at Προγονική Θεραπεία

Προγονική Θεραπεία

προγονική θεραπεία

Ελευθερώσου
Δεν είσαι τα τραύματα της οικογένειας σου
Δεν είσαι η ιστορία τους
Δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρμα προγόνων

Στο φωτεινό μας σώμα κουβαλάμε καρμικά βάρη προγόνων. Πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε την ζωή που θέλουμε ή αντιλαμβανόμαστε πως χωρίς να κάνουμε εμείς κάτι πάντα κάτι χαλάει κ.λ.π.

Δεν χρειάζεται να έχουμε πάνω μας το κάρμα των γονιών μας

Δεν χρειάζεται να έχουμε πάνω μας τα προγονικά βάρη και πεποιθήσεις

Μπορείς να έχεις την ζωή που ΕΣΥ επιθυμείς

Παρακάτω θα διαβάσετε ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τα προγονικά θέματα που κουβαλάμε.

Tα βιώματα των προγόνων μας περνάνε στο DNA

Τελικά οι εμπειρίες είναι κληρονομικές; Πρόσφατη έρευνα απαντά σε ένα αιώνιο ερώτημα που διχάζει τους γενετιστές και τους ψυχολόγους.Υπάρχει ένα ανέκδοτο που λέει ότι ο Δαρβίνος και ο Φρόιντ μπήκαν σε ένα μπαρ και είδαν δύο ποντίκια, μητέρα και γιο να πίνουν τζιν. Η μητέρα του ποντικιού τους ρώτησε «Πείτε μου πώς ο γιος μου έφτασε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση» Ο Δαρβίνος της απάντησε «κακά γονίδια» και ο Φρόιντ «κακή μητρότητα».Για πάνω από εκατό χρόνια, οι δύο αυτές απόψεις – η φύση και η ανατροφή ή η βιολογία και η ψυχολογία έδιναν αντίθετες εξηγήσεις για ορισμένες συμπεριφορές που παρατηρούνται όχι μόνο σε ένα άτομο, αλλά περνούν και από γενιά σε γενιά.

Το 1992, δύο νέοι επιστήμονες ακολουθώντας τα βήματα του Φρόιντ και του Δαρβίνου δημιούργησαν μια νέα επαναστατική θεωρία για το πώς οι εμπειρίες της ζωής θα μπορούσαν να επηρεάσουν άμεσα τα γονίδιά του ατόμου. Και δεν εννοούσαν μόνο τις δικές σας εμπειρίες της ζωής, αλλά και εκείνες της μητέρας σας, της γιαγιάς σας ή και πιο πίσω.

rc_sharnmansquareeventsΣε μία διεθνή συνάντηση του Cajal Institute, του παλαιότερου ακαδημαϊκού κέντρου της Ισπανίας για τη μελέτη της νευροβιολογίας παρευρέθηκαν ο Μόσε Σζιφ, μοριακός βιολόγος και γενετιστής στο Πανεπιστήμιο Μακ Γκιλ στο Μόντρεαλ, ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί ποτέ πριν με την ψυχολογία και τη νευρολογία και ο Μάικλ Μίανι νευροβιολόγος στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Από το 1970, οι ερευνητές γνώριζαν ότι τα σφιχτά πηνία του DNA στο εσωτερικό του πυρήνα κάθε κυττάρου χρειάζονται κάτι επιπλέον για να επιλέξουν ποια ακριβώς γονίδια να μεταγράψουν, είτε πρόκειται για κύτταρα της καρδιάς, είτε ηπατικά, είτε του εγκεφάλου.

Ένα τέτοιο επιπλέον στοιχείο είναι η ομάδα μεθυλίου, ένα κοινό δομικό συστατικό των οργανικών μορίων. Η μεθυλική ομάδα λειτουργεί σαν σελιδοδείκτης σε ένα βιβλίο μαγειρικής, που συνδέεται με το DNA μέσα σε κάθε κύτταρο για να επιλέξει μόνο τις συνταγές (δηλαδή τα γονίδια) που είναι αναγκαία για τις πρωτεΐνες του συγκεκριμένου κυττάρου.

