβολισμός μιας θηλυκής συνείδησης που μας εξοστρακίζει  από το λογικό μας, αρρενωπό, μυαλό και μας οδηγεί στον πρωταρχικό μας – αληθινό –  εαυτό. Αυτό αντικατοπτρίζεται από το γεγονός ότι οι σειρήνες και οι γοργόνες θεωρούνται πλάσματα των υδάτων, κάτοικοι  των πρωταρχικών ωκεανών του αισθήματος.

Το ότι οι σειρήνες χρησιμοποιούν μουσικές λύρες και άρπα για να αποπλανήσουν τους άνδρες είναι μια κωδικοποιημένη αναφορά στην επίδραση της μουσικής στα κύματα του εγκεφάλου μας και την ικανότητά της να μας μεταφέρει σε μια κατάσταση έκστασης όπου η λογική διαλύεται και άλλες διαστάσεις ανοίγουν, έχοντας πρόσβαση στο δικό μας υποσυνείδητο.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό το γεγονός πως όλοι έχουμε μία μήτρα. Οι γυναίκες έχουν την φυσική μήτρα και οι άντρες την αιθερική μήτρα που τους συνδέει με την θεϊκή θηλυκή ουσία του πυρήνα τους & την μήτρα της βιολογικής αλλά και θεϊκής μητέρας.

Συνεδρία Μήτρας μέσα από τα Μυστήρια της Θεάς Ελ-Άνας :

Η θεραπεία της Μήτρας μέσα από τα Μυστήρια της Θεάς ΕλΆνας έρχεται μέσα από τις αρχέγονες χορνογραμμές της Θεάς της Ελλάδας, της Θεάς ΕλΆνας. Το κόκκινο νήμα της Μήτρας που μας συνδέει με τα Ελευσίνια Μυστήρια , τα Δελφικά Μυστήρια και τα σύγχρονα Ελλανικά Μυστήρια του 21ου αιώνα . Σε αυτή την συνεδρία ακολουθούμε τα εξής βήματα :

Σύνδεση με την Ιερή Μηλιά της Μήτρας  ~ Χτίζοντας το ιερό δέντρο της Μήτρας σου : Εδώ ξανά δημιουργούμε από την αρχή το αρχέγονο δέντρο της Σοφίας και Γνώσης  της Θεάς που επικοινωνεί μέσα από την Μήτρα.

Η φωτιά της Εστίας – Μήτρας σου ~ Ενεργοποίηση του Θεϊκού Σπινθήρα της Μήτρας. : Εδώ ενεργοποιούμε την ιερή φλόγα της Μήτρας , έτσι φέρνουμε την αλχημιστική ενέργεια για την απαλλαγή βαριών ενεργειών , εμφυτευμάτων , ασθενειών , πεποιθήσεων ( και άλλα πολλά) . Πέρα από την ενεργοποίηση μαθαίνει πως να διαχειρίζεσαι αυτή την φλόγα έτσι ώστε να υποστηρίζεις την μήτρα σου και το πεδίο σου όποτε το έχεις ανάγκη.

Σύνδεση με το Αστέρι της Θεϊκή Μητέρας ~  Ιερή Γεωμετρία – Ενεργοποίηση . : Εδώ ανοίγουμε τον Ιερό Τροχό της ΕλΆνας μέσα από την Ιερή Γεωμετρία και τον Ήχο για την πλήρη σύνδεση σου με την Κοσμική Μήτρα της Δημιουργίας μέσα από το Αστέρι της ΕλΆνας.

Συνεδρία Μήτρας με την ενέργεια των Βοτάνων :

Σε αυτή την συνεδρία εργαζόμαστε με την ενέργεια των βοτάνων. Αυτή η συνεδρία παντρεύει τα βότανα με την θεραπευτική δύναμη του σησαμέλαιου. Έτσι τα έλαια των βοτάνων δημιουργούν μία δυνατή αλχημιστική ενέργεια για την ίαση της Μήτρας. Αυτό το πολύ δυναμικό θεραπευτικό μείγμα απλώνεται στην περιοχή της μήτρας , στο τρίτο μάτι, στις παλάμες και στις πατούσες. Σε κάθε ιερή περιοχή που τοποθετούμε το μείγμα, ακολουθεί ένα υπέροχο , χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ. Ο θεραπευτής λαμβάνει μηνύματα για το τι χρειάζεται να καθαριστεί και απευθείας τα απομακρύνει μέσα από την διαισθητική κίνηση και εξαγνισμό των βοτάνων.

Τέλος δίνετε άσκηση στο σπίτι με βότανα για 9 ημέρες.

