Relationship Healing

Θεραπεία Σχέσεων

Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην Ενέργεια. Οι θετικές σχέσεις αντανακλούν την οικειότητα σε κάθε πτυχή της ενότητας: ψυχική, σωματική, συναισθηματική και πνευματική. Η ενέργεια ενός αγαπημένου ζευγαριού σε μια οικεία σχέση συνδυάζεται με αρμονικό τρόπο, επιτρέποντας την αγάπη και τα καλά συναισθήματα να ρέουν μεταξύ τους εύκολα και ελεύθερα.

Αντίθετα, όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σε κακή σχέση, με το να υποστηρίζει και να αγωνίζεται, τα ενεργειακά πεδία δεν αναμειγνύονται και δεν ρέουν. Στην πραγματικότητα συγκρούονται και απωθούν, εκδηλώνοντας ως τριβή ή ακόμα και κάτι πιο οδυνηρό.

 

Κόβοντας λώρους με παλιές σχέσεις 

Από τα βασικά βήματα για να προχωρήσουμε σε μία νέα σχέση ( ή να εξελίξουμε προς το καλύτερο μία υπάρχουσα σχέση ) είναι να κόψουμε ενεργειακούς λώρους με παλιότερες σχέσεις , με τις οποίες μας συνδέουν δυνατά δεσμά. Μερικά από αυτά τα δεσμά είναι τα συναισθηματικά δεσμά, τα πνευματικά, τα οδυνηρά και τα σεξουαλικά.
Αρχικά όταν εξακολουθούν να υπάρχουν αυτά τα δεσμά , με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ελκύουμε ξανά το ίδιο μοντέλο συντρόφου. Στην συνέχεια δεν μπορούμε να δοθούμε ολοκληρωτικά σε μία νέα σχέση αλλά ούτε και να λάβουμε . Αυτά τα ενεργειακά δεσμά εμποδίζουν την ολοκλήρωση της αρμονίας και της αγάπης στο πεδίο μας.

Μερικά από αυτά τα ενεργειακά δεσμά είναι :

-Συμβόλαια & Όρκοι ( συνειδητά ή ασυνήδειτα που δόθηκαν )

-Ενεργειακοί λώροι που απορροφούν ενέργεια

-Αρνητικά Καρμικά Ολογράμματα ( επανάληψη του ίδιου μοντέλου συντρόφου )

-Εμφυτεύματα μοναχικότητας

-Σεξουαλικά μπλοκαρίσματα

-Απώλεια ψυχική όψης που έχει εγκλωβιστεί σε εκείνο το χωροχρόνο που υπήρχε η σχέση

-Εντυπώματα

-Πεποιθήσεις ότι ακόμα υπάρχει ”ελπίδα” επιστροφής

Αυτά τα ενεργειακά κορδόνια σύνδεσης συνδέονται με ένα ή περισσότερα τσάκρα και των δύο ανθρώπων (πρώην σύντροφο και εσένα). Η συχνότητα των σκέψεων και των συναισθημάτων που είχατε με αυτό το άτομο θα αντηχεί με την ενέργεια ενός συγκεκριμένου τσάκρα. Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίσετε διάσπαση ή προδοσία τότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καλώδιο ανάμεσα στο τσάκρα της καρδιάς σας και στο τσάκρα της καρδιάς του άλλου ατόμου. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν τελειώσει μια σχέση, η ενεργητική σχέση εξακολουθεί να υπάρχει παρά το πέρασμα του χρόνου. Και παρόλο που μπορεί να είστε σωματικά χωρισμένοι τώρα, εξακολουθείτε να είστε πολύ ενεργά συνδεδεμένοι μαζί τους. Έτσι η ίδια ενεργειακή δυναμική μπορεί να συμβαίνει και στους δύο (δράμα, πόνο και πόνο), παρόλο που συνειδητά μπορεί να σκεφτείς ότι η σχέση έχει ολοκληρωθεί. Αυτό μπορεί να αποβάλει την ενέργειά σας και να πνίξει το συναισθηματικό σώμα σας, ανάλογα με το πού βρίσκονται τα καλώδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να σκέφτονται συνεχώς  τον/την πρώην σύντροφό  τους και αισθάνονται τον πόνο των παρελθόντων γεγονότων.

