at Karma Healing

Karma Healing

maxresdefault-2

Τα μιάσματα είναι αποτυπώματα λεπτοφυούς ενέργειας που μπορεί να εγκατασταθούν σε κάποιο από τα συστήματα του λεπτοφυούς σώματος ( ενεργειακά σώματα – αύρα) και να προκαλέσουν ψυχική, σωματική ή νοητική ασθένεια. Υπάρχουν τέσσερα είδη : Καρμικά , Επίκτητα , Κληρονομικά και Πλανητικά.

Το κάρμα σημαίνει το σύνολο των πράξεων ενός ανθρώπου σε αυτή και τις παλιές ζωές. Παίζει κυρίαρχο ρόλο στις ανατολικές θρησκείες, ενώ ανάλογα στοιχεία υπάρχουν και σε δυτικές. Για παράδειγμα, ο χριστιανισμός διδάσκει ότι δεν πρέπει να κάνουμε στους άλλους ότι δε θέλουμε να μας κάνουν.

Τα καρμικά μιάσματα είναι κατάλοιπα των πράξεων από προηγούμενες ζωές, που εγκαθίστανται στο αιθερικό σώμα και έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε ασθένεια ή οδύνη στην τωρινή ή σε μελλοντικές ζωές. Η συγκεκριμένη προδιάθεση συχνά καθορίζει την αντιμετώπιση και τη συμπεριφορά μας σε αυτήν την ζωή , αφού εξαιτίας της ίσως προσελκύσουμε αρνητικά άτομα και καταστάσεις.

Τα επίκτητα μιάσματα είναι οξείες ή μολυσματικές ασθένειες που προσλαμβάνονται σε αυτήν την ζωή. Αυτά τα χαρακτηριστικά αγκαθίστανται στο λεπτοφυές σώμα μας και μας δημιουργούν μια προδιάθεση στην ασθένεια.

Τα κληρονομικά μιάσματα ονομάζονται και μιάσματα κληρονομικότητας. Αυτά τα αποτυπώματα λεπτοφυούς ενέργειας περνούν σε εμάς από τους προγόνους μας. Μπορεί να είναι γενετικά ή να προέρχονται από μολυσματικές ασθένειες.

Τα πλανητικά μιάσματα αποθηκεύονται στο συλλογικό του πλανήτη, στο αιθερικό επίπεδο. Μπορεί να διεισδύσουν στο υλικό ή στο λεπτοφυές σώμα.

Πολλοί άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις οι οποίες είναι καρμικές, άσχημα καρμικές. Καταστάσεις που τους κάνουν να υποφέρουν, να πονάνε και να τραυματίζονται. υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται μέσα σε μία σχέση, θέση ή κατάσταση η οποία τους έχει εγκλωβίσει και δεν τους αφήνει να απολαύσουν την ζωή και τον δρόμο της ελευθερίας, έτσι ώστε να προχωρήσουν στον δρόμο της αγάπης και του φωτός.

Σχέσεις – Σεξ & Κάρμα

Αρκετές γυναίκες βρίσκονται σε τοξικές σχέσεις, έχουν συζύγους ή συντρόφους που τις κακοποιούν, τις εκμεταλλεύονται και τις τραυματίζουν καθημερινές. Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν αδύναμες να φύγουν από τέτοιες σχέσεις, νιώθουν πως δεν μπορούν να αποδράσουν, να ελευθερωθούν και πως δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Άλλες πάλι έχουν συνηθίσει σε αυτή την κακοποίηση  και ενώ η ψυχή τους πονάει και οι ζώνες συναισθημάτων τους είναι κατεστραμμένες παραμένουν σε αυτές τις σχέσεις. Υπάρχουν επίσης και η γυναίκες που ενώ κακοποιούνται νομίζουν πως αγαπούν τον σύντροφό τους και πως αυτός ή αυτή τις αγαπάει. Όταν αναφέρω την λέξη κακοποίηση αναφέρομαι σε όλων των ειδών κακοποιήσεις, είτε λεκτική, είτε συναισθηματική, είτε ψυχολογική είτε σωματική είτε σεξουαλική.

