at Shamanic Healing

Shamanic Healing

chakrahealing

Θεραπεία των Τεσσάρων κατευθύνσεων

Σε αυτή την θεραπευτική τεχνική συνδεόμαστε με τις τέσσερις κατευθύνσεις και τα Ιερά στοιχεία και Αρχέτυπα που τις διέπουν. Αυτό που κάνουμε είναι να συνδέσουμε το φυσικό, συναισθηματικό, αστρικό και πνευματικό μας σώμα με αυτές τις κατευθύνσεις έτσι ώστε να λάβουν τον κατάλληλο καθαρισμό, ενδυνάμωση και θεραπεία. Σκοπός αυτής της θεραπείας είναι στην πραγματικότητα να ενεργοποιήσουμε τα ενεργειακά μας σώματα και να να τα καθαρίσουμε, επίσης μαθαίνουμε πως να ταξιδεύουμε από σώμα σε σώμα έτσι ώστε να το καθαρίζουμε κάθε φορά που μαζεύει hutsa (βαριά ενέργεια. ) Συνήθως, όσοι έχουν ανάγκη αυτή την θεραπεία, βιώνουν μια καθημερινή κούραση, βιώνουν επιθέσεις από τους κοντινούς τους ανθρώπους ή τους συναδέλφους στον εργασιακό τους χώρο, όπως επίσης βιώνουν τις ενέργειες του συλλογικού.

Stone Therapy – Θεραπεία με Πέτρες

Η θεραπεία με πέτρες είναι μια πολύ δυνατή τεχνική κατά την οποία καθαρίζουμε την μέχρι τώρα πορεία μας και ιστορία, και μπαίνουμε στην διαδικασία να ανοίξουμε τον δρόμο για το μέλλον μας. Οι πέτρες είναι αρχαίες πηγές δύναμης και γνώσης. Έτσι μπορούμε να μεταμορφώσουμε το τώρα μας, να καθαρίσουμε το παρελθόν μας και να προχωρήσουμε στο μέλλον μας.

Ενεργειακός Καθαρισμός 

Οι σαμάνοι είναι ειδικοί στους ενεργειακούς καθαρισμούς του ενεργειακού μας πεδίου. Έτσι σε αυτή την θεραπεία, μέσα από την βεντάλια των σαμάνων και το ειδικό θυμίαμα καθαρίζουμε στο 100% το πεδίο μας από όλες τις βαριές, αρνητικές ενέργειες αλλά και τις ενέργειες που ονομάζουμε οντότητες. Στην συνέχεια ενεργοποιούμε το πυρήνα δύναμης με την ιερή ενέργεια από το μεγάλο πνεύμα, την λεπτοφυείς ενέργεια sami που κατεβαίνει από την πηγή της δημιουργίας. Τέλος δημιουργούμε έναν πυλώνας προστασίας και θεραπείας.

Ama Deus Shamanic Healing

Μια αρχαία τεχνική του Αμαζονίου. Μέσα από Ιερά Σαμάνικα σύμβολα καταφέρνουμε όχι μόνο να καθαρίσουμε στο 100% αλλά και να ενδυναμώσουμε και να προστατέψουμε το πεδίο μας. Το Ama Deus ειδικεύεται στα εξής:

~Καθαρισμός ενέργειας – extraction
~Ανάκτηση ψυχής
~Καθαρισμό σπιτιού, οικοπέδου και εργασιακού χώρου
~Θεραπεία για μια πληγωμένη καρδιά
~Σύνδεση με τους οδηγούς μας
~Θεραπεία στα ζώα και άλλα πολλά…..

Illumination – Φώτιση

Μία από τις βασικές θεραπευτικές τεχνικές στον σαμανισμό , είναι αυτή της Φώτισης. Ο φωτισμός επιτυγχάνει την επούλωση με τρεις τρόπους.
Πρώτον , καίει την λάσπη (hutsa = Βαριά ενέργεια) και τα ενεργειακά εντυπώματα που έχουν προσκολληθεί στα τοιχώματα του τσάκρα , προωθώντας έτσι την μακροζωία και την ενίσχυση της ζωτικότητας.
Δεύτερον καίει όλες τις τοξικές ενέργειες που έχουν καθίσει γύρω από επιβλαβείς σωματικά και συναισθηματικά αποτυπώματα.
Τρίτον , σαρώνει καθαρά τα αποτυπώματα στο Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο (LEF). Όταν αυτά τα αποτυπώματα διαγράφονται, είναι δυνατόν να αλλάξουν τα αρνητικά συναισθήματα και συμπεριφορές. Η δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος εξαπολύεται, και η φυσική επούλωση επιταχύνεται.
Κάθε αποτύπωμα στην LEF συνδέεται με ένα τσάκρα μέσω της οποίας απελευθερώνει τοξικά στοιχεία μέσα στο κεντρικό νευρικό σύστημα.  Για να κατανοήσουμε καλύτερα το θέμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, κάνουμε μια αξιολόγησει στα ενεργειακά κέντρα.
Στις σαμανικές παραδόσεις των Ίνκα δεν υπάρχουν «κακές» μορφές ενέργειας. Υπάρχει μόνο το ”φως” που υποστηρίζει τη ζωή και την ζωτικότητα και υπάρχουν και οι ”βαριές” ενέργειες που κάθονται πάνω στο σώμα ( ενεργειακό – φυσικό) και δεν μπορεί κάποιος να την διαχειριστεί. Η διαδικασία φωτισμός μεταμορφώνει βαριές μορφές ενέργειας σε φως, μετατρέποντας συναισθηματικές πληγές σε πηγές ενέργειας και της γνώσης. Κάθε φορά εργαζόμαστε πάνω σε ένα μόνο θέμα.

