at Healing Ritual

Healing Ritual

img_3736

Lingam Love – Blessings ( Μόνο για Άντρες )

~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να αφυπνίσουν το Ιερό Αρσενικό
~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να ανακαλύψουν τα 9 Ιερά Αρχέτυπα και μάθουν να εργάζονται μέσα από αυτά και μαζί με αυτά
~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να μετατρέψουν το Lingam (πέος) τους από ένα συνηθισμένο σεξουαλικό όργανο, σε ένα ιερό φωτεινό πυλώνα ενέργειας και θεραπείας.
~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να ενεργοποιήσουν την ιερή σεξουαλική τους ενέργεια
~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να αποκτήσουν την ολιστική γνώση του lingam, πως να διαχειρίζονται την σεξουαλική τους ενέργεια, πως να βιώνουν τον οργασμό τους στο άπειρο, την εκσπερμάτωση και την ένωση με τον/την εραστή/ερωμένη τους.
~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να βιώσουν τον πνευματικό έρωτα – σεξ.
~*~ Για τους άνδρες που θέλουν να αναπτύξουν την αυτοπεποίθεσή τους σχετικά με το Ιερό Αρσενικό, το σεξ και την υπαρξή του μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

maxresdefault

Μία διδασκαλία και μία ατομική θεραπεία ταυτόχρονα.

Είναι μια ευκαιρία για τους άνδρες να ενεργοποιήσουν και να έρθουν σε επαφή με τον Ιερό Άντρα μέσα τους. Αυτή η συνεδρία αλλά και διδασκαλία είναι μία μέθοδος ευλογίας και αγάπης προς τον κοσμικό άντρα και το κοσμικό Lingam. Καθώς αυτή η διαδικασία ενεργοποιείτε το σώμα μεταμορφώνεται, η κυτταρική μνήμη αλλάζει, οι νευρώνες ξεμπλοκάρουν και τι Lingam ξεκινάει να βιώνει τον οργασμό σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον η ψυχολογία εξελίσσετε μέσα από την Αγάπη στο εσωτερικό αρσενικό και θηλυκό.

Η μύηση , η ευλογία και η αγάπη κατευθείαν από τα Άστρα – τον Ήλιο – τη Σελήνη – τη Γη και την Κοσμική Μήτρα της Δημιουργίας. (απευθύνεται σε όλους τους άντρες ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας και ηλικίας)

14051815_511098852414459_8843510431778105632_n

Σε ομάδες –> Για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν και να μεταδώσουν αυτή τη Μύηση – Ευλογία και Αγάπη περνάνε μέσα από μία σειρά 3 συναντήσεων με διάρκεια 5 ώρες η κάθε συνάντηση.
~*~Στη πρώτη συνάντηση λαμβάνει τον συντονισμό την ευλογία και την Αγάπη από το κοσμικό Lingam . Ταξιδεύεις μέσα από τα 9 Αρχέτυπα του Ιερού Αρσενικού  και αποκτάς την συνειδητότητα του σοφού ταξιδευτή. Λαμβάνεις τον τίτλο του Ιερού Εξερευνητή και μπορείς να μεταφέρεις το Συντονισμό , τις Ευλογίες και την Αγάπη του Κοσμικού Lingam και σε άλλους άντρες.

~*~ Στη δεύτερη συνάντηση λαμβάνεις ξανά το συντονισμό του Ιερού Lingam και αυτή τη φορά μεταφέρεσαι στην Μήτρα του Ιερού Θηλυκού , έτσι ώστε να λάβεις τον 1d27ec9b59eb0b781dcd6fd1efee7742Συντονισμό και την Ευλογία από την πρωταρχική πηγή δημιουργίας και Αγάπης, αυτή της Θεάς. Λαμβάνεις τον τίτλο του Ιερού Πατέρα και μαθαίνεις να φροντίζεις τους γιους αλλά και πως να τους καθοδηγήσεις μέσα στο μονοπάτι του Ιερού Αρσενικού .

~*~ Στην τρίτη συνάντηση λαμβάνεις 2 επιπλέον συντονισμούς για την εξισορρόπηση των εγκεφαλικών ημισφαιρίων. Λαμβάνεις τον τίτλο του Ιερού Λύκου και μαθαίνεις πως να εργάζεσαι συλλογικά με αγάπη και ενότητα. Επιπλέον είσαι σε θέση να συντονίζεις ομάδες κάθε πανσέληνο με στόχο την κοσμική μετάδοση των Ιερών Κωδικών του Θεού και της Θεάς μέσα από την Κοσμική Μήτρα της Δημιουργίας και τον Φωτεινό Πυλώνα Lingam.