Μια γυναίκα λοιπόν δεν μπορεί να αποδράσει εύκολα και νομίζει πως αγαπάει τον/την σύντροφό της γιατί αποθηκεύει την ενέργεια του συντρόφου στο κέντρο δύναμής της και φυσικά αναφέρομαι στην μήτρα, 2ο τσάκρα. Το σύστημα μιας γυναίκες διαφέρει από αυτό του άντρα, καθώς κατά την σεξουαλική επαφή δέχεται τις ενέργειες που τις στέλνουν και όλες αυτές οι ενέργειες φυσικά αποθηκεύονται στο σώμα της. Αυτό μάλιστα λύνει πολλές απορίες για το πως ξαφνικά κάποιες γυναίκες αρχίζουν να έχουν άλλη συμπεριφορά και άλλα συναισθήματα κατά την διάρκεια μιας σχέσης ενώ παλιά δεν τα είχαν και δεν αναγνώριζαν παρόμοιες ποιότητες στο σύστημά τους. Έτσι λοιπόν αποθηκεύεται το κάρμα από μία σχέση στο σύστημα μας και δεν μας αφήνει να ελευθερωθούμε, και αν καταφέρουμε να φύγουμε από μία άσχημη σχέση, αν δεν καθαριστεί αυτή καρμική ενέργεια ελκύουμε συνέχεια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ίδια πρότυπα συντρόφων.

Αντίστοιχα όμως και οι άντρες πολλές φορές βρίσκονται σε αυτή την θέση, να κακοποιούνται με τις/τους συντρόφους τους. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν λαμβάνουν αγάπη από τις γυναίκες τους ή που κακοποιούνται αντίστοιχα σε όλα τα επίπεδα. Επίσης πολλοί ομοφυλόφιλοι είναι εκείνοι που έχουν βιώσει κακοποίηση στο σεξουαλικό τομέα και δεν μπορούν να αντιδράσουν ή που συνεχίζουν να δέχονται την άσχημη συμπεριφορά των συντρόφων. Σημαντική είναι και οι ομοφυλόφιλοι που λόγο κοινωνικών κατακρίσεων υποχρεώνουν τον εαυτό τους να απαρνηθούν την ερωτική τους φύση και να συνάψουν σχέσεις με γυναίκες, αυτό βέβαια είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται η οικογένεια, η πολιτεία και η πολιτική μιας χώρας όπως επίσης και οι οργανωμένες θρησκείες. Αντίστοιχα και ο άντρας αποθηκεύει τις βαριές ενέργειες και τις καρμικές στο 2ο τσάκρα, της σελήνης και των συναισθημάτων στην αιθερική τους μήτρα.

Πολλοί άνθρωποι κουβαλάνε και τραύματα απο παιδικά βιώματα που δεν τους αφήνουν να έχουν την ερωτική σχέση που επιθυμούν.

Πες ΟΧΙ στην κακοποίηση …Βρες την Δύναμή σου ..

Μέσα από διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει με γυναίκες αντιλαμβάνομαι συχνά έναν βαθύ πόνο και παράπονο, μια βαθιά ανάγκη φωνής, μια ανάγκη εξωτερίκευσης της δύναμης, μια ανάγκη για ξέσπασμα…

Σε πολλές συζητήσεις πολλές γυναίκες έχουν αναφέρει την καταπίεση που νιώθουν καθημερινά στην ζωή τους, από την παιδική τους ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους, αρκετές μάλιστα δηλώνουν πως έχουν κουραστεί να είναι οι αδύναμες της ζωής, πως έχουν κουραστεί να μην τις υπολογίζουν και φυσικά έχουν κουραστεί να δέχονται κακοποίηση από τους ερωτικούς συντρόφους τους, είτε αυτή είναι συναισθηματική, ψυχολογική ή σωματική.

karma healing

Συναισθηματική κακοποίηση ………

Πλήθος γυναικών αντιμετωπίζουν συναισθηματική κακοποίηση, συνήθως από τους ίδιους τους εραστές ή συζύγους. Η συναισθηματική κακοποίηση καταπατάει τα συναισθήματά τους, τις ανάγκες και τα θέλω της ψυχής τους. Σκοπός της συναισθηματικής κακοποίησης είναι να υποβιβάζει τα συναισθήματα του ατόμου που την υφίσταται και να εκμηδενίσει την αυτοπεποίθησή του και την ανεξαρτησία του. Συχνά τα θύματα της συναισθηματικής κακοποίησης νιώθουν όταν δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν από αυτή τη σχέση ή ότι χωρίς αυτόν που τα κακοποιεί δε θα είναι τίποτα.

