Golden Tree – Το Χρυσό Δέντρο

Το Χρυσό Σου Δέντρο

Το Χρυσό Δέντρο αποτελεί την γενεαλογική σου κληρονομιά. Αυτή η κληρονομιά έρχεται από το Χρυσό Δέντρο της Ελλάδας. Όλοι οι αρχαίοι σοφοί – ιεροί πρόγονοι και προγονίδες βρίσκονται σε αυτό το Χρυσό Δέντρο που συνδέει μέσω του κυτταρικού ιστού τις ψυχές των ανθρώπων.
Κάθε χώρα και κάθε πολιτισμός έχει το δικό της Ιερό Δέντρο που συνδέει τις ψυχικές με το ενεργειακό – πνευματικό δίκτυο της εκάστοτε χώρας. Είναι σημαντικό για τον κάθε έναν και την κάθε μία να συνδεθεί με αυτό το δέντρο της Χώρας του και τους σοφούς προγόνους που το διέπουν .

Γιατί είναι σημαντικό να συνδεθώ με αυτό το Δέντρο και να το ενεργοποιήσω εντός μου ; 

Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να συνδεθεί με το Χρυσό Δέντρο της Ελλάδας (ΣΕΛΛΑΝΑΣ) καθώς το βίο-ενεργειακό σου πεδίο να συντονιστεί με τους χρυσούς κώδικες της χώρας που περιμένουν στον χρυσό ιστό αυτού του δέντρου , να ενεργοποιηθούν στο δικό σου κυτταρικό ιστό. Μέσα από αυτή την ενεργοποίηση είσαι σε θέση να :

-Συνδεθείς με έναν σοφό – ιερό πρόγονό σου & μία σοφή — ιερή προγονίδα , οι οποίοι έχουν ως σκοπό την συνεχείς ενημέρωση του ενεργειακού σου πεδίου και του ψυχικού σου χάρτη. Αποτελούν αρχαίγονους προστάτες για εσένα και δάσκαλοι.

-Το νοητικό σου πλέγμα θα ανοίξει σαν κυψέλες και θα απελευθερώσει πεποιθήσεις που τόσα χρόνια σε κρατάνε πίσω στην πνευματική σου και ψυχική σου εξέλιξη.

-Θα απλωθεί στο πεδίο σου ένας χρυσός μανδύας προστασίας.

– Η αφθονία στην ζωή σου θα αλλάξει και θα ενδυναμωθεί , καθώς το Χρυσό Δέντρο φέρει εσωτερικά το ποτάμι της Ζωής που αποτελεί την Ιερή Υγρή Ουσία.

-Οι προγονικές σου γραμμές θα λάβουν κώδικες θεραπείας , με αποτέλεσμα όλες οι βαριές ενέργειες που σέρνονται πίσω σου εξαιτίας των προγόνων σου (χαμηλής δόνησης) θα απελευθερωθούν .

Πως Γίνετε η συνεδρία 

Επιλέγεις το μέρος όπου θέλεις να γίνει η συνεδρία. Είναι ιδανικό να γίνει κάπου έξω , σε κάποιο ιερό μέρος όπως η Ακρόπολη. Αν δεν θέλεις να γίνει σε εξωτερικό χώρο μπορεί να γίνει και στο θεραπευτήριο.

Ξαπλώνεις χαλαρά με διάφορους κρυστάλλους γύρω σου , ειδικούς για αυτή την συνεδρία που θα υποστηρίξουν το ενεργειακό σου πεδίο και το φυσικό σου σώμα.

Ανοίγουμε τον ιερό χώρο . Έτσι μπορούμε να συνδεθούμε καλύτερα και πιο βαθιά.

Αρχικά , ο θεραπευτής πατώντας τα δάχτυλα του δεξιού χεριού σου ενεργοποιεί την θεραπευτική διαδικασία.