Η διαδικασία κοπής των κορδονιών σε όλα τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας είναι το πιο σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση των σχέσεων του παρελθόντος με τον υψηλότερο τρόπο και για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε ενεργειακά κορδόνια που συνδέονται μεταξύ σας και του άλλου προσώπου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που η ψυχή σας μπορεί να κλείσει το κεφάλαιο και να είναι έτοιμη να προχωρήσει σε υψηλότερες σχέσεις, γεγονότα και εμπειρίες. Η μη αποκοπή των κορδονιών συχνά έχει ως αποτέλεσμα να κολλήσει σε καρμικό σημείο  χαμηλής συχνότητας όπου τα ίδια πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν ξανά και ξανά ( έτσι δημιουργούνται τα αρνητικά καρμικά ολογράμματα ). Επιστρέφοντας στο προηγούμενο παράδειγμα της προδοσίας και της καρδιάς, αν είχατε αυτές τις εμπειρίες κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης σχέσης και είπατε στον εαυτό σας «ως εδώ,  αρκετά, θα φύγω από αυτό αυτή την σχέση», αλλά παρόλο που είστε  διαχωρισμένοι από αυτόν ή αυτήν Τα ενεργειακά κορδόνια από αυτή την εμπειρία θα σας κρατήσουν συνδεδεμένα με αυτό το άτομο.

Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι επώδυνες και τραυματικές εμπειρίες που δημιουργήσατε σε αυτή τη σχέση θα μεταφερθούν στη μνήμη της ψυχής σας και στην επόμενη σχέση σας. Στην πραγματικότητα η συχνότητα αυτών των ανεπίλυτων ενεργειακών κορδονιών και των καρμικών δεσμών θα σας προσελκύσει στους ανθρώπους, τους τόπους, τους χρόνους, τα πράγματα και τα γεγονότα που αντηχούν με τη συχνότητα της κατάχρησης, του θυμού, της θλίψης, της προδοσίας, της καρδιάς, του πόνου και του κακού. Έτσι, όταν κάνετε μια άλλη σχέση, θα έχετε την τάση να προβάλλετε στη νέα σας σχέση όλη αυτήν την οργή και θα πληγωθείτε από το παρελθόν, στην ουσία. Αυτοί οι κύκλοι σχέσεων συνεχίζονται ξανά και ξανά και το άτομο δεν γνωρίζει γιατί οι σχέσεις του αποτυγχάνουν ή γιατί δεν μπορούν να προσελκύσουν διαφορετικό τύπο συντρόφου. Συνεπώς, συνεχίζουν να δημιουργούν όλο και περισσότερες παρόμοιες εμπειρίες και οι ενεργειακές εμπλοκές γίνονται πιο στερεοποιημένες, συνεχίζουν να προσθέτουν περισσότερη αιθερική μάζα και οι αρνητικές συχνότητες γίνονται ισχυρότερες. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα ποσοστά διαζυγίου αυξάνονται δραματικά για τον 2ο και τον 3ο γάμο. Και τελικά αυτό θα επηρεάσει την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Πολλές από αυτές τις καρμικές σχέσεις, συχνά σχέσεις αγάπης-μίσους, προέρχονται από προηγούμενες ζωές, τις οποίες η ψυχή μας φέρνει πίσω στη ζωή μας, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να λύσουμε και να απαλλαγούμε από το κάρμα και να προχωρήσουμε. Είναι πολύ συνηθισμένο για μερικούς από τους χειρότερους εχθρούς μας από προηγούμενες ζωές να ενσωματώνονται στην οικογένειά μας ή να επιστρέψουν ως μελλοντικοί σύζυγοι. Έτσι σκεφτείτε όλες τις προηγούμενες σχέσεις σας που δεν έχουν ολοκληρωθεί με τον υψηλότερο τρόπο και φανταστείτε αν θα μπορούσατε να καλέσετε όλους τους καρμικούς δεσμούς που δημιουργήθηκαν από αυτές τις προηγούμενες σχέσεις και να αφαιρέσετε μόνιμα όλες τις ενεργειακές προσκολλήσεις. Τότε είστε σε θέση να συνδεθείτε μαζί τους από έναν τόπο υψηλότερης δόνησης δίνοντας αγάπη, ευγνωμοσύνη και συμπόνια για να ολοκληρώσετε τη σχέση με τον υψηλότερο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο δεν θα επανέλθει στη ζωή σας αργότερα για να το λύσει αυτό, ή δεν θα πρέπει να το λύσετε σε άλλη σχέση ή μελλοντική ζωή.