Μπορεί κανείς να πιστεύει ότι η σωματική κακοποίηση είναι πολύ χειρότερη από τη συναισθηματική, μίας και η σωματική βία είναι κάτι που φαίνεται, κάτι που μπορεί να στείλει το θύμα στο νοσοκομείο και να του αφήσει σημάδια. Όμως τα σημάδια της συναισθηματικής κακοποίησης είναι εξίσου πολύ αληθινά και πολύ βαθιά, μερικές φορές πιο βαθιά και από αυτά της σωματικής κακοποίησης.

Η συναισθηματική κακοποίηση καταστρέφει τον πυρήνα του ατόμου, γιατί επιτίθεται στο «είναι» του. Όσο πιο συχνή και μακροχρόνια είναι, τόσο περισσότερο τείνει να εσωτερικεύεται από το θύμα, αφήνοντάς το να νιώθει φοβισμένο, ασήμαντο, χωρίς αξία, συναισθηματικά ανικανοποίητο, αναξιόπιστο, αβοήθητο. Άτομα που υφίστανται συναισθηματική κακοποίηση πιστεύουν ότι οι άλλοι δεν τα αγαπάνε, και ότι τους αξίζει αυτό που περνάνε σα να φταίνε τα ίδια, σαν αυτά να έκαναν κάτι κακό για το οποίο πρέπει να τιμωρηθούν.

Τα άτομα που κακοποιούν συναισθηματικά, έχουν διάφορες τακτικές και μεθόδους για να δείξουν τη δύναμή τους:

Κυριαρχία: Οι θύτες νιώθουν την ανάγκη να ελέγχουν τη σχέση. Αυτοί παίρνουν τις αποφάσεις για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους, λένε στον άλλο τι να κάνει, και απαιτούν από τον άλλο να τους υπακούσει. Ο θύτης μπορεί να φέρεται στο θύμα σα να είναι ο υπηρέτης του, ένα παιδί που δεν ξέρει, ή ακόμα και σαν να είναι κτήμα του.

Εξευτελισμός: Ο θύτης κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου το θύμα του να νιώσει άσχημα με τον εαυτό του, ανεπαρκές και ελλιπές με κάποιο τρόπο. Αν κάποιος πιστεύει για τον εαυτό του ότι δεν αξίζει και ότι κανένας άλλος δε θα ασχολιόταν μαζί του, οι πιθανότητες να φύγει όταν ο άλλος του φέρεται εξευτελιστικά είναι ελάχιστες. Οι προσβολές, οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί, η μπροστά σε τρίτους υποτίμηση του άλλου, είναι μερικά από τα όπλα του θύτη προκειμένου να καταστρέψει την αυτοπεποίθηση του θύματός του και να το κάνει να νιώσει τελείως αδύναμο.

Απομόνωση: Προκειμένου να καταφέρει να ελέγχει ακόμα περισσότερο το θύμα του, ο θύτης προσπαθεί να κόψει κάθε δεσμό που έχει το θύμα του με τον έξω κόσμο. Του απαγορεύει με κάποιο τρόπο να βλέπει την οικογένειά του ή τους φίλους του, ή ακόμα και να πηγαίνει στη δουλειά του ή στο σχολείο του. Το θύμα καταλήγει να πρέπει να πάρει άδεια από το θύτη του, προκειμένου να κάνει οτιδήποτε, να πάει οπουδήποτε, ή και να δει οποιονδήποτε.