Για αυτή την εκπαίδευση στείλε μήνυμα μέσα από την Ενότητα contact.

Σε προσωπική συνεδρία –> Σε προσωπική συνεδρία λαμβάνεις την Μύηση – Ευλογία και Αγάπη από το Κοσμικό Lingam και μαθαίνεις πως να αναπτύξεις αυτό το δώρο μέσα από τις αναπνοές, τον οραματισμό και την πρακτική εξάσκηση οργασμού και τέχνης.

Για μία ατομική συνεδρία στείλε μήνυμα μέσα από την ενότητα contact.

 Sacred Heart Healing

Είναι μία βαθιά θεραπεία που δουλεύει σε τρία επίπεδα

το ασυνείδητο
το υποσυνείδητο
και το συνειδητό

Είναι μία διαδικασία η οποία μπαίνει πολύ βαθιά και φέρνει στην επιφάνεια ένα βαθύ τραύμα το οποίο σαμποτάρει και επηρεάζει αρνητικά την ζωή μας , που όμως δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα γιατί δεν μπορούμε . Εργαζόμαστε σε τρία επίπεδα. Πρώτα ταξιδεύουμε πολύ βαθιά στο ασυνείδητο και βρίσκουμε αυτό το τραύμα, το αγκάθι που όχι μόνο μας ταλαιπωρεί αλλά μας χαλάει συνέχεια την ζωή και την εξέλιξη μας ως ψυχές και ως ανθρώπους εδώ στη Γη. Βρίσκοντας το τραύμα το φέρνουμε στο υποσυνείδητο όπου και αλλάζει σύσταση δηλαδή μπορούμε να κατανοήσουμε πιο εύκολο τι είναι, που μας επηρεάζει και πως το αποκτήσαμε. Στη συνέχεια το φέρνουμε στο συνειδητό όπου και το διαγράφουμε.

Είναι θεραπεία 4 ωρών και αποτελείτε από 3 υπερβατικούς διαλογισμούς και ένα τελετουργικό θεραπείας. Αυτή η θεραπεία βοηθάει κυρίως στα εξής :4910569_orig

-οικογενειακό κάρμα
-καθαρισμό προγόνων
-καθαρισμό DNA και αναβάθμιση
-θεραπεία συναισθηματικού – νοητικού – αστρικού- φυσικού και πνευματικού σώματος.
-ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς και μας συνδέει με τον Ανώτερο Αρχετυπικό εαυτό μας.
-καθαρίζει το πεδίο της καθημερινότητας μας
-θεραπεύει τις σχέσεις με τους γονείς μας – τα παιδιά μας και τους φίλους μας σε ένα ποσοστό 65%

Star Light Healing

Έχεις την ανάγκη να ενωθείς με την δύναμή σου ;
Νιώθεις πως θέλεις να τραφείς με καθαρό φως και ενέργεια από το σύμπαν;
Αισθάνεσαι πως τα άστρα είναι μακρινά αδέλφια σου;
Αντιλαμβάνεσαι πως τα τσάκρα σου έχουν ανάγκη από αστρική ενέργεια;
Τότε είσαι έτοιμος/έτοιμη για την θεραπέια Star Light….

Πρόκειται για μια τεχνική η οποία έχει δοθεί μέσα από το κανάλι της Σελήνης….Μέσα από αυτή την θεραπεία είμαστε σε θέση να λάβουμε καθαρό φως από τα άστρα και τους μεγάλους αστέρες…..
Πολλοί αστέρες ζητάνε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους καθώς έχουν να μα δώσουν πολλά δώρα….
Μερικά από αυτά τα δώρα είναι τα εξής…
Βαθύς καθαρισμός στα ενεργειακά σας κέντρα….
Αφύπνιση δυνάμεων …
Ίαση σε αρχαία τραύματα, ακόμα και τραύματα από συλλογικό επίπεδο….
Αύξηση διαίσθησης και πνευματικής όραση…

Τοποθετώντας τρεις ειδικούς κρυστάλλους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος ενεργοποιούμε το πλέγμα των άστρων μέσα από μία ενεργειακή επίκληση.
Στην συνέχεια κατευθύνω την ενέργεια που κατεβαίνει σε κάθε ένα από τα ενεργειακά σας κέντρα, απομακρύνοντας από αυτά τα ενεργειακά σκουπίδια, μπλοκαρίσματα κ.λ.π. και δίνοντας δύναμη, ενέργεια και μια νέα ασπίδα που θα είστε σε θέση να την διατηρείτε καθώς σας δίνετε κλειδί για αυτή την εργασία.