Συνεδρία Μήτρας με την Καθοδήγηση της Μαγδαληνής και του Ιησού : 

Αυτή η συνεδρία είναι ειδικά διαμορφωμένη για την ίαση της μήτρας και συγκεκριμένα πάνω στο κανάλι των ερωτικών σχέσεων. Μέσα από αυτή την συνεδρία , ερχόμαστε σε επαφή με όλα τα τραυματισμένα κομμάτια της Μήτρας που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια μίας ερωτικής σχέσης ή σεξουαλικής πράξης. Η Μήτρα απορροφά όλες τις ενέργειες κατά την διάρκεια μίας ερωτικής  συμβίωσης ή ερωτικής πράξης. Μέσα από το κανάλι της Μαγδαληνής και του Ιησού εργαζόμαστε πάνω στα στρεβλωμένα ερωτικά αρχέτυπα , για τις γυναίκες είναι :

Ερωμένη ~ Σύζυγος ~ Μητέρα 

και για τους άντρες είναι :

Εραστής ~ Σύζυγος ~ Πατέρας 

Έτσι δημιουργούμε έναν ιερό χώρο για την Μήτρα. Στην συνέχεια εργαζόμαστε μέσα από τον ήχο και τις θετικές δηλώσεις έτσι ώστε η Μήτρα σου να ανοίξει σε ένα ενεργειακό επίπεδο, με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δούμε μέσα στην Μήτρα και να διαβάσουμε τι υπάρχει εκεί που χρειάζεται ίαση και απομάκρυνση. Μόλις αυτό συμβεί συνεχίζουμε στέλνοντας την Ακτίνα της Μαγδαληνής ( Κόκκινη) και την Ακτίνα του Ιησού ( Μπλε)  για την ευθυγράμμιση της Μήτρας. Τέλος ενεργοποιούμε την Εσωτερική Σελήνη και τον Εσωτερικό Ήλιο της Μήτρας σου.

Αυτή η συνεδρία είναι ιδανική και για γυναίκες και για άντρες.

Συνεδρία Μήτρας μέσα από το  Arcana Therapy : 

Αυτή η συνεδρία είναι διαμορφωμένη για να γίνετε και από κοντά και από απόσταση . Μέσα από ειδικά ολογράμματα ιερής γεωμετρίας,συνδεόμαστε με την Μήτρα και δίνετε η κατάλληλη ίαση .

testimonials

Μαρία

” Πολύ δυνατή θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα. Προσωπικά μου έλυσε το πρόβλημα περιόδου, δεν είχα σταθερό κύκλο. Ευχαριστώ Πολύ.”

Αλεξία

”Ξεκίνησα τις συνεδρίες για την θεραπεία της μήτρας λόγο καρκίνου που βρέθηκε στην σάλπιγκα. Μετά από 6 συνεδρίες βίωσα το θαύμα, ο καρκίνος έφυγε μέσα από μία μικρή αιμοραγία.  Σε ευχαριστώ πολύ.”

Θωμαή

”Από πάντα ένιωθα το κάλεσμα της Μητέρας, όμως είχα δυσκολία στο να μείνω έγκυος, με την θεραπεία της μήτρας αλλά και της άσκησης που μου δόθηκε κατάφερα να αποκτήσω ένα όμορφο πλασματάκι που λατρεύω πολύ . Το ωραιότερο Δώρο. Σε ευχαριστώ πολύ.”

Απόστολος

”Στην αρχή δεν πίστευα καθόλου στην θεραπεία αυτή, καθώς είμαι άντρας, όταν ο Παντελής μου πρότεινε την θεραπεία μήτρας για να μου διορθώσει την σχέση με την μητέρα μου αλλά και την ροή των οικονομικών σκέφτηκα ότι μου κάνει πλάκα. Όμως πραγματικά η αλλαγή ήταν απότομη και δυνατή. Δεν ξέρω τι να πω, νομίζω ότι ακόμα είναι τρελό.”

Ελένη

”Απλά υπέροχη θεραπεία, πραγματικά επαναφέρει την ισορροπία στην μήτρα αλλά και στην γυναίκα μέσα μας.”

Αναστασία 

”Είνα απίστευτο πόσο πολύ μεγάλη θεραπεία μπορείς να πάρεις μέσα από την μήτρα , τόσο για την ίδια την μήτρα , όσο και για τον πνευματικό σου εαυτό. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας ένιωθα απίστευτα δυνατά την ενέργεια σε όλο μου το σώμα ,, που όμως επικεντρωνόταν σαν σπείρα στο σημείο της μήτρας. Υπέροχη εμπειρία και θεραπεία. ”