Απειλές: Ο θύτης συχνά χρησιμοποιεί απειλές για να εμποδίσει το σύντροφό του να φύγει. Μπορεί να τον απειλεί ότι θα προκαλέσει κακό ή ακόμα και ότι θα σκοτώσει τον ίδιο, ή τα παιδιά του, ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του, ή ακόμα και ζώα. Μπορεί, επίσης, να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει ή και να πάει το θύμα του στο δικαστήριο προφασιζόμενος ψεύτικες κατηγορίες.

Εκφοβισμός: Ο θύτης μπορεί να υιοθετήσει μία πληθώρα τακτικών εκφοβισμού, για να υποτάξει το θύμα του. Μερικές τέτοιες τακτικές μπορεί να είναι να κοιτάει το θύμα απειλητικά, ή να κάνει κινήσεις απειλητικές, προσβλητικά πράγματα μπροστά στο θύμα, να καταστρέψει κάτι. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι αν δεν υπακούσει ο άλλος, θα υπάρχουν βίαιες συνέπειες.

Άρνηση και κατηγορία: Οι θύτες είναι εξαιρετικά καλοί στο να βρίσκουν δικαιολογίες για πράγματα που είναι αδύνατο κάποιος να τους συγχωρήσει. Μπορεί να αποδώσουν την κακοποιητική και βίαια συμπεριφορά τους στην κακή τους παιδική ηλικία, σε μία άσχημη μέρα που πέρασαν, ή ακόμα και στα ίδια τα θύματά τους. Προσπαθούν πάντα να ελαχιστοποιήσουν την κακοποίηση ή και να αρνηθούν ότι συνέβηκε. Πολύ συχνά να ρίξουν την ευθύνη πάνω στο θύμα τους. Με κάποιο τρόπο για τη βίαιη συμπεριφορά τους θα φταίει το θύμα τους.

Ο θύτης μπορεί να ελέγξει τη συμπεριφορά του…….

Παρόλο που θα νόμιζε κανείς ότι η συναισθηματική κακοποίηση οφείλεται στην απουσία ελέγχου του θύτη, κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η κακοποιητική συμπεριφορά είναι μία συνειδητή επιλογή του θύτη προκειμένου να ελέγξει το θύμα του.

Ο θύτης επιλέγει ποιον θα κακοποιήσει. Δεν προσβάλλει και απειλεί όλους όσους τον στεναχωρούν. Συνήθως κακοποιεί αυτόν που νιώθει πιο κοντά του, αυτόν που ισχυρίζεται ότι αγαπάει.

Ο θύτης επιλέγει πολύ προσεκτικά πότε και που θα κακοποιήσει του θύμα του. Ελέγχει τον εαυτό του όσο οι άλλοι είναι γύρω του, για να μη δει κανείς τη συμπεριφορά τους. Μπορεί να φέρεται τελείως φυσιολογικά μπροστά στους άλλους, αλλά ξεσπάει μόλις βρεθεί μόνος του με το θύμα.

Οι περισσότεροι θύτες δεν είναι εκτός ελέγχου. Ο θύτης μπορεί να σταματήσει την κακοποιητική του συμπεριφορά όταν δει ότι κάτι τέτοιο είναι προς το όφελός του (για παράδειγμα αν εμφανιστεί κάποιος τρίτος μπροστά του, ή χτυπήσει το τηλέφωνο και πρέπει να μιλήσει).

karma healing

Παρόλο που θα σας φανεί παράξενο, αρκετή συναισθηματική κακοποίηση βιώνουν και οι άντρες, είναι συχνό φαινόμενο οι άντρες να δέχονται κακοποίηση από τις γυναίκες τους, συνήθως αυτό γίνεται σε ζευγάρια όπου η γυναίκα έχει χάσει τον έλεγχο της δύναμής της και θέλει να φαίνεται πάντα η σωστή ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι…Πολλές γυναίκες μάλιστα ξεσπάνε στους άντρες για την δική τους καταπίεση που μπορεί να βιώνανε στην παιδική τους ηλικία από τον πατέρα τους ή σε κάποια προηγούμενη σχέση τους.

