Goddess Ilumination

Συντονισμός Φωτεινού Σώματος με το Φως της Θεάς

 

Το Φως της Θεάς είναι αιώνιο και ζωντανό . Πάλλεται μέσα στα φωτόνια του γαλαξία μας, τους μικρούς και τους μεγάλους γαλαξίες. Στο φως του Ήλιου και της Σελήνης. Στο φως των αστεριών και το φως που η ψυχή μας εκπέμπει. Το φως της Θεάς είναι μία κοσμική ζωντανή ουσία που υπάρχει από την αρχή του κόσμου. Περιέχει την ιερή γεωμετρία της δημιουργικής έκφρασης και την πεμπτουσία της Θεϊκής ψυχής μας. Το φως Της μας συνδέει με τα φωτεινά ολογραμμικά σώματά μας που βρίσκονται στην πηγή μας , εκεί από όπου όλα ξεκίνησαν.

 

Σκοπός αυτής συνεδρίας είναι να γεμίσει το φωτεινό μας σώμα με το καθαρό φως και όλες τις τελευταίες πληροφορίες από το πνεύμα. Επιπλέον να αφυπνίσει την επίφυση. Η επίφυση είναι ένας μικρός ενδοκρινής αδένας του σώματος που σχηματικά θυμίζει κουκουνάρι, λόγος για τον οποίον η Θεία Ελληνική γλώσσα τον ονόμασε«κωνάριον», και πρόκειται για την μόνη περιοχή του σώματος που διαθέτει φωτοευαίσθητα κύτταρα, δίνοντας της προηγμένες ικανότητες.
Η επίφυση έχει το μέγεθος περίπου ενός μπιζελιού, βρίσκεται τοποθετημένη σε κάποιον θύλακα ανάμεσα στα ημισφαίρια του εγκεφάλου και οι λειτουργίες της είναι πολύ σημαντικές ως προς την μεγάλη επιρροή που έχουν σε πολλά όργανα και αδένες του σώματος, αλλά και σε πολλές άλλες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος που δυστυχώς είναι ακόμη άγνωστες και αποτελούν αντικείμενο έρευνας. Η επίφυση φέρει κρυσταλλικές θύρες , αυτές οι θύρες καθώς λαμβάνουν θεϊκό φως αρχίζουν να επεκτείνουν αυτό το φως προς τα μέσα και προς τα έξω , με αποτέλεσμα την αφύπνιση αυτού του σημαντικού οργάνου. Η επίφυση, αυτός ο μικρός αδένας – που είναι ομοίως σχεδόν καλυμμένος με αναρίθμητους μικρούς οφθαλμούς οι οποίοι συλλαμβάνουν σκέψεις, τις εμπεδώνουν, τις αντανακλούν και τις ακτινοβολούν – έχει μια πολύ μεγάλη ακτίνα δράσης.
Τα κοκκίδια μέσα στην επίφυση είναι κρύσταλλοι οι οποίοι έχουν σχέση με την κληρονομημένη αλλά και την καρμική κατάσταση του ανθρώπου. Έτσι στην επίφυση μπορούν να ασκούν επιρροή τόσο οι κληρονομικοί, όσο και οι «καρμικοί» παράγοντες. Όλα μαζί, καθορίζουν τη φύση της επίφυσης σαν όργανο αντίληψης και αφομοίωσης.  Η επίφυση φαίνεται να εργάζεται και να ενεργοποιείτε τη νύχτα, δηλαδή την ώρα που κοιμόμαστε. Ακόμη μία φορά το πνευματικό σκοτάδι , όπως αυτό της μήτρας , ενεργοποιεί τις φωτεινές σφαίρες εντός μας. Έτσι , σε αυτή την συνεδρία συνδεόμαστε με σημαντικά άστρα και αστερισμούς  της ΕλΑνικής Νύχτας . όπως τις Πλειάδες , τον Σείριο , την Ανδρομέδα , Όφις, Πήγασος, Λύρα.

