at Ψυχικό Προφίλ

Ψυχικό Προφίλ

Το Ψυχικό σου Προφίλ

 

Το ψυχικό προφίλ είναι μια πνευματική θεραπευτική διαδικασία μέσα από την οποία εισχωρούμε στα Ακασικά Αρχεία και λαμβάνουμε τις κατάλληλες πληροφορίες για την ψυχή σου. Στην θεοσοφία και ανθρωποσοφία , τα Ακασικά Αρχεία (ένας όρος που επινοήθηκε στα τέλη του 1800 από το Ακάσα ή AKASA, η σανσκριτική λέξη για “ουρανό”, “χώρος”, “φωτεινή”, ή “Αιθήρ”) στην ουσία πρόκειται για τα Αρχεία του Σύμπαντος, όλη η γνώση αποθηκευμένη σε μία αστρική βιβλιοθήκη. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του Ακασικά αρχεία και όχι μόνο, όλα τα ζώα, τα επίπεδα της Γης , τα βουνά, οι πέτρες, τα φωτεινά όντα και κάθε άστρο ξεχωριστά.

Ακάσα είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ουρανός», «χώρος», «φωτεινή», ή «Αιθήρ», και άρχισε στη γλώσσα της Θεοσοφίας μέσω της Μπλαβάτσκυ (1831-1891), η οποία τα χαρακτήρισε ως ένα είδος της δύναμης της ζωής, αναφέρθηκε επίσης σε «άφθαρτο δισκίο του αστρικού φωτός» καταγράφοντας τόσο το παρελθόν και το μέλλον της ανθρώπινης σκέψης και δράσης.

Η έννοια ‘’ Ακασικά αρχεία’’ αποδίδεται στον Alfred Percy Sinnett , ο οποίος, στο βιβλίο του ‘’ Εσωτερικό Βουδισμό’’ (1884), έγραψε μια βουδιστική πίστη σε μια «μονιμότητα των εγγραφών στην Ακάσα» και «η δυνητική ικανότητα του ανθρώπου να τα διαβάσει.”

 

Μέσα από το Arcana Therapy έχουμε πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία με την βοήθεια της Μεγάλης Ιέρειας. Η Μεγάλη Ιέρεια είναι ένα από τα 21 Αρχέτυπα της ΑΡΚΑΝΑ. Arcana σημαίνει Απόκρυφα , άλλοι το μεταφράζουν ως μυστικό και άλλοι Απόκρυφα Μυστικά. Στην ουσία η Arcana αναφέρετε στα Ακασικά τα οποία είναι μυστικά και απόκρυφα. Η Μεγάλη Ιέρεια είναι η ΑΚΑΣΑ.

Αποτελεί μια μεταμορφωτική διαδικασία μέσα από την οποία μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλύτερα το πεδίο μας, την πορεία της ζωής μας ως τώρα και τον τρόπο δράσης μας. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πως μπορούν να αλλάξουν την ζωή τους , πως μπορούν να ενσωματώσουν τις πνευματικές τους δυνάμεις ή πως να μάθουν να τις ελέγχουν καλύτερα.  Άλλοι άνθρωποι λόγο του ρόλου τους , που έχουν έρθει να γειώσουν , βιώνουν συνεχώς διάφορα μπλοκαρίσματα που δεν μπορούν να κατανοήσουν τον λόγο ύπαρξής τους και αναρωτιούνται πως μπορούν να σταματήσουν την αναπαραγωγή αυτών των μοτίβων .

Μέσα από μία συνεδρία Ψυχικού Προφίλ μπορείς να μάθεις τα εξής …

-Ποια είναι η αποστολή σου
-Ποια εκπαίδευση έχεις λάβει ως ψυχή και ποια εκπαίδευση έχεις έρθει να λάβεις εδώ στην ΓΑΙΑ

-Ποια είναι η προσωπική σου ομάδα Αγγέλων – Αρχαγγέλων
-Ποια είναι η προσωπική σου ομάδων Πνευματικών Οδηγών – Δασκάλων
-Σε ποια ακτίνα ανήκει η ψυχή σου
-Ποιότητες και εργαλεία της ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού.

Και άλλα πολλά….

Σχετική εικόνα

Το πιο σημαντικό είναι όμως πως μέσα από ένα ψυχικό προφίλ βρίσκουμε τα μπλοκαρισμένα θέματα και τα καθαρίζουμε…

 

-Τι αρνητικές ενέργειες φέρει το ενεργειακό σου πεδίο και τα ψυχικά σου αρχεία

-Τι βαριές ενέργειες φέρει η ενέργειά σου και τα ψυχικά σου αρχεία

-Από τι επηρεάζεσαι αρνητικά

-Καρμικά συμβόλαια που δεν χρειάζεται να αναπαράγεις και να κουβαλάς

-Αρνητικοί όρκοι που έχεις δώσει ή έχεις λάβει σε αυτή και σε προηγούμενες ζωές

-Αρνητικά προγράμματα, εμφυτεύματα ιούς

-Παλιές Ενέργειες ( πως έφυγες από παλιές ζωές και πως αυτά σε επηρεάζουν σε αυτή την ενσάρκωση)