karma healing

Σε όλες τις κοινωνίες, ο όρος «ανδρισμός» είναι ταυτόσημος της δύναμης, της υπεροχής, της δραστηριότητας, της ανθεκτικότητας, της αυτονομίας, του δυναμισμού, του θάρρους και της ικανότητας ελέγχου. Ταυτόχρονα, ο όρος «θύμα» ταυτίζεται με την αδυναμία, την παθητικότητα, την κατωτερότητα, την ευαλωτότητα, την ευαισθησία, τη μειωμένη ικανότητα επαρκούς ελέγχου, το φόβο και την ανάγκη προστασίας, δηλαδή με χαρακτηριστικά που αποδίδονται σχεδόν αυτόματα κυρίως στη γυναίκα.

Με βάση αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα, ο ανδρισμός θεωρείται πως είναι ασύμβατος με τη θυματοποίηση -θα μπορούσαμε εύκολα να ισχυρισθούμε και να υποστηρίξουμε πως αποτελεί το αντίθετό της-, κάτι που εύκολα θα γινόταν αποδεκτό και σχεδόν αυτονόητο, αν χρησιμοποιούνταν για να χαρακτηρίσει μια γυναίκα.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, πόσοι άνδρες θα έβρισκαν τη δύναμη να καταγγείλουν την κακοποίησή τους από τη σύντροφο ή τη σύζυγό τους, χωρίς να κινδυνεύουν να γίνουν περίγελος των άλλων ή/και να θεωρηθούν ως μυθομανείς, υστερόβουλοι, ψεύτες και αναξιόπιστοι; Από την άλλη, το στερεότυπο που θέλει τη γυναίκα ως μη επιθετική και ανίκανη να ασκήσει βία, τουλάχιστον απέναντι σε έναν άνδρα, έχει ως αποτέλεσμα να μη θεωρούνται συνηθέστατα ένοχες οι γυναίκες εκείνες που έχουν πραγματικά ασκήσει βία.

Οι κύριες μορφές της κακοποίησης ανδρών από γυναίκες

Φυσική κακοποίηση που προκαλεί σωματικό πόνο και διαφόρων μορφών τραύματα
Ψυχική κακοποίηση με τη μορφή διαφόρων απειλών και προσωπικών προσβολών
Οικονομική κακοποίηση με τη μορφή της οικονομικής εκμετάλλευσης και
Ψυχική κακοποίηση που σχετίζεται με τα παιδιά, όπου στερείται στον άνδρα η δυνατότητα επικοινωνίας και επαφής με τα παιδιά του

Αυτές οι μορφές κακοποίησης μπορεί να συνυπάρχουν σε διαφορετικό βαθμό και σε διάφορους συνδυασμούς.

Η φυσική κακοποίηση συμβαίνει πάντα στα όρια του σπιτιού και άρα δεν γίνεται αντιληπτή από τον περίγυρο.

Η ψυχική κακοποίηση προκαλεί συνήθως φόβο, αισθήματα ντροπής, εξευτελισμού και ανημπόριας και, ως εκ τούτου, οδηγεί τους άνδρες να αποφεύγουν καταστάσεις που εμπεριέχουν τον κίνδυνο αυτής της μορφής κακοποίησης.

Τέλος, η οικονομική κακοποίηση περιλαμβάνει -εκτός της άμεσης οικονομικής εκμετάλλευσης του άνδρα- συστηματική απόκρυψη των πραγματικών εσόδων της οικογένειας, αποκλειστική διαχείρισή τους από τη γυναίκα ή πώληση περιουσιακών στοιχείων του άνδρα χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεσή του που σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν ακόμα και στην οικονομική του καταστροφή.

Πάρε την δύναμή σου πίσω και πες ΟΧΙ στην κακοποίηση …

Είναι σημαντικό και δυναμικά απαραίτητο να καταφέρεις να βγεις από τον φόβο που σου έχει δημιουργήσει ο θύτης σου…..
Ζήτα βοήθεια , η βοήθεια είναι μια μορφή ενέργειας που θα σε οδηγήσει στην λύση …..