Μου αρέσει να εργάζομαι με τις ενέργειες των άστρων καθώς είναι οι πνευματικές μας οικογένειες εκεί ψηλά και λατρεύουν να μας βοηθάνε και να μας καθοδηγούν.

Εάν ενδιαφέρεσαι για μια συνεδρία Star Light επικοινώνησε μαζί μου

 

Moon Healing – Θεραπεία με το Φεγγάρι

Ευθυγραμμίσου με την ιερή Θηλυκή σου Δύναμη
Ευθυγράμμισε τα θηλυκά σου Αρχέτυπα
Έλα σε επαφή με την Ψυχή σου και την Ίαση

11150997_1098041156889645_4863509517184894026_n

Η θεραπεία με το Φεγγάρι είναι μια αρχαία διαδικασία θεραπείας. Οι Ιέρειες & Ιερείς της Σελήνης συνδεόντουσαν με τις φάσεις του φεγγαριού για να ευθυγραμμίσουν τα θηλυκά αρχέτυπα της Θεάς με εκείνες/εκείνους. Κρατούσαν όλη την σοφία γύρω από την δύναμη του Φεγγαριού και την θεραπεία που μας χαρίζει.

Υπάρχει ο μύθος πως η θεραπεία με το Φεγγάρι είναι μόνο για γυναίκες, αυτό είναι λανθασμένη πληροφορία, η Θεραπεία με το φεγγάρι είναι τόσο απαραίτητη για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, καθώς πραγματικά φέρνει την ίαση στο Ιερό θηλυκό μέσα μας. Όταν το Ιερό θηλυκό θεραπεύεται σε έναν άντρα, τότε αναγεννάτε και ένα ιερό θεραπευμένο αρσενικό.

Παρόλα αυτά υπάρχουν θεραπείες με το φεγγάρι μόνο για γυναίκες, αυτές είναι :

Για γυναίκες :

Θεραπεία μήτρας
Θεραπεία μαστού
Θεραπεία δυσμηνόρροια
Αποκατάσταση κύκλου περιόδου
Θεραπεία σε γυναίκες που έχουν κάνει αφαίρεση μήτρας

Θεραπείες με το Φεγγάρι μόνο για άντρες:

Ευθυγράμμιση θηλυκού Αρχετύπου
Θεραπεία στο κατώτερο σημείο της σπονδυλικής στήλης (κόκκυγας) συγκεκριμένη τεχνική για άντρες
Θεραπεία Δημιουργίας
Θεραπεία συναισθημάτων
Θεραπεία με το Νερό της Σελήνης – Καθαρισμός υγρών.

Οι συναντήσεις γίνονται σε κάθε Νέα Σελήνη – Πανσέληνο και Χάση

Είναι πραγματικά μια ευκαιρία απελευθέρωσης και ίασης της ψυχής. Όταν έρθεις σε επαφή με την ενέργεια της Σελήνης θα ανακαλύψεις έναν υπέροχο κόσμο Αγάπης και Ευτυχίας, έναν κόσμο που η ψυχή θα αναγνωρίσει αμέσως. Οι θεραπείες με το Φεγγάρι είναι μαγικές καθώς ηρεμούν το σώμα και το πνεύμα και απομακρύνουν τοξικές σκέψεις και συναισθήματα.

Γίνεται σε group και σε ατομικό επίπεδο.

Συναισθηματική Απελευθέρωση

Άνοιξε τα παράθυρα της ψυχής και της καρδιάς σου …..
Άσε όλο το βάρος να φύγει από εκεί και δες το υπέροχο τοπίο μπροστά στα μάτια σου .. ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