Μερικές από τις πιο κοινές σχέσεις στις οποίες πρέπει να επικεντρωθούμε είναι:

– η μητέρα / κόρη, ο πατέρας / γιος, ο σύζυγος / η σύζυγος, οι φίλοι του παρελθόντος, οι σύντροφοι του παρελθόντος, οι καταχρηστικές σχέσεις στο παρελθόν.

 

Το Σώμα του Συναισθηματικού Πόνου

Το Σώμα του Συναισθηματικού Πόνου είναι η κύρια αιτία του δράματος, του πόνου και του πόνου στην ανθρωπότητα. Το σώμα του πόνου έχει δύο επίπεδα πόνου: τον πόνο που δημιουργείτε τώρα και τον πόνο από το παρελθόν. Κάθε συναισθηματικός πόνος που βιώνετε τώρα αφήνει πίσω του ένα υπολείμμα του πόνου που ζει μέσα σε σας, συγχωνεύεται με τον πόνο από το παρελθόν που ήταν ήδη εκεί και γίνεται κατατεθειμένος στο μυαλό και στο σώμα σας.

Αυτό περιλαμβάνει τον πόνο που υποφέρατε ως παιδί που προκλήθηκε από την ασυνείδητη κατάσταση του κόσμου στον οποίο γεννηθήκατε, τον πόνο από το οικογενειακό σας σύστημα και τις δικές σας προσωπικές επώδυνες εμπειρίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας (υπάρχουν στην πραγματικότητα περισσότερα στρώματα). Τότε υπάρχει ο πόνος που συνεχίζετε να δημιουργείτε οποτεδήποτε δοκιμάζετε μια κατάσταση αντίστασης ή μη αποδοχής σε αυτό που συμβαίνει. Αυτό ισοδυναμεί με την κρίση ή τη σκέψη που λέει ότι «τα πράγματα δεν πρέπει να είναι έτσι». Αυτός ο συσσωρευμένος πόνος είναι ένα αρνητικό ενεργειακό πεδίο που καταλαμβάνει το σώμα και το μυαλό σας, σαν μια αόρατη οντότητα ή παράσιτο.

Το συναισθηματικό σώμα πόνου μπορεί να είναι είτε αδρανές είτε ενεργό. Για μερικούς ανθρώπους το σώμα του πόνου μπορεί να είναι ενεργό όλη την ώρα, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους το σώμα του πόνου ενεργοποιείται σε ορισμένες καταστάσεις όπως οι στενές σχέσεις ή συγκεκριμένες καταστάσεις που συνδέονται με απώλειες, εγκατάλειψη, προδοσία, οικονομικούς αγώνες, φόβους και ψυχολογικό, συναισθηματικό πόνο.

οτιδήποτε μπορεί να το προκαλέσει να ενεργοποιηθεί , ειδικά αν είναι συμβατό με το παλιό μοτίβο , ενέργεια , εμπειρία κ.λ.π. Στην πραγματικότητα οι σχέσεις των ανθρώπων ελκύονται και με βάση αυτό το σώμα. Έτσι πολλές φορές ο/η συντροφός μας μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σώμα πόνου με μία απλή παρατήρηση, κατάσταση , ενέργεια, καυγά , θυμό κ.λπ. Ο λόγος λοιπόν που ένα ζευγάρι βρίσκετε συνέχεια σε ένταση και καυγά είναι επειδή ο ένας ενεργοποιεί το σώμα πόνου του άλλου.