Μυήσου στην συνομιλία και στην εκπαίδευση της εσωτερικής σου δύναμης παρακολουθώντας τις συναντήσεις μας ….για πληροφορίες επικοινώνησε μέσα από την ενότητα contact 

Λάβε θεραπεία μέσα από μία καρμική απελευθέρωση …

Ενδυνάμωσε τις ζώνες σου, την αγάπη για τον εαυτό σου και την δύναμη σου …

Αποκοπή – Απελευθέρωση Κάρμα

karma healing

Μπορείς να το κάνεις….

Είσαι έτοιμος να φύγεις από τα παλιά.
Είσαι έτοιμος να φύγεις από τα μπλοκαρίσματα.
Είσαι έτοιμος να διώξεις το βαρύ κάρμα….
ΤΩΡΑ..!

Οι καρμικές αποκοπές- απελευθερώσεις  είναι μια ενεργειακή διαδικασία μέσα από την οποία μπορούμε να κόψουμε τους ενεργειακούς λώρους που μας συνδέουν με παλιές βαριές ενέργειες, είτε από αυτή την ζωή είτε από άλλες ζωές.
Φανταστείτε πως από το σώμα σας βγαίνουν διάφοροι ενεργειακοί σωλήνες ( και όχι μόνο )  που σας συνδέουν με όλες τις βαριές καταστάσεις, με πρώην σχέσεις μας, φίλους, επάγγελμα, γονείς και με θέματα από προηγούμενες ζωές μας.  Ή φανταστείτε πως πάνω στο φωτεινό σας σώμα έχει κάτσει όλη η βαριά καρμική ενέργεια των άλλων.

Πως γίνεται;

Αρχικά συζητάμε μέσα από την καρδιά μας * Καρδιά με Καρδιά* . Αυτό θα μας βοηθήσει να αφήσουμε τον λόγο μας ελεύθερο και να εκφράσουμε την αλήθεια. Στη συνέχεια δημιουργούμε έναν χάρτη στον οποίο θα βαδίσουμε θεραπευτικά για την δική σου μοναδική θεραπεία. Αυτός ο χάρτης δημιουργείτε μέσα από την δική σου θέληση για θεραπεία και μέσα από τα δικά μου εργαλεία άντλησης πληροφοριών, βρίσκουμε τους 12 πνευματικούς δασκάλους – οδηγούς που χρειάζονται για αυτή την συνεδρία και αυτή την καρμική απελευθέρωση . Προχωράμε με τον εντοπισμό της καρμικής πλατφόρμας, συμβολαίου, λώρου , ιστού, εμφύτευμα, προηγούμενες ζωές ή ότι άλλο χρειάζεται να απελευθερωθεί. Συνεχίζουμε με την απελευθέρωση του ΚΑΡΜΑ. Στη συνέχεια επουλώνουμε τα ανοίγματα από τις κυψέλες που άνοιξαν για να απελευθερωθεί το ΚΑΡΜΙΚΟ φορτίο. Τέλος ενεργοποιούμε το κρυσταλλικό σώμα. Το κρυσταλλικό σώμα είναι άκρως θεραπευτικό καθώς αποθηκεύει και μεταφέρει καθαρό θεϊκό φως σε ποσοστό 80%  , αυτό θα σε βοηθήσει στο να δημιουργήσεις τον νέο χάρτη εμπειριών. Επιπλέον στέλνετε στο e-mail σου ένας ηχογραφημένος διαλογισμός που θα χρειαστεί να κάνεις για 9 ημέρες.

karmicrelationships750x400

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΡΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάθε φορά που δημιουργούμε μια σχέση ταυτόχρονα δημιουργούμε ενεργειακούς λώρους που μας συνδέουν με το άτομο που είμαστε μαζί. Πολλές φορές όταν χωρίζουμε βιώνουμε βαριά συναισθήματα, όπως πόνο στο στομάχι, το αίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί, ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τον/την σύντροφό μας, φόβο μοναξιάς, θυμό, φόβο ή και μίσος , όλα αυτά στην πραγματικότητα είναι βαριά ενέργεια και κάρμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην σχέση. Πολλές φορές άνθρωποι στην ζωή μας αφήνουν πάνω μας το δικό τους κάρμα, το κάρμα που δημιουργήθηκε στην μεταξύ μας σχέση, και έτσι εμείς προσπαθούμε όχι μόνο να καθαρίσουμε το δικό μας κάρμα και βαριά ενέργεια αλλά και το κάρμα ( και βαριά ενέργεια) του/της πρώην συντρόφου.

