at Ψυχική Ανάκτηση

Ψυχική Ανάκτηση

Με το φανάρι στο σκοτάδι …..

 

Αυτή είναι μια ξεχωριστή θεραπεία μέσα από το θεραπευτικό σύστημα Arcana Therapy 
Αναφέρεται στο Αρχέτυπο του Ερημίτη. Ο Ερημίτης είναι εκείνος που ταξιδεύσει σε όλους τους κόσμους και ρίχνει φως εκεί όπου δεν μπορούμε να δούμε, εκεί όπου φοβόμαστε να δούμε ή που εν τολμάμε λόγο παλιών τραυμάτων ή του φανταστικού φόβου. 

Παραδείγματα

Ένας αγαπημένος σύντροφος, ένα παιδί ή ένας φίλος που πεθαίνει, αυτός που  επιβιώνει από ένα τέτοιο γεγονός νοιώθει για κάποιο χρόνο νεκρωμένος. Αισθάνεται σαν να έχει φύγει το φως από την ύπαρξή του, σαν να υπνοβατεί. Ακόμη κάποιος που επιστρέφει από ένα μεγάλο χειρουργείο και αισθάνεται ότι δεν έχει πλήρως συνέλθει από την αναισθησία. Ή ένας άλλος που είχε εμπλακεί σε ένα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα συχνά αναφέρει ότι νοιώθει τα συναισθήματά του να είναι -εκτός τόπου-. Ένα πρόσωπο αναμεμειγμένο σε μία ερωτική σχέση κακοποίησης ίσως γνωρίζει ότι είναι κλειδωμένο μέσα σε καταστροφικά μοτίβα αλλά αισθάνεται πολύ αδύναμο ανίσχυρο να απομακρυνθεί ή φεύγοντας από την σχέση, ο ένας από τους δύο αισθάνεται να έχει αφήσει πίσω στη σχέση κάτι από τον εαυτό του.
 Η ψυχή μπορεί να αφήσει ένα παιδί που αισθάνεται ότι δεν αγαπιέται ή που αισθάνεται εγκαταλελειμμένο από τους γονείς του. Έχουμε πολλές αναφορές ανθρώπων με εμπειρίες ψυχής εκτός σώματος στο ξύπνημα από ασθένεια ή ατύχημα. Λιγότερο σοβαρές εμπειρίες σε πολλούς από εμάς προκαλούν ένα είδος ξαφνιάσματος ενώ, άλλες φορές μας φαίνεται ότι ένα κομμάτι μας έχει εκσφενδονιστεί εκτός συνειδητής πραγματικότητας για λίγο, ΣΟΚ είναι η λέξη που συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτή την κατάσταση. ίσως κάποιοι να νιώθουν πως δεν είναι ολοκληρωμένοι, πως δεν είναι όλοι ΕΔΩ, νιώθουν πως πάντα κάτι τους λείπει και δεν ξέρουν τι είναι αυτό, κάποιοι άλλοι θυμούνται πως ήταν παλιά η ζωή τους και πόσο καλά ήταν τότε αλλά τώρα δεν ξέρουν τι έχει συμβεί και δεν μπορούν να τα βρουν με τον εαυτό τους, όπως επίσης κάποιοι δεν νιώθουν επαφή με το Ιερό και ίσως να αναφέρουν πως δεν πιστεύουν στο Θεό. Γυναίκες και άντρες που έχουν βιαστεί πολλές φορές αναφέρουν πως την ώρα του βιασμού παρατηρούσαν όλο το γεγονός από ψηλά. Η χρόνια κατάθλιψη είναι ακόμα ένα σύμπτωμα απώλειας ψυχής. Συχνά το κομμάτιασμα της βασικής ύπαρξης ενός ανθρώπου τον εμποδίζει στο να δημιουργήσει ένα μονοπάτι χαράς.