tumblr_n2rmgdtrLu1qgydilo4_400

Στις συνεδρίες συναισθηματικής απελευθέρωσης ο θεραπευόμενος έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματά του. Αρχικά είναι σημαντικό να εντοπίσουμε τα βαριά συναισθήματα, τα καταπιεσμένα και τα κακοποιημένα, όταν γίνετε αυτό μπορούμε να τα παρατηρήσουμε, να τα δούμε και να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Στην συνέχεια περνάμε από μία διαδικασία χαλάρωσης και ανοίγματος καρδιάς, εκεί είναι το σημείο που είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε ότι δεν μας ανήκει, ότι μας μπλοκάρει και ότι μας τοποθετεί στον ρόλο του θύματος. Μέσα από μία σπείρα Αγάπης και συμπαράστασης ο θεραπευόμενος απελευθερώνεται και αντιλαμβάνεται τι πραγματικά αξίζει.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αναλάβει πολλά περισσότερα από όσα πρέπει, έχουν αναλάβει να είναι το στήριγμα για όλους και για όλα, όμως να μην μπορούν να στηριχθούν οι ίδιοι ποτέ πουθενά και σε κανέναν. Αυτός ο ρόλος είναι βαρύς και κακοποιητικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν μεταμορφωθεί σε ρομπότ δύναμης και αντοχής και υπάρχουν άντρες που έχουν μεταμορφωθεί σε μαριονέτες καθημερινότητας, ανεκτικότητας και κακοποίησης. Είμαι σίγουρος πως όλοι θέλουμε να είμαστε στον αληθινό μας ρόλο, στον ρόλο που η ψυχή μας έχει αναλάβει να παίζει στο εδώ και τώρα, έναν ρόλο Ιερό και Δυνατό, και όχι έναν ρόλο που τα τραύματα και τα μπλοκαρίσματα μας έχουν επιβάλει.

9579ee3d745d0bae872e088b5ce6c7f7

Πάρε τώρα την δύναμη και λάβε μέρος στην απελευθέρωση συναισθημάτων, αυτό θα σε βοηθήσει στο να :

-Απαλλαγείς από τα συναισθηματικά σου βάρυ
-Να χαλαρώσεις και να δεις την πραγματικότητα
-Να έρθεις ξανά σ επαφή με την αληθινή σου ποιότητα
-Να αντιληφθείς πως η καρδιά σου έχει φτερά και όχι αλυσίδες
-Να λάβεις ενεργό ρόλο στην ζωή σου για ΕΣΕΝΑ
-Να νοιαστείς για Εσένα
-Να Αγαπήσεις Εσένα
-Να βάλεις όρια και να δεις νέους ορίζοντες

 

Η συναισθηματική απελευθέρωση γίνεται σε ατομική συνεδρία αλλά και σε group.
Δήλωσε τώρα συμμετοχή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα contact.

Θεραπευτικά Τελετουργικά – Spells

Όλα είναι ενέργεια και η ενέργεια δεν έχει χρόνο και χώρο. Κινείται ανάμεσά μας χωρίς σταματημό και χωρίς περιορισμούς. Αποτελούμαστε από ενέργεια, από την Ενέργεια της αληθινής Αγάπης, Ενότητας και Φωτός Δημιουργίας.

Τα θεραπευτικά τελετουργικά είναι τόσο Αρχαία και Ιερά που υπάρχουν στην Γη από την αρχή της Δημιουργίας της. Οι Λεμούριοι μέσα από το τρίτο τους μάτι έβλεπαν τον κόσμο και τον δημιουργούσαν, οι Κέλτες μέσα από την Φύση και την Μαγεία ( = Αγάπη, Ειρήνη, Ενότητα και Φως – αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα μαγεία) μπορούσαν να φέρουν την Ειρήνη και να θεραπεύσουν αρρώστους και οι Αρχαίοι Έλληνες μέσα από τις επικλήσεις και την Ιερή Γεωμετρία μπορούσαν να κάνουν θαύματα.

Όλα αυτά έρχονται στο εδώ και τώρα μέσα από την καρδιά της Θεάς και του Θεού. Μέσα από τα θεραπευτικά τελετουργικά – spells μπορείτε να αλλάξετε τις δονήσεις της ζωής σας και να αρχίσετε να εκπέμπετε στην δόνηση που πραγματικά έχετε ανάγκη και χρειάζεστε. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αλλάξετε την αφθονία σας, την ερωτική σας ζωή, την υγεία σας και την ποιότητα στην καθημερινότητά σας.

Οι συνεδρίες spells γίνονται σε προσωπικό επίπεδο, είτε από κοντά είτε από απόσταση.