Φόβοι για μία Σχέση 

Ο φόβος για σχέση , όπως ο φόβος να μην αγαπηθείς ή να μην είσαι αρκετά καλός/καλή για τον άλλον ,στην πραγματικότητα είναι μία επιδημία , ένα τραύμα , εμφύτευμα , πρόγραμμα , εντύπωμα ή πεποίθηση . Σε κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανό ότι έχετε βιώσει σε ένα σημείο μια σκασίλα, μια προδοσία, μια εγκατάλειψη ή την απόρριψη από κάποιον που αγαπάτε. Αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνα γεγονότα που αναγκάζουν την ψυχή σας να κατακερματιστεί δημιουργώντας έτσι μια “μόνιμη” ουλή ή παλιά ταυτότητα. Οι συνέπειες αυτών των εμπειριών συχνά οδηγούν στον φόβο του να επανεμφανιστούν και στον πόνο που σχετίζεται με αυτό ( φόβο). Το συναίσθημα του φόβου είναι μια τέτοια δονητική ενέργεια χαμηλής συχνότητας που θα μας προσελκύσει στους ανθρώπους, τους τόπους, τους χρόνους, τα πράγματα και τα γεγονότα που αντηχούν με τους φόβους μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που φοβούνται ότι θα προδωθούν ή θα εγκαταλειφθούν τελικά εκδηλώνουν ακριβώς αυτό.

 

Καθαρισμός και Ίαση 

Όλα τα παραπάνω ενεργειακά – ψυχικά μπλοκαρίσματα καθαρίζονται μέσα από μία βαθιά ίαση των ψυχικών σου αρχείων . Σε αυτή την συνεδρία ανοίγουμε τα ψυχικά σου αρχεία και ανακαλύπτουμε όλα τα παραπάνω μπλοκαρίσματα , αναλυτικά :

-Καρμικά Συμβόλαια – Όρκους – Λώρους

-Καρμικές παλιές ζωές

-Καρμικά Μοτίβα

-Αρνητικά Καρμικά Ολογράμματα

-Φόβοι

-Μνήμες

-Προγράμματα

-Εμφυτεύματα

 

Μέσω ων Ακασικών Αγγέλων και Οδηγών , και σε συνδιασμό με την Ακασική τριπλή φλόγα απελευθέρωσης και κάθαρσης , καθαρίζουμε το ψυχικό σου πεδίο από όλα όσα χρειάζεται να απελευθερωθεί .
Στην συνέχεια ενεργοποιούμε την Αυτό Αγάπη και την Νέα Ενέργεια σχέσεων στην ζωή σου .
Αυτό απαιτεί και την δική σου συμμετοχή μέσω μιας ειδικής προσευχής που στέλνετε για 21 ημέρες αλλά και την συνειδητή άσκηση και θέληση . Είναι σημαντικό όταν θέλουμε να απελευθερωθούμε από παλιές ενέργειες και πεδία που δεν μας εξυπηρετούν πλέον , να το κάνουμε με ανοιχτή καρδιά και όχι από απελπισία και άγχος ή ανυπομονησία. Αυτές είναι βαριές ενέργειες που το μόνο σίγουρο είναι πως θα καθηστερίσουν το αποτέλεσμα που η ψυχή μας επιθυμεί  ή δεν θα καταφέρουμε να δούμε τις αλλαγές στο πεδίο μας , γιατί πολύ απλά θέλουμε να δούμε τις αλλαγές που η προσωπικότητα και ο κατώτερος ανυπόμονος – εγωιστικός εαυτός θέλει να δεις , και έτσι την πραγματική αλλαγή την προσπερνάμε.

Μέσα από αυτή την συνεδρία μπορείς να:

-θεραπεύσεις την σχέση που έχεις τώρα και νιώθεις ότι είναι σημαντικό να διασωθεί

-να καλέσεις μία νέα ιερή σχέση στην ζωή σου

-να ξεπεράσεις μία παλιά δυνατή σχέση

-να ανοίξεις το πεδίο σου στις νέες ενέργειες και μοντέλα σχέσεων

Κλείσε τώρα την συνεδρία σου και λάβε την ίαση που πραγματικά χρειάζεσαι σε  αυτόν τον τομέα . 

.

.

.