Ανοίγοντας το Ενεργειακό του Πλέγμα

Σε πρώτο στάδιο γίνετε έρευνα σε ψυχικό επίπεδο έτσι ώστε να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στα αλήθεια. Σκοπός μας είναι να βρούμε τι έχει υποστεί η ψυχή, κατά πόσο είναι ολοκληρωμένη και τι χρειάζεται για να την επαναφέρουμε στο 100% και φυσικά θεραπευμένη. Στην συνέχεια είναι σημαντικό να δούμε αν η χαμένη όψη είναι θεραπευμένη ή όχι καθώς θα χρειαστεί να γίνει πρώτα θεραπεία στο χαμένο κομμάτι και ύστερα να γίνει η ενσωμάτωση. Η θεραπεία γίνετε από απόσταση καθώς ο θεραπευτής χρειάζεται να κάνει την έρευνα και ύστερα να προσχωρήσει στα επόμενα βήματα. Η θεραπεία γίνετε και από απόσταση. Στη συνέχεια περνάμε σε έναν δυναμικά θεραπευτικό διαλογισμό και στην ανάκτηση μέσω εκκρεμούς και αγγίγματος. Τέλος υπάρχει συμβουλευτική συζήτηση και άσκηση για το σπίτι κατά την οποία συμφιλιώνεστε και πάλι με την ψυχή σας.Εάν νιώθετε πως δεν είστε ολοκληρωμένοι
Εάν νιώθετε πως η δύναμή σας έχει χαθεί
Εάν νιώθετε πως κάτι σας λείπει για να μπορέσετε να εξελιχτείτε
Εάν έχετε πολλούς φόβους και πολλά παιδικά τραύματα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε 

Τότε είστε έτοιμοι για να συναντήσετε τον δικό σας Ερημίτη και να λάβετε την δική σας θεραπεία.

Εμπειρίες και σχόλια

Θωμάς

Πριν λάβω την θεραπεία ένιωθα συνέχεια ένα κενό, σαν να λείπει ένα μέρος της ανάσας μου, είχα βιώσει μια τρομερά μεγάλη απογοήτευση και αυτό προκάλεσε την απώλεια η οποία με έφερνε σε πολύ δύσκολη σωματική κατάσταση. Όταν έγινε η θεραπεία είχα πολλά όνειρα στα οποία έβλεπα κάθε φορά να αποκτάω και από καινούρια φτερά, το τελευταίο όνειρο θυμάμαι ήταν ένα στέμμα που έλαβα. Η ανάσα μου αποκαταστάθηκε και η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερη από πριν. Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή.

Κατερίνα

Όταν άκουσα ότι έχω χαμένη όψη ψυχής τρόμαξα να πω την αλήθεια, βέβαια ο παντελής μου εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει αυτό και κατάλαβα γιατί το είχα πάθει. Το πιο τρομακτικό για εμένα ήταν πως η χαμένη όψη βρισκόταν σε ένα άλλο σώμα. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πιο σίγουρη και δυνατή. Είμαι ευγνώμον, Ευχαριστώ.

Ελισάβετ

Καταπληκτική εμπειρία, ένιωσα σαν να βρήκα τον εαυτό μου, την δύναμή μου, αυτό που είμαι. Το σημαντικό είναι πως η υγεία μου είναι καλύτερα, κάτι που με ανησυχούσε. Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή μου.

Μάριος

Μέσο μιας φίλης ήρθα σε επαφή με τον Παντελή, δεν πίστευα στην ενεργειακή θεραπεία, αλλά όντως υπάρχει και δουλεύει. Προσωπικά είδα βασικούς τομείς να αλλάζουν μετά την θεραπεία. Δεν πίστευα ότι από την μήτρα της μητέρας μου κουβαλούσα τέτοιο τραύμα που δεν άφηνε να μπει όλη η ψυχή στο σώμα μου. Οκ όσο ζεις μαθαίνεις.

ερημίτης φανάρι