Μια συνεδρία στον ίδιο χώρο :10940533_10203154861543950_4572835755685408581_n

Μια συνεδρία μαζί, στον ίδιο χώρο, μας δίνει την ευκαιρία να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το θέμα σας. Κοιτάμε πίσω από το θέμα και βρίσκουμε την αλήθεια. Στην συνέχεια προχωράμε στο spell που χρειάζεται. Ταυτοχρόνως εσείς μπαίνετε σε μια θεραπευτική διαδικασία μέσα από την οποία καθαρίζονται εμφυτεύματα, προγράμματα και φόβοι σχετικά με το θέμα που έχετε θέσει ως στόχο. Εγώ εργάζομαι αναλόγως με τους δασκάλους και τις Ιερές δυνάμεις. Στο τέλος της συνεδρίας λαμβάνετε αναλυτική καθοδήγηση. Πολλοί άνθρωποι έχουν δηλώσει πως είδανε αλλαγές μέσα σε 7 ή και 3 μέρες , άλλοι πάλι έχουν δηλώσει πως το αποτέλεσμα που ζητούσαν ήρθε μέσα σε 2 μήνες όμως όλη τους η ενέργεια και ψυχολογία είχε αλλάξει από πριν.

Μια συνεδρία από απόσταση:

Μια συνεδρία από απόσταση δεν απαιτεί πολλά από εσάς, μόνο την συμμετοχή σας στις συμβουλές που θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση του spell. Όσοι έχουν λάβει spell από απόσταση έχουν δηλώσει πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ( 3-2 εβδομάδες) είδαν να υλοποιείτε το αίτημα τους, άλλοι έχουν δηλώσει πως μέσα σε μερικούς μήνες είχαν βιώσει τόσες αλλαγές που δεν πρόσεξαν πως αυτό που είχαν ζητήσει είχε αλλάξει μαζί με όλα τα άλλα.

Μια σημαντική παρατήρηση : Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος αποτελεσμάτων. Η ενέργεια έρχεται όταν την αφήσετε εσείς να έρθει. Για παράδειγμα αν έχετε ίωση και σας δώσουν φάρμακα, αν δεν τα λαμβάνετε όπως σας είπε ο γιατρός θα αργήσετε να γίνετε καλά.

Κάντε το βήμα μέσα από το άγγιγμα της πεταλούδας, μέσα από την μεταμόρφωση. Μεταμορφώστε εσάς και τον εαυτό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου μέσα από την ενότητα contact

Συνεδρία Ομορφιάς για την Γυναίκα

Όλες οι γυναίκες του κόσμου, όλων των ηλικιών έχουν μια μοναδική ομορφιά, μια ομορφιά μυστήρια, μυστικιστική, ιερή, παιδική, εφηβική, ερωτική και σοφή. Όλες οι γυναίκες έχουν το φως της Θεάς μέσα τους, ένα φως που μπορεί να μεταμορφώσει τα πάντα σε Ιερά, κάθε πράξη να είναι Ιερή, κάθε άγγιγμα να είναι θεραπευτικό και κάθε φράση να είναι σοφή.

Μέσα από αυτή την συνεδρία έρχεσαι σε επαφή με αυτή την Ιερή Ομορφιά μέσα σου, μια ομορφιά που μέχρι τώρα έχεις αφήσει στην άκρη, μια ομορφιά που ίσως έχει κακοποιηθεί από άλλους. Έλα να βιώσεις την Ιερότητα που έχεις, έλα να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να δεις το φως σου, την ιερότητα σου, την Θεά μέσα σου.

Σε αυτή την συνεδρία βιώνεις το υπέροχο:

 

-Ένα υπέροχο μασάζ προσώπου σε συνοδεία με θετικές δηλώσεις της Θεάς και συνοδεία από ιερή μουσική.
-Ενεργειακή θεραπευτική στα Ιερά σου Τσάκρα και σε όλο σου το ενεργειακό σύστημα με στόχο την απομάκρυνση των αρνητικών ιδεών που έχεις για τον εαυτό σου. 
-Τα χρώματα της Θεάς θα απλωθούν στο πρόσωπό σου και έτσι θα σου δείξουν τα κρυφά περάσματα της ομορφιάς σου.
-Τα ροδοπέταλα της Θεάς της Άνοιξης θα γαληνέψουν το σώμα σου.
-Η ενέργεια των νέων ξεκινημάτων θα φέρουν στην ζωή σου αυτό που θα θέσεις ως στόχο. 
-Αρωματοθεραπεία και Κρυσταλλοθεραπεία μόνο για τo Ιερό Θηλυκό .

Η σπείρα της Θεάς είναι εδώ και σε περιμένει για αυτή την εσωτερική αλλαγή που θα αποτυπωθεί στον εξωτερικό σου κόσμο.

Από την συνεδρία θα λάβετε και έναν ροζ χαλαζία ο οποίος θα έχει αποθηκεύσει την ενέργεια της Ιερής Ομορφιάς και μπορείτε να τον έχετε συνέχεια επάνω σας.