Επειδή οι ομάδες μεθυλίου που συνδέονται με τα γονίδια, βρίσκονται δίπλα, αλλά ξεχωριστά από τον κώδικα διπλής έλικας του DNA, το πεδίο ονομάστηκε επιγενετικό.

Αρχικά αυτές οι επιγενετικές αλλαγές πιστεύεται ότι συμβαίνουν μόνο κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Αλλά πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα μοριακά κειμήλια θα μπορούσαν να προστεθούν στο DNA ακόμα και κατά την ενήλικη ζωή, ξεκινώντας έναν καταιγισμό κυτταρικών αλλαγών.

Μερικές φορές ομάδες μεθυλίου συνδέονται με το DNA, χάρη σε αλλαγές στη διατροφή, άλλες φορές, η έκθεση σε ορισμένα χημικά προϊόντα φαίνεται να είναι η αιτία. Μάλιστα ο Σφιζ απέδειξε ότι η διόρθωση επιγενετικών αλλαγών με φάρμακα θα μπορούσε να θεραπεύσει ορισμένες μορφές καρκίνου σε ζώα.

Οι γενετιστές ήταν ιδιαίτερα έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι επιγενετικές αλλαγές θα μπορούσαν να περάσουν από τους γονείς στα παιδιά, από τη μια γενιά στην άλλη.

Μια ακόμη πρόσφατη μελέτη από τον Ράντι Τζιρτλ του Πανεπιστημίου Ντιουκ έδειξε ότι όταν τα θηλυκά ποντίκια που τρέφονταν με δίαιτα πλούσια σε ομάδες μεθυλίου, η χρωστική ουσία της γούνας στους απογόνους τους μεταβαλλόταν. Χωρίς καμία αλλαγή στο DNA θα μπορούσαν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ομάδες μεθυλίου και οι αλλαγές να κληρονομηθούν σαν μια μετάλλαξη στο γονίδιο.

Ωστόσο αυτό δημιουργεί ένα ακόμη ερώτημα: εάν η διατροφή και οι χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν επιγενετικές αλλαγές, θα μπορούσαν ορισμένες εμπειρίες – όπως η παραμέληση των παιδιών, η κατάχρηση ναρκωτικών ή άλλες σοβαρές πιέσεις – να δημιουργήσουν επιγενετικές αλλαγές στο DNA στο εσωτερικό των νευρώνων του εγκεφάλου ενός ατόμου;

Το ερώτημα αυτό κατέληξε να είναι η βάση ενός νέου πεδίου, της επιγενετικής συμπεριφοράς, που αποτελεί αφορμή για δεκάδες μελέτες και προτείνει νέες μεθόδους για να θεραπεύσει τον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τις νέες μελέτες της επιγενετικής συμπεριφοράς, οι τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν μας, ή στο παρελθόν των προγόνων μας, αφήνουν μοριακά σημάδια προσκολλημένα στο DNA μας.

Εβραίοι των οποίων οι προπαππούδες κυνηγήθηκαν από τους ναζί, Κινέζοι των οποίων οι παππούδες έζησαν τα δεινά της Πολιτιστικής Επανάστασης, νέοι μετανάστες από την Αφρική των οποίων οι γονείς επέζησαν από σφαγές, ή ενήλικες κάθε εθνικότητας που μεγάλωσαν με γονείς αλκοολικούς ή τοξικομανείς, όλοι τους κουβαλάνε μαζί τους κάτι περισσότερο από αναμνήσεις.

Όπως το αλάτι μένει στα βράχια όταν υποχωρεί το κύμα, έτσι και οι εμπειρίες μας, και εκείνες των προγόνων μας, δεν έχουν φύγει, ακόμα κι αν έχουν ξεχαστεί. Γίνονται μέρος της ζωής μας, ένα μοριακό κατάλοιπο στις γενετικές σκαλωσιές μας.

Έτσι σύμφωνα με τους ερευνητές, το DNA παραμένει ίδιο, αλλά οι ψυχολογικές και συμπεριφορικές τάσεις κληρονομούνται. Μπορεί για παράδειγμα να μην έχετε κληρονομήσει μόνο τα ψηλά πόδια της γιαγιάς σας, αλλά και την προδιάθεση της προς την κατάθλιψη που προκλήθηκε από την παραμέληση που υπέστη ως νεογέννητο.

imagesΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

Αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή και δυνατή θεραπεία στην προγονική μας γραμμή.