Τέλος, μέσα από την Φώτιση , επιτρέπουμε στην σπονδυλική μας στήλη να ενεργοποιηθεί σε ένα πιο φωτεινό επίπεδο με στόχο την απομάκρυνση όλων των αρνητικών εμφυτευμάτων και την καύση όλης της παλιάς ενέργειας. Εκεί (στην σπονδυλική στήλη ) εδραιώνουμε χρυσά νήματα φωτός .

Μέσα από μία συνεδρία Φώτισης με το Φως της Θεάς τι καθαρίζεις :

 • Παλιές Ενέργειες
 • Πεποιθήσεις που συνδέονται με προγονικά μπλοκαρίσματα και παλιές θρησκευτικές αντιλήψεις
 • Φοβίες για την ζωή και τον θάνατο
 • Εμμονές σχετικά με το σωστό και το λάθος
 • Προγράμματα φόβου, ανικανότητας , σαμποτάζ .
 • Καρμικούς ιστούς από το παρελθόν και το παρόν οι οποίοι δεν είναι αληθινοί αλλά δημιουργήματα γρηγορότων (σκέψεων)
 • Καρμικούς ιστούς προηγούμενων ζωών
 • Αποκοπή λώρων – Καρμικών και Ενεργειακών βαμπίρ
 • Έναρξη κυτταρικής δύναμης αυτο-ίασης
 • Καθαρισμό προγονικών μιασμάτων και συμβολαίων που δεν σου ανήκουν

 

Τι δώρα λαμβάνεις μέσα από μία θεραπεία Φώτισης της Θεάς :

 • Εδραιωμένη αντίληψη
 • Αύξηση διαίσθησης
 • Ικανότητα στο να μπορείς να στηρίζεις το πεδίο σου
 • Υποστήριξη σε περιόδους ανάληψης
 • Ενεργοποίηση DNA
 • Ενδυνάμωση ασπίδας προστασίας
 • Άνοιγμα Καρδιάς

 

Πως γίνετε η Συνεδρία 

Σε πρώτη συζητάμε και ανοιγόμαστε στις πληροφορίες που χρειάζεται να βγουν στην επιφάνεια. Ο θεραπευτής είναι σημαντικό να σου δώσει να κατανοήσεις τι σημαίνει φώτιση μέσα από αυτή την συνεδρία και ποιος ο σκοπός. Στην συνέχεια εισερχόμαστε στο δωμάτιο της Θεάς όπου υπάρχει απαλή μουσική και ενεργειακά πλέγματα της Θεάς μέσα από τον Ιερό Γεωμετρικό της τροχό που ο θεραπευτής έχει ανοίξει για εσένα.
Ξαπλώνεις άνετα στο θεραπευτικό κρεβάτι . Ο θεραπευτής καθαρίζει το πεδίο σου και εκτελεί τις κατάλληλες διαδικασίες για την έναρξη της θεραπείας.

Μέσα από έναν δυναμικό διαλογισμό σε μεταφέρει στο κοσμικό ναό της θεάς όπου και ξεκινάει η διαδικασία φώτισης . Ο Θεραπευτής πιέζεις συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι και στο σώμα σου με σκοπό το άνοιγμα των θυρών έτσι ώστε να απελευθερωθεί ότι δεν εξυπηρετεί και στην συνέχεια να εισέλθει το καθαρό θεϊκό φως .
Συνεχίζει με το να επεκτείνει τα χρυσά νήματα φωτός σε όλη την σπονδυλική στήλη και σώμα.  Τέλος , μέσω του Άτλα εισχωρεί στη, επίφυση για την ενσωμάτωση φωτός και την ενεργοποίηση της. 

 

 

Στο τέλος της συνεδρίας ακολουθεί σωματική άσκηση 10 λεπτών για την γείωση  αλλά και για να απλωθεί η ενέργεια σε όλο το σώμα. Συζητάμε και κατανοούμε την συνεδρία.

Διάρκεια συνεδρίας : 1 ώρα 
Συμμετοχή συνεδρίας : 50 ευρώ 

Κλείσε την συνεδρία σου μέσα από την ενότητα contact ή κάλεσε στο 210-3420417 ή 6986355813