-Μνήμες που κρατάει το σώμα από αυτή και παλιές ζωές και πως μας επηρεάζουν

-Ψυχική όψη και ποσοστό %

-Βιοενεργειακή ένταση και άμυνα

-Κέντρα εκπαίδευσης

-Αστρικό Πεδίο

-Παράλληλες ζωές , σύμπαντα , κόσμοι , πεδία κ.λ.π

-Συμβόλαια , όρκοι , προγονικές γραμμές , συμφωνίες και διακανονισμοί

Και άλλα πολλά….

 

Όλα αυτά μέσα από την συνεδρία του Ψυχικού Προφίλ καθαρίζουν και έτσι η ψυχή σου απελευθερώνεται  και ξανά συνδέετε με τον Κοσμικό Ναό της και την Μία Πηγή Αγάπης, Αλήθειας, Ειρήνης, Ενότητας και Φωτός της Δημιουργίας.

 

Στο τέλος της έρευνας δίνετε μια εργασία στο σπίτι την οποία χρειάζεται να κάνετε για 21 ημέρες ή 14 ή 7  μέρες ανάλογα πάντα τα ευρήματα. Συμπεριλαμβάνει αποτοξινωτικά ροφήματα και διατροφικές συμβουλές.

 

TGC-Logo-Full-1

Μερικά Σχόλια ανθρώπων που συντονιστήκαν με την Ψυχική τους Ομάδα και Ακτίνα ύστερα από μία συνεδρία Ψυχικού Προφίλ…

 

ΜΑΡΙΑ

 

Πραγματικά ένιωσα το σώμα μου να μεταμορφώνεται και να αλλάζει δόνηση, στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο και τρόμαξα για λίγο γιατί οι δονήσεις ήταν δυνατές. Ύστερα από 21 ημέρες είχα παρατηρήσει πω η καθημερινότητα δεν ήταν ίδια, και αυτό ήταν δύσκολο, στο να παρατηρήσω δηλαδή, αλλά μετά τις 21 ημέρες το είδα. Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή για την βοήθεια και όλα τα ιερά πνεύματα που βοηθήσανε.

 

Χρήστος

 

Η Ενέργεια του σπιτιού μου άλλαξε πάρα πολύ και δεν είμαι το ίδιο όπως πριν μέσα σε αυτό. Πολύ μεγάλη αλλαγή που δεν ξέρω πώς να την γράψω με λέξεις.

 

Αποστολία

 

Εγώ είχα θέμα με την αφθονία μου. Όταν ο Παντελής μου άνοιξε τα Αρχεία ένιωθα άσχημα για λίγο καιρό, ο Παντελής μου εξήγησε πως νιώθω έτσι επειδή έχει ανοίξει τα αρχεία και έχουν βγει όλες οι βαριές ενέργειες στην επιφάνεια, όμως μετά την ολοκλήρωση τον καθαρισμό και τις 14 ημέρες της προσευχή που μου έδωσε όλα άλλαξαν. Είχα προτάσεις από δουλειά , δεν το πίστευα…. Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά και ευλογημένος.

 

Νίνα

 

Κατά χάρηκα όταν έμαθα την ψυχική μου ομάδα και τον ρόλο μου, ήταν τόσο κοντά σε όλα όσα κάνω, χάρηκα πάρα πολύ. Το πιο ωραίο είναι ο καθαρισμός που έγινε.’Όλα υπέροχα, μπράβο… εύχομαι τα καλύτερα.

 

Ελένη

Ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέροχο δυνατό δώρο. Πολύ δυνατή θεραπεία σε πολλά επίπεδα. Μου έλυσες όλες τις απορίες και με βοηθήσεις να πιστέψω στον εαυτό μου και στην δύναμή μου. Ευχαριστώ πολύ.

Αλέξανδρος

Αρχικά θέλω να πω πως ο Παντελής είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει. Σε βοηθάει να κατανοήσεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις, μιλάει με πολύ όμορφο τρόπο που σε αγγίζει και σε κάνει να μιλήσεις από καρδιάς για τα προβλήματά σου. Με βοήθησε πολύ με το ψυχικό προφίλ . Λύθηκαν πολλές καταστάσεις τις ζωής μου και άνοιξαν τα πεδία μου. Συνιστώ την θεραπεία να την κάνετε με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Μάριος

Δυνατή θεραπεία. Καταπληκτική στάση του Παντελή και διαχείριση. Ομολογώ πως είμαι δύσκολος  , όμως ο Παντελής με έκανε να ανοίξω απευθείας. Η ζωή μου έχει αλλάξει σε αρκετά καλό βαθμό.