Είναι σημαντικό λοιπόν να απελευθερωθούμε από ενέργειες και κάρμα που δεν μα ανήκει και που δεν είμαστε υπεύθυνοι να λύσουμε και να κουβαλάμε πάνω μας. Πολλές φορές άντρες και γυναίκες που έχω συνεργαστεί αναφέρουν πως νιώθουν ένοχοι ή ότι θέλουν να γυρίσει πίσω η/ο πρώην σύντροφος. Σε πολλές περιπτώσεις κιόλας η σχέση που υπήρχε ήταν βασανιστική, άγρια και ταπεινωτική, κι όμως παρόλο αυτά ζητάνε πίσω την σχέση τους καθώς υποστηρίζουν πως τους αγαπάνε, όλο αυτό λοιπόν στην πραγματικότητα δεν είναι αγάπη αλλά η ενέργεια της σχέσεις και το κάρμα που έχει ενσωματωθεί και ελέγχει τα συναισθήματα.

Κάνε τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σου
~Τι δεν πάει καλά στην ζωή μου ;
~Τι πιστεύω πως δεν είναι ισορροπημένο ;
~Τι έχω χάσει και θέλω να το έχω πίσω ;
~Ποια σημεία του σώματός μου έχουν συχνό πόνο ;
~Υπάρχουν άτομα στην ζωή μου που δεν έχουμε υγιεί σύνδεση;
~Επαναλαμβάνονται συνέχεια στην ζωή μου αρνητικά πρότυπα ή πρότυπα που δεν μπορώ να έχω καλή σχέση και επικοινωνία μαζί τους;
~Γιατί αισθάνομαι το κάλεσμα για πνευματική θεραπεία τώρα;

Αυτή η θεραπεία έχει γίνει από τις αγαπημένες μου καθώς βλέπεις πραγματικά την αλλαγή πάνω στο σώμα σου, στην ζωή σου και στην ψυχολογία σου. Τέλος σε καθοδηγώ έτσι ώστε να κρατήσεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου όπου να μην ανακυκλώνεις ξανά και ξανά τις ίδιες άσχημες ενέργειες αλλά και για να μην ξανά δημιουργήσεις τις καρμικές ”επιγραφές” που είχες.

a3cbd3cc53a1f6b4e7aedc5494f3c313

Η καρμική αποκοπή – απελευθέρωση  αυτή γίνεται από κοντά αλλά και από απόσταση μέσο Skype.

Διάρκεια: 2 ώρες
Συμμετοχή: 40 ευρώ

Για μια συνεδρία επικοινώνησε μαζί μου μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.

Σχόλια θεραπευόμενων 

Έλενα Κλουβιδάκι

Ξεκίνησα τη θεραπεία για καθαρισμό του καρμικου μου πίνακα!!!! Μέσα σε 21 ημερες βιωσα τις αλλαγές στη ζωή μου… Υπήρχαν στιγμές που όλα γινόταν με ταχύτητα φωτός και ένιωθα πως δε θα τα καταφέρω αλλά με τη καθοδήγηση του Παντελή και τη δυναμη που βγαίνει ταυτόχρονα έβλεπα τα παντα να αλλάζουν προς το καλύτερο… Βίωνα την εσωτερική μου αλλαγή καθαρη ανάλαφρη με δυναμη πίστη και πολλά πολλά θαύματα!!!!! Κάθε μέρα έφευγε ενα κομματι που απλα ηταν φορτίο χωρίς όφελος και στη θέση του έμπαινε φως, αγάπη και μια καλύτερη Έλενα!!!!!!
Παντελή μου σευχαριστω και σε ευγνομονω μέσα απο τη ψυχή μου… Φωτισες το μονοπάτι μου και αλλαξες τη ζωή μου… Ανακάλυψα το σκοπό μου… Σαγαπω να είσαι παντα φωτεινός και ευλογημένος!!!