Προχωράμε σε έναν δυναμικό διαλογισμό μέσα από τον οποίο θα συν δεθείς με το χρυσό ζώο δύναμης αυτού του ταξιδιού που είναι το λιοντάρι.

Περνάμε μέσα από ενεργειακά πλέγματα και πεδία για να φτάσουμε στο Χρυσό Δέντρο.

Εκεί συνδεόμαστε μέσω της Σπονδυλικής Στήλης και τους 33 Ναούς που φέρουμε.

Ερχόμαστε σε επαφή με την Χρυσή Προγονίδα μας και τον Χρυσό Πρόγονό μας.

Συνεχίζουμε στην ενσωμάτωση πληροφοριών ( αυτό γίνετε πάλι μέσα από τα δάχτυλα και τον δυναμικό διαλογισμό ταυτόχρονα)

Λαμβάνουμε μία σημαντική πληροφορία για εσένα σχετικά με τον ρόλο σου σε αυτό το Ιερό Σχέδιο.

Ολοκληρώνουμε μέσα από το εσωτερικό ποτάμι του Χρυσού Δέντρου.

 

Ας δούμε όμως και από τι αποτελείτε το Χρυσό Δέντρο , την ανατομία του.

Ξεκινώντας από κάτω προς τα επάνω , μπορούμε να δούμε τις ρίζες αυτούς του δέντρο πολύ δυνατές , στην πραγματικότητα είναι γήινα  κλαδιά καθώς φέρουν χρυσούς καρπούς. Στην συνέχεια και όσο ανεβαίνουμε μπορούμε να δούμε τον κορμό του δέντρου. Ο κορμός φέρει χρυσές κυψέλες οι οποίες ανοιγοκλείνουν ρυθμικά με τον παλμό της κοσμικής πνοής , της κοσμικής καρδιάς που πάλλεται. Κατά το άνοιγμα αυτών των κυψελών απελευθερώνονται στο πεδίο πληροφορίες τις οποίες και εισπνέουμαι.
Καθώς ανεβαίνουμε πιο πάνω συναντάμε τα ουράνια κλαδιά τα οποία απλώνονται πιο πάνω από το συλλογικό της χώρας. Αυτά τα κλαδιά φέρουν χρυσούς καρπούς , χρυσά μήλα. Αυτά τα μήλα είναι όλη γνώση και η πληροφορία της χώρας. Το χρυσό μήλο φέρει εντός τους , την Θεϊκή Πνοή , την Θεϊκή Δημιουργική Έκφραση και Γνώση, την Θεϊκή Αγάπη και Ενότητα. Αυτά τα μήλα στην χώρα μας είναι ξεχασμένα , για αυτό και υπάρχει η διάσπαση και ο εσωτερικός πόλεμος ψυχής και προσωπικότητας.  Η σύνδεσή μας λοιπόν με τον σοφό πρόγονο και την σοφή προγονίδα θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αυτούς τους καρπούς και να λάβουμε αυτό το Δώρο , έτσι ώστε αυτή η Ουράνια – Κοσμική Γνώση να εισέλθει το γήινο πεδίο της χώρας και να απλωθεί στο πεδίο του συλλογικού της χώρας μας.

σε παρόμοια μορφή βρίσκονται τα κύτταρα του Χρυσού Δέντρου και σε παρόμοια μορφή μεταμορφωνονται και τα δικά μας.

 

Αυτή η συνεδρία αποτελεί έναν φάρο , μία Εστία δύναμης και μεταμόρφωσης. Μπορεί να γίνει σε ατομικό επίπεδο ή και σε ομάδα ανθρώπων. 

Μετά την συνεδρία δίνετε μία διατροφική συνταγή με βάση τα μανιτάρια. Τα μανιτάρια φέρουν καθαρή πρωτεΐνη την οποία μαζεύουν από την μήτρα της Θεάς Γαίας. Όπως ακριβώς όταν ήμασταν στην μήτρα της Μητέρας μας και λαμβάναμε καθαρή πρωτεΐνη κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας. 

 

 

~*~