Σε πρώτο επίπεδο είναι σημαντικό να συζητήσουμε , να ανοίξουμε ένα συμβούλιο, όπου θα ανακαλύψουμε και θα κατανοήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Στην συνέχεια μαζί ανοίγουμε τις θεραπευτικές ενέργειες όπου ερχόμαστε σε επαφή με θεραπευτικές δονήσεις, πνευματικούς οδηγούς και σοφούς προγόνους, που χρειάζονται για αυτή την ίαση.
Προχωράμε σε μία έρευνα μέσα από τα ψυχικά – ακασικά σου αρχεία, όπου θα ανακαλύψουμε πόσες γενιές πίσω φτάνει το τραύμα, ο καρμικός ιστός, η μνήμη, το πρόγραμμα, το εμφύτευμα ( ή ότι άλλο χρειάζεται να καθαριστεί) κ.λ.π. Ανακαλύπτουμε από πια προγονική γραμμή τρέχει το συγκεκριμένο εύρημα , δηλαδή αν βρίσκετε στην προγονική γραμμή της μητέρας ή του πατέρα.
Συνεχίζουμε με έναν δυναμικό διαλογισμό όπου βοηθάμε το νου και το σώμα να χαλαρώσουν και να δεχθούν την ίαση στο εδώ και τώρα (πολλές φορές κάποιο προγονικό μπλοκάρισμα σωματοποιείτε ).
Μετά την χαλάρωση , ακολουθεί ένας επιπλέον δυναμικός διαλογισμός μέσα από τα ενεργειακά πλέγματα της Arcana Therapy και των ενεργειακών καρτών που σχηματίζουν το προγονικό σου δέντρο. Μέσα στον διαλογισμό ταξιδεύουμε μαζί με τον προσωπικό σου πνευματικό οδηγό για την υποστήριξη σου. Ταξιδεύουμε στα 3 επίπεδα του προγονικού σου δέντρου . Σε αυτά τα τρία επίπεδα καθαρίζουμε ότι δεν μας εξυπηρετεί και ότι έχει ”χαλάσει”. Μετά τον καθαρισμό τοποθετούμε τις νέες ενέργειες και την ίαση. Στην ολοκλήρωση της θεραπείας τοποθετούμε το νέο πλάνο της γραμμής μας.

Τέλος γίνετε η ενεργοποίηση της Χρυσής Καρδιάς – Golden Heart Activasion . Η Χρυσή Καρδιά είναι μέρος του θεραπευτικού συστήματος Arcana Therapy και μας βοηθάει να ανακτήσουμε τις όψεις που χάθηκαν μέσα από προγονικές πληγές , να αναπτύξουμε την αυτό – αγάπη και την ειρήνη εντός μας, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας μέσα από ένα χρυσό ενεργειακό κύκλωμα στο μαγνητικό μας πεδίο και το φυσικό μας σώμα.

Δίνονται συμβουλές και μία άσκηση για το σπίτι, καθ’όλη την διάρκεια της άσκησης υπάρχει συμβουλευτική επικοινωνία για 1 εβδομάδα.

***Διάρκεια 1+ ώρες****

maxresdefault-1

ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

Μια μοναδική εμπειρία μέσα από την θεραπευτική ενεργειακή δύναμη των βοτάνων. Ένα ταξίδι βαθιά στις ρίζες σου και την θεραπεία των προγόνων σου.
Με καθοδήγηση δημιουργείτε το δέντρο των προγόνων μαζί με τα βότανα. Στη συνέχεια μέσα από έναν δυναμικό διαλογισμό ενεργοποιούμε τα βοτανικά πλέγματα και την θεραπεία των χρονογραμμών μας. Η θεραπεία ολοκληρώνετε με ένα τελετουργικό απελευθέρωσης και μετάβασης.

Εάν είσαι έτοιμος και θέλεις να πετάξεις από πάνω σου τα θέλω, την ιστορία και τα τραύματα των προγόνων σου και της οικογένειάς σου τότε είσαι έτοιμος για μια προγονική θεραπεία.

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-1