Γρηγόρης 

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας ένιωθα έντονα την ενέργεια στο σώμα μου. Η πρόθεσή μου ήταν να καθαριστεί το karma από τον επαγγελματικό μου τομέα. Πολύ υποστήριξη από τους οδηγούς και τον Παντελή. Η άσκηση για το σπίτι πολύ καλή . Η αλήθεια είναι πως η αφθονία και τα επαγγελματικά μου γενικά έχουν φτιάξει αρκετά , η επιχείρηση που έχω έχει αναβαθμιστεί. Tahnk you Παντελή.

Ελισάβετ 

Φοβερή συνεδρία , με πολύ γνώση για το παρελθόν μου και κατανόηση για το τι συμβαίνει. Το σώμα μου μετά την συνεδρία το ένιωθα ελαφρύτερο. Το σοκ το έπαθα όταν πήγα σπίτι μου και μετρήθηκα και έδειχνα 2 κιλά πιο ελαφριά , ήταν απίστευτο , είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η σχέση με τον πρώην άντρα μου φυσικά έχει γίνει καλύτερη (είμαστε χωρισμένοι και δεν είχαμε καλές σχέσεις) και με το παιδί μου έχουν γαληνέψει τα πράγματα. Φοβερή δουλειά, ευχαριστώ πολύ πολύ Παντελή μου.

Μαρίνος – Σωκράτης 

Μετά την καρμική απελευθέρωση η σχέση μας έχει έρθει σε μία ανώτερη δόνηση και ισορροπία. Ανακαλύψαμε τον ρόλο μας και γιατί κρατούσαμε ένα τόσο βαρύ κάρμα που τελικά απελευθερώθηκε με την βοήθεια του Παντελή. Αν και ο Παντελής μας είπε να μην γράψουμε για εκείνον αλλά για την συνεδρία, δεν μπορούμε να μην πούμε πόσο καλός είναι , ευγενικός , με γνώσεις και τρόπους, νιώσαμε ότι μιλάμε με έναν τρυφερό θεραπευτή με ανοιχτή καρδιά και θεραπευτική δύναμη. Στο τέλος της συνεδρίας μας έδωσε έναν κρύσταλλο τον οποίο μας έβαλε να ενεργοποιήσουμε μαζί μέσα από την καρδιά μας έτσι ώστε αυτός ο κρύσταλλος να αποτελεί έναν φάρο αγάπης για εμάς. Παντελή σε ευχαριστούμε πολύ .

Αναστασία 

Έχουν περάσει 3 μήνες και σου στέλνω τώρα μήνυμα σχετικά με την εμπειρία μου στην θεραπεία. Μετά από 3 μήνες λοιπόν οι αλλαγές πολλές . Τον πρώτο μήνα έλεγα δεν έγινε τίποτα , από τον 2ο και μετά όμως η αλλαγές ήρθαν η μία μετά την άλλη. Εκεί ένιωσα ότι όντως απελευθερώθηκε πράγμα. Σε ευχαριστώ πολύ … τελικά είχες δίκιο ότι χρειάζεται λίγο χρόνο κάποιες φορές για να γειωθεί.

Ελπίδα 

με πρόθεση να καθαριστεί το προγονικό κάρμα πήγα στον Παντελή. Πραγματικά η πληροφορία που βγήκε για τους προγόνους ήταν άγνωστη σε εμένα , καθαρίσαμε ότι χρειαζόταν και κάναμε και την θεραπεία. Εγώ βέβαια ήθελα να δω αν ήταν αλήθεια ή αν είχαν μία βάση … ε λοιπόν όλα όσα βρήκαμε ήταν αλήθεια … σχετικά με τις προγονήδες μου και τον πατέρα μου. Απίστευτο . Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή μου …. το σώμα μου είναι καλύτερα.

karma healing