Παναγιώτης

Καταπληκτική ψυχή με πολλές γνώσεις και όμορφη διάθεση να σε βοηθήσει στο πρόβλημά σου. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι πληροφορίες, μου λύσανε απορίες που είχα από μικρό παιδί που μου συνέβαιναν πράγματα.  Μπράβο.

Ελισάβετ

Μετά τη θεραπεία ψυχικού προφίλ που έκανα με τον Παντελή, η αίσθηση των πρώτων ημερών ήταν ένα αίσθημα ελαφρύτητας, ξεφορτώματος και ανάτασης σαν να επέστρεψα στη διάθεση και ενεργεία που είχα πριν 15 χρόνια! Σαν να είχαν ξεκολλήσει από πάνω μου ‘ταλαιπωρίες’ πολλών ετών. Αυτό μεταφέρθηκε μέσω των λώρων σύνδεσης και στα κοντινά άτομα γύρω μου και ένιωθαν και αυτοί πιο φρέσκια τη σχέση μαζί μου και χωρίς απωθημένα! Μετά, κατά τη διάρκεια της περιόδου ολοκλήρωσης της θεραπείας έβγαιναν στην επιφάνεια διάφορα πράγματα που έπρεπε να καθαριστούν: περιοριστικές πεποιθήσεις, δυσάρεστες οικογενειακές μνήμες, καρμικοί φαύλοι κύκλοι με σχέσεις που έπρεπε να σταματήσουν κλπ. Τα περισσότερα από αυτά καθαριστήκαν με πιο ήπιο τρόπο σχετικά με άλλες ενεργειακές θεραπείες που έχω δοκιμάσει και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ήταν επίσης πολύ ξεκάθαρο σε μένα το ‘θέμα’ που καθάριζε κάθε φορά ή η συγκεκριμένη περιοριστική πεποίθηση ώστε να τα συνειδητοποιώ καλυτέρα. Τώρα που έχει τελειώσει η περίοδος θεραπείας αυτό που παρατήρησα, θέλοντας να κάνω έναν απολογισμό της θεραπείας, ήταν πως πράγματα τα όποια με πονούσαν πολύ πριν και πληγές που ήταν πολύ βαθιές τώρα τις ένιωθα ή να έχουν επουλωθεί ή να είναι πιο ρηχές! Τα ίδια γεγονότα που πριν συνεπάγονταν μεγάλο πόνο, λύπη και τοξικά συναισθήματα, μετά είχαν πολύ μικρότερη αρνητική επίδραση επάνω μου και κρατούσε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα. Σαν να είχαν ανοίξει οι παλιές πληγές και είχε καθαριστεί το πύον από μέσα!! Αυτό το αίσθημα είναι ανυπολόγιστης αξίας και η ταχύτητα που έγινε όλο αυτό είναι λυτρωτικά γρήγορη!! Θα μου έπαιρνε χρόνια να επουλώσω με συνηθισμένη ψυχοθεραπεία τόσα τραύματα και παλιούς πόνους που κουβαλούσα! Ακόμα και τώρα που έχει περάσει κάποιος καιρός, συνεχίζει η θεραπεία να λειτουργεί και νιώθω ότι μου ανοίγει νέα πεδία στη ζωή! Είμαι ευγνώμων που δέχτηκα αυτό το δώρο. »

 

Σταμάτης 

Μια υπέροχη θεραπεια όπου κανείς ,αφενός λαμβανει πληροφορία για χρόνια ερωτήματα πανω στον ψυχικό- ψυχολογικό εαυτο του,αφετέρου  μπορει να καθαρίσει και να εξαγνίσει χρόνια προβληματα ψυχικης- ψυχολογικης φύσης.

 

Μιράντα

Για χρονια εψαχνα ενα δασκαλο για να καταλαβω αν ολα αυτα που ενοιωθα ηταν αληθεια η της φαντασιας μου !!! Στο δρομο μου βρεθηκε ο Παντελης στην καταληλη στιγμη .Τον εμπιστευτικα και ειπα αυτος ειναι που αναζητώ . Μεσα απο την συνεδρια του ψυχικου προφιλ μου εξηγηθηκαν ολα αυτα που ενοιωθα και επιβεβαιωθηκα για την αποστολη μου και για τα μπλοκαρισματα που ειχα. Επιπλεον στη διαρκεια της προσευχης ηρθα σε επαφη με τους πνευματικους μου οδηγους δασκαλους και αγγελους. Με την ολοκληρωση της προσευχης ενοιωσα ενα φορτιο να φευγει και την διαισθηση μου αυξημενη,
___________

Χρόνος συνεδρίας από απόσταση : 5 μέρες
Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και γίνει καθαρισμός γίνεται παρουσίαση της έρευνας.

Για μια συνεδρία ψυχικού προφίλ επικοινωνήστε μαζί μου Αναφέροντας την Ενότητα ~ Ψυχικό Προφίλ~

Σχετική εικόνα

 

11855662_10204364761830701_7816585907281453891_n