Η συνεδρία ξεκινάει με το άνοιγμα του Ιερού Χώρου  και τοποθετόντας τον θεραπευόμενο στο δικό μου φωτεινό ενεργειακό πεδίο. Στη συνέχεια επικεντρώνομαι στο ενεργειακό κέντρο που έχω βρει ότι θα δουλέψουμε. Κρατάω το κεφάλι από την βάση και μετα δάχτυλά μου πιέζω τα σημεία πίεσης στη βάση του κρανίου. Τα σημεία αυτά, γνωστά στο βελονισμό ως ουράνια πύλη , βοηθάνε να φέρουν τον θεραπευόμενο σε μια βαθιά κατάσταση χαλάρωσης . Ενώ κρατάω τα σημεία πίεσης τουλάχιστον για 10 λεπτά , εγώ κάνω κάποιες βασικές ερωτήσεις.
Συγχρονίζω την αναπνοή μου με την αναπνοή του θεραπευόμενου , ενώ βρίσκομαι στο κέντρο που θα εργαστούμε και το ανοίγω ενεργειακά με την παλάμη μου ή με την ενεργειακή θεραπευτική βεντάλια μου που αποτελείτε από φτερά. Από τη στιγμή που το τσάκρα είναι ανοιχτό, αρχίζει να βγάζει  “απόνερα”, απελευθερώνοντας λάσπη και τοξικές ενέργειες. Συχνά αυτές οι ενέργειες έχουν την μορφή μαύρων σχοινιών , λάσπης , σαν μαύρα χόρτα και παλιά μαύρα πανιά που βγαίνουν από πόλύ βαθιά.
Μόλις καθαρίσουμε το ενεργειακό κέντρο περνάμε στην φώτιση , κατά την οποία κατεβάζουμε φωτεινές μπάλες από το 8ο ενεργειακό κέντρο κατευθείαν στο ενεργειακό κέντρο και το γεμίζω με αυτή την ενέργεια φωτός.
Η θεραπεία αυτή , θεραπεύει και τα φυσικά και τα ψυχολογικά θέματα που έχει ένας άνθρωπος.

Τα 9 τελετουργικά του Munay – Ki

1. Tου Θεραπευτή
2. Του Οραματιστή
3. Οι ζώνες Δύναμης – Προστασίας
4. Της Αρμονίας,
(με τους αρχετυπικούς σπόρους στα 7 τσάκρα:
Φίδι, Ιαγουάρος, Κολιμπρί, Αετός
& των Αρχαγγέλων των 3 κόσμων:
Huascar, Quetzalkoatl, και Pachacutti)
5. Του Φύλακα της Ημέρας
6. Του Φύλακα της Σοφίας
7. Του Φύλακα της Γης
8. Του Φύλακα των Άστρων
9. Του Δημιουργού

Η αρχέγονη αυτή παράδοση περιλαμβάνει τελετουργίες που μας βοηθούν να φροντίζουμε τους σπόρους αυτούς να μεγαλώσουν. Έτσι ανθίζει το Ιερό Δέντρο της Ψυχής μας, που θα μπορεί να μοιράζει τους δικούς του πια καρπούς της Αγάπης στην ανθρωπότητα κι όλη την πλάση.

Ο Σαμάνος είναι σε θέση να βλέπει αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Είναι εκείνος που μεταμορφώνει τις ενέργειες και μεταμορφώνεται και ο ίδιος μέσα στην ζωή. Είναι ο μέγα θεραπευτής εδώ στην ΓΗ. Είναι φύλακας της Γης, των Άστρων και υπεύθυνος για όλο το σύστημα ζωής και ενέργειας. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως ο ρόλος του Σαμάνου δεν είναι απλά να θεραπεύει τους ανθρώπους αλλά και να αλλάζει τις βαριές ενέργειες του συλλογικού, ένας από του πολλούς βασικούς ρόλους τους είναι να καθαρίζουν την συλλογική ενέργεια του πλανήτη, να προστατεύουν την ΓΑΙΑ και να βοηθάνε να μεταδοθεί η διδασκαλία του πνεύματος στους ανθρώπους.
Ο Σαμάνος είναι αυτός που βλέπει μέσα στο σκοτάδι. Οι Σαμάνοι γνωρίζουν πως όλα είναι ενέργεια και πως όλα μπορούν να μεταμορφωθούν.

Οι Σαμάνοι είναι οι Ιέρειες και οι Ιερείς της ΓΑΙΑΣ  & ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Shamanic Healing

Τσακάνα (Chakana)

Στη γλώσσα Κέτσουα, υποδηλώνει το Σταυρό του Νότου και συμβολίζει τους τρεις στύλους του κόσμου των Ίνκας: τον Κάτω Κόσμο (Ukhu Pacha), τον παρόντα κόσμο (Kay Pacha) και τον Άνω Κόσμο (Hanan Pacha). Τα τρία επίπεδα επίσης συμβολίζονται από το φίδι, το πούμα και τον κόνδορα.

Το σύμβολο εντοπίζεται σε κτίρια, ναούς και θρησκευτικά ιερά των Ίνκας, αλλά επίσης αναπαρίσταται σε έργα τέχνης και κοσμήματα.

Η οπή στο κέντρο του ιδιόμορφου σταυρού με τις τρεις βαθμίδες συμβολίζει την πόλη Κούζκο, τον «ομφαλό» της αυτοκρατορίας των Ίνκας, αλλά και τον κύκλο της ζωής. Στο κέντρο του σταυρού είναι το αιώνιο τίποτα που περιέχει τα πάντα.